Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78911) pendre54 válasza Exodius (#78898) üzenetére


pendre54
addikt

Üdv!
Itt fórumon is, már többen jeleztük ezt a problémát, nagyon nem vagy egyedül. Én itt írtam róla először, van a hozzászólásomban egy link, ami az MS fórumához vezet, ott is megy a panasz.[link]
A hiba oka, hogy egy indításért felelős "bootres.dll" fájl sérült, de egyelőre semmi értelmes megoldás nincs még rá, az MS fórumán, az ottani tótumfaktum is csak annyit tudott ismételgetni, hogy tiszta telepítés.
Csak a helyzet az, hogy nálam, meg még sokan másoknál is, a tiszta telepítés után is ott van a hibás dll fájl, és a Win saját hibajavítója se képes kijavítani.
Futtasd már le légyszi a Gépházban, a speciális javítási lehetőségeknél, az "Indítási javítás" opciót, én látatlanban le merem fogadni, hogy egy ilyen üzenetet fogsz majd kapni.

Viszont vigasztalás képpen elmondanám, hogy nálam a tiszta telepítés után kb. 5-6 újraindítás után jelentkezett újra a probléma, de mivel pont volt egy rendszervisszaállítási pontom, arra visszaállva, utána már nem volt gondom a Win betöltésével, de maga a hibás dll, továbbra is ott figyel a gépen, szóval akár egy időzített bomba is lehet, ami majd egyszer újra robban. :)

Ja, és még hogy fokozzam az X aktát, van egy fórumtárs, aki tiszta telepítéssel, a partíciók törlésével visszarakta, az 1709-es verziót, és nála ezután is újfent jelentkezett a hiba.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.