Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#112138) blueboi69 válasza -NoVa- (#112132) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nem kell a motoros ülés, de attól még értéknövelő. Pont ezt beszéltük pár hónapja asszonnyal, hogy marhára nem kell semmi, az adaptív tempomat az ami igazán értékes dolog.

A memóriás ülésnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a tükrök beállításait is megjegyzi így be lehet állítani, hogy tolatáskor hova álljanak be a tükrök. Tehát nem csak kicsit lebillen, hanem pontosan úgy áll be, ahogy szeretnem. Ennek akkor volt igazán értelme, amikor még nem működött a tolatóradar meg a kamera.

Egyébként igazad van, ha nincsenek extrák, akkor nincs ami elromoljon. A fiesta az pont ilyen. Az egyetlen extra benne a riasztó, az eddig bekrepált, meg nagyobb eső esetén szokott riasztani, akkor pár hétig nem használjuk, de ezt meséltem is. Hiába néztem végig nem találtam meg, hogy hol ázhat be. Persze nem úgy kezd el riasztani, hogy azonnal, hanem mondjuk 20-30p múlva.

Szóval igazából ami jó az a bőrülés, panoráma tető, adaptív tempomat, navigáció. (mármint sosem használom a navigálást, de van benne kihangosító, meg magát a térképet gyakran nézem), és mivel felszereltségi szintek vannak, nem lehet csak 1-2dolgot választani, sokminden csatolt áruként van eladva.
Mint ahogy a keyless entry is egy kurvakényelmes dolog, mikor a gyereket kézben viszem és nem kell keresnem a kulcsot, hogy melyik zsebemben van.
Dehát nekem nem kell mondani, talán emlékszel rá, hogy kispolszkival is bejártam a fél országot, pedig abban már a generátor is egy upgrade során került bele, meg az önindító! :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.