Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27288) King Unique válasza Bodor (#27271) üzenetére


King Unique
titán

+1

Régen is így volt és most is, hogy 3rd party programok nélkül nem teljes a Windows. A fentebb említett kettőn kívül, pl. gyári böngésző helyett is FF/ Chrome; WMP helyett MPC-HC/ VLC; fájlkezelő helyett sokaknál TC, Paint helyett Paint.net/ PhotoScape/ Gimp stb.stb. stb. Lehetne még sorolni. Még egy GUI-s lemezállapot ellenőrző program sincs benne, arra is fel kell tenni a HDS-t. Vagy olyan teljes rendszerelemző programokat, mint az AIDA, Speccy. Nekem már alapból össze van állítva a szokásos programcsomagom, amit minden Windows telepítéskor azonnal felrakok, akár másnak is. Eddig még nem panaszkodtak, hogy minek vannak fent.
De persze biztos azokban van a hiba, akik szeretik a kényelmet és a jobb funkcionalitást. :D

(#27277) TRob1: neked lehet nincs, de ez nem jelenti azt, hogy az összes többi usernek sem. Milyen kényelmes is az, mikor fel van csatolva több eszköz és mindegyiket a tálca jobb alján kell "körömmel" kibogarászni egyesével. És milyen haszontalan is, mikor pár, vagy akár 1db gyorsbillentyűvel leválasztom az összeset. Sőt, ha meggondolom magam, akkor az eszköz kihúzása - újbóli csatlakoztatása nélkül is vissza lehet csatolni.

"Válassza le és kész"

De, ha nem tudja / nem engedi, akkor várhatsz x percet, vagy gép restart/ shutdown... Vagy kihúzod és reménykedsz benne, hogy utána is felismeri a Win ás nem lesz RAW...főleg external hdd esetén. Mert, ha igen, akkor keresgélhetsz az adatmentő progik között, elcseszhetsz fél napot, vagy többet adatmentésre. Rossz estben viheted szakemberhez, ahol meg jól lehúznak. ;]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.