- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
Nekem pont ilyen tokban tört szét az S10+om... és azért esett ki a kezemből mert egy kézzel fogtam és telefonáltam volna... de kinek hogy. Azóta rendes tokot és üveget használok lehetőleg UW ragasztósat.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mirci18 #1415 üzenetére
Nálunk 10-15 évvel ezelőtt volt nagyon menő az ilyen tok, nekem is volt sokszor, de most már teljesen mértékig feleslegesnek sőt néhol már abszolút haszontalannak gondolom. A telefon védelméhez vagy nem, vagy alig ad hozzá sőt rosszabb esetben az okozza a problémát ugyanis az olcsóbb tokok belseje készülhet olyan anyagból ami karcolhatja a kijelzőt, vagy megtapadhat rajta olyan anyag. Összegezve: óvatosan az ilyen tokokkal, de természetesen mindenki azt csinál amit akar
Szerintem ronda[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
A telefont alapból tok védi és a fólia.
Nekem évekig elég volt az.Elhiszem hogy mindenkinek más az igénye de számomra öregemberes egy ilyen tok használata és kényelmetlen mert folyton hajtogatni kell.
Arról nem is beszélve ha hív valaki ki kell hajtogatni az előlapot az oldalán lévő kis patentos fityegő mindíg zavaró.
Szerintem aki ügyetlen vegyen lapos telefont üvegfóliával.
Én se örülök neki hogy hydrogel fóliát kell használnom de ez van.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
FeZ...
aktív tag
válasz
mirci18 #1413 üzenetére
"Én se tudom elképzelni a hasznosságát."
Azért én ennél több képzelőerőt feltételezek az emberekben.
Pl. ha leejted, mert nem mindig figyelsz a készülékre eléggé, vagy csak "lukas" a kezed, mint a páromé, akkor nem törik kb. semmi."Nekem nem kéne mert az anyósom korú emberek használják főleg."
Ez mondjuk nem komoly érv a használata ellen, inkább csak érzelmi faktor, amúgy meg ízlések és pofonok....., tehát részben megértem illetve elfogadom.
"Full felesleges cucc."
Ezt már cáfoltam, de van jobban használható verziója is, egy készülékemen én ilyet használtam és imádtam. Ha kellett, csak kikaptam a helyéről és olyan volt, mint egy sima tokos telefon, máskor meg védte a "bőr" körben. Igaz, azt nem tudom, hogy Honor-hoz kapható-e, de azért példának :
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1410 üzenetére
Aham,gondoltam. Én ha tudom merre megyek akkor is bekapcsolom a navit mert látom a rendört dugót stb, fényképezni szerintem rémálom az ilyen tokkal mert két kezessé teszi a telefont cserébe viszont semmivel nem véd jobban mint egy normális tok... na mindegy, gondoltam hogy az áll mögötte hogy igazán nem is használod a telefont.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Kronos3000
senior tag
Ritkán fényképezek egy kézzel, ám megy úgy is, nagy kezem van, és ügyes. Miért tenném autós tartóba? 99%-ban bluetooth fülest használok egész nap. Az autóban auto mód csatlakozik a kihangosítóhoz. Bp-en ahol 99%-ban vezetek, már 30-évvel ezelőtt is fejemben volt a térkép. Ha bárhova máshova megyek megnézem a térképet és oda találok. Abban az időben tanultam közlekedni, tájékozódni, amikor még vezetékes telefon is csak kiváltságosoknak volt. Ha valamiért nem megy egy kézzel a telefonálás, (egyébként megy) akkor nem veszem fel, nem telefonálok, ráér később is, nincs halaszthatatlan dolog az életben.
Wasabi...
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1408 üzenetére
Mindig érdekelt,hogy akik ilyen tokot választanak azok pl hogyan fényképeznek egy kézzel vagy hogyan rakják a a telefon autós tartóba vagy egyáltalán hogyan hívnak fel valakit ha csak egy kezük szabad. (Minden bántás nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Én egy ilyent vettem kamera védő ugyan nincs, ám tényleg valódi bőr, nagyon erős, a mágneses záródás is passzentos és erős, a vezeték nélküli töltés is megy, én elégedett vagyok vele. [NeatlySleeve bőr kihajtható tok Honor 200 Pro]
Wasabi...
-
mirci18
addikt
Ez lenne egy jó megoldás tokkal eggyütt
[link]Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TTomax
félisten
válasz
eurolac #1403 üzenetére
Xar... az a támasztó lötyög de nagyon gyorsan, a kamerafedél szorul, a festés kopik... gagyi.
-
eurolac
senior tag
válasz
mirci18 #1400 üzenetére
"Sajnos az új tokom széle felszedi" - ettől tartottam a legjobban a hidrogélekkel kapcsolatban.
"A gyárit napok alatt kinyírtam" - azt hogy sikerült??Más: a Temun látok olyan tokot ami teljesen védi a kameraszigetet, gyakorlatilag a képek szerint egy kisablak amit lehet nyitni-zárni. Kinyitva kitámasztható a teló vele. Kipróbálom milyen.
Eurolac
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1401 üzenetére
Ezért lenne jó a prémium szegmensben is a laposabb telefon nem hajlított kijelzős.
Az üvegfólia megoldja a problémákat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
eurolac #1388 üzenetére
A gyárit napok alatt kinyírtam tettem fel random alis hydrogel fóliát.
Sajnos az új tokom széle felszedi meg eleve ezek olyan puhák hogy a körmöm vagy egy kulcs kilukasztja.
Most gondolkodom üvegfólián.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
eurolac
senior tag
válasz
Fitzgerald #1397 üzenetére
Érdekes dolog ez a kijelzővédelem, sok múlik a szerencsén is szerintem. Mint írtam lentebb, én is a minőségi edzett üveg mellett voksoltam eddig. Egy korábbi telóm Huawei Mate 10 Pro mobilommal úgy jártam, hogy kb. 1,8 magas polcról lerántották egy iratköteggel. Járólapra érkezett kijelzővel. Csattant is, bennem megállt az ütő pár másodpercre. Az edzett üvegfólia több darabra tört, de a kijelző és a teló sértetlen maradt. Majdnem uez...a feleségem egyik Samsung telóján szintén edzett üvegfólia. Kiesett a kezéből kijelzővel lefelé szőnyegpadlóra esett. Se az üvegen, se a kijelzőn nem látszott egy karcolás sem, de maga a kijelző panel megadta magát, teljes cserés lett volna. Valami kell rá az biztos, ami nem befolyásolja magát az élményt.
Eurolac
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Fitzgerald #1397 üzenetére
Létezik
Nekem Samsung S9 edge-en volt ilyen, jó cucc, bár ha nem jól van felrakva és el kezd feljönni, akkor ez sem tart örökké..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Fitzgerald
veterán
válasz
eurolac #1391 üzenetére
S9+ on évekig volt Dome Glass nálam (Honor 200 Pro-nál is íveltebb volt a kijelzője). Se egy karc, se egy ütődés nem volt rajta. Bölcsővel illetve UV fénnyel kellett feltenni. Létezik igazán minőségi tempered glass ívelt kijelzőkre is, a kérdés inkább az, hogy erre a telóra is van-e.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1395 üzenetére
Akkor lehet megpróbálom azért az már nagy különbség és utaznom se kell 1 - 1 órát + költség az is. 3ból 1 csak sikerül.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Szilágyi84 #1394 üzenetére
10ezer ft..? Szép.. Az Aliexpressen kapható hidrogél fóliákat is már úgy csinálják, hogy gyerekjáték feltenni otthon is
Kb 1500 ft 3 db..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
eurolac #1393 üzenetére
Nekem október óta van meg és én is vigyázok mindig, de sajna valahol az oldalát oda csesztem valahogy fogalmam sincs hogyan történt nem esett le, de az íves legszélén egy pici pupli kezd lenni majd később nézni kell rá. Budapesten az Alleeban 10 ezret mondtak. Itthon mivel nem csináltam még sohs nem biztos, hogy probálkoznék bénázni. Az előző Realme GT2 Pro m 2,5 évig bírta s gyári fólia.
-
eurolac
senior tag
válasz
ghiottone #1390 üzenetére
Üvegfólia ilyen ívelt kijelzőnél felejtős szerintem. (Eddig azt használtam, de ez az első ilyen ívelt kijelzős telóm) Nekem megfelel a gyári is, tudok vigyázni a dolgaimra. Hidrogélt még nem használtam, azt olvastam róla h ütődések ellen is jobban véd mint a sima gyári. Csak azt nem tudom, hogy a tok mennyire nyomná fel a találkozásnál, mennyire tartós.....a gyárival jól el van a tok nem bántja. Szóval nem tudom, hogy megbánnám e ha leszedném a gyári fóliát....?
Eurolac
-
ghiottone
nagyúr
válasz
eurolac #1388 üzenetére
Ameddig nem nagyon karcos a gyári, addig szerintem ne cseréld. Én próbálkoztam üvegfóliával ennél a telónál is, de nem igazán tok-kompatibilisek. Most aliexpresses hydrogel fólia van rajta kb. 2 hónapja, az rendben van.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TTomax
félisten
válasz
eurolac #1388 üzenetére
Nekem most jön pár darab temuról. Kiváncsi vagyok mifélék lészen mert a gyári szerintem nagyon gyüjti a zsírt.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Erre a telóra ill. az ívelt kijelzőjével kapcsolatban a hidrogél fóliákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Érdemes a gyárilag felrakott sima fóliától megválni és hidrogélt tenni rá?Eurolac
-
Pinyo16689
senior tag
Ki lehet kapcsolni valahogy azt, hogy a kamera automata módban rossz fenyviszonyok között bekapcsolja a hosszú zaridőt?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
eurolac
senior tag
válasz
antatom #1383 üzenetére
A beállítások fenti keresősávjába beírod, hogy : külső ... és már dobja is. Azon belül a fájlok. Érdemes előtte a külsős apk-t átvizsgáltatni, nehogy tartalmazzon valami rosszindulatú kódot is. Telepítés után ugyan itt a fájlokat vissza kell állítani Nem-re. Legalább is én így csináltam.
Eurolac
-
antatom
tag
Sziasztok! Meg tudnátok e mondani, hogy hol tudnám engedélyezni hogy külső forrásból tudjak telepíteni? Köszi
-
Carline
őstag
Jött egy frissítés, csak 158MB.
Biztonsági frissítés 2025 januári.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1380 üzenetére
Valami ilyesmire gondolok én is....
-
Fitzgerald
veterán
A dokumentációban valóban csak 4.0-át említenek. Akkor lehet az történt, hogy visszavettek a sebességből; jó lesz az így is az egyszeri parasztnak, úgysem fogja észrevenni a különbséget. Lehet így próbáltak valamennyit faragni az üzemidőn. A tesztek pedig valószínűleg a mért sebesség alapján tüntetik fel 3.1-ként a tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
Krilehor
tag
Sziasztok, valaki használ valamilyen notification LED helyettesítő appot? Próbaképp letöltöttem a aodNotify-t és az ingyenesben beálítható max 5 percre szépen működik, de kíváncsi lennék, ha több óráig folyamatosan villog az AOD, mennyire meríti az akksit vajon?
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1376 üzenetére
Nos akárhol nézem SD 8s gen3-hoz csak ufs4-0 tároló kapcsolható... ha lassú akkor itt más oka lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Ma használtam először 10x zoommal a kamerát, egész kellemes meglepetés volt..
Egyébként azt lehet tudni, hogy a Magic 7 Pro AI zoom tudását megkapjuk-e mi is?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1374 üzenetére
Nem, de érdekes...
-
Fitzgerald
veterán
Sok helyen írnak 4.0-át az világos, de ezt nem támogatja meg semmilyen tesztadat...az ellenkezőjét viszont igen. Én is azt hittem hogy 4.0, bár látva hogy overall milyen jó a teló, ez számomra nem nagy dolog. Viszont megmagyaráz valamit a hasonló hardverrel szerelt készülékekhez képest alacsonyabb benchmark scoreokból. UFS 3.1 lassabb, és többet fogyaszt mint a 4.0.
Mindenkinél az lesz szerintem.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Fitzgerald #1371 üzenetére
Nálam is 3.1 van
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1371 üzenetére
Az egy pont olyan comment mint a tiéd most, a cikkben viszont egyértelműen 4.0-át ír.
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1369 üzenetére
Elég nagy a szórás ... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1367 üzenetére
UFS 4.0 a 200Pro
-
Fitzgerald
veterán
Most láttam csak hogy UFS 3.1 tárhely van a telefonban. Az UFS 4.0 azért még beleférhetett volna; még a sokkal olcsóbb, de egyébként csont ugyanilyen hardverrel és kijelzővel szerelt Poco F6-ba is 4.0 került (az mondjuk multimédiában elmarad az Honor-től, ezt meg kell említeni). De kb. ez az egyetlen seggfájásom, egyébként nagyon fasza kis teló így négy nap használat után.
-
salieri.
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1365 üzenetére
sikerült!
-
-
salieri.
őstag
Sziasztok, kérnék kis segítséget, hogy az időkép alkalmazás widgetet, hogy tudom kitenni a fokepernyore?
-
ghiottone
nagyúr
Az ehavi biztonsági frissítést megkapta már valaki? Vagy 9-es jön a végén most? FB csoportban láttam, hogy a 200-asra pl. már volt aki azt kapta.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Fitzgerald #1360 üzenetére
Bőven jó..
-
Fitzgerald
veterán
Nálam a tegnap vásárolt 66W-os Honor Supercharge töltővel ma 36 perc alatt töltött fel 17%-ról 100%-ra, szerintem megleszek a 100W-os töltő nélkül.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Kronos3000 #1358 üzenetére
Ez nem az újabb és nincs is raktáron. Máshol meg ami van nincs hozzá kábel. A telefonhoz meg van 6A typeC-typeC. Jelenleg 14 áruházban kapható az általam linkelt.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Kronos3000
senior tag
[Emag-on olcsóbb.] Valamint van is még, az általad linkelten jelenleg nem elérhető. Dzsunka gsm boltokban meg még olcsóbban van.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
-
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
Ha valakit érdekel az Euronicsba pár boltba elérhető a 100W SuperCharge töltőfej typeC 14.990Ft-ért. Én beruháztam rá, a készülék dobozában legalább a megfelelő typeC-typeC (6A) van. [link]
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Szilágyi84
senior tag
Kitámasztható tokot használ valaki? Fektetve kinyítható támasztékkal.
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok !Van lehetőség normális hívás szűrésre?Mert a ne zavarj és az alvás mód az nem jó, valamilyen GPS vagy cellainformáció alapján működő szűrő kéne, hasonló mint az ios -on lévő fókusz mód. Köszi
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #1351 üzenetére
Na, notifikációk már megjönnek, a DND-t ha bekapcsolom az órán, akkor random jelleggel néha bekapcsol a telefonon is, és fordítva. Az Androidos alarm clock-kal nem szinkronizál, ezt még meg kell fejtenem. Ha Mi Fitnessben állítok be ébresztőt, az működik az órával.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1346 üzenetére
Android 15 mikorra várható?
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Judit91
friss újonc
Sziasztok!Vásároltam egy honor 200 prot, Honor 20ról váltottam. A problémám az, hogy az eddig használt és jól működő watch gt - m valamiért a 200 proval párosítva nem hajlandó jelezni az e-mail-ket, a messenger üzeneteket valamint az ébresztést sem. Már minden is engedélyezve lett neki, de valamiért még sem működik. Valakinek esetleg tipp hogy miért nem működnek a fent említett dolgok? Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
TTomax
félisten
válasz
mirci18 #1339 üzenetére
Hát nem tudom, most hosszú idő óta az egyik legjobb telefonom ez a 200Pro... kamerában kb az összes samsungot veri,de volt Pixel7prom is attól sincs messze a telefon.
Azért azt ne feledjük ez egy felső középkategóriás telefon, az áráért kb a 90%-át hozza a csúcsnak fele árért.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mirci18
addikt
válasz
Pinyo16689 #1340 üzenetére
Máshol is van ma már az árazás zászlós hajó kérdésben. Bőven 300 K felett.
Sajnos manapság már egy jó kamerás telefon nagyon drága lett.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
mirci18 #1339 üzenetére
A p30pro zászlós hajó volt, ez nem az. Amúgy rossz fenyviszonyok mellett is jobb sztem, mint a p30pro. Csak a zoom, amiben alulmaradt. Én is arról váltottam, meg is van még, sztem jobb a H200pro. Csak a zoom tekintetében nem.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1338 üzenetére
Jó fénynél vagy közeli témánál jó a telefon de ezen a fotón is látható a mosódás a húsoknál a kép felső részén. De továbbra is azt mondom hogy beltérben vakuval vagy vaku nélkül gyakran mossa a képeket és alul fényeli.
Tehát szemre stabilabb volt nekem a p30 pro de ez a telefon meg tud jobb minőséget tőle elvétve.
De a valódi telefotót továbbra is hiányolom ami benne volt a p30 pro-ba.
Ötszörös.
Azzal leválasztva a hátteret olyan volt a fotó mintha nagy géppel fotóztam volna.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ferenczi Áko
addikt
Imádom ezt a telefont.. 🤩
-
ghiottone
nagyúr
-
Kronos3000
senior tag
válasz
eurolac #1334 üzenetére
Én is nehezen találtam meg, azt hiszem a segéd nevűt kell az alkalmazások közt letiltani. Nem tettem volna meg de a "függönyt" lehúzva nincs kikapcsoló gomb, legalábbis nem tudtam tenni rá.(S21-S22 volt előtte ott nem volt gond) Én minden éjszaka kikapcsolom a telefont, és sajnos csak a gombbal lehet.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Én is beléptem ma a "klubba". Honor 20 Pro után és 3 év Samsung S21 Fe után visszatértem. Nagyjából a beállításokkal képben vagyok, jönnek vissza a Huawei/Honor emlékek ez ügyben.
Két dologban kérnék segítséget:
- ha a kikapcsoló gombot oldalt megnyomom a Gemini jön fel alul,...lehet vele valamit kezdeni? Nekem nincs rá szükségem.
- a hívásrögzítésre van e valami okosság jelenleg ami működik is? (korábban megvettem a Skvalex call recordert, viszonylag nálam jól működött tudtam eddig azt használni)Eurolac
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Carline #1332 üzenetére
Köszi, ezzel is együtt tudok élni, ma már nem prioritás számomra. Csak gondoltam rákérdezek mi a helyzet, ha valamikor a jövőben esetleg meg akarnék próbálkozni valamilyen custom rommal. Még a két Poco-m (F5, F6) előtt a Samsung S9+ -t 5.5 évig használtam, és csak az utolsó évben nyitottam a lódert, amikor már évek óta véget ért a készülék szoftveres támogatása. Tesztekben amúgy mindenféle bloatware-t emlegetnek, ezeket én nem látom sehol. Ez gondolom a rendszer migráció miatt van (type c kábellel migráltam az F6-ról az Honor-re) .
-
Carline
őstag
válasz
Fitzgerald #1331 üzenetére
Itt bootloadert nem fogsz tudni nyitni. Régen még lehetett, de már megszüntették.
Szerk: Ha valamit le akarsz tiltani az appok közül azt a beállítások / alkalmazások menüben is le tudod tiltani. (akár chrome, youtube is) Amit nem, azt az ADB módszerrel meg tudod tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Köszi mindenkinek, végül még tegnap megrendeltem a 66W-os Honor töltőt.
Most ismerkedek amúgy a Honor ökoszisztémával, ez az első Honor telefonom. Ugyanilyen hardverrel/kijelzővel szerelt készülékről jövök egyébként (Xiaomi Poco F6), de szükségem volt egy jobb kamerára, multimédiában pedig ez a Honor egy elég erős ajánlat. Hangszórók is nagyon jók. A szintetikus teszteken, benchmarkokon számottevően alacsonyabb számokat gurít mint a Poco, ez gondolom az újfajta aksi technológia, illetve valószínűleg az ehhez kapcsolódóan máshogyan megoldott hűtés miatt lehet (így is teljesen snappy az egész, de azért gondoltam ezt megemlítem). Hétvégén lesz időm tüzetesebben is letesztelni a kamerát. Bootloader nyitása itt is olyan körülményes manapság, mint a Xiaominál?
-
Orgi
addikt
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én másik telefonhoz vettem Ikeás töltőt és remekül működik, szuper készülék. Ezeket a szabványokat támogatja:
"Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."Ha a Honor ezek közül vmelyikkel kompatibilis, akkor fog menni 45 W-al.
-
dave0825
őstag
válasz
Fitzgerald #1323 üzenetére
Feleségem Realme Gt Master töltője is hiába 60W-os (pontosan nem tudom), 5V 2A-rel tölti (10W), mert azt a szabványát tudják együtt közösen (maga a töltő alapból 2-3 félét tud csak). Egy asztali 65W-os töltő 60W-tal tölti (20V 3A) az enyémet, mert az elég sokféle szabványát tud. Sajnos úgy megvariálták ezeket már, hogy hiába a pl. 24W, lehet az 20V-1.2A, lehet 6V-4A, 8V-3A, stb. Most csak mondtam valamit, de ez a lényeg, hogy a W-tal legegyszerűsítették, csak sajnos nem elég azt tudnia a felhasználónak.
Az IKEA-s töltő 22.5W-tal tölti, ugyanaz, mint a P30 gyári töltője. Rendeltem, mértem, és ennyi biztosan.
Egyébként az említett asztali 65W-os töltő (Blitzwolf BW-S26) is 20%-tól már csak 38W-tal töltött, feloldott kijelzővel pedig 14-18W között mozgott. Lezárt képernyővel tölt csak jobban, és nem 100%-ig 60W-tal, bőven nem, sokkal előbb lejjebb veszi.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
TTomax
félisten
válasz
45W Samsung gyári ki is írja max45 nincs egy óra...100W gyári kiírja 100Wmax még gyorsabb
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én egy Aukey 30wattos pd és egy 65wattos Baseus GaN töltőt használok. Olyan 1 óra körül feltölt majdnem mindkettő kevesebb, mint 20%-ról 100%-ig. Jónak kell lennie az Ikeásnak is.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Én Samsung 25w-os töltővel töltöm, elég gyorsan táplálja..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok, ez a telefon tényleg ilyen ratyi lassan tölt ha nem Huawei/Honor gyorstöltővel használom? Egy 90W-os Xiaomi gyorstöltő van rajta. Tudom hogy a Huawei/Honor saját gyorstöltési szabványt használ, de azért az meleg hogy 3%-ot sikerült töltenie kb. negyed óra alatt...
-
dave0825
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
KovyZoly
tag
Nyugi, én Samsungról szokom át. Az ott megszokott funkció fele nem is létezik Honornál, és fordítva. Hiába Android alapú mindkettő, majdnem olyan különbségek vannak, mintha iOS után kéne váltani.
Én már annyira megszoktam 3 év alatt a Samu rendszerét, hogy így 3 hónap után is sokszor azokra állna rá a kezem. -
dave0825
őstag
Üdv.
Én vagyok csak béna, vagy a széleslátóval nem lehet videózni? Huawei P30-am volt évekig ez előtt, és azzal lehetett. Próbáltam más felbontásra tenni, hátha, de ott is 1x-es zoom van csak. Vagy elnéztem valamit?
-
btomp
csendes tag
válasz
ghiottone #1314 üzenetére
Ez a beállítás (most teszteltem) csak a főképernyőre kitehető MI javaslatok kártyán megjelenített, vagyis javasolt appokat kezeli. Amit eleve nem használok mert szeretem ha fixen ott van az az app amit odateszek..
Nyilván kell az MI, vannak fantasztikus megoldások, de ha nem sikerül ezeket kikapcsolni akkor utálni fogom ezt a részét. (Újraindítás nem változtatott)Van néhány design (óra, tárcsázó stb) ami pontosan olyan mint a 20 pro-n, azon lehetett volna ennyi év alatt csiszolni, nem értem a dolgot
Ami még zavar az a galéria. Az elrejtés funkció a régiben tetszett, ebben körülményes, lassú, fura. De ok, megszokom. Azt viszont nem értem, hogy ha beállítottam egy elrendezési sorrendet és egyik mappából mondjuk másolnék néhány képet, akkor miért nem az általam korábban elrendezett sorrendben vannak az albumok? Ez a régiben olyan gördülékenyen ment. Sokat rendszerezem a képeimet, ráadásul az összes eddigi okostelóm képeit hordozom magammal.
Ne tévesszen meg titeket, hogy panaszkodok. Nagyon jó telefon, én csak szőrszálhasogató vagyok.
[ Szerkesztve ]
Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
ghiottone
nagyúr
Értem. Az alklamazás listánál egy másik launcherre gondolok. A Mi javaslatoknál - Beállítások - Asszisztens - Mi javaslatok - Alkalmazásjavaslatok. Ha itt szűkíted a listát és az se segít akkor nincs ötletem. Újraindítás után, se csökkent le az appok száma?
-
btomp
csendes tag
válasz
ghiottone #1312 üzenetére
Köszi a választ, ezt már beállítottam.
Az értesítő sáv többi része zavar, ahol a gyorskapcsolók lennének, szerintem feleslegesen foglal el egy képernyőt.
Ezt majd megszokom..Ami fontosabb az az alkalmazás lista (nekem nincs kint főoldalon az összes app) ahol a legfelső sorban mindig ajánl 4 appot. Az oldalsó sávban pedig 2-t. Ezeket az MI javaslatokat szeretném eltüntetni mert nagyon nem sikerül neki eltalálni mit szeretnék.. az alkalmazáslistában az lenne a logikus ami eddig mindig, hogy a legutóbb használt 4 alkalmazást mutatta. Vagy legalább kikapcsolható lenne valahogy.
Az oldalsó sávból megnyitható appoknál is kb 3at használok, azt akarom ott látni, nem felesleges ajánlásokat.
Ezek eddig a Honor20 pro-ban tökéletesek voltak.
Van a beállításokban egy asszisztens szekció ahol elvileg az ajánlható appokat lehet kiválasztani.
Kiszedtem az összesből a pipát, de ugyanúgy ajánlgat. Aztán kipróbáltam 4 app beállításával, hogy akkor legyen mindig ugyan az, de azt sem vette figyelembe.Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
pruzsi
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1310 üzenetére
Köszönöm
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Ezektől itt meg lehet szabadulni ,nálam csak kibontása osszecsukast mutat,el van rejtve a eltüntetésük?
-
btomp
csendes tag
Nem tudom szerkeszteni ezért:
MI asszisztens menüben kilehet kapcsolni azokat az appokat amiről nem akarok javaslatot. Kikapcsoltam mindent, de továbbra is a felső sorban a javaslatok foglalnak helyet. Help
-
Carline
őstag
Én videóra használom, mert ott lehet a széleslátót használni 0.7x míg erre a gyári alkalmazással nincs lehetőség. Bár nem is értem miért nem. Pár Xiaomim volt ez előtt ott lehetett videózni a szélessel.
-
btomp
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer olvastam róla, hogy mást is zavar, de megoldást nem láttam..: az MI javaslatok otromba arcomba tolása aggaszt. Az értesítési sávon (vagyis képernyőn..) bosszant, hogy a képernyő fele ajánlás vagy olyan funkció amit nem használok. Magic ring minek? Ha meg kikapcsolom, földig érnek az ikonok és minimum 10 gyorskapcsolót be kell rakni. Nekem elég lenne 5 és maradna hely..
A képernyő oldaláról behúzható minialkalmazásnak indítható sávot sem lehet rendesen testreszabni. A felső két app mindig ajánlás, és nagyon nem az amit én indítanék. Az appok sorrendjét sem tudom szerkeszteni. Valaki tud ezzel csodát tenni? Nem találok valamit, vagy ennyire nincs választási lehetőség? Az alkalmazás listát ha felnyitom, ott is ajánlások vannak, ahelyett, hogy a legutóbb nyitottak vagy leggyakrabban nyitottak lennének.
Egyébként imádom a telefont, a kamerája kiváló, elég hangos és szép is.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1303 üzenetére
Nálam fent van 2 verzió, de alapvetően a gyárit használom. Ez az AGC van fent: [link] Meg egy LMC8.8
-
TTomax
félisten
Próbálta valaki a GCAM-ot?
-
mirci18
addikt
Sajnos vagy nem super marios témában ez a fajta vastag kávás volt.
Az utolsó hajlított kijelzős telefonom az alacsony tok magasság miatt sérült. Így remélem ez tartósabbá teszi.
Amit tapasztalok hogy a keret pereme nyüszögős .és a telefon méretét is nagyítja.
Tehát kompromisszumos.
Viszont legalább a kamerákat védi a karcoktól az hogy mélyebbre kerülnek.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest