Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
válasz Viktor0610 #81701 üzenetére
Köszönöm, tulajdonképpen androidra kellene, van is egy ugyan ilyen nevű app, de az nem mutatja a létrehozás dátumot, csak a kártyára másolás dátumát. Majd ha pc közelbe jutok kipróbálom.
Maine coon
-
MODERÁTOR
-
arti1121
senior tag
sziasztok
fiuk erre [link] senkinek sincs ötlete már agybajt kapok tölre
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Jazz
veterán
Üdv,
hogyan lehet kitenni az aix weather widgetet go launcher, vagy solo launcher alatt? Egyszerűen nem jelenik meg sehol ez a widget mint választható opció, csak mappákat, parancsikonokat, meg egyebeket lehet kitenni. A gyári launcherrel megy, ezekkel meg nem. Asszony telójára kellene...vagy ha ezekkel a launcherekkel nem lehet, milyet tudnátok ajánlani, ami szép, letisztult (de nem eccerű, mint a win8 színes csempe "csoda"), komoly forma, tartalom....hasonló mint az Ez launcher. (sajnos az nem megy az ő Androidján, 5.0.2).
Köszi!
free your mind
-
kukinyo
addikt
válasz Viktor0610 #81701 üzenetére
és ollie
Köszönöm szépen a tippeket, root van. Amúgy az itt lévők közül találkozott már valaki a linkelt hozzászólásban lévő hibával?[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Na még1x, hátha.
G2 mini-n heliummal csináltam pár játékról mentést. Ezeket utána átmásoltam egy Sony M4-re, telepítettem a heliumot, és az nem talál egyetlen mentést sem. Próbáltam SD-ről is, de semmi. Volt reboot, az se segített.
Valami ötlete valakinek, hogy mi a baja? Illetve van-e bármi más mentés ami megy rootolatlan telefonon is? (Aqua-ra nincs root még tudtommal.)
Köszönöm! -
válasz drmotto #81709 üzenetére
Itt a topik összefoglalóban van link a total commanderes megoldásra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jazz
veterán
Plants vs zombie 2-őt lelehet valahogy tölteni/telepíteni külső sd-re? Normál telepítést nem engedélyezi az eszköz, mert hogy "nincs elég hely a külső sd kártyán" ami a telefon belső sd akar lenni. 505Mb kellen az appnak, és ott tényleg nincs annyi.
Viszont a "külső-külső-sd" 32Gb...Thx
free your mind
-
atosan
veterán
válasz Viktor0610 #81704 üzenetére
Kipróbáltam pc-n, volna egy láma kérdésem, ha ez az infoódolás dátuma : UTC 2014-04-14 13:26:26 , az a magyarországi idő szerint 14:26 ugye?
Maine coon
-
törölt tag
Most szembesültem egy újabb Google csavarral. Reszelgetek egy Robotparancsot, ami a különböző térképlinkek között konvertál. Apple térképről, Google Térképre, Waze -re, IGO -ra, stb. Erre a Google megváltoztatta a Térkép kliens export formátumát. Shortlinket exportál. Ennyit a kompatibilitásról. Király!
-
törölt tag
válasz #79335424 #81722 üzenetére
Újabb infó a Google fejlesztésről.
Egyre szebb. Közben ráakadtam az offline térkép elérhetőség listára is. Ebbe nem fértünk bele.
Ha már beleszaladtam ebbe a shortlink -dologba, gondoltam, annak is utánanézek. A fórumon hiba, hiba hátán. A Drive -on, általam is tapasztalt, 404 error -tól, a shortlinkek inaktiválódásáig, minden. Miért kellett ez, ha ennyire nem megy? Persze, sejtem. A shortlink -nél nem mindegy, hogy be vagyok -e jelentkezve, vagy sem. Méééég infóóóó! -
addikt
-
törölt tag
válasz darvinya #81733 üzenetére
Sztem nem csak egy jobb, hanem bármelyik. Csakhogy, én nem böngészővel akarom megnyitni, hanem a Térkép alkalmazással. Azt meg csak akkor ajánlja fel a rendszer, ha maps.google van a linkben. Csak egy sort kéne hozzáírni a GTérkép intent filteréhez és máris menne az almás link -kel is, de ez túl nagy fejlesztés lenne a Google -nek. Inkább a user ügyeskedjen, hisz ez a dolga!
-
-
Bozek
nagyúr
-
zseko
veterán
-
törölt tag
válasz SharpSA #81742 üzenetére
Volt, hogy bealudt tőle a teló (nem tudott kijönni DS -ből). Plusz, egy erőszakosan nyomulós, leállíthatatlan mocsok. Plusz, bekavar a VOIP -ról érkező hívásokba. A GSM számra érkező hívásnál a Viber csörög, nem az Androidos híváskezelő.
Más. Egy eszközös szinkronizáció esetén Free lett a mobilos LastPass. Firefox -hoz és Dolphin -hoz van beépülő. Azt nem tudom, hogy mi a szitu akkor, ha két Androidos kliens adatbázisát manuálisan szinkronizáljuk.
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz #79335424 #81745 üzenetére
üzenetküldésre tényleg jobb a whatsapp ebben egyetértünk de sajnos mindenki a viber-re van rágyógyulva
"A GSM számra érkező hívásnál a Viber csörög, nem az Androidos híváskezelő."
ez alapértelemezetten valóban így van de azt szerintem ki lehet kapcsolni a settings/ calls and messages-nél
-
zeorsdfd
senior tag
Régen volt valami app (talán imo messenger) ami sok üzenetküldőt tudott egybe összegyűjteni és egy alkalmazásban kezelni; mint pécén a pidgin (szintén kihalt).
Na, ez kéne most Viberre, Whatsappra, Skypre...stbre. Pushbullet jó úton jár.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dolce Gusto
- 3D nyomtatás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest