Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96181) DeFranco válasza Abrion (#96178) üzenetére


DeFranco
nagyúr

éles szememmel és kávéval tágított tudatos elmém erejével megállapítottam hogy a számokat ismered hiszen írtál ilyeneket (számokat) a hsz-edben és valahogy megtaláltad a windows 10 topicot is.

bátorkodom bízni további látnoki képességeimben is és ezek segítségével megállapítom hogy minden bizonnyal rendelkezel a négy matematikai alapművelet alkalmazásának képességével is.

experimentális gyakorlatot javaslok: egyszer a lapozófájl piszkálgatása meg a hdd kitartó hallgatása helyett, az ezen megspórolt idő segítségével szorozd ki a bizonyítottan ismert ún. "számok" és a feltételezhetően nem idegen ún. "alapműveletek" segítségével hogy az ssd normál (berakod és úgy hagyod) használatával kb. csitrilliárd év alatt fognak degradálódni a cellák, míg ha letiltod a lapozófilet és naponta nyolc órát vákuumos vitrinben pihenteted az ssd-t akkor ezt megnövelheted akár csitrilliárd plusz kettő évre.

miközben három év múlva úgy is lecseréled fele pénzből egy négyszer akkorára és még mindig marad csitrilliárd minusz egy év élettartamod.

szerintem megéri.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.