Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76714) #41473792


#41473792
törölt tag

Késik a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése

A várakozásokkal ellenkezőleg nem jelent meg a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése az áprilisi javító kedden. A rendszer megjelenése így egyelőre elhúzódhat ismeretlen okokból, melyet eredetileg április 10-ére tervezték.

Ennek ellenére azonban nem maradt frissítés nélkül a végleges inital (kezdeti) build 17133.1-es rendszer, amely megkapta első összesítő frissítését, viszont az jelenen pillanatban csak az Insidereknek (Gyors, Lassú, Release Preview) érhető el. A rendszer buildszáma ezzel a javítással 17133.73-ra változott, ami pedig még érdekesebb, hogy a frissítés elsősorban az április javító kedd biztonsági foltozásait tartalmazza:
Javítva egy PDF dokumentumokat érintő biztonsági hiba Microsoft Edge-ben.
Javítva a hiba, amely miatt Internet Explorerben egyes esetekben az egyedi lejátszógombok nem jelenhettek meg.
Biztonsági javítások a következőkben: Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft scripting engine, Windows kernel, Microsoft grafikai komponense, Windows Server, Windows kriptográfia és Windows datacenter hálózatkezelés.

Így tehát lehetséges az is, hogy ezen frissítés esetén már fontolgatták a nyilvános kiadást, de valamilyen indokból mégsem tették ezt meg. Azonban önmagában van egy másik ésszerű ok is az elnapolás mellet, méghozzá az, hogy a frissítés kiadása ne essen egybe a javító keddel, ami ilyenkor amúgy is megterheli a szervereket. Tehát a következő kedden, vagyis április 17-én, még könnyedén lehetséges a publikus kiadás, ugyanis hasonlóra már korábban is volt példa...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.