- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Parallaxis #2855 üzenetére
One UI 7-el jött pedig. Az van neked?
-
amdboy
senior tag
Az a helyzet, hogy nekem ezek az adatok hiányoznak
Nekem ebben a felsorolásban az akkumulátor kapacitása az utolsó, utána nincs semmi. És ami érdekes, hogy neked pl: 4000mAh-t ír, nekem 4900-at
[link]
-
amdboy
senior tag
Hogy lehet megnézni az akksi állapotát?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
tibbike01 #2843 üzenetére
szuper
más: olyan helyen vagyok külföldön, ahol free public wifi van. Mindenféle biztonság, jelszó nélkül. Kéne használnom munkalevelezésekre stb a telót, de connection failed hibaüzenettel nem enged fel. Család többi tagja gond nélkül csatlakozik - 2 xiaomi, 1 samsung telóval. A redditen, youtubeon található infókat megcsináltam, semmi sem segít, mindenhol máshol a free wifire is tudok csatlakozni az s24gyel. Nem tudom, mi lehet, de elég idegesítő. Volt telefon restart, wifi settings restart, DNS állitgatások, nem tudom, mit lehetne még. A legujabb OS van fent. Factory resetet nem szeretnék. Valakinek otlet? -
ddsteel
aktív tag
válasz
baitsee23 #2840 üzenetére
Nekem 271 ciklus után 97%os, de használtan vettem és akkor 100 ciklus volt benne, de ugyanúgy 97%os volt. Valószínűleg ennyit számít, hogy én figyelek, hogy töltöm, vagy nem tudom. 80%ig töltöm és mindig csak lassan, vezeték nélkül. Egy számítógépre van csatlakozatva a 15W-os vezeték nélküli töltő, de jóval lassabban tölti, mintha a falba dugnám, nyilván a gép 5V-os USB kimenete miatt. Nem tudom, hogy emiatt maradt-e ugyanúgy 97%on és jól csinálom a töltést, vagy amúgy is ennyi maradt volna. Ez nem fog már kiderülni
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #2839 üzenetére
Nyugodjatok meg! Nekem 345 ciklus után is 99%-os az akkum. Legalábbis ennyit ír.
-
nincsnév007
addikt
válasz
hmatthew19 #2838 üzenetére
én most ebben az 1 hétben elég sokat használtam wazera és tegnap is 40 fok telibe sütötte a nap végig, tokban volt, de nem panaszkodott, pedig elég forró volt, annyi hogy minden energiatakarékos cuccot bekapcsoltam rajta, gps-re úgyse kell több.
nekem 94 ciklusszámmal is 100% -
hmatthew19
tag
válasz
nincsnév007 #2837 üzenetére
Személy szerint már jó lesz ez a kis lehülés majd a napokban. A telefon azért melegszik szépen, legtöbbször tok nélkül töltöm inkább, vezeték nélkül nem is merem.
Saját észrevétel hogy kb 200 ciklus után is 100 az akksi kapacitása. -
zsolez76
tag
Látom pörög a topic.
-
hmatthew19
tag
Júniusi csomag jött nekem ma.
-
TODI1111
veterán
válasz
vilmaboy #2830 üzenetére
Próbáld meg törölni, majd újra telepíteni az alkalmazást. A törlésnél ne csak egyszerűen töröld hanem a következőképpen:
Kényszerleállítás - Tárhely - gyorsítótár törlése - adatok törlése . alkalmazás törlése.
Ha csak simán törlöd, akkor maradhat a készüléken olyan információ ami miatt maradhat a hiba is. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Rendszerfrissítés óta sem az S24emen, sem az asszony S22 telóján nem tudunk belépni a DÁP-ba. "A készüléked nem felel meg a minimális követelményeknek" "Feltételezhetően rootolt készülék" hibaüzenet fogad minket.
Open ui 7.0, Android 15, Verzió: S92BXXU6BYE7
Van valakinek ötlete miért lehet ez? -
baitsee23
őstag
Szinte napi szinten jönnek értesítések, hogy melyik app mihez fér hozzá. Van hogy egyszerre több is. Mit kell kikapcsolni ez ellen?
-
baitsee23
őstag
-
migabi24
nagyúr
válasz
the radish #2824 üzenetére
Ez olyan lesz mint az S23-nál a nagy kamera javító ápdét amit évekig vártunk
-
Ricardo
titán
válasz
the radish #2824 üzenetére
Kicsit csúsznak vele.
-
baitsee23
őstag
Már megint jött frissítés?!
-
Benőke
őstag
Sziasztok. Csak most engedtem az 24 -nek hogy feltegye a ui7 -t.
Viszont a widgetek teljesen megváltoztak. Olyan nagyon elbaxott módon néznek ki Mindegyik gyáriakat is beleértve. Nem gyáriak betűméretei megnőttek, 1/4 része nem fér ki kb (deviza árfolyamok, maximum méretben 2 vel kevesebb fér ki), a gyáriak felíratai meg zavaróan aprók lettek (4 db időzóna, időjárás). Transzperencia csúszka meg nem sokat változtat ha adok neki hátteret. Vagy van egy nagy kocka a közepén egy ici pici felírattal, vagy teljesen stranszparens és nem olvasható jól.
Ikonokat megtaláltam hogy kb eredeti méretben legyenek, de ezt nem.
Van erre valami beállítás? -
leslien
nagyúr
sziasztok!
kéne egy kis segitség...
ismerősnek beregadt a Google Play Services és meríti az akksit ..( one ui 7 frissítés után)
Wipe cache partition az volt..
április 1 ami most rajta van.. másnál is van vagy volt ilyen?
választ előre is köszönöm... -
zsolez76
tag
Jött frissítés.
-
nyesix
senior tag
A google play rendszerfrissítés nálatok is 2025. április 1? Frissült valamikor a napokban , de a dátuma nem változott
Régebben gyakoribb volt, hogy frissült -
baitsee23
őstag
Használja valaki a hátlap koppintásos funkciókat? Nekem rövid ideig működnek csak.
-
gabor1974
tag
Lemondtam a samurol, a oneplus a vivo s az iqoo mar ismét a megfizethetetlen..nekem.amik sokkal jobbak antennában. igy maradtam a realme vonalon egy ujabb variánssal. Köszi a tapasztalatokat. Sziasztok
-
Vikooo
addikt
válasz
manokaki #2808 üzenetére
Viszont holisztikusan nézve én azt vettem észre hogy a térerő tekintetében nem nagyon fejlődött az ország. Én 5G -re nem vagyok jogosult a 3G pedig már egy ideje off. De legalább drágák az elofizetesek
Erre rakozelitve igen az exynos modem gyengébb, nekem ezért ment a Pixel8, szánalmas volt de az S24 -hez képest is.
-
gabor1974
tag
Netmonster appal lehet monitorozni a térerőt is, még 10 mapig maradhat a telefon addig pröbálkozom lehet hogy csak egyedi s egyszeri gond volt. Sajnos nekem nem is, de a vezetőmnek rendkivül fontos hogy mindenhol bevethető legyek 😁.
-
manokaki
addikt
válasz
nincsnév007 #2806 üzenetére
Ez egyéni mindenkinek ,helytől függöen a lényeg , hogy az S25-nek ugyanott jobb a térereje..
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #2806 üzenetére
Nekem és haveromnak sincs.
-
gabor1974
tag
válasz
manokaki #2804 üzenetére
Szomorú vagyok a realme utodját keresnem, s ez méretben is teljesen jó, bár az aksijával azert együtt kéne élni újabb kihívás. Az s25 re mar nem merek beruházni még részletben is sok lenne. Köszi a választ. Sziasztok.
Esetleg az s23 még lehet opcio abban snapi proci van ha jol tudom?
-
gabor1974
tag
Helló.
A beépített antennával, térerővel van probléma másnál is, vagy csak ennyit tud az exymos? Vagy fémház lehet a ludas?
Valami sw el esetleg ki lehet mérni hogy megfelelő e a teljesitménye az antennának?
uj: olyan helyentapasztalom ahol az iphone szintén elbukik viszont a 4 éves csúcs Realme még simán állja a sarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest