Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Valószínűleg nem túl okos dolog nekivágni egy versenynek, mikor óvom kellene kicsit a térdem, de idén ez az egyetlen ami a közelben lesz, még sosem voltam, és nagyon zavar hogy kihagytam a tavalyit, szóval ha benne hagyok 20% teljesítményt lehet nem lesz nagy baj
Csak most hallottam róla, és Vasárnap lesz szóval nincs sok időm felkészülni, de azért kíváncsi lennék 1-2 dologra olyanoktól akik már voltak. A cél nyilván nem a győzelem, hanem inkább a tisztes helytállás, és benne lenni legalább az 50%ban.
Hogy érdemes kicsit edzeni rá? A táv 30km 500m szint Holnap tekerek egy 30ast aszfalton, dimbes-dombos szakaszon, aztán pénteken már csak egy 25km vegyesen, és szombaton teljes pihenés?
Szabad zenét hallgatnom verseny közben? És miért nem? Fél fülessel sem? Vihetek magammal minden szerszámot? Ez nem egy nagy táv, de viszonylag sokat kell benne mászni, szóval érdemes 10km-ként tolni egy csokit?(valahol olvastam hogy akkor kell enni amikor még nem kezdesz éhes lenni)
Ja és a legfontosabb, mennyit egyek előtte? 1 órával a rajt előtt lenne érdemes kajálni?
Nagyon köszönöm a segítséget.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik