Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Valószínűleg nem túl okos dolog nekivágni egy versenynek, mikor óvom kellene kicsit a térdem, de idén ez az egyetlen ami a közelben lesz, még sosem voltam, és nagyon zavar hogy kihagytam a tavalyit, szóval ha benne hagyok 20% teljesítményt lehet nem lesz nagy baj
Csak most hallottam róla, és Vasárnap lesz szóval nincs sok időm felkészülni, de azért kíváncsi lennék 1-2 dologra olyanoktól akik már voltak. A cél nyilván nem a győzelem, hanem inkább a tisztes helytállás, és benne lenni legalább az 50%ban.
Hogy érdemes kicsit edzeni rá? A táv 30km 500m szint Holnap tekerek egy 30ast aszfalton, dimbes-dombos szakaszon, aztán pénteken már csak egy 25km vegyesen, és szombaton teljes pihenés?
Szabad zenét hallgatnom verseny közben? És miért nem?
Fél fülessel sem? Vihetek magammal minden szerszámot? Ez nem egy nagy táv, de viszonylag sokat kell benne mászni, szóval érdemes 10km-ként tolni egy csokit?(valahol olvastam hogy akkor kell enni amikor még nem kezdesz éhes lenni)
Ja és a legfontosabb, mennyit egyek előtte? 1 órával a rajt előtt lenne érdemes kajálni?
Nagyon köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Egyedi ékszerdobozka
- 130 db regény és képregény (Star Wars, Marvel, DC, stb)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest