Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Megvásároltam a Full Screen Caller ID Pro verzióját és legnagyobb megrökönyödésemre olyan mint a lajhár.
A telefon már réges-rég csörög mire hajlandó előbukkanni.Ez így számomra nem elfogadható, szinte hasznavehetetlen.Kidobtam 900ft-ot az ablakon.Tudnátok ajánlani egy másik teljes kijelzős hívókép programot, ami egy kicsit gyorsabb?Lehet ingyenes vagy akár elfogadható árban is.
Köszönöm -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy a Spare Parts programot le lehet tölteni valahol magyarul? -
kukinyo
addikt
Jó reggelt mindenkinek
Szeretném megkérdezni hogy CM7-re le lehet valahol tölteni az ICS navibar-t.
Vagy létezik ennek egyáltalán telepítős változata?
Mert valami leírást találtam a beépítéséről de azt nem is igazán értem és elég macerásnak tűnik.
Köszi -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan programot ami számolja a lépéseket, távolságot offline módban?
Esetleg ha mind ez meg lenne koronázva kalória számlálóval és magyar nyelvvel, az lenne a király.
Köszi -
kukinyo
addikt
válasz The Seer #24591 üzenetére
Accupedo Pedometer
Én ennek egy régebbi változatát (1.9.3) használom és tökéletesen működik. -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Helló
Létezik olyan magyar névnap program ami kiteszi az aznapi névnapot a zárképernyőre is?
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan naptár program amivel nem kell szinkronizálni és még is működik?
Köszi -
kukinyo
addikt
Létezik olyan naptár app amivel nem kell szinkronizálnom és még is működik?
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A DW_Contacts programba ki lehet kapcsolni a T9 keresést? -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Ezt láttátok már?
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Feltettem a telefonomra a CM10.1 legujabb változatát.Hogy a betűket lássam is használok egy Font Size nevű betűnagyító programot, ami a telefon minden részén megváltoztatja a betűk nagyságát.
A problémám az hogy a képernyőzáron lévő órát is megnagyította de akkorára hogy csak a számok fele látszik.Tudnátok ajánlani valamiféle megoldást ennek kiküszöbölésére?
Köszönöm -
kukinyo
addikt
Ok, kipróbálom
Köszi
Tulajdonképpen nem baj ha hozzányúl az órához (legalább látom azt is).
CM7-ben egyszerűen megoldottam, windows alatt, font szerkesztő programmal megnöveltem az óra betű méretét és beépítettem a ROM-ba.A többi értesítést automatikusan lejjebb tolta.Ott működött is de itt mintha meg lenne határozva az óra megjelenítése csak egy bizonyos sávban engedélyezett.Tehát maga a sáv nem szélesedik ki mint CM7 esetében, csak kimondottan a betű növekszik, ezáltal eltűnik a fele.
Legjobb lenne ennek a sávnak a méretét is megnövelni.
Remélem érthetően írtam le.
Esetleg nincsen külön zárképernyő program, amiben ez megoldható? -
kukinyo
addikt
CM10-hez melyik Screen lock programot ajánljátok ami hibátlanul működik is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest