Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52983) #79335424 válasza raziel01 (#52979) üzenetére


#79335424
törölt tag

Lehet, hogy mindkettőnknek igaza van. Átnéztem a Secure Settings leírását és a szóban forgó opcióhoz nem írja feltételnek sem a root -ot, sem a pro verziót. A Tasker ingyenes verziója időkorlátos, az E-Robot -nál viszont az szerepel, hogy reklámokat tartalmaz és funkciókorlátos. Ahogy én tudom, a korlátozás az, hogy nem kezeli a változókat. Viszont ehhez nem kell változó, mert az "Akkumulátor lemerült" esemény önmagában tartalmazza a beállítható százalékértéket. Vagyis a leírások alapján az általam javasolt módszer is ingyenes és talán root -mentes. Talán. A visszakapcsolás már más kérdés, mert a "több, mint X százalék" az ugyebár egy változó, de talán ez is megkerülhető. Minden esetre egy kezdő számára én mindenképpen praktikusabbnak gondolom egy előre definiált beállítás aktiválását/deaktiválását, mint az abban szereplő változások egyenként megadását.

Nebuló5:
Nincs duál simes telóm (még), de lehet, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog. Azt kell tudnod, hogy az Android SDK (alkalmazásfejlesztői környezet) nem tartalmaz dual sim lehetőségeket. Így azok az alkalmazások (beleértve a Google alap Android alkalmazásait is), nem tartalmaznak ilyen opciót. Ettől még lehet, hogy megoldható amit szeretnél, csak jelzem, hogy ha nem találsz egy-egy alkalmazásban sim választási lehetőséget, akkor annak ez az oka.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.