Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#117301) eattila válasza A. Crowley (#117300) üzenetére


eattila
csendes tag

Amikor én utoljára BKV-val közlekedtem, még jegyautomata se volt.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117302) Jahno válasza A. Crowley (#117300) üzenetére


Jahno
őstag

Ez a kintről olvasás elég érdekes, busznál is sok helyen ott van, lassul az egész felszállási mindenség, most párszor csöpög az eső aztán ott kell baromkodni a kijelzővel, szóval tudja a fene.

(#117303) npera válasza blueboi69 (#117287) üzenetére


npera
újonc

Most írt az ügyfélszolgálat, hogy meg lehet reklamálni az appból. Megtettem, 3-5 nap elbírálás. Ha visszakapom a pénzt, akkor az egész team kap tőlem fagyit a büfében. Szóval mindenki drukkol :C

(#117304) -NoVa- válasza Jahno (#117302) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ó, na ez eszembe nem jutna. Mondjuk következetes, a BKV eddig is olyan funkcióiból kizáró belső körös működést produkált, hogy csak az tudjon kiigazodni benne, aki beleszületett és soha nem hagyott ki 3 napnál többet az utazásból. Nem követünk semmiféle elpuhult nyugati/keleti emberközpontú megoldást, az a gyengék fegyvere.

(#117305) qnadam


qnadam
veterán

jobbulást mindenkinek. én csak haverművésznőt vittem gipszleszedésre, miután másfél hónappal ezelőtt lépett egy ügyeset... a honvéd még mindig egész egyben van, de amikor másfél órát kell várni egy röntgenre csak azért, mert valaki véletlenül rossz helyre tett egy papírt, az csak közepes boldogság.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117306) eattila válasza qnadam (#117305) üzenetére


eattila
csendes tag

Nálunk simán kell várni kettőt akkor is, ha minden jó helyen van.
A művésznőnek bitangjó a hangja, de ez a szám nem áll neki olyan jól szvsz :)

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117307) Bujdy81 válasza -NoVa- (#117288) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Bár már lehet, hogy tudod, de az NFL miatt eléggé kutatott ez az agyrázkódás téma.

Azt deriválták ki, hogy egy ütés után ha tud regenerálódni az agy (ami lehet 12 óra, de akár 168 is), akkor nagyon kicsi az esélye bármilyen visszamaradt sérülésnek. Ellenben ha nem kapják le a pályáról az ütést elszenvedett játékost és újra megütik, akkor más más a helyzet...

Szóval nálatok nagyon nagy az esélye, hogy semmi nyoma nem marad! :) Ha esetleg két hónap múlva megint beveri a fejét, akkor elvileg az nem "rakódik rá"! :)

(#117308) Grillo


Grillo
senior tag

Én már este éreztem, hogy túl kis idő telét el a kenőcsben kombó és szőlő-barack ráadás között, ez hajnalra egyértelművé vált. Most épp küzdök, hogy ne száradjak ki, meg ugye a mai gyógytorna így nem jött össze. Viszont csütörtökre kaptam pótidőoontot.

(#117309) blueboi69 válasza -NoVa- (#117297) üzenetére


blueboi69
csendes tag

aztakurva :Y

(#117310) Jahno válasza -NoVa- (#117304) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam a telefon sokszor hisztis hülye, zsebemben sztatikus lesz, száraz a kezem, esik, süt a nap és alig látom, mindig akkor van valami mikor meg kellene oldani.

Néha fotósoknak is emlegetem, hogy jók ezek a telefonos vezérlések, csak használják sokat és ott főleg rájönnek, hogy mennyivel jobb a kábeles. Wifi sem szívja az akkut, este nem világít feleslegesen semmi, vezetékes kioldó lóg az állvány oldalán vagy ledobom a földre, műxik csendben ocsóért. Telefon csak csipog, nem csatlakozik, frissítés jön, változott a menü, összeomlik, megáll, nem találja... Amúgy tök jó, csak néha nem :DD

Érdekes ez a BKKs megoldás, csak lassabb, nyűgös, pont kezelhetetlen. Bérlet itt a zsebemben kéznél, megmutatom, kész. Telefonon feloldom a mintát, elindítom az appot, ha hárman vannak előttem akkor már elmegy készenlétbe, akkor megint feloldom,lehet csak harmadikra sikerül. Kétszer ráfókuszál a kódra, már 10en felszálltak mellettem.

És persze értem, hogy haladjunk a korral, de appnak új droid verzió kell, szóval a fél világot ki is zárták a közlekedésből, cserébe futárt beolvasztották egybe a Go alkalmazásba, azzal barátkoznom kell.

(#117311) Jahno válasza eattila (#117301) üzenetére


Jahno
őstag

2es villamos nem jár, rakpart másik fele lezárva. Tegnap valakikkel össze kellett futnom, egyik az autóval szopolt másik a BKVval :-D

(#117312) -NoVa- válasza Bujdy81 (#117307) üzenetére


-NoVa-
őstag

Jaja, azért volt a 72 órás folyamatos felügyeletes virrasztás, meg mellé a héten semmi képernyőnézős agyterhelős semmi, max olvasgatás. Már amennyire egy 6 évest rá lehet venni, hogy legyen óvatos, a lényeg hogy regenerálódjon. Kicsicsajnál komplexebb volt, de ott is már inkább a fogászati rendbetétel megy, akkora ütést kapott hogy szabályozni kell a még ki nem nőtt fogainak az útját, a neurológiai részen már csak egy utóránézős kontrol lesz majd fél év múlva. Nem volt olcsó összerakni a gyereket. Ja, az állami gyerekegészségügy nagyjából a baleseti sürgősségit leszámítva nincs, az alap.

(#117313) Grillo válasza Jahno (#117311) üzenetére


Grillo
senior tag

Ja, 10től volt tegnap állománygyűlés a körúton, én kesziről olyan 45 perc alatt ott voltam. Kollégák a Villányitól több, mint 1 óra, volt aki kiszállt a Szabdság hídon sétálni, gyorsabb volt.
De megérte, hisz megtudtuk 3 órában, hogy nincs pénz.

(#117314) Phülöp válasza eattila (#117306) üzenetére


Phülöp
addikt

Művésznőnek akár jó hangja is lehet, de a basszus elnyomja.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#117315) eattila válasza Jahno (#117311) üzenetére


eattila
csendes tag

Hát, ez nekem irreleváns :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117316) eattila válasza Phülöp (#117314) üzenetére


eattila
csendes tag

Másik számban hallgattam meg. A belga csak a belgának áll jól.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117317) qnadam válasza eattila (#117306) üzenetére


qnadam
veterán

inkább ez a hazai pálya neki. a hősök meg szerintem hülyeség, de engem senki nem kérdezett :D majd piszkálom, hogy csináljon megint popzenét.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117318) blueboi69 válasza -NoVa- (#117312) üzenetére


blueboi69
csendes tag

:Y
Ma már ne sokkoljál többet lécci.

(#117319) Samott válasza zetor2000 (#117299) üzenetére


Samott
addikt

Koszi, hutom lenne masik, de lga1700-as lefogato ahhoz sincs. Mar rendeltem egy Fuma2-est (Rev B). Aztan majd eldontom melyiket tartom meg ha lefutott az RMA.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#117320) Jahno válasza Grillo (#117313) üzenetére


Jahno
őstag

Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.

Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem :U

Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.

(#117321) qnadam válasza Grillo (#117267) üzenetére


qnadam
veterán

tízre mentem, rendszám elvileg leadva, aztán nyilván visszapattantam a dísz téren a sorompónál. negyedórányi telefonálgatás után átjutottam :D beálltam a palota közepébe, aztán a portán kiderült, hogy jaaa, én itt csak tíz percig maradhatok ám. ja de nem is, mert van kártyájuk, meg beírnak a naplóba, úgy fél órát is! sőt jól későbbi időpontot írnak az érkezésemre, úgy lehet akár háromnegyed óra is... de bocs, mégse, egy kártyájuk van, amit már odaadtak másnak.
itt megemlítettem, hogy ha szólnak, akkor megállok valahol legálisan, és besétálok. ezt még most is megtehetem, de akkor a program végére pont vissza is érek :) deee hagyd itt az autót, hátha nem büntetnek meg! meg se kérdeztem, hogy ha úgy alakul, fizetik-e a büntetést, rögtön mondtam, hogy kizárt... végül az egyik bentlévő valaki figyelte az autót amíg dolgoztam, meg kapott kulcsot, hogy el tudjon állni hirtelen, ha jön a közteres :C
így végül fél óra késéssel már el is tudtam kezdeni a munkát, ott voltam úgy 40 percet, felvettem nagyjából 15-20-at, ebből kell vágni 5-8 percet. minőségi kontent lesz, már most látom.

azért egy ilyen képre mindenképp szükség volt.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117322) qnadam válasza Jahno (#117311) üzenetére


qnadam
veterán

ma este pont a hajógyáritól megyek a dürerbe, nyilván tegnap zárták le a rakpartot, nehogy csak szimplán végigmehessek rajta :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117323) Jahno válasza qnadam (#117322) üzenetére


Jahno
őstag

Csak nem 20:30ra?

Nekem ráadásul másik oldalon lett volna péntek/szombaton kvázi állandó opció, Kaszásdűlő HÉV megállóban. Egyéb okok miatt is elvetettük.

És akkor logisztikázzunk, hogy nem kötelező autózni, menjek másfelé és egyéb nagy megmondások, mikor kézenfekvő lenne az is, hogy reggel gyárba kocsival és cuccal jövök Budai oldalon, HÉV mellé meló után pakolok be, nahát, pont kézenfekvő a két rakparton közlekedni mert azért van a másik visszafelé. Délután közepén oda is tudok érni nagyobb forgalom nélkül Buda felől, éjjel meg kerülök keresztülkasul vagy Hungárián ha nincs Pesti rakpart.

(#117324) qnadam válasza Jahno (#117323) üzenetére


qnadam
veterán

de, pont akkorra :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117325) eattila válasza qnadam (#117317) üzenetére


eattila
csendes tag

Tudtam, hogy valahonnan ismerős a hangja, csak nem sejtettem!!! De a hősökről beugrott. Durván fasza hangja van.
Az első meg a hősökös nem igazán jön be [nem a hangja miatt] (a hősönek kéne kevésbé populárisba nyomni, dehát valamiből kenyeret is venni kell.).

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117326) qnadam válasza eattila (#117325) üzenetére


qnadam
veterán

öregszenek :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#117327) eattila válasza qnadam (#117326) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez ilyen :D
A nemzet csótánya se olyan csótány már :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117328) A. Crowley válasza Jahno (#117320) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Jah, vonatoztam is hétvégén, Győr-Bp, szigorúan euro railjet. Odafelé még jegyet sem ellenőriztek. Vissza azért igen. És persze csak 1. osztály. Az rendben volt, és nem is sokkal drágább, mint a 2. ellenben van hely, lehet dönteni az ülést.

[ Szerkesztve ]

(#117329) Phülöp


Phülöp
addikt

Jobbulást kívánok minden érintett gyereknek és felnőttnek!

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#117330) Jahno válasza eattila (#117325) üzenetére


Jahno
őstag

Rájöttem, Óperentzia vagy mi. Most már csak azt nem tudom, hogy miért emlegettem pár héttel ezelőtt. Én is öregszem.

(#117331) eattila válasza Jahno (#117330) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem emlékszem....

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117332) Jahno válasza eattila (#117331) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor ketten öregszünk ;]

(#117333) eattila válasza Jahno (#117332) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez teljesen biztos :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117334) Samott


Samott
addikt

I eliminated CD swaps FOREVER. (retrovas)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#117335) Phülöp válasza qnadam (#117317) üzenetére


Phülöp
addikt

aham

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#117336) Bujdy81 válasza Jahno (#117320) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Dunakeszi-Erdőkertes 19 km. Az akkor is max. egy óra keróval, ha olyan lassan megyek, hogy még én se izzadjak. És akkor indul, amikor akarod... ;)

(#117337) Phülöp válasza Samott (#117334) üzenetére


Phülöp
addikt

Ez valami gyonyoru, de tenyleg.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#117338) Samott válasza Phülöp (#117337) üzenetére


Samott
addikt

Erdemes egy kicsit visszabb tekerni, mert az a drive amibol hetet pakol a hazba onmagaban is egy csodalatos talalmany. Szetszedi, megmutatja a belso mukodeset.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#117339) Jahno válasza Bujdy81 (#117336) üzenetére


Jahno
őstag

Bár egy szakaszon van bicajút is, pont könnyű meghalni.

(#117340) Grillo válasza qnadam (#117321) üzenetére


Grillo
senior tag

Na kb. pont ilyesmire számítottam. Én a képeden jobbra lévő elzárt területre álltam volna be, mondjuk nem árt hozzá ismerni az ottani kivitelezőt, valamint a cégessel én bejutok automatán a sorompókon, bár az oroszlános udvarban ettől még simán megizélna közteres.
Legutóbb azt hiszem olyan 30k volt a bünti, meg 10 a bilincs leszedése.

(#117341) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Apró lépésekkel előre a feudalizmusba:
link

(#117342) eattila válasza -NoVa- (#117341) üzenetére


eattila
csendes tag

Mmmmmmmmonsterfacepalm!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117343) npera válasza Samott (#117334) üzenetére


npera
újonc

Ez már a szent őrület kategóriája. Nájsz.

(#117344) npera válasza -NoVa- (#117341) üzenetére


npera
újonc

Kicsit még tekernek rajta és újra lesz a főtéren kalodába zárás és botozás... :wub:

(#117345) Jahno válasza -NoVa- (#117341) üzenetére


Jahno
őstag

Meg valami vármegye.Lesz még itt is abortusztilalom és kötelező szülés, majd meglátjuk.

(#117346) -NoVa- válasza Jahno (#117345) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ha szülnöm kell én lépek, azt most megmondom.

(#117347) Grillo válasza -NoVa- (#117341) üzenetére


Grillo
senior tag

Ja, egy könnycseppet én is elmorzsoltam, mikor megláttam. Meg ugye a vármegyék.
Remélem visszaállítják az első éjszaka jogát is, meg a robotot.

(#117348) -NoVa- válasza Grillo (#117347) üzenetére


-NoVa-
őstag

Aztán visszaállítjuk a parasztlázadást, meg a Francia forradalmat.

(#117349) eattila válasza Grillo (#117347) üzenetére


eattila
csendes tag

Aranybulla remake nem lesz?

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#117350) zetor2000 válasza -NoVa- (#117341) üzenetére


zetor2000
senior tag

[link]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.