Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28551) Jahno válasza Gabibácsi (#28538) üzenetére


Jahno
őstag

Szerintem EZEK üldöznek mindent. A string helyére tetszés szerint helyettesíthető a prideosok, a brazilok, meg a ki tudja még mik.

(#28552) Jahno válasza FőDudu (#28550) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem is van rózsaszín Nintendós pólóm, holnap lehet felveszem. Egyerlőre a nőnemű csajoknak jön be a cégnél, addig nagy baj nincs (:-

(#28553) FőDudu válasza Jahno (#28552) üzenetére


FőDudu
addikt

Nekem meg rozsaszin nyakkendom is van.
Hogy honnan azt nem tudom, de multkor a kezembe kerult.

FőDudu

(#28554) ezittketto válasza Jahno (#28548) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Mondj már légyszi egy-két példát.
Mert szerintem a normál eset az lenne, hogy látok én sokat, csak fogalmam sincs róla, hogy Ő olyan..

(#28555) Jahno válasza ezittketto (#28554) üzenetére


Jahno
őstag

Nincs konkrét példa, nem is lehet, rövid hajjal is lehet valaki ősmetálos (:-

(#28556) Samott


Samott
addikt

Rozsaszin cuccokra vigyazzatok, hogy jovore a Giro rajtra még meglegyen. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#28557) ezittketto válasza Jahno (#28555) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Nade erről beszélek épp. Ha nincs 'kérkedés', akkor nincs megkülönböztetés..

(#28558) Gabibácsi válasza FőDudu (#28550) üzenetére


Gabibácsi
tag

Gyanús

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28559) Jahno válasza ezittketto (#28557) üzenetére


Jahno
őstag

Max. összesúgnak a háta mögött és megy a tippelgetés. Csajoknál sem értem ha éppen ezt a részét meséli nekem az életének, de néha belefutok.

(#28560) ezittketto válasza Jahno (#28559) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Ha már ilyen nyíltan mer beszélni róla, az számomra azt jelenti, hogy azért teszi, mert nincs félnivalója attól, hogy emiatt őt hátrányosan megkülönböztethetik. Ergo nincs miért felvonulni

(#28561) Jahno válasza ezittketto (#28560) üzenetére


Jahno
őstag

Nem ezt mondom, hanem azt, hogy nem értem mi közöm lenne hozzá, hogy az emberrel miképpen és hogyan mit mikor csinál. Inkább jöjjön kockaklubba és azt mesélje a világnak ebéd közben.

(#28562) #09908736 válasza ncc1701 (#28525) üzenetére


#09908736
törölt tag

Egyelőre a Santa Lucia van terítéken, és a kebabos. A többit meglátjuk, efektíve egy ebéd és egy vacsora, amit meg kell oldani.
Persze még az is lehet, hogy végül máshova megyünk. Mármint helyileg, nem kajálni.

[ Szerkesztve ]

(#28563) ezittketto válasza Jahno (#28561) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Akkor ugyanarról beszélünk. Semmi közünk hozzá és nem is érdekel, de ne dörgölje az orrom alá.

(#28564) -NoVa- válasza ezittketto (#28554) üzenetére


-NoVa-
őstag

Munkahelyeken kevésbé, max egyéni szinten problémás, de távolabbi ismerősi/családi körben azért akadtak gondok, amikből simán tudok extrapolálni (extrapolálni jó). Az egyik unokatesóm is eléggé magábafordult depressziós arc volt, amíg élt az apja, aztán 50+ évesen szülői elnyomás nélkül már fel merte vállalni, hogy tulajdonképpen csak nem a hagyományos családmodellt igényli, és azóta magabiztos egészséges ember, aki így talán kimászik az alkoholizmusból.
Ílyenből akad mindenfelé rengeteg, aztán csak az tűnik fel, hogy 40+ évesen sem alapított családot, 50+ évesen sem, ezt nem érdekli. Jórészüket valóban csak nem érdekli, a többi meg a saját és környezete fejében megalkotott börtönben él és szenved. Olyat is ismerek, aki bele mert állni a konfliktusba, aztán 20 évig nem álltak szóba a szülei. Végül az anyja úgy döntött, hogy tényleg hülyeség, és megkereste. Azóta újra jóban vannak, megismerte újra, és visszakapta a fiát. Ok, máshol meg simán azért nem állnak szóba a szülők a gyerekkel, mert nem azon az úton sikeres, amit ők elképzeltek, és nem úgy áll hozzá a világhoz, mint ők, és csakazértis megnevelik.

Asszonyéknál van olyan team, ahol a leaden kívül mindenki meleg, és sokáig senki sem tudta senkiről. Aztán volt, akinél rákérdeztek fotók alapján, az megmondta, aztán a többi is, a lead meg durván homofób. Most ott van alatta X ember, akiktől undorodik, emiatt nem tud velük bánni, és nem is akar, pedig egy éve még ugyanazokkal dolgozott gond nélkül. Kb kell neki pár hónap fejben érlelés, amíg megtanulja tényleg leszarni az egészet.

És nem kell hozzá senkinek kérkedni, meg affektálva buzulni, de én pl következmények és hátam mögötti megjegyzések nélkül fel tudok tenni publikus bárhová fotót, amin átölelem a feleségem. Más meg nem. Ha más tesz fel publikus bárhová fotót, amin átöleli a feleségem, abból baj lesz. Kézenfogva sétálás ugyanez, csak különböző neműek között működik utcán ingerküszöb alatt, azonosnál már nem.

(#28565) ezittketto válasza -NoVa- (#28564) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Azért durva, hogy többnyire nem a többség , hanem a saját családjuk miatt érzik magukat kirekesztettnek ezek az emberek.. :(

Az a lead meg egy igazi f@sz, ha ezt így nem látja át.. De az ilyenek a büdös életben, semmilyen felvonulás hatására sem lesznek elfogadóbbak abban biztos lehetsz. Sőt!

A közös fotós és kézenfogva sétálgatós példád viszont tényleg jogos. Ez valóban így működik..
Bár ha belegondol az ember , akkor abban is van némi igazság, hogy nem véletlenül van olyan külön, hogy Nő és van olyan, hogy Férfi...

(#28566) -NoVa- válasza npera (#28540) üzenetére


-NoVa-
őstag

"Ha kettő ilyet összekötök sorosan, akkor lesz egy 700 mAh 4S akksim, ami le tud adni folyamatosan 0,7*20=14A-t. Vagyis ha nem piszkálom erősen a gázt, akkor akár fel sem robban a terheléstől."

Hajjajj. Mondok jobbat, mert azért ez nem lenne az élettartam nagy barátja. Várd meg vele a Tarot120 összeépítését, annál ha legalább 4000KV-s motorokat raksz rá, pont jó. Szinte csak 2S-el repülök házban, kertben, pont jó.

(#28567) Jahno válasza -NoVa- (#28564) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam egyszerű a dolog, asszonyt alapban tilos fényképezni. Hétvégi esküvőn persze ott erőlködtek, hogy naaaa, kelll, izééé, kötelező. Aztán em értem minek ez az erőlködés ami senkinek nem jó, a kép meg rögtön törlődik is, mert csak. Lassan úgyis bővítenem kell a sörös albumom, majd azzal el leszek kézenfogva :-D

(#28568) Jahno


Jahno
őstag

Ehh, kezdik túltolni a Teamset. Most olvasgatom a reggeli és tegnapi üzeneteket, köztük az olyan fontosat, hogy az egyik toronyban nem működik a lift, nahát.... Hűtő takarítás (egyszer rakok bele kaját baze), szerbek, horvátok, audit, helyi IT, nagyobb régiós IT, bazi nagy IT, nagyon nagy globális IT, Win10 IT, migrációs IT, biztonsági csoportfőnök, céges futás, ezzel mi van azzal mi van. Skype jó volt, júzerrel beszéltem, kész, de itt ez a csilliárd csoport, amiben keresni is alig bírok csak az infó dől, ez nekem nem jön be. Most is megjelent egy csaj, kellene belépőkártya és jogosultság. Világot feltúrtam, neve sehol. Ilyen nincs, itt szabályok vannak, valahol csak szóltak róla. Teams görgetés, nincs. Ki/belépők közt nics, Sharepointon nincs, 2 jegykezelőben sincs, mailban meg pláne. Legalább kiderült, hogy jaja, nincs róla papír, csak így itt termett, mert csak.... Ááááááá.

(#28569) -NoVa- válasza Jahno (#28514) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ez mondjuk féligazságnak jó:
"M. Lőrincék megvették a T-Systems nevű céget. >> A T-Systems ellenőrzi a Nemzeti Választási Iroda szavazatszámláló szoftvert ért esetleges külső beavatkozásokat >> A T-Systems igazolja le, hogy nem nyúlt bele senki >>> Ezentúl M. Lőrincék fognak minket megnyugtatni, hogy senki nem nyúlt bele a választási rendszerbe. :)"

Majd kezdhetünk aggódni, ha M. Lőrincék elkezdenek auditcégeket venni.

(#28570) Phülöp válasza -NoVa- (#28569) üzenetére


Phülöp
addikt

(#28571) Samott válasza Phülöp (#28570) üzenetére


Samott
addikt

Ezzel az erovel a drogok elleni harcot is rabizhatnak. Kecskere a kaposztat. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#28572) FőDudu válasza Phülöp (#28570) üzenetére


FőDudu
addikt

Es akkor en vagyok a g.ci ha azt mondom egy vicc az az orszag...

FőDudu

(#28573) Sipi- válasza FőDudu (#28572) üzenetére


Sipi-
tag

Nem vagy az, csak reálisan látod a dolgokat :(

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#28574) Jahno válasza -NoVa- (#28569) üzenetére


Jahno
őstag

Választásnál azért ott a papír alapú, nem kell ehhez ekkorát lódítani, elég megvenni vidéken a szavazatokat kilóra, de sokfelé megvenni sem kell. Jó kérdés. Egyszer majdnem úgy lett, hogy dolgoznom is kellene ezeken a választási vackokon, aztán most így utólag azt mondom jobb is nem belekavarodni az egészbe, mert ott azért akármi is lehet. NISZ egy része még okés, ott a kis niggert állítólag nem zaklatják. Akkor még haver sem nagyon tudta, hogy mit tudok, mikor ezeknek neki kellett volna állni, meg hát így utólag lehet mégis volt némi kapocs az állami meló és a között, hogy akik aláírhatták volna a szerződést azokat hirtelen baleset érte. Meg kellene nézni akkor ki volt az aktuális sátán a 2002es választások előtt kb. 1 évvel.

(#28575) Jahno válasza FőDudu (#28572) üzenetére


Jahno
őstag

Annyi előnyötök van, hogy elvileg kapott az arc 2 évet. Nem tudom mennyire reális vagy miért.

(#28576) -NoVa- válasza FőDudu (#28572) üzenetére


-NoVa-
őstag

És mi vagyunk a hülyék, akik meg azt mondják, hogy ugyanez megy mindenhol, csak itt túltolt médiahangsúlya van az egésznek?

(#28577) Samott válasza Jahno (#28574) üzenetére


Samott
addikt

Jaja, amig papir alapu es amig ott lehet a szamolasnal barmilyen part kepviseloje addig elektronikus uton nem lehet elcsalni.Mas kerdes hogy tavaly a szavazokorok nagy reszeben nem volt ellenzeki szavazobiztos. Ezert csak magukat hibaztathatjak.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#28578) Gabibácsi válasza FőDudu (#28572) üzenetére


Gabibácsi
tag

Kerítés kész van már? :DDD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28579) FőDudu válasza Gabibácsi (#28578) üzenetére


FőDudu
addikt

Milyen kerites?

FőDudu

(#28580) Jahno válasza FőDudu (#28579) üzenetére


Jahno
őstag

Ami nem engedi Gugát külföldre :-D

(#28581) FőDudu válasza Jahno (#28580) üzenetére


FőDudu
addikt

Guga mar nem akar ide jonni....

