Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- bitpork: Balcsis tali 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- KISDUCK: WhatSUP?
- PSti: Elit Liga - Titkos prím szám
- Lalikiraly: Derail Valley - Hírek! #2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
versionen
tag
Tegnap felugrott egy biztonsági frissítés ablak. 332 mb méretű.
Gyorsan települt, minden oké. -
duo
addikt
[link]
Ő az.amit nagyon szeretek benne, hogy a dolgok legnagyobb részéhez, leírás is van. mit csinál a csomag, adatlopkodó-e van -e esetleg jobb alternativa.)
van benne recommended advanced és expert továbbá unsafe fül legördülő menüben. aszerint vannak csoportosítva a csomagok.
van amit nem tud leszedni hiába jelölöd ki - pl knox-os csomagok egy része.
visszarakni ugyancsak egy kattintás, bármit.
egyszer érdemes elolvasni. nekem pl kell a samsung daemon, mert az tartalmazza az időjárást meg még pár dolgot.
és egyesével végig lehet mazsolázni az advanced és expert füleket is. ( én pl a nyomtatási dolgokat kiszedtem meg a tárcsázót és kontakotokat és a billentyűzetet - persze előtte felraktam a true-phonet illetve a heliboardot).telefonon fejlesztői módot be kell kapcsolni, továbbá azon belül az usb-debuggingot.
és ha jól tévedek, fent kell lennie a pc-n az adbnek és a fastbootnak.merthogy ez a kis szotver ezeket a partancsokat futtatja:
adb uninstall --user 0 csomagneve.apk
(és egyébként nem törli igazából, csak talán a cache-t és elveszi az irási olvasási jogot a usertől - ő a 0, és ezért nem látszik az adott cucc onnantól a menüben. és biztos hogy nem is indul el a háttérben).
ha véletlenül valaki leszedne valamit ami miatt bootloopos lesz a készülék akkor egy hardreset rendberakja. de a recommended fül tökéletesen biztonságos.
szerk: xiaomi és sony telefont is könnyítettem már ki vele -
Franklin
addikt
sziasztok!
csatlakoztam egy USA verzióval. (A snapdragonos). s22+ után.
nos, eléggé jó eddig. még szokom, de azért jó.
A szokásos debloat-ot megcsináltam rajta ( mostmár van GUI-s app hozzá),
(közel kétszáz csomag szevasz, úgy, hogy gyk minden funkcionalitás megmaradt ami nekem kell - jó az ilyen sidebar meg effélék azok mentek a levesbe. és nálam a samsung billentyűzet is ette a ramot ezért Heliboard lett, meg még pár open source cucc.)
kezes jószágnak tűnik mindenesetre, és mint a szélvész.Grat hozzá!
Mi a debloatos app neve?
-
duo
addikt
sziasztok!
csatlakoztam egy USA verzióval. (A snapdragonos). s22+ után.
nos, eléggé jó eddig. még szokom, de azért jó.
A szokásos debloat-ot megcsináltam rajta ( mostmár van GUI-s app hozzá),
(közel kétszáz csomag szevasz, úgy, hogy gyk minden funkcionalitás megmaradt ami nekem kell - jó az ilyen sidebar meg effélék azok mentek a levesbe. és nálam a samsung billentyűzet is ette a ramot ezért Heliboard lett, meg még pár open source cucc.)
kezes jószágnak tűnik mindenesetre, és mint a szélvész. -
tamas.nick
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
-
Guba4
tag
Érkezett frissítés
-
mhydas99
őstag
nekem is tokban van, de hátul azért a kamera körüli gyűrű csillogása azért szebb
Nekem is van S24-em es volt mar a kezemben S25 is, hat, amugy szerintem tokban tok mindegy...
-
nincsnév007
addikt
Tokban mindegy, arban alig van kulonbseg, erosebb, 12 GB RAM, aksiban kb. 10 szazalekkal jobb, egyebkent meg pariban van a 2.
Mondjuk aksiban sokkal gyengebb mint barmilyen 1 eves vagy friss megjelenes. Egy Vivo X200FE Alzarol 227k korul amugy jobb vetel ha nem fontos a vezetek nelkuli toltes. Cserebe 512 GB tarnely jar alapbol.nekem is tokban van, de hátul azért a kamera körüli gyűrű csillogása azért szebb
-
mhydas99
őstag
Tokban mindegy a kameradesign, arban alig van kulonbsega az S24 es S25 kozott, de utobbi erosebb, 12 GB RAM, aksiban kb. 10 szazalekkal jobb, egyebkent meg pariban van a 2.
Mondjuk aksiban sokkal gyengebb mint barmilyen 1 eves vagy friss megjelenes. Egy Vivo X200FE Alzarol 227k korul amugy jobb vetel ha nem fontos a vezetek nelkuli toltes. Cserebe 512 GB tarnely jar alapbol. -
mhydas99
őstag
mert szebben néz ki mint a 25, és a 26
Tokban mindegy, arban alig van kulonbseg, erosebb, 12 GB RAM, aksiban kb. 10 szazalekkal jobb, egyebkent meg pariban van a 2.
Mondjuk aksiban sokkal gyengebb mint barmilyen 1 eves vagy friss megjelenes. Egy Vivo X200FE Alzarol 227k korul amugy jobb vetel ha nem fontos a vezetek nelkuli toltes. Cserebe 512 GB tarnely jar alapbol. -
Franklin
addikt
mert szebben néz ki mint a 25, és a 26
És kisebb is!
-
nincsnév007
addikt
-
Aryes
nagyúr
-
mhydas99
őstag
Felejtsd el S25-ot vegyel ujonnan vagy S24-et hasznaltan. Akar itt apron is talalhatsz Samsung garis hivatalos uj S25-ot aron alul.
Sokszor van fent legalabbis. -
Franklin
addikt
Esetleg Rejoy, bár azok sem újak, de én pl. onnan vettem 256 GB-osat és makulátlan állapotban volt.
-
migabi24
nagyúr
-
adams6574
csendes újonc
Sziasztok! most hol lenne érdemes új S24-est venni? Az árukereső alapján, már nem nagyon vannak megbízható ajánlatok, és ha már vennék csak 256 gigásat vennék.
Előre is köszönök minden ajánlást! -
mhydas99
őstag
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Nem tudom mi történhetett, de most így néz ki a gyorspanelem, és nem is tudom visszaállítani. Tudna valaki segíteni, mert megörjít. Ha az ikonok mellé kattintok, az is aktiválja őket. 
A 4 oszlopos verziót szeretném. -
Aryes
nagyúr
-
zsolez76
aktív tag
és nektek nincs olyan hogy fullos térerő van 4g+ de nincs mobilinternet, és 2-3 perc után magától észhez tér. One szolgáltató
Detto
-
jupp008
senior tag
Sziasztok! Akkor most frissítsünk 8.5-re vagy ne? Mik a tapasztalatok?
Nálam semmi hátrány vagy negatívum.
-
koviandras
csendes tag
Sziasztok! Akkor most frissítsünk 8.5-re vagy ne? Mik a tapasztalatok?
-
nincsnév007
addikt
régóta náluk vagyok de eddig nem volt gondom
Két megfejtés lehet:
1. Nincs összehasonlítási alapod, így nem tudod, hogy mennyivel jobb a többi szolgáltató
2. Én a régi Digi mobil előfizetést vittem át, alacsony előfizetési díjért a One-hoz, és nálam például 5Mbit/s a maximum sebesség, ennél csak rosszabbat mértem eddig, szerintem más korlátozás is lehet amiről nem tudok, például prioritásban hátrasorolnak a többi előfizetővel szemben 🤷Volt yetteles és telenor is
feltöltő kártyám, sima volt még semmilyen mobilnet nem volt rajta, megkérdeztem a yettel asszem 6-7k volt a legolcsobb elofizetes hát mondom annyit nem ér nekem, utána bementem a vodafonhoz rögtön ajánlottak egy 1990 Ft-os előfizetést amit azóta is azt használok(csak már nem ennyi) és azóta elégedett vagyok. Itt ahol vagyok onesok is nagyon jó fejek. Telekom az alapból ki lőve nem szimpatikus akik akik itt vannak, meg a rendszerük is nagy fos. Volt tv go előfizetésem azzal nagyon megszivattak.
Szóval igy állok most
-
Aryes
nagyúr
régóta náluk vagyok de eddig nem volt gondom, sőt eddig mindenhol volt térerőm és pl németeknél amikor redmi telóm volt annak nagyon rossz volt ott a térereje, most s24-el teljesen jó, most nem tudom hogy javítottak valamit vagy az s24-nek jobb de ott se tudok panaszkodni.
az one az nekem se tetszik a vodafone az sokkal jobb volt
mhydas99: eléggé bosszantórégóta náluk vagyok de eddig nem volt gondom
Két megfejtés lehet:
1. Nincs összehasonlítási alapod, így nem tudod, hogy mennyivel jobb a többi szolgáltató
2. Én a régi Digi mobil előfizetést vittem át, alacsony előfizetési díjért a One-hoz, és nálam például 5Mbit/s a maximum sebesség, ennél csak rosszabbat mértem eddig, szerintem más korlátozás is lehet amiről nem tudok, például prioritásban hátrasorolnak a többi előfizetővel szemben 🤷 -
nincsnév007
addikt
régóta náluk vagyok de eddig nem volt gondom, sőt eddig mindenhol volt térerőm és pl németeknél amikor redmi telóm volt annak nagyon rossz volt ott a térereje, most s24-el teljesen jó, most nem tudom hogy javítottak valamit vagy az s24-nek jobb de ott se tudok panaszkodni.
az one az nekem se tetszik a vodafone az sokkal jobb volt
mhydas99: eléggé bosszantó -
mhydas99
őstag
Nem az konkretan. Hosszu orak mobilnetezesei kozben is tud neha haluzni kozben. Persze ezt lehetne magyarazni egy blindspottal a lokacioban, de azert a varos kozepen ezt nehezen hinnem.
Az okat nem tudom miert van egyebkent, de ez van. -
Aryes
nagyúr
-
mhydas99
őstag
-
Aryes
nagyúr
és nektek nincs olyan hogy fullos térerő van 4g+ de nincs mobilinternet, és 2-3 perc után magától észhez tér. One szolgáltató
Mert a One mobilnet egy zsák @#$&.

-
mhydas99
őstag
De van. One halozat es ugyanez. Azt vettem eszre hogyha 5G-re allitom akkor egy fokkal jobb. De ez mar egy ideje fennall. Bar tenyleg csak parszor. Hozzateszem amikor wifin vagyok csak akkor is tud hasonlot produkalni...
-
nincsnév007
addikt
-
Aryes
nagyúr
Hát így gyorsan egy nap alatt hm tulajdonképpen jó. Így kb mindig van/volt netem.
Tulajdonképpen azért mert nem értem teljesen. Látszólag már akkor is vált mikor még én azt látom hogy az előző sim -en jó a net de láthatóan gyengébb a kepcsolat. Aztán lehet hogy a háttérben ő már szakadásokat tapasztalt, ezt nem tudom. Vagy egyszerűen elér egy szintet a hálózat erőség különbség.
Szerintem marad így aztán meglátom hogy vizsgázik tartósan. THX.Örülök, hogy működik 👍
-
Benőke
őstag
Hát így gyorsan egy nap alatt hm tulajdonképpen jó. Így kb mindig van/volt netem.
Tulajdonképpen azért mert nem értem teljesen. Látszólag már akkor is vált mikor még én azt látom hogy az előző sim -en jó a net de láthatóan gyengébb a kepcsolat. Aztán lehet hogy a háttérben ő már szakadásokat tapasztalt, ezt nem tudom. Vagy egyszerűen elér egy szintet a hálózat erőség különbség.
Szerintem marad így aztán meglátom hogy vizsgázik tartósan. THX. -
versionen
tag
-
zsolez76
aktív tag
Jött a májusi frissítés THL-re.
-
Aryes
nagyúr
-
Benőke
őstag
-
Aryes
nagyúr
THX.
Ezt nem tudtam, jó tudni. (Néha váltok a simek között ezért volt olyan mintha hol az egyik hol meg a másikat mutatná.)
Mindkettőt használom. Gyakran csak az egyik hálózat van és ha kell a net akkor kapcsolgatnom kell a mobilnetet.
Amióta ezeket a dinamikus hálózati eszközöket bevezették azóta a semmi (no-service) és a maximum között ugrál. Gyakran meg kell nézni hogy van e egyáltalán éppen hálózat.
Nem baj ha van ilyen de a régit is meg kéne tartani legalább opcióként. Eddig jó volt most használhatatlan. (nekem)
Szerencsére az értesítési sávban megmaradt.Ez nincs nálad beállítva? Ettől elvileg magától átkapcsol a másik SIM-re, ha nincs rajta net/térerő.

-
Benőke
őstag
THX.
Ezt nem tudtam, jó tudni. (Néha váltok a simek között ezért volt olyan mintha hol az egyik hol meg a másikat mutatná.)
Mindkettőt használom. Gyakran csak az egyik hálózat van és ha kell a net akkor kapcsolgatnom kell a mobilnetet.
Amióta ezeket a dinamikus hálózati eszközöket bevezették azóta a semmi (no-service) és a maximum között ugrál. Gyakran meg kell nézni hogy van e egyáltalán éppen hálózat.
Nem baj ha van ilyen de a régit is meg kéne tartani legalább opcióként. Eddig jó volt most használhatatlan. (nekem)
Szerencsére az értesítési sávban megmaradt. -
Aryes
nagyúr
Sziasztok.
Pár napja jött meg a 8.5 UI update.
Dual sim -et használok és összevonta egy ikonba a hálózati kis ikont.
Ha lehúzom az értesítési sávot akkor megjeleníti ahogy korábban volt.
Az új ikonnal az a bajom hogy nem látszik. Túl kicsi. Az alsó 4 pöttyre gondolok aki tudja milyen.
Vissza lehet állítani ezt valahogy? Ez így nagyon rossz. Vagy így bele dugom az arcomba a telefont. Illetve sosem tudom melyik a felső és az alsó. Vagy hát egy hét alatt nem sikerült még megszokni.
Kerestem keresztbe kasul mindenhol de nem találtam olyat ahol ezt vissza lehetne állítani. Van ilyen? Jó lenne ha maradna az eredeti.
Azon gondolkodtam hogy van erre valami widget? Ha már ez velünk marad.A felső mindig az, amelyikről a mobilnet megy!
Én kedvelem ezt az új megoldást, a térerő igazából csak akkor érdekel, ha nincs. Az meg jól látszik így is.
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Pár napja jött meg a 8.5 UI update.
Dual sim -et használok és összevonta egy ikonba a hálózati kis ikont.
Ha lehúzom az értesítési sávot akkor megjeleníti ahogy korábban volt.
Az új ikonnal az a bajom hogy nem látszik. Túl kicsi. Az alsó 4 pöttyre gondolok aki tudja milyen.
Vissza lehet állítani ezt valahogy? Ez így nagyon rossz. Vagy így bele dugom az arcomba a telefont. Illetve sosem tudom melyik a felső és az alsó. Vagy hát egy hét alatt nem sikerült még megszokni.
Kerestem keresztbe kasul mindenhol de nem találtam olyat ahol ezt vissza lehetne állítani. Van ilyen? Jó lenne ha maradna az eredeti.
Azon gondolkodtam hogy van erre valami widget? Ha már ez velünk marad. -
fontalaci
junior tag
A 8.5-tel valóban kivették a kamera videós szűrőit, effektjeit?
Ai megcsinálja
-
Aryes
nagyúr
-
mhydas99
őstag
Ha a gyari kameraappban nincs is benne, egy Goodlockos beepulo modullal nem lehet orvosolni?
-
KD6-3.7
őstag
-
Aryes
nagyúr
-
Aryes
nagyúr
Voltak benne ilyenek?

-
koviandras
csendes tag
-
versionen
tag
A frissítés után tovább bírja az akku.
Nem piszkálok semmit csak használom ahogy 2 éve beállítottam. -
Aryes
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
Csak akkor, ha zavar vagy problémát okoz a nap során, hogy kevesebb ideig tudod használni, egyébként ne kapcsold ki, mert az akku élettartamának jót tesz, ha nincs teljesen feltöltve, és/vagy nem marad bekapcsolva a töltés, miután 100%-ra töltődött az akksi, szóval jó, hogy van ez a funkció. 👍
Nálam egyébként az volt a jelenség, hogy 15% alatt rohamosan csökkent a százalék, mint amikor sérült / cellazárlatos az akku, de valószínűleg az lehetett, hogy szinte új korától be volt rajta kapcsolva ez a kímélő mód, és meghülyült tőle az akku statisztika.
Az is lehet, hogy csak néha hagyni kell egy kicsit teljesen töltődni, hogy az akku statisztika normálisan beálljon.Egyébként ez az én rutinom:

Azt csinálja, hogy éjfél után leáll a töltés, ha már 80% fölött van, és 5:30-kor kezdi tölteni, így 6-ra 100%-on lesz, általában akkor kelek és le is húzom a töltőről.
Ez az én életritmusomra van szabva, a fenti funkció meg próbálja megsaccolni, hogy mikor kelek, és úgy időzíti a töltést, elég jól csinálja amúgy, csak ritkán fordult elő, hogy nem töltött fel a telefon teljesen mire keltem.
-
Som@
őstag
Fura, nekem meg, ahogy korábban írtam, pont jobb lett kb mindenben. Üzemidő is javult.
Egyébként azt a megfigyelést tettem, hogy a gyári akkumulátor kímélő mód, ami 100%-nál elveszi a töltést, akár órákkal is csökkenti az üzemidőt. Ki is kapcsoltam, és visszaálltam az évek óta használt saját akkukímélő rutinra.
Som@: esetleg valami 8.5-tel inkonpatibilis app lehet a háttérben. 🤔
Én én azt vajon honnan tudjam? 😏
Nem telepítettem mostanában semmi appot.
Nem állítottam semmit a rendszeren.
Egyszerűen csak frissítettem. -
Aryes
nagyúr
akkor érdemes lenne kikapcsolni? megnézem majd úgy is. és mi a akkukímélő rutinod?
Csak akkor, ha zavar vagy problémát okoz a nap során, hogy kevesebb ideig tudod használni, egyébként ne kapcsold ki, mert az akku élettartamának jót tesz, ha nincs teljesen feltöltve, és/vagy nem marad bekapcsolva a töltés, miután 100%-ra töltődött az akksi, szóval jó, hogy van ez a funkció. 👍
Nálam egyébként az volt a jelenség, hogy 15% alatt rohamosan csökkent a százalék, mint amikor sérült / cellazárlatos az akku, de valószínűleg az lehetett, hogy szinte új korától be volt rajta kapcsolva ez a kímélő mód, és meghülyült tőle az akku statisztika.
Az is lehet, hogy csak néha hagyni kell egy kicsit teljesen töltődni, hogy az akku statisztika normálisan beálljon.Egyébként ez az én rutinom:

Azt csinálja, hogy éjfél után leáll a töltés, ha már 80% fölött van, és 5:30-kor kezdi tölteni, így 6-ra 100%-on lesz, általában akkor kelek és le is húzom a töltőről.
Ez az én életritmusomra van szabva, a fenti funkció meg próbálja megsaccolni, hogy mikor kelek, és úgy időzíti a töltést, elég jól csinálja amúgy, csak ritkán fordult elő, hogy nem töltött fel a telefon teljesen mire keltem.
-
nincsnév007
addikt
Fura, nekem meg, ahogy korábban írtam, pont jobb lett kb mindenben. Üzemidő is javult.
Egyébként azt a megfigyelést tettem, hogy a gyári akkumulátor kímélő mód, ami 100%-nál elveszi a töltést, akár órákkal is csökkenti az üzemidőt. Ki is kapcsoltam, és visszaálltam az évek óta használt saját akkukímélő rutinra.
akkor érdemes lenne kikapcsolni? megnézem majd úgy is. és mi a akkukímélő rutinod?
-
Aryes
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
Som@
őstag
Nem vagyok elragadtatva a legutolsó frissítéstől.
Nekem gyorsabban merül, lassabban tölt. -
Aryes
nagyúr
nyugtassatok meg pls., hogy a beallitasok menure alulra felpakolt google search bar-t el lehet tuntetni valahogy, mert megőőőrülöööök tőle.
A Good Lock
RegiStar
modulja a beállítások testre szabására való, az hátha tudja ezt, vagy tudni fogja...
Amúgy igen, elég kapufa ez a megoldás

-
pirosmajom
tag
nyugtassatok meg pls., hogy a beallitasok menure alulra felpakolt google search bar-t el lehet tuntetni valahogy, mert megőőőrülöööök tőle.
-
Aryes
nagyúr
Ma már kétszer csak úgy a semmiből fel villant a képernyő. Ilyet még nem csinált 🤔🤔
Töltsd le a Good Lock appot és

Nekem is csinálta egyszer, akkor töltöttem le én is, azóta persze egyszer sem fordult elő ez a felvillanás

-
nincsnév007
addikt
Ma már kétszer csak úgy a semmiből fel villant a képernyő. Ilyet még nem csinált 🤔🤔
-
Aryes
nagyúr
Nahát... Pedig elég sokat bóklásztam a beállítások között, de egyszer sem jött szembe. Köszi!

-
baitsee23
őstag
Szerintem javult az üzemidő, a rendszer is sokkal smooth-abb (
) lett. Meg van egy ilyen opció:
Ez volt már 8.0 alatt is, csak én nem vettem észre?
Aki 8.0-n van még, nézze már meg légyszi
Mintha standby-ban kicsit lassabban merülne vele, de még tesztelem, hogy van-e bármi hatása az üzemidőre.
Volt abban is.
-
ferenck
senior tag
Mintha standby-ban kicsit lassabban merülne vele, de még tesztelem, hogy van-e bármi hatása az üzemidőre.
Igen, volt.
-
Som@
őstag
én nem telepítettem az áprilisit elég sokáig, de most tegnap előtt feltettem utána azonnal fel kínálta a lehetősége 8.5-re frissiteni azt is megcsináltam, így nem panaszkodok az akkura. nem érzek változást.
Tehát kell az előző frissítés.
Én legalábbis ezt tapasztaltam.Most én is ezt csinálom...
Már települ a 8.5. -
Aryes
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
én nem telepítettem az áprilisit elég sokáig, de most tegnap előtt feltettem utána azonnal fel kínálta a lehetősége 8.5-re frissiteni azt is megcsináltam, így nem panaszkodok az akkura. nem érzek változást.
-
versionen
tag
Nálam is van UI8.5-re frissítési lehetőség.
Majd estére telepítem.
Az utolsó biztonsági frissítés óta jobban merül az akku.
Majd figyelem az akku merülését.
Még a Huawei Mate 10 Pro 8 évesen majdnem szégyeníti
akku üzemidővel. -
Aryes
nagyúr
-
baitsee23
őstag
-
Aryes
nagyúr
-
mhydas99
őstag
Tok jo ez a call screening, biztos sokan hasznaljak majd magyar nyelvi tamogatas nelkul...lassan 2,5 eve nem sikerult megcsinalni...masoknak meg megy...
-
Aryes
nagyúr
-
baitsee23
őstag
-
Aryes
nagyúr
-
baitsee23
őstag
A OneUI 8.5-nél alapból csak az egyik sim kártya térerejét látom. Csak akkor jelenik meg min2, ha lehúzom a gyors elérést. Lehet ezt állítani?
-
Aryes
nagyúr
Érzésre mintha fürgébb lenne a telefon az új frissítéssel.
Nem érzem azt sem, hogy melegedne.
Hogy mennyire merül, az majd a következő napokban kiderül.
-
baitsee23
őstag
Ezért használok mágneses töltőkábelt, adaptert.
-
zsolez76
aktív tag
Lehet felraktam előtte. Mondjuk Nekem eddig soha semmi gondom nem volt még a frissítésekkel Samsungokon,2013 óta. Viszont a töltő port panelt cserélnem kell,mert xarrá van kopva. Vezeték nélkül töltöm inkább. Egyik samsungomnál sem volt ilyen gondom eddig.
-
Som@
őstag
-
zsolez76
aktív tag
-
Som@
őstag
Most akkor kell az áprilisi frissítés a mostanihoz?
Vagy ki lehet hagyni és majd ezt feltenni. (Egyáltalán megjelenik?) -
nincsnév007
addikt
majd pár nap múlva írjatok valamit hogy rosszabb vagy jobb lett
-
zsolez76
aktív tag
-
zsolez76
aktív tag
-
Aryes
nagyúr
állítólag ebben már el lehet tüntetni azt a hülye tabletta formájú ikont
Yesss
-
zsolez76
aktív tag
fent volt az áprilisi frissités?
Úgy nézem. -
Aryes
nagyúr
Csak engem idegesít ez az egyre mélyebb AI integráció? Így is alig győzöm letiltani amit lehet.

Csak az akkumulátor kijelzés miatt vártam a frissítést, állítólag ebben már el lehet tüntetni azt a hülye tabletta formájú ikont...
-
nincsnév007
addikt
-
zsolez76
aktív tag
Nektek megjött a 8.5 ? Nekem még az áprilisit akarja a telefon fel rakni.
Nekem igen,most nézem. THL-re.
-
nincsnév007
addikt
Nektek megjött a 8.5 ? Nekem még az áprilisit akarja a telefon fel rakni.
-
darkstar79
csendes tag
Én sem mertem még frissíteni,régebben A52S -sel
nagyon megszívtam amikor frissült az újabb OneUi ra.Gyorsabb merülést okozott, melegedést, lassulást,
de ami a leghosszabb volt ,állandó térerő problémák is lettek.Azóta nagyon parázok a Samsung frissítésekkel kapcsolatban.
A cache partíció wipe -ot is kiszedték az újabb verzióból. -
Aryes
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
Aryes
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
Aryes
nagyúr
-
Som@
őstag
Sziasztok.
A sok panasz miatt én még nem telepítettem a legutolsó, áprilisi frissítést.
Amennyiben jön ki új frissítés, azt látni fogja a készülék, vagy először mindenképpen ezt a nem túl jól sikerültet kell telepíteni? 🤔 -
Franklin
addikt
-
versionen
tag
-
zsolez76
aktív tag
Aprilisi frissítés THL
-
mhydas99
őstag
-
dj_real83
csendes tag
Szia,megkérdezhetem melyik Android,és OneUi verziód van?
Én még mindíg halogatom a frissítést,pont a gyorsabb merüléstől félek.
Nekem Android 15 Oneui 7 van még rajta,sima S24.
Szerintem próbálj meg egy wipe cache partition-t recovery menuből.
Android 16 One UI 8.0. Már mindent rendbe raktam rajta, elméletileg nincs olyan progi ami zabálná. Várok pár napot, hátha helyreáll.
-
GalaxyS9
tag
-
Viktor77
titán
Ha frissített akkor már nem, kivették ezt a lehetőséget.
-
darkstar79
csendes tag
-
zsolez76
aktív tag
Van márciusi frissítés THL-re.
-
nincsnév007
addikt
én is ezt érzem, de ugyan úgy gyors merülést érzek frissitésről frissítésre az ipad a16-on novemberi vásárlással

-
versionen
tag
-
dj_real83
csendes tag
-
Aryes
nagyúr
-
dj_real83
csendes tag
Azt vettem észre, kb 1 hete feltűnően gyorsan merül a teló, pl. eddig reggel 100-ról indulva 14óráig 60, 70ig merült, most 10 órára már csak 50 %. Másnál nincs ilyen? Használat ugyanaz.
-
dj_real83
csendes tag
-
TODI1111
veterán
-
ny.erno
tag
Sziasztok! Tudok olyan régiót, amiben engedélyezett a hangrögzítés és az akku állapotát is kimutatja az akku infoknál? ILO-t használok, de az nem jelzi az akku állapotot.
-
maszibmw
tag
Mi az a változó átmérőjű zöld kör a samsung browserben, amikor az ujjat lefé húzva frisítem az oldalt?
Eddig ez nem volt -
zoger
tag
-
baitsee23
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Windows 7
- Villanyszerelés
- bitpork: Balcsis tali 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rajongói PC-s port készült a Gears of War 2-ből
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max Független 128GB SPACE BLACK
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5367
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Predator 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4 3200MHz CL16 asztali RAM 4db elérhető - Számla / 1 év Garancia
- DJI Avata Pro-View Combo drón szett
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
rendes a Samu ilyen szempontból.
Nem tudom mi történhetett, de most így néz ki a gyorspanelem, és nem is tudom visszaállítani. Tudna valaki segíteni, mert megörjít. Ha az ikonok mellé kattintok, az is aktiválja őket. 

Úgy nézem.
Íme