Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28151) Jahno válasza zetor2000 (#28146) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor ennyivel előbbre kap. Ennyi idő alatt cégnél 100 laptopot is telepítünk az 5 júzernek úgy, hogy közben a telepített/átadott gépek statisztikájának mérőszáma max. 1-2 értéket lép előre. Ehhez képest az teljesen jól működni látszik. Fogadnak, nem vernek meg, nem jogsit kap személyi helyett, van vízgép, nem kell hétszer visszamenni és napi 6szor újratárgyalni.

(#28152) blueboi69 válasza Samott (#28134) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Odabasz a video :Y

(#28153) npera válasza Sipi- (#28150) üzenetére


npera
újonc

Csak a szex meg a szipu....

(#28154) Sipi- válasza npera (#28153) üzenetére


Sipi-
tag

Csak a szex meg a szipu....
Csak asszony meg ne tudja :DD

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#28155) BobaHWSW válasza Sipi- (#28122) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Itt ujzelandon es Kanadaban egyszeruen van megoldva a problema. Fizethetsz keveset kartyaval de akkor Te allod a koltsegeit. Azthiszem ilyen 5 dollar (szoval kb 1khuf) a valtas. Korrekt szerintem. Mindenki jol jar. Nalam akkot se kell KP legyen ha csak egy fagyi kell es ok meg eladtak egy fagyit.

(#28156) hobizoli válasza Atti777 (#28147) üzenetére


hobizoli
nagyúr

uhm, ja... ez a sz.rfaszu is akkor is hazudik, amikor kérdez :U

több drón kell ;P

(#28157) qnadam


qnadam
veterán

urak, manapság milyen mosógépet kell venni? legyen elöltöltős, legyen rá sok gari, ne legyen egy miele ára, és legyen a++ vagy a+++ (pályázatos történet).

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#28158) Sipi- válasza qnadam (#28157) üzenetére


Sipi-
tag

Mi Bosch-t vettünk, de majd csak két hónap múlva lesz beüzemelve :D Örülök, hogy (semmit se) segíthettem :DD
Egyébként azért lett Bosch, mert a többi gépünk is. Ez már olyan, hogy bele kell önteni a folyékony mosószert meg az öblítőt és majd magának adagolja és jelzi, ha kevés van neki. Árban sem volt teljesen elszállva (200k körül). onlinemarkabolt.hu -n 5 év garival van.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#28159) Jahno válasza qnadam (#28157) üzenetére


Jahno
őstag

Nálunk Indesit van, de azt nyilván nem lehet venni. Sok év gari, programozható, csendes, semmi smart funkció vagy ilyesmi. Asszony azt mondja ezek után bármelyik Indesit, ami szimpatikus :-D

(#28160) npera válasza Sipi- (#28154) üzenetére


npera
újonc

Csak metaforákban gondolkodom :B

(#28161) Jahno


Jahno
őstag

Szereztem két hipszter fotómasinát. Az úgy kezdődött, hogy hónapok óta van itt egy kőkorszaki bőrdobozos izé, aminek a zárját eddig ki sem bírtam nyitni. Egy teljesen jó állapotú olasz gép volt benne. Lehet egyszer képet is fogok vele csinálni, aztán addig mutogattam az ismerősöknek, míg valaki meg nem világosodott, hogy két hasonló szarja is akad odahaza és rám ruházza, ha valóban kell a nemzetköz cuccaim közé némi magyar cucc is. Teszt majd valamikor nyáron:

Orosz társával már sikerült képet csinálnom, bár csöppet drágább a /kocka, mint egy digitálisnál.

Hétvégére meg bevállaltam egy esküvőt, nyilván most lesz koszos az egyik obim, a gépem belseje és döglik meg az egyik memkártya, de haver legalább kisegít professzionálisabb cuccokkal is. Aztán kiderül mire jutok.

(#28162) -NoVa- válasza qnadam (#28157) üzenetére


-NoVa-
őstag

LG elöltöltős, gőzfertőtlenítésre is képes mosó/szárító megy kb fél éve nálunk, kategóriában a legolcsóbb fapados. Van rajta NFC terület, ott appról konfigolt custom programot lehet rátolni, semmi wifi meg egyéb fölösleges luxus. Halk, mos, szárít, 150k körülért elégedett. Ha raksz bele mosólabdákat, nem lesz gyürött szárítás után a ruha.

(#28163) Jahno


Jahno
őstag

Na, gyár...

Van ugye A részleg meg B részleg, hosszabb távon az lenne a lényeg, hogy B meg is szűnik és Aba mozog át minden. Közben A részlegen Win10re frissítünk, amivel egész jól haladtunk, így gyorsan emeltek is a tervezett számokon, mert miért ne. És megszavazták a "laptopot mindenkinek" opciót, így a pár napja kiadott Win10es gépeket most laptopra cseréljük. Persze páran kiharcoltak egyedi 12"es modellt, azt most pár hét használat után cseréljük is vissza, mert túl kicsi :-D

Na de... Jöttek a jómunkások, A részlegbe, jajj de jó, kapott Win10 laptopot, javult a statisztika. Majd kiderült, hogy Nekik pont nem jár laptop, mert a "mindenki"-be nem tartoznak bele. Így cseréltük asztali gépre... Itt rezgett a szempillám, mert sejtettem, hogy ide-oda fognak bedolgozni más-más csapatoknak, elvégre 1.5 éve vagyok és ez megy, de új főnök, új irány, majd Ő tudja a frankót, nem lesz semmiféle mozgás. Asztali gépet megkapták, jóság. Na, jött is a csavar, nem A részleg hanem B betűsek legyenek... Ott meg gép hiány van, szóval eddigi gépet lehetett újratelepíteni és mozgatni... Aztán A részlegben hiány lett, mivel B részen régebb gép is megfelel, így kiszedtük alóluk a gépet, kaptak régebbit, ez ment új júzernek. Természetesen nem sokkal később cserélve, mert az újnak laptop jár :-D A és B közt ugye csak újratelepítgetésekkel és némi manuális melóval lehet mozgolódni... Természetesen igazunk lett, kitalálódott, hogy legyen laptopjuk, mert hol itt hol ott kell dolgozni, szóval csere... Mire megfejtődött volna és összejött, arra főnökük szabira ment, másik igényt tartott a munkájukra, csak ugye a másik az A részlegért felelős, így most készül a 2. laptopjuk. Előzőleg az volt, hogy a 2. jó ideig a fiókban feküdt, AD is kidobta, Win10 install számokat sem hoztuk, de persze amint behúztuk a gépet egyből dolgozni kellett volna rajta :-D Már várom az újabb kavarást.

Gondolom úgysem értitek, de nem baj, én sem :-D Közben persze a megszűnős részleghez hízlaljuk az állományt és vesszük fel az embereket, de közben itt alsóközép szinten kitalálták, hogy a meglévő Aból, vagy oda mozgatott arcokat most rakjuk vissza B-be. Oszt nesze éves tervezet. Tumorral most odafent ezt meg akartuk kavarni, de nem lehet elindulni semerre, ez van.

Közben persze felsőbb szintről jön a lebaszás, hogy miért van ennyi gép, hova fogy, "A" részlegen miért nem nőlnek a számok, mozgatott júzerek, Win10esek, sőőőőt, hova tűnnek amit eddig megcsináltunk, csak a választ nem értik.

Közben ki akarnak rakni az irodából "valahova máshova", meg összevonni raktárat, átalakítani tárgyalót, ami szintén 5 perces projekt lesz és nyilván majd senkinek nem hiányzik a tárgyaló, ha mi nem lehetünk az irodánkban akkor senki és áááá, külön hasonló lófasz sztori lesz, onnan kezdve, hogy hol tároljuk az ITs cuccokat, mert erre baze sehol nincs 20 négyzetméter betervezve.

(#28164) hobizoli válasza Jahno (#28163) üzenetére


hobizoli
nagyúr

12" :DDD

kvarcjatek

több drón kell ;P

(#28165) Jahno válasza hobizoli (#28164) üzenetére


Jahno
őstag

Kicsi, hordozható, tündibündi. Az, hogy dokkolóra és monitor/billentyűre lehet dugni, az most éppen nem érdekli.

(#28166) qnadam


qnadam
veterán

köszi a tippeket, az indesittől kicsit félünk, bár 5 év garival még akár jó is lehet. az lg-t sokan dicsérik, ha valami hasonló jószágot találok szárító nélkül, az lehet tetszene (szárításra van külön eszköz). nálunk családilag az aeg vált be (nagyszülőknél mondjuk elfáradt valami tömítés, akkor ők inkább a gépet cserélték, igaz akkor volt 30+ éves :) de fiatalabb cucc nálunk is volt.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#28167) zetor2000 válasza qnadam (#28157) üzenetére


zetor2000
senior tag

Év elején vettem egy BEKO.-t, olyan "jóképű"-t. Kinézetre IS mosógép formája van.
Tud röviden csinálni valamit, meg akár félnapig is tartó szöttyögős programja is van.
Pasiknak IS való, nem csak höje ábrák vannak, hanrm gombok, hogy 90 / 60 /30 / hidegvíz, 1000/800/600/0 centrifuga, start/stop, meg valami programválasztó. Tud késleltetve mosni is, azaz pár perc/óra múlva indul a program, de az engem nem szokott érdekelni. És van akkora a zsinórja, hogy lazán felér a konnektorig, ami ~2m magasan van. (az előző madzagja rövidebb volt)
Teljesen jó, többihez képest alap 5év gari.
Ez 85 ropi volt, az alsó közép kategória teteje. Nem miele, nem LG csoda, de teszi a dolgát. Hja, 2mm-t sem mozog! Annyi helye sincs, de nem kocog.
Samsung 2év és regelhetsz még egyet, LG 2 vagy 3 év, a többit nem néztem, akkor nem volt másik modell, ami mosógépforma volt.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#28168) Gabibácsi válasza qnadam (#28166) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nekem elöltöltős szárítós whirpool nagyon bevált, halk, jól szárít, a centrifuga is sokkal halkabb mint a candy volt.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28169) eattila válasza Sipi- (#28149) üzenetére


eattila
csendes tag

Hát, a munkaidő az rugalmas lett meg eleve hosszabb, viszont túlórát azt nem fizetnek.... Ahogy én olvastam.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28170) eattila válasza qnadam (#28166) üzenetére


eattila
csendes tag

nálun kindesit megy már vagy 3 éve. Korábban is az volt, az mondjuk 10 évesen még ment, csak néha megkergült. Low end.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28171) eattila


eattila
csendes tag

Ma lesz össznépi (2 főni meg én) megfejtés a felmondásom kapcsán probléma megoldás címén. Kiváncsi leszek, hogy lesz e valami értelmes is benne, vagy csak bullshit.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28172) npera válasza hobizoli (#28164) üzenetére


npera
újonc

Legjobb. Előző részlegen 12" DELL Latitude volt, a fekete matt házas. Volt hozzá rendes dokkoló, valamint 2 db 24"-os kijelző. És volt mellette egy DELL talán 7820 CAD-workstation saját monitorral és billentyűzettel.

Ha csak prüntyögni kellett offisz cuccokal, akkor a laptop tökéletes volt. Elképesztő jó akksi volt benne, full munkanap ment akksiról, ha mondjuk a fékpadoknál mértünk és nem volt nálam töltő. Bringás hátizsákban nehéz volt észrevenni a súlyát (tömegét). Viszont futott rajta simán a TeamCenter Visualisation MockUp szoftver is, elég komoly 3D-modelleket tudott forgatni JT-fájlokból.

Egyedül a felbontás volt gond, valami 1300-as felbontás volt rajta. De létezett FullHD kijelzővel is, úgy kábé tökéletes.

Most 14" HP van FullHD kijelzővel, elég jó ez is. Egy 15,6" vagy 17" laptop már brutális méretű, főleg a töltője. Nem vicces rohangászni vele egész nap meetingre.

(#28173) FőDudu válasza eattila (#28171) üzenetére


FőDudu
addikt

Ha jomunkasember vagy, akkor majd meg akarnak tartani, ha meg nem akarnak akkor majd rajonnek :)

Te mar dontottel, nincs miert izgulnod.

FőDudu

(#28174) eattila válasza FőDudu (#28173) üzenetére


eattila
csendes tag

Elvileg meg akarnak. Azóta nagyon kedvesek. Hogy mennyire vagyok jó munkásember, azt én nem tudom, nem az én tisztem megítélni :)

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28175) -NoVa- válasza npera (#28172) üzenetére


-NoVa-
őstag

HZ buborékján belüli világban ez kell, kerekeken guruló bőrönd méretű táp, 32" kijelző, és desktop teljesítmény, meg zúgás. Mindenhol máshol a 12"-14" közötti méret szemfüggően ideális portable.
Nálam a Surface Pro és az rMBP esetén akkora a felbontás, és olyan jó a kijelző, hogy fanyalogva dugom rá az asztalnál a 2x24" dokkolóra, mert az a képminőség rettenetes :)

(#28176) Jahno válasza eattila (#28171) üzenetére


Jahno
őstag

Ó, ilyenkor van a bármit is megígérnek opció és egyéb győzködés. Ha +pénzt nem is, de azon kívül mindent. Elméletben.

(#28177) -NoVa- válasza Jahno (#28176) üzenetére


-NoVa-
őstag

Jah, felénk most próbálják szőnyeg alá söpörni a bónusz elmaradását, úgyhogy hamarosan itt is jönnek az érdekes tárgyalások.

(#28178) Gabibácsi válasza -NoVa- (#28177) üzenetére


Gabibácsi
tag

nekem hétfőn lesz interjúm, de nincs homeoffice és nagyon a bónuszt emlegetik, én meg mondom hogy azt én nem tudom beleszámolni, mert az maximum kétséges

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28179) eattila válasza Jahno (#28176) üzenetére


eattila
csendes tag

Tudom én. Azért vagyok rá kiváncsi. Az a baj, hogy ha elkezdődik a bullshit generálás, akkor kikapcsol az agyam, de legalább a fülem. Pavlovi reflex. Azzal meg nem leszünk előrébb.

Azóta már volt olyan vízió is, hogy 5-en dolgoznak alattam, nekem meg egy sor kódot se kell írni.... Mondjuk elmondtam, hogy a munkám nagy része nem gépelés, hanem ki kell találnom, hogy mit is kéne gépelni. Meglássuk.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28180) eattila válasza Gabibácsi (#28178) üzenetére


eattila
csendes tag

Jaj, hát az általában olyan mézes madzag, ami nem is létezik. Vagy neked pont nem jut, mert új vagy, vagy mert a cég éppen nem úgy teljesít, másképp állnak a csillagok.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28181) Gabibácsi válasza eattila (#28180) üzenetére


Gabibácsi
tag

pontosan
ezért úgy veszem hogy nincs is ilyen
fizetést adjanak, ne bonuszt/cafeteriat/csocsót
én fizetéssel és értelmes munkával vagyok boldog

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28182) npera


npera
újonc

Jó ez a nyár. 12 fok van és most csak 9 m/s a szél, de délutánra 10+ lesz. Ólomszürke égbolt, vízszintesen ömlő eső. Délutánra akár 13-14 fok is lehet. Jeeee!!!

Ma veszek húst, aztán holnap ki kell grillezni. Holnap elvileg nem esik. Ennyire. Majd meglátjuk.

Global warming, my @ss....

(#28183) Sipi- válasza eattila (#28174) üzenetére


Sipi-
tag

Előző helyemen tőlem is megkérdezték, hogy mivel tudnának maradásra bírni :) Meg mi lenne, ha emelnének 100ezret a fizumon. Mondtam, hogy nem elég :) Végül egy irányárat elárultam, hogy mennyiért megyek el, akkor utána nem próbáltak alkudni.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#28184) Phülöp


Phülöp
addikt

A jogsi lejárati dátuma melyik sor?
mármint meddig nem b.sznak meg
van olyan, hogy jogosítvány érvényessége, meg kategória érvényessége
persze nem ugyanaz

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#28185) Gabibácsi válasza Phülöp (#28184) üzenetére


Gabibácsi
tag

amelyik dátum a közelebbi , gondolom

A jogosítvány több dátumot is tartalmaz.

A vezetői engedély előlapján a 4(b). rovatban a vezetői engedély érvényességi ideje olvasható. Eddig az időpontig használható az okmány a személyazonosság igazolására belföldön (a kiállítástól számított tíz év, a 70. életévüket betöltöttek esetében határidő nélkül).

A vezetői engedély hátoldalán a 10. oszlop a sikeres vizsga időpontját jelöli, amikor jogosultságot szereztek az adott kategóriára. Mellette a 11. oszlopban található kategóriánként a vezetési jogosultság érvényességi ideje. Ezen időpont lejártát követően az adott kategóriára vonatkozó vezetési jogosultság megszűnik, ugyan az okmány továbbra is érvényes lehet, de az csak személyazonosság igazolására használható.

Az érvényességi időpont a 2012. augusztus 24-ét követően kiadott vezetői engedélyek esetében nap.hó.év formátumú, míg a korábban kiadott vezetői engedélyek esetében év.hó.nap. formátumú.

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28186) Phülöp válasza Gabibácsi (#28185) üzenetére


Phülöp
addikt

ez esetben szopó, a 10 évre szóló érvényesség csak 8.5 év (11. oszlop, kategória érvényessége)

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#28187) Gabibácsi válasza Phülöp (#28186) üzenetére


Gabibácsi
tag

igen, úgy néz ki :(

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28188) Phülöp válasza Gabibácsi (#28187) üzenetére


Phülöp
addikt

felettébb kellemetlen

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#28189) -NoVa- válasza Phülöp (#28186) üzenetére


-NoVa-
őstag

Asszony lejárt B kategóriával járt 6 évet, azalatt többször igazoltatták, gond nélkül. Szóval káosz.

Megjött az áprilisi vakuszámlám Osztrákiából, elnézett csak felső digit táblára kiírt 100-as határ kanyar előtt, vaku a kanyarban, 125 körül mentem békésen. 40 Euro átutalás mehet. Komolyan barátságos, olcsó, és lokalizált papírt is küldtek. Kb a vaku villanyszámlája, meg a nyomtató költsége.

(#28190) eattila válasza Sipi- (#28183) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez most nem pénzről szól. Vagyis legfőképpen nem arról. Pusztán nem szeretek gyomorideggel melóba járni.
Más ajánlatom nincs, csak egy ajánlat lehetősége, de ahz még fel kell szednem a fonalat delphiben. Ami nem egyszerű. A könyveim szerencsére még megvannak. De az ajánlat lehetősége is összességében kevesebb munka, mint most mindennel együtt, és sokkal több zseton. Annyit meg úgysem fizetnek :)

10 éve vagyok itt.

[ Szerkesztve ]

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28191) npera válasza -NoVa- (#28189) üzenetére


npera
újonc

40 EUR az k*rva olcsó ilyenért. Itt 3200 SEK lett volna a móka. Kábé 8x-os büntetés. Szerintem Soros miatt... :C

(#28192) Jahno válasza Phülöp (#28184) üzenetére


Jahno
őstag

Persze, hogy nem, mert más lejárat lehet nagymotorra meg helikopterre, orvosi/egyéb alkalmasságtól függően, de lehet érvényes jogsid, csak kaphatsz mellé kategóriától eltiltást. Szóval ami a B betűsnél van, azt nézd.

(#28193) Jahno válasza eattila (#28190) üzenetére


Jahno
őstag

10 év az úgy jó, én is így kezdtem. Aztán jöttek a kb. évenkénti dolgok.

(#28194) Jahno válasza npera (#28182) üzenetére


Jahno
őstag

Nem baj, fröccsöt már előrendeltem, aztán megyek majd a reptérre.

(#28195) eattila válasza Jahno (#28193) üzenetére


eattila
csendes tag

Itt is. Kb 1 éve filózok ezen. Most lett annyi a szar, hogy nem tudom lenyelni, és nem kompenzálják a munkatársak, stb.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#28196) FőDudu válasza npera (#28191) üzenetére


FőDudu
addikt

Nalatok a norveg alapnak van ilyen hatasa.
Marmint rahatasa, mert miert nem mondtatok a norveg alapnak, hogy kussoljanak ahogy a foni szeretne? :)

Akkor lenne ott is tejjel/mezzel folyo kanaan, 32 szuz (vagy 42, mittudomain). :)

FőDudu

(#28197) FőDudu válasza Gabibácsi (#28185) üzenetére


FőDudu
addikt

Epp tegnap meseltem Leslie-nek, hogy amikor kozeledett a jogsim lejartanak ideje, pont akkor szigoritottak valamit az orvosin otthon.

Mivel nincs orvosom Magyarorszagon, mar elozoleg is valahol a Lehel/Elmunkas ter kornyeken voltam egy munkaegeszsegugyi kozpontban ahol az EKG-tol a rakszuresig kb. minden volt a jogsihoz.

No, kitalaltam, hogy masik orszagban is lehet am jogsit hosszabbitani. Hivtam kovetseget, nalunk nem. No akkor probaljuk meg helyben.

Okmanyirodaba bementem, szeretnek jogsit hosszabbitani.
Kertek a regit, lemasoltak (hogy majd leellenorzik), jojjek egy het mulva.

1 het mulva mentem, jogsi keszen volt.
Csont nelkul beirtak mindenhova az uj ervenyesseget, 10 ev, viszlat.
Nem kertek orvosit - mindenkinek a sajat felelossege, hogy betegen ne uljon autoba.

4a: 30.08.2017
4b: 30.08.2027
10: 26.08.92
11: 30.08.27

AM/B1/B/G

A G az valami traktor jel, azaz tan traktort is vezethetek?

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#28198) FőDudu válasza Sipi- (#28183) üzenetére


FőDudu
addikt

Az a baj, hogy amikor az ember mar raszanja magat, hogy mozdul mert nem eri meg, nem jo, nem kedveli - akkor az alkudozas mar regen rossz. Benne marad az emberben, hogy mar ugyis menni keszult. Meg akkor is ha marad.

FőDudu

(#28199) Jahno válasza eattila (#28190) üzenetére


Jahno
őstag

Mi most néha teljesen belazultunk, de az sem lesz jó megoldás hosszabb távon. Meg aztán jahh, egész éves papírmunkám visszadobta az indián, hogy nincs rajt aláírás (de van, mindenen) vagy "rossz a dátum". Amit nem értek mi, de már legalább 5 helyről baszogatnak, hogy oldjam meg és időnként kapok 1-1 levelet, mert kell az audithoz, nap végére gyorsan töltsem fel. Igen, több 100 oldalnyi éves papírmunkát, csak úgy gyorsan, de ha gyorsan is lenne, akkor is ugyanezt tölteném fel.

(#28200) Jahno válasza FőDudu (#28197) üzenetére


Jahno
őstag

"mindenkinek a sajat felelossege, hogy betegen ne uljon autoba."

Ja, mint németeknél a pilóta.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.