Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38465) Patrick76496


Patrick76496
őstag

Üdv!

Windows újratelepítés előtt állok, mert mostanában elég sok hülyeséget csinál a gépem, és attól tartok, hogy vírusos lett. Először elkezdte skippelni a login screent alvó állapoból/hibernálásból való felébresztésnél. Konkrétan mindig egyből az asztalra dobott, pedig le van jelszavazva a felhasználóm.
Utána egyszerűen nem akart frissülni a vírusírtó. Eredetileg ESET Smart Security-t használtam, utána a gyári Defenderrel próbáltam, de mindkettő úgy jelezte, mintha kapcsolati hiba miatt nem tudnák frissíteni magukat. Az Avast működik.
Végül pedig a mappák/fájlok ikonjai rengeteg helyen nem jelennek meg a fájlkezelőben, csak az alattuk lévő szöveg látható.

Ráuszítottam a gépre egy Malware Bytes-ot, az oprendszer meghajtóját lecsekkolta, nem talált semmit. A kb 7x nagyobb másik partíciót már nem vártam meg, mert az előbbit is több, mint 7 órán keresztül vizsgálta.
A bejelentkezős eset megjelenésekor teljesen végigment rajta az előbb említett program, plusz az akkor még működő ESS, de nem találtak semmit.

Szerintetek lehet valamit kezdeni még a géppel, vagy hétvégén nekiessek az újrarakásnak?
- - - - - - - - - -
(#38455) pzstm: Ha nekem még nem dobta fel a WU, akkor lehetséges, hogy ezt is DVD-ről kell telepíteni, mint a 10586-osat?

Előre is köszönöm a válasz(oka)t! :R

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.