FőDudu

(#28582) Jahno válasza FőDudu (#28581) üzenetére


Jahno
őstag

Eddig sem akart, bár általában külföldön nyomta.

(#28583) Gabibácsi válasza FőDudu (#28579) üzenetére


Gabibácsi
tag

Amit épít szlovénia épp

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28584) Gabibácsi válasza Jahno (#28582) üzenetére


Gabibácsi
tag

Csaj már talált magyartanárt Moszkvában

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28585) FőDudu válasza Gabibácsi (#28583) üzenetére


FőDudu
addikt

Erre biztosan nem, elegge ralatok a hatarra.

FőDudu

(#28586) Jahno válasza Gabibácsi (#28584) üzenetére


Jahno
őstag

Asszony azt mondta egyszer megnézné magának a szerzeményed. Ezért meg kockabuliba is hajlandó lenne eljönni :-D

(#28587) Gabibácsi válasza Jahno (#28586) üzenetére


Gabibácsi
tag

Te már beszélgettél vele többször, hát mondd el milyen :) a szemébe nem szabad nézni, az halálos

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28588) Jahno válasza Gabibácsi (#28587) üzenetére


Jahno
őstag

Az nem mérvadó, hogy én mit nem tudok :-D Akartam meg valami okosságot írni, de nem jut eszembe. Jahh, szépségipar és többi V2. Ha egy cégtől úgy rúgnak ki embert, hogy senkinek nem adja át a melót és közvetlen főnökei sem tudnak róla, akkor az mennyire legalja? Főleg ha hétfőn az ITt kérdezik, hogy ki tudják-e deríteni mivel dolgozott a csávó, mert más nem tudja és hat sürgős lenne :-) Ez mennyire legalja? Kocsmában hallottam a sztorit, lehet nem is igaz.

(#28589) FőDudu válasza Jahno (#28588) üzenetére


FőDudu
addikt

Hallottam olyan igazgato kirugasarol ahol az IT vezetojet hazahivtak szabadsagrol, hogy biztosan minden hozzaferese ki legyen pucolva az adott igazgatonak negyed ora alatt....

Lehet ez is urban legend....

FőDudu

(#28590) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Voltam olyan interjún, ahol titokban kellett bemennem, hogy ne vegyen észre az elődöm, mert ő még nem tudott róla hogy kirúgták. Oszt csodálkoztak hogy miert nem kell az állás,,,

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28591) Jahno válasza FőDudu (#28589) üzenetére


Jahno
őstag

Az is zűrös lehetett, ahol az alatta lévő Sanyika nem bírta elvenni a jogosultságot vagy esetleg még magasabb. Nálunk jó, van egy csomó indián, azoknak van joga, de nem értenek hozzá és úgyis elbasszák :-D

(#28592) FőDudu válasza Gabibácsi (#28590) üzenetére


FőDudu
addikt

Korrekt ceg.
Amugy nem szokott lenni valami handover vagy legalabb egy kis beszelgetes az eloddel?

Kezdodik uj project es kesz?

FőDudu

(#28593) FőDudu válasza Jahno (#28591) üzenetére


FőDudu
addikt

Amikor VPN van meg otthonrol dolgozas az zuros lehet.
Nem mindenutt AD integralt a minden is - ilyenkor ember legyen a talpan aki minden rendszert es minden jogosultsagot tiltani tud...

FőDudu

(#28594) Jahno válasza Gabibácsi (#28590) üzenetére


Jahno
őstag

Szerintem mindenhol politizálnak. Arra már esetleg figyelnek, hogy látványosan ne hirdessék meg az adott pozíciót, de igazából tökre nem kerek semmi. Mindegy mit mond, mit ír, mi a terv, mi lesz a jövőben, karrier, munkakör, fejlődés? Lófasz. Bizonytalan kreténség. Csak egy kis időre ülünk ki a folyosóra, csak most van egy kis hajtás aztán "majd" visszatér minden, keresünk új kollégát, megoldjuk, blablabla. Ordas nagy kampó duma és kavarás az megy.

(#28595) Jahno válasza FőDudu (#28593) üzenetére


Jahno
őstag

Meg a kiskapuk és a tákolás. Ha nincs security csoport, satöbbi? Ez tán a Siemensnél ment jól. VPN jog elvész akkor semmi nincs, minden ADvól van, jónapot. Itteni cég egyik felének szintén ez. VPN jogom automatikusan elmegy X idő után, amit meg kell újitani. De a pen olvasás, CDre írás, admin jogok meg főleg. Itt AD júzer ha letilt, akkor ennyi volt... Akkor csak az ügyfelek bankszámláihoz fér hozzá weben, de ezen ugorjunk :-D Cég másik felénél viszont 10 éve eltávozott júzerek jelszavát tudják, saját gépre felrak egy Csicsó klienst, csatlakozik és kész.

(#28596) Jahno válasza FőDudu (#28592) üzenetére


Jahno
őstag

Mekkora melót? Ha felmondási idő van, akkor talán, de ott sem ez a jellemző. Mindenki azt hiszi, hogy majd a többi és a főnöke tudja mit csinál. Közben nem is :-) Aztán jönnek az olyan dolgok, mint nálam. Email, mert webes jegyest nem akarja használni "összekészítettem az Adidast, intézzétek légyszi". Vagy csak lazán "kellene egy mentés". Kolléga mellett azért felszivtam ezt a szlengwt, felét át is alakítottam, Tumorral meg azon röhögünk, hogy ha valóban indián kapja meg, aki egy konkrétabb dolgon is hónapokat szopik és elrontja akkor ezzel mit kezdene? De ilyen a világ.

(#28597) Jahno válasza FőDudu (#28593) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, tiltás. Gyafival is éppen beszéltük, hogy van pár cég ahol előfordultunk, de így 10+ év után is él ezaz elérés. Ebből látszik ki az aki nagyon melózik, annak mindenfelé van elérése, vagy milyen a rendszer, mennyit érdemes költeni rá, napra készen dokumentálni, visszafelé ellenőrizni? Itt nálunk felét már feladtam, rendes átvétel sincs a kiadott hardverekről.

(#28598) Gabibácsi válasza FőDudu (#28592) üzenetére


Gabibácsi
tag

Sosem volt még handoverem

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#28599) Grillo válasza BobaHWSW (#28472) üzenetére


Grillo
senior tag

Akkor S9+, már ha a fényképezőt valaha használná rajta. Nekem egyszer majd elvileg megjön a céges, nagyjából végigolvastam a ph topikját. Több memória, jobb optika mint a sima.

(#28600) npera válasza -NoVa- (#28566) üzenetére


npera
újonc

Most az a terv, hogy egyelőre lenyugszom a p*csába és nyaralok egyet. Aztán utána vagy utánára (most találtam ki) kitalálom, hogy 850-es legyen egyből vagy vacilálok és berendelek egy 850-est és egy 1050-est. Aztán akkor kell majd a quadra XT60 is.

A 700 mAh 4S igazából azért lehet egy opció, mert ameddig csak lebegek, addig kábé elég. Bár akkor pont a 4S veszti el az értelmét, mert egy bitang erős 4S-el minek lebegni. Aminek ráadásul nem lehet nagy gázt tolni. Szóval értem én, a koncepció több sebből vérzik.

Hogy súlyosbítsam: jelenleg a Taranis egy ilyen 700-as 2S-el működik, mivel a 6-os AA-tálcát még nem sikerült megcsinálnom, a backup plan 18650-tálcát pedig csak berendeltem, de még semmit nem csináltam vele. A kis 700-as akksi előnye, hogy a rádióban bitang gyorsan merül, így nem kínozom feleslegesen full töltéssel sokáig, mivel nem tudok sokáig fullon maradni.

Az akksikat egyébként rendszeresen átnézem és kapnak egy storage charge balanszírozást. Ha valami bajt látok, akkor izolálom a pakkot és megy szelektív gyűjtőbe. Még holnap egyet kísérletezek a 4S akksival, ami nem hajlandó tölteni rendesen, aztán izolálom azt is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.