Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114148) fery02


fery02
addikt

Ha már így témába jött a böngésző téma, én is becsatlakoznék.

Használ itt valaki Play-en kívüli böngészőket? XDA-ra gondolok itt forrásnak pl (lehet vannak appmirror-on is, onnan nem próbáltam még böngészőt).
Bő egy éve "szoktam" már le, hogy Play-en is fent lévő böngészőt használok (nem menőségből amúgy :D ). Korábban onnan töltöttem le a használt böngészőimet, amíg ki nem próbáltam XDA-ról a GelloMod-ot. Az akkoriban olyan sebességet hozott nekem böngészés folyamán, amit addig Play-es böngésző sose (nem zárom ki, hogy nem próbáltam ki persze onnan elég félét).
Egész addig használtam azt, amíg feltűnt, hogy nem igazán frissítgetik már, ezért tértem át a jelenlegi, Tugabrowser-re.

Ez egy Snapdragonra optimalizált Chromium böngésző, ami szintén hozza azt a böngészési sebességet nálam, amit korábban Gello-nál megszoktam.
Van itt éjszakai mód, energia takarékos mód, adatcsökkentő és csomó biztonsági eljárás (sok ezekől béta még). Tud olyat, hogy ha új Wi-Fi-re csatlakozom, akkor megkérdezi, hogy az egy megbízható (otthoni, munkahelyi) vagy nyílt kapcsolat és ezek fényében kínál biztonsági funkciókat.
Nincs benne reklámblokkolás és valós idejű szövegtördelés sem (ha jól tudom ez utóbbi ritka funkció amúgy is) és nem rejthető el a nav/státusz sáv sem (ezeket mondjuk én alkalmazásonként rendszerszinten tudom mahinálni amúgy is).

Szóval nekem ez a jelenlegi kedvencem, de ha valakinek van összehasonlítási alapja és azt mondja, hogy a többiek által fentebb említett böngészők közül valamelyik jobban bejön neki, akkor vagyok olyan nyílt, hogy én is kipróbáljam azt. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.