Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#117384) WiZARD válasza eattila (#117383) üzenetére


WiZARD
addikt

Laminált padló jó ideje nekünk is megvan, pár hete a felét le is rakták. Másik felét most cserélték, mert hibás volt.

Hogy az #építkezés gyorsan haladjon kiderült hogy a padlószőnyeget elb*szták és kicsi oda ahova kellene, a másik szobába való meg nincs is. De soha nem is volt 2 darab. Én nem is kerestem kettőt, láttam ott van 1, annyit vettem. Tavaly augusztusban lett rendelve, fuvaros december közepén hozta el, azóta kibontva se volt.
-Szerintük én adtam meg a méreteket, kértem hogy vágják méretre a 2 szobába, és ők kettő darabot adtak ennek megfelelően. És biztos ellopta valaki a hiányzó darabot.
(hát persze, 2 flakon festéket leszámítva semmi nem tűnt el eddig, de valaki biztos pont egy levágott darab padlószőnyeget nyúlt le...)
-Szerintem én nem adtam meg méretet, csak alaprajzot vittem hogy ők találják ki miből mekkora kell. Arra konkrétan emlékszem, hogy mondták hogy nehéz a 2 szobába egybe lerakni és egyszerűbb szétvágva, amire én mondtam hogy az majd legyen a burkoló gondja, ők adják csak egyben az egészet.

Nyilván mindenki biztos a saját igazában. A meglévő darab elég a kisebb szobába, a másikba meg újra kell rendelni, ezt végül féláron adja a boltos. Nekem nyilván így is bukta, de ami jobban zavar, hogy ~4 hét mire megjön. Amíg nincs kész minden burkolás addig a beltéri ajtókat nem lehet berakni, amíg azok nincsenek addig a festők nem fejezik be a munkát. Szóval most többek közt erre várunk. Kb esélytelen hogy a gyerek születése előtt (júli 21 a terv) beköltözzünk. :(

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.