Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21110) EkSYS válasza dedike (#21075) üzenetére


EkSYS
senior tag

Szia!

Most már teszem off.-ba:
Ezt is kiemelhetted volna:
szerk: mondhatták volna hogy akkor nem 353 huf hanem 575, azt is befizettem volna, miért kell utólag sarcolni??)
ad.2 szolgáltatás vs. kereskedelem - szerintem elmosódott a határ.
ad.3 : Sajnos nem hívták fel a figyelmünket!

Privát véleményem: Igaz, néha vannak olyan esetek amikor volt hogy egy cseverésző és a szolgáltatási listát részletesen felolvastatni kívánó hölgynek 1 órás kis magánszámát követően kerültem antidelérimos állapotba, mondván ha egyszer végre sorra kerülök stone cold-ot játszok, és amikor odakerültem, felszívva magam mint a legjobb somogyi iszap, kiderült hogy egy tök normális input tündért dobott elém a gép és minden frankó volt. Na..ez szerintem minden második szökőévben jó eséllyel elő is fordul.
Sajnos az van hogy m.o.-n a szolgáltatás még nem olyan mint mondjuk más országokban ahol mindened "megfényedzik" amíg vásárlási szándékot (és egy vastag bukszát) láthatnak rajtad. Amíg a gameboy a pult mögött ül napi 8 órában elbutulandó, ahvi 123.500 HUF-ért. (Én meg mellényzsebből kifizetek egy galasxy s3-at) addig miért ne utáljon, miért segítsen nekem?...
Na de ahogy ez a Conan végén is van: ez már egy másik történet

u.i.: Értem én a te álláspontod csak jó volna ha nem az ő helyes eljárásukat igazolnánk hanem azt hogy miként tegyük felhasználó barátabbá ezt rendszert, miként segítsen egy ilyen multi a rohadt szerződések és függelékek útvesztőjében és mért is érezzem azt hogy nem le akarnak húzni hanem hogy ügyfél vagyok aki menjen csak vissza szívesen költeni a pénzét. Érted? Gondolkodjunk 2-vel előrébb is, ne csak ilyen belesz@rosan. De lehet hogy erre az áttitüdre még egy 60-80 évet várni kell. Aki ezt a gondolkodást naivnak látja az nem tud hosszútávon gondolkodni (bár egy multinak bőven elég 10-15 évet lehúznia egy régióban ahhoz hogy pár vezetőjének generációja megszedje magát).pont.

Eki - az eredeti

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.