- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Valószínűleg nem túl okos dolog nekivágni egy versenynek, mikor óvom kellene kicsit a térdem, de idén ez az egyetlen ami a közelben lesz, még sosem voltam, és nagyon zavar hogy kihagytam a tavalyit, szóval ha benne hagyok 20% teljesítményt lehet nem lesz nagy baj
Csak most hallottam róla, és Vasárnap lesz szóval nincs sok időm felkészülni, de azért kíváncsi lennék 1-2 dologra olyanoktól akik már voltak. A cél nyilván nem a győzelem, hanem inkább a tisztes helytállás, és benne lenni legalább az 50%ban.
Hogy érdemes kicsit edzeni rá? A táv 30km 500m szint Holnap tekerek egy 30ast aszfalton, dimbes-dombos szakaszon, aztán pénteken már csak egy 25km vegyesen, és szombaton teljes pihenés?
Szabad zenét hallgatnom verseny közben? És miért nem?
Fél fülessel sem? Vihetek magammal minden szerszámot? Ez nem egy nagy táv, de viszonylag sokat kell benne mászni, szóval érdemes 10km-ként tolni egy csokit?(valahol olvastam hogy akkor kell enni amikor még nem kezdesz éhes lenni)
Ja és a legfontosabb, mennyit egyek előtte? 1 órával a rajt előtt lenne érdemes kajálni?
Nagyon köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged