Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21051) St3ven válasza blueye (#21044) üzenetére


St3ven
addikt

Nézd, ha környezetemben mindenki használna legalább egyet a fentiekből (Gtalk, Viber stb.), nekem sem az sms lenne az elsődleges. :N

De a gondok ott kezdődnek, hogy a legkülönfélébb beállítottságúak az ismerőseim, a legkülönfélébb telefonálási szokásokkal, a legkülönfélébb telefonokkal és persze platformokkal.

A Kedvesem pl. egy kb. nyolcéves Samsungot használ, és hiába mondom neki, hogy lehet venni / veszek neki ajándékba egy már jól használható, alap androidos telót, hevesen tiltakozik még a váltás gondolata ellen is. Mert szimplán nem érdeklik ezek a technikai dolgok. Az egyik legjobb barátom még mindig egy céges Nokia tizen-huszonakárhánnyal nyomja, na ő pl. nagy sms-bajnok, egy-egy F1-es hétvége alatt 30-40 sms-t is eltolunk, mert ugye neki ingyen van. De pl. a Gtalk-ot még a gépére sem képes feltelepíteni.

Igazából én meg másokra nem szeretem ráerőltetni ezeket a dolgokat, mert a legtöbben nem fogékonyak rá.

Na persze vannak, akik még fejlődőképesek, egyikük Desire-rel, másik Defy-jal nyomja, de ez összesen kettő fő.

Szóval nincs más lehetőség, minthogy alkalmazkodik az ember. :N

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#21052) blueye válasza St3ven (#21051) üzenetére


blueye
veterán

Ja ez mindig igy kezdodik, igy az arra alkalmas telefonokra en szoktam feltelepiteni az appot es utana azon kuldok uzenetet, nem volt olyan antiszamitastechnikai baratom aki 2 nap alatt ne tanulta volna meg.Akinek meg nem lehet igy kuldeni az kap tolem emailt.Ha nem kapja meg hamar magara vessen :) De amugy ertem amit irsz, az ido meg fogja ezt is oldani elobb-utobb a kedvesed sem tud majd mast venni.

(#21053) 1430 válasza RM1 (#21049) üzenetére


1430
senior tag

Egész jól rájöttél a szabályokra. Én még annyit tennék hozzá, hogy üzletben részletre is megvehetitek.
Ami az ügyfélmegtartási részét illeti, szeretném jelezni, hogy nem olyan rég aranykártya nélkül nem hogy kicsivel drágábban, de egyáltalán nem lehetett meglévő előfizetéshez készüléket venni.

Ati007
Ha lessz is bármiféle új díjcsomag, az legfeljebb a bevezetéskor derül ki.
De hogy valami bíztatót is írjak, a legfrissebb októberi számlám végi ÁSZF tájékoztató szerint egy rakás díjcsomag lezárásra (illetve van ami kivezetésre) kerül, így talán lesz helyette új.
"Tájékoztatjuk, hogy 2012. december 1-jei hatállyal a Domino iWiW, iWiW, Partner 1, Partner 2, Társkártya Partner 1 díjcsomagok kivezetésre kerülnek, azok a továbbiakban nem vehetõk igénybe. A továbbiakban a Zöldzóna díjcsomag esetében a Fax szolgáltatás és Belföldi tudakozó gyorshívás szolgálás díjai egységesen a Zöldzóna egyéb terület díjával egyeznek meg (díja: 85,4 Ft). Azok a mobilinternet csomagok mellé igénybe vehetõ, Díjszabásban szereplõ szolgáltatások, amelyek a Partner 1 díjcsomag szerint számlázódtak, a jövõben a Partner 3 díjcsomag szerint számlázódnak. (Általános Díjszabás 1.; 2.; 3.; 4.; 5.; 8. és Domino Díjszabás: 2..;3.; 5.; 8.), az Üzletszabályzatok és a Díjszabások szövege aktualizálásra, pontosításra kerül (Általános Díjszabás 2.1.10.; 2.5.1.4. pont és Domino Díjszabás 2.4.1.1. pont); az Ikon 200, 400 és 600 díjcsomagok értékesítése megszûnik, az ilyen díjcsomaggal rendelkezõ elõfizetõk a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe (Általános Díjszabás 2.1.2.; 1.1.7. pont); a Mozaik L, XL és XXL díjcsomagok mellé a továbbiakban nem vehetõk igénybe a következõ opciók és adatdíjcsomagok: Go!Net S, Go!Net M és a Go!Net L adatdíjcsomag, a Net&Roll 1 GB opció, Net&Roll 200 MB opció, RelaxNet M és RelaxNet L adatdíjcsomag (Általános Díjszabás 2.1.1.; 2.3.2.1. pont)."

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#21054) Blessthefall


Blessthefall
csendes tag

.

[ Szerkesztve ]

(#21055) BéHGT válasza Blessthefall (#21054) üzenetére


BéHGT
senior tag

Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 50391 Ft
Kezdőrészlet: 8391 Ft
Törlesztések:
12 hó X 3500 Ft
Tehát 3200 Ft a havidíj, + 2500 Ft 12 hónapig még a telefonrészlet MXS-el.

[ Szerkesztve ]

(#21056) RM1 válasza 1430 (#21053) üzenetére


RM1
aktív tag

Ha üzletben meg lehet venni a kamatmentes részlet opcióra, úgy is jó. Köszi az infót. Korábban már volt egy előfizetéses számom, azt éppen az aranykártya hiánya miatt nem tarthattam meg új készülék vásárlásakor. Mondjuk akkoriban tényleg alig telefonáltam, így érthető volt, hogy miért nem értem el az aranykártyás státuszt, a mostaninál már kevésbé.

(#21057) BéHGT


BéHGT
senior tag

T-Mobile mikor írja jóvá az előző havi pontokat? Mert még mindig azon áll, amennyit múlthónapban jóváírtak. Annyi az össz, és az előző havi kapott pontoknál is az van... :U
De a számla végösszege már megvan.

[ Szerkesztve ]

(#21058) CSorBA


CSorBA
őstag

Srácok. A LIKE 300 díjcsomagon gondolkoznék, viszont idén már nem igazán vagyok hallgató. De a diákigazolványok ugye érvényesek október 30-ig. Válthatok rá vajon? :U

(#21059) dedike válasza BéHGT (#21057) üzenetére


dedike
addikt

A következő hónap második felében. Tehát a szeptemberi pontjaidat e hónap 20-a körül. A számla végösszege nekem már már 2-án meg szokott lenni. :)

(#21058) CSorBA:

Véleményem szerint ne sokat várj a vásárlással. Tudtommal a kritériumoknál csak az "érvényes felsőoktatási diákigazolvány" kitétel szerepel, az, hogy meddig érvényes, az nem.

Jó szerencsét!

(#21060) CSorBA válasza dedike (#21059) üzenetére


CSorBA
őstag

Én is így értelmeztem, ez pedig akárhogyis érvényes még ;]

A másik, viszont nov. közepén jár le a hűségem a díjcsomagomra (MediaMania S) :U Kaptam már emailt, hogy hamarosan lejár, válthatok, meg készülék, stb. stb. Ha még októberben váltanék, akkor kellene kötbért fizetnem? Illetve mennyit? :F

szerk.: Bár nézem, nem is enged LIKE díjcsomagra váltani az online ügyintézés, mi a fene.

[ Szerkesztve ]

(#21061) CSorBA válasza CSorBA (#21060) üzenetére


CSorBA
őstag

szerk.: "díjcsomagváltással pedig T-Pontjainkban és partnereinknél vásárolható meg. " Jah ok. :D

(#21062) djculture válasza CSorBA (#21061) üzenetére


djculture
félisten

Mivel a diákigazolványt bekell mutatni ...

[ Szerkesztve ]

(#21063) dedike válasza CSorBA (#21061) üzenetére


dedike
addikt

Nem.

A Like díjcsomagok csak új előfizetéssel igényelhetőek (ideértve a Domino-ról való átváltást és a számhordozást), beleváltani nem lehetséges. Díjcsomagváltás itt csak a Like-->Like300 változásra értelmezhető.

(Hűség miatt kötbért csak akkor kell fizetni, ha "olcsóbb" díjcsomagra változtatsz.)

Jó szerencsét!

(#21064) EkSYS


EkSYS
senior tag

Sziasztok!

Egy apró kis anekdota:
Nem rég volt egy olyan akció itt a győri vesztelnél hogy ki lehetett próbálni a mobilnetes pendrive-ukat, azt hiszem 5 napi díjmentesen, vagyis csak azt az időszakot kellett kifizetni amíg nálad volt a cucc ha a végén mégis visszaadtad.
Nos, én gondoltam kipróbálom. Bementünk, elkértük, regisztráltunk távszámlára, hogyha mégis bejönne akkor így egyszerűbb lesz a fizetés.
Összefoglalva: a cucc nem rossz , repeszt a net, bár azért helyfüggő, de átlagban 300-600kbyte/sec között ment ami szvsz ok. Az 5. napon mégis úgy döntöttem hogy kösz nem és visszaadtuk. 2 hétre rá meg is jött távszámla értesítő hogy akkor legyek kedves 353 huf-ot bepengetni ezért a kis "szösszenetért". Bementünk a vesztelbe és bepengettük. ok. Eltelik 2 hét megint jön az értesítő hogy fizzessünk be 353 huf-ot. Bazzeg, befizettem! Vesztelbe bementünk, és elmagyaráztuk hogy ez megtörtént, és hogy nullázzák már ezt le. "oké, persze azonnal, kész"
Eltelik megint 2 hét jön az újabb távszámla értesítő hogy fizessek be újabb, de most 142 HUF-ot. Hee?? Bazzeg befizettünk mindent. Becsattogunk a vesztelbe, és elsírjuk bánatunkat, hogy mé nem értik má meg hogy befizettük. Erre a veszteles visszamakogja hogy "Na igen, de..." a lényeg hogy mivel bementünk egy vesztelbe bótba és ott befizettük a 353 huf-ot attól még ez a "remek" rendszer nem vett ki minket mert valahogy ezt ők kp. fizetésként vitték fel és az hogy én azért a nyomorult 5 napért befizettem a 353 huf-ot az nekem - tehát csak a befizetés - 142- huf-ba került és ha megint bemennék egy vesztelbe és befizetném nekik ezt a nyomorult 142 hufjukat akkor megint tartoznék 142 huffal. 22-es csapdája ugye?
Pompás kompánia!!!

Eki - az eredeti

(#21065) andrás47 válasza dedike (#20982) üzenetére


andrás47
senior tag

Elvileg sem kell a számla a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság válasza egy ilyen kérdésre.

Jótállási igény érvényesítése kizárólag a számla/blokk ellenében lehetséges ?

"Lévén, nem csak és kizárólag a számla/blokk felmutatásával bizonyítható, hogy a terméket a fogyasztó az adott forgalmazótól vásárolta, úgy amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy jogellenes egy ilyen kikötés."

(#21066) CSorBA válasza dedike (#21063) üzenetére


CSorBA
őstag

Értem. Akkor felejtős, megvárom míg lejár a hűségem, és készülékkel együtt váltok lentebb. Sony Xperia U-t néztem ki.
Köszönöm a segítségeket.

(#21067) BéHGT válasza EkSYS (#21064) üzenetére


BéHGT
senior tag

Szerintem ez ugyan az, mint a telenor is felszámolja a csekket. Pont most van kint a főoldalon, hogy ezt nem igen kéne már... :)
hatágnak minden kell!!!

(#21068) dedike válasza EkSYS (#21064) üzenetére


dedike
addikt

Szia!

Ne haragudj, de ez szimplán user error, ezért a szolgáltatót okolni teljesen felesleges.

Megmagyarázom:

Bementünk a vesztelbe és bepengettük.

Ez volt a nagyon nagy hiba, mivel a Telekom az ilyen tranzakciókért 142,24 forintot számláz ki, ami a következő havi számlán jelenik meg.

Tehát mindaddig, amíg nem egyenlíted ki a Távszámla (vagy banki utalás) segítségével egyszer a számlád, addig mindig szerepelni fog ez a 142 forint a végén. ;)

Megoldás:

Fizesd ki banki utalással ezt az összeget, s le lesz a gondod az egészről. Amíg T-Pontba, vagy T-Partnerhez mész, addig ebből nem fogsz tudni kikeveredni! :N

Második, többedik alkalommal mondjuk azért felhívhatták volna figyelmeteket erre a dologra, az tény, ha már egyszer tudják, értik a dolgukat, hiszen azért javasolták a Távszámla regisztrációt. :U

Jó szerencsét!

(#21069) dedike válasza andrás47 (#21065) üzenetére


dedike
addikt

Köszönöm, jó ezt tudni! :R

Jó szerencsét!

(#21070) Vangelis válasza dedike (#21068) üzenetére


Vangelis
nagyúr

A banki átutalás sem díjmentes. Legalábbis nekem 200ft egy tranzakció. Amit a bank leszed.

esetleg a kártyás fizetés ami ingyenes. (persze ha nem számoljuk az éves kártya díjat.)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#21071) EkSYS válasza dedike (#21068) üzenetére


EkSYS
senior tag

köszi, most már tudom mi törpént ez oké, DE:

1: miért nem közölték velem a remek veszteles emberkék hogy ezt ne tegyem mert akkor 142,24 hufos életfogytos büntit kapok

2: azért nézzük magunkba és legyünk őszinték, az hogy én a biztosított szolgáltatást pénzben megfizettem, azért az még ki volt fizetve, és a befizetéséért pénzt kérni...szerintem g()ci dolog. (szerk: mondhatták volna hogy akkor nem 353 huf hanem 575, azt is befizettem volna, miért kell utólag sarcolni??)
Érted bemész a spárba telerakod a kis kosarad és a végén kp.-be fizetsz 5672 huf-ot és számla alján látod hogy készpénzfizetési felár +312 huf. Azért ez kicsit...nos...nem fair..szerintem. Nyilván értem én hogy a sok muftinak ki kell termelni a milliós 1/4 éves bónuszát, meg a sok ilyen hülye biodroid fizetését, csak ez olyan "bicskanyitogató" ilyen aljas módon lehúzni a népet.

Hát máskor jobban meggondolom kipróbálok-e valamit remek vesztelünkél az biztos, meg mire regisztrálok, mert a sok buta inputtündér csak hátlapot tud értékesíteni, mert a technikához és a rendszerükhöz sem értenek!!

"TED" -nek van igaza :)))

[ Szerkesztve ]

Eki - az eredeti

(#21072) Vangelis válasza EkSYS (#21071) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Teljesen jogos.

Fizess azért, hogy fizethess! Csekk és pénztári befizetés.

Elég sokan csekken fizetik és elég sokat keresnek ezzel a kedves szolgáltatók.

De ezt már annyi helyen lerágták.. de kíváncsi vagyok, hogy lesz e változás.

De miért nem küldenek ki év elején 12 csekket. Aztán majd kitölti az ügyfél a csekket és feladja amit kell. Vagy az előfizetés megkötésekor a kezükbe nyomnak 24 db csekket ha 2 évre köti. Nem kell minden hónapban levelekkel bombázni a népet. Elektronikusak meg megkapja a számlát.

Lehet, hogy hülye ötlet.. de én így csinálnám ha spórolni akarnék a levél feladás díjával. (tény, hogy sokba kerül)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#21073) csemberlen válasza Vangelis (#21072) üzenetére


csemberlen
őstag

Csekk feladás szerintem múltszázadi találmány.
minden közmű beszedési számlán van, ami ezen felül jön az utalással megy

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#21074) djculture válasza EkSYS (#21064) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem egy ilyen történet minimum megér egy fogasztóvédelmi jelzést.

Vangelis Üdv a való életbe de szerintem attól hogy csekk nemjön még ugyanugy jön a reklám.. Tehát totál hülyeség az egész.

csemberlen Amíg megnem szívatnak addig nincs baj. Nekem már egyszer rendszerhiba miatt véletelenül le emelete a villamos szolgáltató az egész megtakaritásomat. 3 hónapiomba került visszaszerezni

[ Szerkesztve ]

(#21075) dedike válasza EkSYS (#21071) üzenetére


dedike
addikt

1: miért nem közölték velem a remek veszteles emberkék hogy ezt ne tegyem mert akkor 142,24 hufos életfogytos büntit kapok

Nem, nem. Ez nincs így, Te is tudod!

2: azért nézzük magunkba és legyünk őszinték, az hogy én a biztosított szolgáltatást pénzben megfizettem, azért az még ki volt fizetve, és a befizetéséért pénzt kérni

Természetesen. Nem is a szolgáltatásért kérik a pénzt, hanem azért, mert nekik plusz munkát okozol azzal, hogy nem utalással fizetsz. Most ne háborodj fel, ezért a kereskedőkön kívül szinte mindenki pénzt kér.
Én az egyik hitelemért havi 750 forintot fizettem pluszban, mert csekken fizettem. (Utalással 1000 lett volna.) Tudom, ez az én hibám, de mivel nem volt más választásom, ezért tudomásul vettem, és fizettem.
Biztos vagyok egyébként abban, hogy előre felhívták a figyelmeteket a dologra, hiszen ezért volt a Távszámla regisztráció is.

Érted bemész a spárba telerakod a kis kosarad és a végén kp.-be fizetsz 5672 huf-ot és számla alján látod hogy készpénzfizetési felár +312 huf.

Te is tudod, hogy rossz a példa, hiszen a kereskedelmet hasonlítod a szolgáltatáshoz. Ebben a formában a kettőt nem tudod összevetni! :(

Igen, az értékesítők kiválasztása a 22-es csapdája. Vagy szívesen mész be, mert szemet gyönyörködtetőek a hölgyek, vagy seggel mész ki, mert technikai mérnökök ülnek ott, de azok meg nagy többségben férfiak... :DDD

Jó szerencsét!

(#21076) csemberlen válasza djculture (#21074) üzenetére


csemberlen
őstag

2 dolog miatt nem tudja megtenni:
1 maximalizálva van, hogy havonta mennyit vehet le
2. előre kiküldi a számlát, és akkor is be tudsz avatkozni.
nekem eddig semmi gondom nem volt ebből

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#21077) djculture válasza csemberlen (#21076) üzenetére


djculture
félisten

Hát nekem is maximalizálva volt csak épp rendszer hiba szöveg volt.
Számitógépen futó rendszerröl beszélgetünk ami ezer hibát képes elkövetni mire észreveszik. Így fordulhat elő hogy pl egy öregembernek küldenek rendszerhibából pár milliárdos áram számlát az meg összesik. Vagy pl felénk tavaly megbolondult szintén egy számla nyomtató rendszer és kiküldte az egész városnak hogy tartozik 10 éves dijal.

[ Szerkesztve ]

(#21078) dedike válasza djculture (#21074) üzenetére


dedike
addikt

Szerintem egy ilyen történet minimum megér egy fogasztóvédelmi jelzést.

Aztán miért is? Ez volt az a történet, amiben az NMHH is részt vett...

Az MT teljesen jogosan szedi ezt a díjat... [link]

(Az etika meg nem üzleti kategória!)

Jó szerencsét!

(#21079) Vangelis válasza csemberlen (#21073) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Hát igen de mondjuk mi nem számlára kapjuk a fizetést. Én néha kapok rá de ritkán.

20-30km van a legközelebbi bank.

Marad a csekk.

A munkáltató nem utal számlára de lehet nem is baj.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#21080) djculture válasza dedike (#21078) üzenetére


djculture
félisten

Október közepén a Fővárosi Törvényszéken folytatódik a csekkdíj körüli kötélhúzás, miután a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) pert indított a Magyar Telekom ellen - írja a Népszava szerdán.

Ennyit a jogosságról..
Magyarán ezt is lehet nyugodtan jelenteni hogy a x nek az x ért kérnek plusz pénzt, ezt nevezik kérlek szépen jogalap nélküli gazdagodásnak! Attól hogy valaki minden befizet más elvárja azt hogy minden cég legyen korrekt!

[ Szerkesztve ]

(#21081) Vangelis válasza dedike (#21078) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Ha mondjuk rózsaszín csekken fizetem be a pénzt akkor is van ilyen díj?

Mert ugye ott én fizetném a feladás díját.
Olyan mintha utalnék a számlájukra.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#21082) djculture válasza Vangelis (#21081) üzenetére


djculture
félisten

Azon nemtudsz fizetni mivel nem tudod a befizetést azonosítani szerintem.
Ráadásul jóval többe is kerül, ha jól rémlik 250ft eleve plusz a befizetett összeg után 2-5%

[ Szerkesztve ]

(#21083) Vangelis válasza djculture (#21082) üzenetére


Vangelis
nagyúr

A számlaszámot azért rá tudnád írni + a MT azonosítót, hogy be tudják azonosítani.
pl ha elszakad a csekk vagy bármi.

Igazából csak kíváncsi lettem volna, hogy akkor is lehúznak e még pluszba.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#21084) csemberlen válasza djculture (#21077) üzenetére


csemberlen
őstag

Épp ezért kell a felesleges pénzt a számlán lekötni. Már csak azért is, hogy ne lehessen bankkártya elvesztéskor leemelni róla pénzt, de ez a topik nem erről szól befejeztem

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#21085) gergo0007 válasza dedike (#21078) üzenetére


gergo0007
tag

"Az MT teljesen jogosan szedi ezt a díjat... [link]"

"

2. A 2012. május 1-jétől bevezetésre kerülő változtatás jogszerűségét nem vizsgálva, a Média- és hírközlési biztos javaslatára, a Magyar Telekom arról tájékoztatja előfizetőit, ..."

Magyarán azt nem vizsgálták, hogy jogszerű-e, csak azt hogy a tájékoztatás megfelelő volt-e. Ami a lenti eset alapján megkérdőjelezhető, hiszen az ügyfélszolgálaton befizetéskor elkérnek 142 ft-tal többet, az fedezi a befizetési díjat is, és az ügyfél meg az ügyintéző sem basz el még fél órát a következő befizetéssel.

(#21086) gergo0007 válasza djculture (#21074) üzenetére


gergo0007
tag

"Vangelis Üdv a való életbe de szerintem attól hogy csekk nemjön még ugyanugy jön a reklám.. Tehát totál hülyeség az egész."

ez a legviccesebb, az 1/3 A4-es lap méretű csekket "környezetvédelmi" okból akarják megszüntetni, de küldözgetik a reklámot meg a sokoldalas nagyméretű magazinokat és hasonlókat.

(#21087) dedike válasza djculture (#21080) üzenetére


dedike
addikt

Köszönöm, hogy saját magad írtad le, hogy jogszerű a dolog... :C

Egyébként akkor, mikor a próba történt, a csekkdíj már köztudott dolog volt, a kolléga is regisztrált a Távszámlám... hiába szeretnéd azt állítani, hogy a szolgáltató a szemét, ez csak bizonyos intelligenciaszint alatt fog vevőre találni.

Részemről ezt itt be is fejezem, hiszen innentől saját magam tudnám csak ismételni. A probléma lett-légyen is bármily fájdalmas, user error, aminek ráadásul a megoldása is piszkos módon egyszerű, s ráadásul 100xkényelmesebb, mint itt sírni és a vesztelbe (sic!) járni...

Attól hogy valaki minden befizet más elvárja azt hogy minden cég legyen korrekt!

A szerződés megkötésekor tájékoztattak a feltételekről. A kérdezőt is. Akkor most miről beszélsz?

Jó szerencsét!

(#21088) dedike válasza gergo0007 (#21086) üzenetére


dedike
addikt

de küldözgetik a reklámot meg a sokoldalas nagyméretű magazinokat és hasonlókat.

Látom Te sem vagy havidíjas előfizetője a T-nek... :C :DDD

Jó szerencsét!

(#21089) gergo0007 válasza dedike (#21088) üzenetére


gergo0007
tag

Momentán csak két hete, de máris küldtek egy levelet megköszönve hogy az ügyfelük lettem, és hogy ez mennyire jó lesz nekem.

(#21090) djculture válasza dedike (#21088) üzenetére


djculture
félisten

Kamu dumákból szerintem elég. Nagyon jól tudja mindenki nyomatják a leveleket és a megújult havi hírmondót hiába fizetsz átutalással vagy más elektronikus módon magyarán kilóg a lóláb. Környezet kímélésről ennyit...

[ Szerkesztve ]

(#21091) adam3 válasza djculture (#21090) üzenetére


adam3
aktív tag

Én távszámlás vagyok, még egy levelet sem kaptam a T-től a Kapcsolat kártyás postázást kivéve. Az gáz?

(#21092) adam3 válasza adam3 (#21091) üzenetére


adam3
aktív tag

Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt...

Nem igazán értem amúgy, hogy mire fel ilyen nagy a felháborodás. Ha teszem azt te egy idegennek feladsz valamit postán utánvéttel, az utánvét költségét (vagyis amiért a posta elutalja neked az átadásnál a postásnak kifizetett pénzt) te fizetnéd? A nagy szart. Fizesse az ezt a költéget, aki miatt utánvéttel kellett feladnom a csomagot (mert nem votl hajlandó pl elutalni a pénzt) és nem adhattam fel simán.

A T-nek se ingyen postázza ki a Posta a csekkeket, és nem ingyen utalja el neki az általad postán befizetett pénzt... Ez sok csekkes előfizetőnél elég magas összeg tud lenni, persze hogy a sok adóemelés után próbálják ezt is csökkenteni. Van választási lehetőséged. Irány váltani 1430-on elektronikus számlára és a rengeten online fizetési lehetőség bármelyikére (csoportos beszedés, utalás, MasterCard Mobile, Távszámla, Bankkártyás fizetés) és már meg is spóroltál évente magadnak közel 2ezer forintot.

(#21093) St3ven


St3ven
addikt

Ha az előretelepített MobilLottó SIM alkalmazással küldöm el a lottószámokat a Szerencsejáték Zrt.-nek, azt a tarfiacsomagom SMS-díja szerint számlázzák majd ki? Nem a megerősítő SMS-re gondolok, az világos, hogy T-s irányba küldött üzenetként számlázzák ki.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#21094) Varszegig válasza adam3 (#21091) üzenetére


Varszegig
veterán

Én sem. Emailben jön a havi hírlevél. És ez így jó.

(#21095) atillaahun


atillaahun
veterán

Nemrég jött meg a szeptemberi számla, ahol látom felemelték a havidíjamat 1500 Ft-ról 1620-ra a Like-nál.
Mi is pontosan a jogi háttere ennek ez egyoldalú szerződésmódosításnak?

(#21096) Debesq


Debesq
tag

Sziasztok!
Van egy Domino5 feltöltőkártyás csomagom és hozzá a GO!Net M mobilinternet. Hogyan tudok kisebb mobilnet csomagra váltani? Okostelefonom van, nem tudom ez számít-e.

(#21097) Gedeon31 válasza Debesq (#21096) üzenetére


Gedeon31
addikt

Szia!

Itt megtalálod [link]

A lemondáshoz ami most van neked -GONETM

[ Szerkesztve ]

(#21098) Debesq válasza Gedeon31 (#21097) üzenetére


Debesq
tag

Ha most elküldöm a lemondást, és egyből küldök egy kisebb csomaghoz megrendelést, akkor az egyből működni fog? Meg ugye le is vonja a havidíját.

(#21099) djculture válasza atillaahun (#21095) üzenetére


djculture
félisten

Pont beadtak egy törvénymódositást ha átmegy akkor teljesen megfog változni ugyanis nem lehet emelgetni élő hűség esetén a hws-n volt is róla cikk ha jól rémlik A csekdíj is megy a levesbe meg emelgetni is lehet de akkor a hűség automatikusan megszünik.. Itt is van:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#21100) bubi92


bubi92
őstag

itthonról t-mobile hálózatból, németországba itthoni t-s telefont hívni mennyi?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.