Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28246) npera válasza FőDudu (#28204) üzenetére


npera
újonc

Svédországban nincs felső korhatár a jogsihoz és nem is szórakoznak alkalmasságival idős korban. Ameddig a polgár úgy gondolja, hogy vezethet addig vezet. Olyan bácsikák is mennek autóval, akiknek a motorikus képességei egy félig döglött teknősét hozzák. Van is belőle baleset rendesen. Jobbik esetben csak simán beborulnak az árokba, de rosszabb esetben úgy okoznak akár halálos balesetet, hogy vagy észre sem veszik a lecsökkent szenzoros képességeik miatt vagy úgy el vannak meszesedve (meg a demencia), hogy inkább mennének tovább.

Nem is olyan régen volt egy alkoholos állapotú nagymama (!), aki fordítva hajtott az autópályán egy keresztelőre igyekezve és úgy balesetezett.

Egy papóka rátolatott egy idős nőre, aki úgy beverte a fejét esés közben, hogy utána meghalt, de a papóka nem is reagált semmire, hanem ment tovább. Utána letartóztatták.

Egy másik nyugger balesetezett, aztán el akart hajtani és közben több másik kocsit is összetört, akik fel akarták tartóztatni.

Szóval ennyit arról, hogy mekkora királyság ha nincsen semmiféle kontroll és mennyire lát rá "az állam" a polgárok egészségügyi állapotára.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.