Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz Bozek #112549 üzenetére
Sajnos ez nálam nem így van.
Az utolsó app után még bőven van olyan alkalmazás ami nincs telepítve.
Ezeket csak úgy tudtam telepíteni, hogy vissza kellett állnom a gyári verzióra.
És most nézem, hogy a tabomon is ez a helyzet.
Tehát itt sem tudok tovább görgetni.darvinya Jó neked. Nálam megáll ott. És nincs tovább.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
zeon.hu
nagyúr
Rootolt készülékről lehetséges egy root nélkülire egy apk+adatokat küldeni, és azt telepíteni valahogy adatokkal együtt?
#?*@&!
-
-
fdisk
őstag
Megpróbáltam amit írtál.
Én a képen látható utolsó appot töröltem ki, és láss csodát, engedett tovább görgetni.
Hogy ez miért volt akadály, nem értem.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nyisziati
veterán
Sziasztok.
Akinek Google Maps alatt nem megy az élőszavas koordináció, az próbálja a következőket:1. Elinditjuk a navigálast wifi kapcsolat alatt, és letoltodnek a hangutasitasok a háttérben.
2. Térkép, beállitások, navigáció, "Hang lejátszása Bluetooth segítségével" kikapcsolni. Alapban be van. Nekem szerintem ez oldotta meg.
3. Navigalas kozben a mobilon ki kell kapcsolni a Bluetooth-ot.Nekem ez "megjavította" az appot.
Az infókért köszönet eurolac fórumtársnak. -
ssgt1981
senior tag
Ha a play storeból veszek könyvet azt kitudom menteni pdf-be és áttudom tenni laptopra?
-
tomy86
addikt
válasz ssgt1981 #112566 üzenetére
Laptopon belépsz a Google Books-ba és ott a "saját könyvek"-re kattintasz. A megjelenő könyveknél az adott könyv jobb alsó sarkában levő menüre kattintva (három pont egymás alatt) megjelenik több opció, egyebek mellett ezek is: "ePub letöltése", "PDF letöltése".
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Üdv,
Tudtok olyan programot ajánlani nekem ami mondjuk pár óránként váltja a hátteret?Főként autós témában keresgélek, de nem amit eddig láttam csak olyan hogy mutat sokat és kézileg kell állítgatni.
Vagy váltakozó hátteret hogy tudok beállítnai egy MIUI 8 eszközön?
Ahogy néztem most egyesével kéne beválogatnom az összes képet amit akarok hogy váltogasson, óóó persze... Így inkább keresnék valami programot. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Nova Launchert be lehet állítani úgy, hogy az legyen az alapértelmezett launcher és kizárólag csak akkor léphessek vissza az eredeti launcherbe, ha törlöm a Nova-t?
Tehát amíg fent van a Nova, addig még csak véletlenül se botoljak az eredeti launcherbe.Köszönöm előre is.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
air
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #112571 üzenetére
Ha alapértelmezetté teszed a Novát - és akár tiltod a gyárit (bár ezt nem ajánlom) - többé nem fog előjönni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-igu-
addikt
Nekem (1+ 3T) alapértelmezett a Nova, mégis minden újraindítás után (általában ez rendszerfrissítés okán szükséges) a gyári launcher jön elő. A Nova attól, hogy alapértelmezetté teszem, nem lesz az.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
air
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #112575 üzenetére
Fogalmam sincs ti miről beszéltek. Én amióta feltettem a Novát és beállítottam alapértelmezetté, azóta egyszer sem láttam a gyári launchert.
"vissza is lép az eredeti launcherbe mondjuk egy véletlen visszanyíl megnyomásával"
Ilyenről még a nénikém szomszédja sem hallott.
(#112573) Phülöp
"A Nova attól, hogy alapértelmezetté teszem, nem lesz az."Valamit rosszul csinálsz. Mondjuk fogalmam sincs mi az az 1+ 3T?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. vettem egy lenovo k6 power készüléket. nekem egy kicsit hal rádiónál és zenénél a fülhalgató hangereje a lumia 64 után.
Olyan alkalmazást keresek mint a mkt tools, amivel, és most lehet hülyén fogalmazok, alaplapi szinten lehet torzítás nélkül hangerőt növelni.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-igu-
addikt
Azon kívül, hogy a Nova Settings-ben a Nova Launcher-t adom meg alapértelmezettnek, mit tehetek még, hogy tényleg az is legyen?
Nálam ez a funkció hibásan működik (ill. egyáltalán nem működik), de ha megmondod, mit csinálok rosszul, hálás leszek.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk fogalmam sincs mi az az 1+ 3T?
1+ 3TAmúgy inkább írhatná OnePlus 3T-nek, ha már egyszer az a hivatalos neve.
Ehh, lemaradtam.
(#112579) Phülöp: Mondjuk a telefon beállításai közt is megnézhetnéd. Nem értek a OnePlus 3T-hez, de Sony-n régebben a menüben is ki lehetett választani az alapértelmezett launcher-t.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz sbwolf #112584 üzenetére
Igen, ott is a Nova az alapértelmezett.
Viszont szeretném ezt a beszélgetési szálat lezárni, ne csak az én problémámről szóljon a topik - főleg, hogy nem sűrűn jön elő, nem szoktam hobbiból újraindítgatni a készüléket.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Somatom
veterán
-
cs1rk3
tag
Sziasztok hallot valaki erröl a Sims mobil játékról? Elméletileg regiozaras itt valaki tud bővebb infót róla? 😂
-
xylevi
tag
sziasztok, van valakinek otlete a gyari androidos (nougat) bejovo hivaskezelonel eltuntetni az elutasitas gyors valasz opciot? tehat felhuzasra ne is legyen ott...a szovegeket beallitasnal probaltam torolni, szoveget torli, de a 4 ures cella megmarad, tokbol kihuzasnal siman elkuldi az ures smst...kompromisszumkent probaltam a Tiny Call Confirm appot, ez jo is lenne, hogy bejovo hivasnal kell egy plusz interakcio, de ebbol meg kikapcsolni nem tudom azt, hogy mikor nyomkodom a telefont, aktiv a kepernyo, fentrol bekuszik a hivas ertesites (felveszem vagy elutasitom gombokkal), akkor ne legyen ez a lockolas, ne kelljen egy plusz gombnyomast/elhuzast tenni mielott felveszem vagy elutasitom...beallitasai kozt talaltam exception listat, de ott csak olyant lehet bepipalni, hogy akkor legyen inaktiv az app, ha a kepernyo lokkolva van...ennek nem is teljesen ertem mi ertelme van, ki akartam probalni, bepipaltam, lockolt kepernyo, bejovo hivas, ugyanugy megjelent a zar, tehat mintha ez nem is menne...nekem pont az ellenkezoje kene...vagy a gyaribol kiirtani a uzenetes elutasitast...
meg egy dolgot probaltam, felraktam a pixelphone pro-t, de az a bejovo hivaskezelo feluletet nem valtoztatta meg...valahol a beallitasokban kene azt megtalaljam vagy az nem is tud ilyent? koszi elore is a valaszokat!
amugy vernee thor, android 7 a keszulek, rootolt, olyan megoldas is johet, amihez root jog kell...
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. kicsit fura kérdéssel jövök.
olyan programot keresek ami arra szolgálhogy tájékoztatja a kedves telefonálót hogy a beszélgetés rögzítésre kerül.
hátha van otletetek. valami olyasmirre gondolok, amibe pl beírom mit akarok mondani, és egy géphang mielött bezélnénk, tájékoztatja az embert.gndolom ez max úgy menne hogy felveszem, elindul a gépszöveg és utána beszélünk. gondolom úgy nem minta szolgáltatóknál ha létezikilyen.
-
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest