Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14572) chab7


chab7
addikt

A mostani nagy swiftkey őrületben kipróbáltam újra én is, ma azt használtam kizárólagosan, hogy összevethessem a swype bétával. Az már tegnap kiderült, hogy a diktálás része szinte teljesen nem működik, olyan rosszul találja el amit mondok. (Kb ötször mondok ki egy szót és mint az ötször egész mást ír, de még végetlen sem azt amit mondok)
Ma viszont a huzigálós írást próbáltam ki. Nagyságrendekkel le van ez is maradva a swype béta mögött. Pl mikor a feleségem rámírt, hogy milyen napod van én pedig válaszoltam (volna), hogy elég pörgős, akkor a pörgős szót még akkor sem akarta tudni, ha finoman a karakterekre húzgáltam az ujjam. :( és akkor még hol vagyunk onnan, hogy ha mellé szvájpolok akkor is kitalálja mit szerettem volna.
Így tehát nem rossz, nem rossz, de közel sincs a swype bétához. (Bökdösős írást nem próbáltam, mert azt használni eleve vétek annyival lassabb a szvájpolásnál. De ha mégis kell néha mert esetleg nem tud egy szót (ami annyira ritka, hogy magam is szoktam csodálkozni a swpye béta milyen szavakat is tud) akkor abban is max egyformák lehetnek.

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.