- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
buci30 #88700 üzenetére
Kidobni nem kell
add el vagy rakd el még jó lehet valakinek, akit be akarsz majd vezetni a bringázásba.
A gond vele, hogy csak rövid távon érzed kényelmesnek. Kb ugyan az mint az én zselés ülésem. Nem szokja meg a feneked, hogy hetente bizonyos ideig jobban elviselje a nyomást, illetve mivel nagy, több helyen elszorítja az ereket, többet súrlódik a combtőnél stb. (nézz videót róla ha pontos magyarázat érdekel).
Ezért ajánlják a legtöbben a valamennyire kemény ülést, ha 40-50kmnél nagyobb távokra szeretnél eljutni.
De egy jó nyereg megtalálása talán a legnehezebb feladat a bringázásban, és szerintem a legtöbb embernek nem is jön össze, szóval azzal megy ami van. (vidéki városokban ugyanis ritka hogy teszt nyerget kapsz, és így több profilt kipróbálhatsz mielőtt döntenél).Nem tudom te mekkora köröket tervezel, de ha 20nál messzebb is mennél, mindenképp szánj rá 1-2 hetet hogy megszokd a sima nyerget, ha pedig nem megy akkor vagy cseréld le vagy szerezz zselés nadrágot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest