- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Predator2 #164406 üzenetére
Az utolsó Play-es frissítés óta nem megy (köszönjük Google
).
Töltsd le a Cube ACR oldaláról! -
crok
Topikgazda
-
bendess7891
csendes tag
-
Dr.NX
addikt
válasz
Predator2 #147291 üzenetére
Simple Calendar
A Simple appok elég népszerűek, én a Gallery-jüket használom. -
-
Somatom
veterán
válasz
Predator2 #147281 üzenetére
Mi a baj a Google Naptárral? Nem lehet user error? Nekem állandó két hét meló, két hét pihi a beosztásom, szerdai váltásokkal. GNaptárban ÍGY néz ki. Mivel ciklusismétlés van beállítva, ezért bárhova gördítem, mindíg látom, hogy a kérdéses napon épp meló van, vagy pihi.
-
Fall-N
veterán
válasz
Predator2 #131046 üzenetére
Az első kép nem jó mert az az instant app szolgáltatáshoz való Play Service.
Neked a 14.7.99 kell abból is az ARMv7 és az Android 6+ nodpi változat. link
Ez a Gallery Vault inkább arra jó, ahogy írtam, ha kölcsön adod a telefont asszonynak, gyereknek, munkatársnak, stb és ne leljen rá olyan fotóra, amire nem kéne. Az más kérdés hogy nem feltétlenül érdemes saját privát fotót telefonon tárolni. Főleg ha még a Google Fotók is szinkronizál.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Predator2 #124126 üzenetére
Hello!
A Mi Fit mindenképp kell a Mi Band 2 párosításához, annak pedig frissebb rendszer kell. Meg asszem' a bluetooth sem jó hozzá.
Kár érte egyébként, pár hete a kezembe akadt a saját kis mini pro-m, megmondom őszintén, még ma is tök szívesen használnám egy korszerű hardverrel. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Predator2 #100244 üzenetére
Budapest menetrend, esetleg a gyalos navigációhoz google maps offline területtel előre letöltve
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Predator2 #75347 üzenetére
Legrovidebb/leggyorsabb/fouldut stb.
En eddig ugy tapasztaltam, hogy a Google maps az egyetlen ami kepes a foldut ocioval egy erdei vizmederben is tervezni. Meg szerencse hogy terepjaroval voltam, mikor ejjel mentem bele, mert az erdoben semmit sem lattam
Mas:
Digitalstand nektek jo? Nekem nem tolt le egy lapot se. Bejon a "letoltes", de semmi...csak forog a karika. -
gipsztigris
addikt
válasz
Predator2 #75347 üzenetére
Ismered a mondást? "Ha egy kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"
Az, hogy merre navigál, alapvetően térkép probléma. Jellemző, hogy navteq/here térképek kis hazánkban elég rosszul terveznek, mert minden zergeb@szta dűlőt aszfalt útnak néznek. Ezért lehetséges, hogy időnként olyan útra is rá akar vinni ahová terepjáróval sem szívesen mennék. A szülinapi primo ugyanazt az egyébként 13 EUR-ért megvehető Magyarország térképet használja ami a legjobb itthonra. TopMap
-
Probert75
addikt
válasz
Predator2 #75343 üzenetére
Nokia HERE Maps-ot raktam fel. Ahol a iGO körbe visz, ott a Here simán rövidebb utat tervez. Haverom pár utcára lakik és az ő címével szoktam tesztelni melyik milyen, mert a hozzávezető útvonalon vagy egy flikk-flakk, amit az iGO nem tud lekövetni, de a google maps és a Here simán ott megy. Egy ingyenes regisztráció után bármilyen térképet le lehet tölteni hozzá. Angolul megy a progi, de magyar navigációs hangot enged letölteni hozzá kettőt is.
-
Probert75
addikt
válasz
Predator2 #75336 üzenetére
Itt minden le van írva, csak a frissítések nem.
-
törölt tag
válasz
Predator2 #75336 üzenetére
Úgy, hogy akinek a fiókjához van rendelve e 10 nap alatt letöltött verzió, az kap frissítést, vagy újra le tudja tölteni. Akinek nincs, annak e 10 nap után már nem lesz elérhető.
Én bétatesztelő vagyok a Dolphin -nál. A frissítéseket ugyanúgy, a Playen keresztül kapom, csak nem ugyanakkor és nem ugyanazokat a verziókat, mint a nem bétások. De külön nem elérhető olyan, hogy Dolphin beta.
-
Baku
aktív tag
válasz
Predator2 #64102 üzenetére
Hivasrogzitő appok- ról volt már itt szó többször is. A végső konklúzió:
Abszolút telefon függő. Nem lehet tanácsot adni, (max. ugyanazon típusú telefonra), mert ami nálam jól működik az nálad nem fog, és fordítva. ....
Sajnos nincs más megoldás mint egy rakást kipróbálni, és amelyik jól műxik adott telón, az marad. .. -
xSide
őstag
válasz
Predator2 #60480 üzenetére
A frissült play nem rendszerbe kerül, hanem data-ra. Foglalja a helyet ott is, mint minden frissített rendszer app. Root után minden a helyére rakható, lesz több szabad terület.
Nem a régi market használata miatt van a gondod
Legközelebb más app frissítéseit töröld és meglátod... -
törölt tag
válasz
Predator2 #55052 üzenetére
Egyetértek qualistorm -mal. Sztem sem szégyen, ha nem ismered minden típus trükkjeit (sztem nem is lehet). Úgy-ahogy kiismertem a Samu, meg a Rockchip lelkivilágát. A Sonyéra már nem vágytam. Szerencsémre az eladóról kiderült, hogy nagy mágus. Úgyhogy a barátnőmét már rootolva vettem tőle és az enyémre is Ő rakott CM9 -et.
-
törölt tag
válasz
Predator2 #54942 üzenetére
Azt nem állítanám, hogy kicsi lenne a gépigénye. Azon a telón nem csak a tárhely probléma, hanem a ram is. Nálam nincs ilyen gond, mert az enyém gyakorlatilag célhardverként üzemel az autóban (azért került rá a CM, mert a Sony kókányolása miatt az Avast nem tudta bekapcsolni a GPS -t). De a barátnőmnek is vettem egyet (az billes, mint a Tied és rootolt, gyári 2.3.4 van rajta) és a szemét Fosbook miatt állandóan foglalkoznom kell vele, mert nyavajog, hogy elfogyott alóla a vas.
-
quailstorm
félisten
válasz
Predator2 #54928 üzenetére
Maxthonnak szerintem nagy a gépigénye, nem tartom különösen jónak.
Én a droid beépítettjét használom. Ha legalább 4.1.2-őd van, akkor jó az. Arra felület a dolphin, kitkat alatt csak ahhoz van flash. Meg még fenn van az opera classic.
Ha még kéne választanom valakit az a chrome lenne.
Firefox is sokat eszik.Tapasztalatokat Galaxy S i9000 alapján mondtam 4.4.4 rendszerrel.
-
atillaahun
veterán
válasz
Predator2 #54649 üzenetére
Palmary Weather Pro-t több mint egy éve vettem, és azóta jól elvagyok vele.
Nagy hülyeséget még sosem jelzett, esőt is nagyjából jól mutatja 1-2 napra előre, hogy lesz-e vagy sem, plusz a napi min/max hőmérsékletek is rendben szoktak lenni.
Van benne 15 napos előrejelzés is, de arra csak azért nézek rá néha hogy alapvetően felmelegedés vagy lehűlés várható.
Nem frissítik már rég óta, de végülis nincs is rajta mit, ez már kész van. -
petipetya
nagyúr
válasz
Predator2 #54649 üzenetére
Nekem egyik utólag telepített alkalmazás sem vált be. Az omsz oldalán szoktam nézni az előrejelzést, a pillanatnyit pedig a gyári guglisban, amely ugyanaz mint mikor beírom az időjárás szót a keresőbe. A net nálam mindig aktív, emellett pedig a lokalizáció is, így abban a kerületben mutatja az adatokat ahol éppen vagyok.
-
válasz
Predator2 #54644 üzenetére
Predator2:
Arra a gyémántra (vagy mire) már próbáltál kattintani?
Nálam (a második képen) az van a vásárlás lehetősége előtt.Egyébként azért érdekes ez az egész sztori, mert nekem pl. a menü gombra nem hoz be semmit, a 3 vízszintes vonalat kell nyomjam az opciókhoz.
Astrasattila:
Az üzenet beállításokon belül töröld a SIM-kártyán lévő üzeneteket, vagy törölj egy pár alkalmazást, vagy gyári alkalmazás frissítést (értelemszerűen olyanét, amit nem használsz)
-
-
-
válasz
Predator2 #54636 üzenetére
Menü - Premium [activation code] - az Enter activation code ablakba írom be a kódot, mire a válasz az Activate succesfully.
Szerk.:
Mondjuk, olyan, mint ha a VIP themes funkció továbbra sem működne...Szerk2.:
Most olvasom el alaposabban (), a VIP Themes-en kívül mindent megad a kód.
-
-
törölt tag
válasz
Predator2 #53683 üzenetére
Szerintem a tolvajos részt ne erőltessük! Minden készüléken van kikapcsológomb. Mondjuk úgy, hogy elveszett és a készülék valahol bekapcsolva maradt! Én azokat a megoldásokat preferálom, amikhez nem kell külön net, hanem elég a GSM hálózat. Vagyis sms -ekkel is lehet kommunikálni az elveszett készülékkel. Én Avastot használok, de több alkalmazás is tud ilyen funkciót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Predator2 #52997 üzenetére
Ott van a Fiókok rész, ahol hozzá tudsz adni SMB/CIFS kapcsolatot. Ha beállítottad ezt a géppel, akkor onnantól fogva a Távoli mappánál már a megfelelő könyvtárat be tudod állítani a PC-n. Ennél egyébként érdemes kiválasztani, hogy mely SSID esetében szinkronizáljon, mivel belső hálón éred el a gépet.
Ha máshonnan is szeretnéd ezt megoldani, akkor csinálj FTP vagy SFTP kapcsolatot.Kipróbáltam, működik. Sőt, még a WiFi-t is a FolderSync kapcsolgatja, ahhoz se kell hozzányúlnom.
-
zsoltzsolt
addikt
-
törölt tag
válasz
Predator2 #52867 üzenetére
Én vettem egy ilyen telót a barátnőmnek. Azon gyári GB van. Egy ugyanilyet kapott egy másik lány is a társaságban. Azt is én kezelem (mármint a telót
). Nekem van kb. 6 droidom, köztük ennek a Sony -nak a bill. nélküli verziója (st15i). Ezen CM10 van. Mindegyikre telepítve van a TuneIn Pro, beleértve az SGS2 -met is. Sztem tudnék róla, ha gond lenne vele. A két szöszi már leharapta volna a fejem.
-
válasz
Predator2 #49479 üzenetére
A link2sd egy linket hagy az elmozdított alkalmazás helyén (szimbolikus link), ezért a rendszer azt hiszi, hogy az ott van ahova ő feltette.
Egy linkelt alkalmazás esetén ezért van az, hogy aktív az áthelyezés SD kártyára. (Ugyanis a rendszer nem tudja, hogy az most ott van az ext3-as partíción.)
Ez miatt lehet ez zavaró.
Nem javaslom a linkel alkalmazás SD kártyára történő mozgatását.Akkor itt azért jelzi mert azt hiszi (azt hiteti el vele a link2Sd, hogy a belső tárhelyem van) ha jól veszem ki a szavaitokból.
-
válasz
Predator2 #49473 üzenetére
Saját alkalmazások 46db
Linkelt alkalmazások: 22db
SD kártyán: 3db (miért csak ennyi?)
Belső memóriában: 21db
Mozgatható alkalmazások:26dbAz SD kártyán darabszám nem azonos a linkelt alkalmazások számával; ez ugyanis két különböző dolog.
Az a 3db az nem a másodlagos partícióra került, tehát nem linkel alkalmazás. -
törölt tag
válasz
Predator2 #49427 üzenetére
Mert a link2sd nem tudja használni a FAT -ot. EXT kell neki. De ne az egész kártyát partícionáld át! Ha jól tudom, akkor az első partíció kell FAT legyen, hogy a teló csatolja a tárhelyet és a második partíció az EXT. Ha rosszul emlékszem, akkor úgyis mindjárt kijavítanak.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Predator2 #49409 üzenetére
Custom ROM es újra particionálás.
De ez már inkább szakmai és nem alkalmazásokkal kapcsolatos.
Próbáld a topicját vagy az Android szakmait
(Esetleg még az Xperia Mini topicja - az aktívabb, ősszel sokat mókoltam azt vannak segítőkész kollégák)De arra a készűlékre van hivatalos 4.0 is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged