Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
... de jobb is lesz az eredmény. Egyébként hol, milyen zenéknél jön nálad elő a probléma?
Nálam nagyon rég merült fel az igény arra, hogy adott albumot esetleg normalizálni kellene. Jó forrásból származó, ill. megfelelő minőségű anyagokkal nem szokott gond lenni.#20770 Z.É.T.
" ... 2 óra múlva indul a szilveszteri buli nálunk ... "
Jó korán kezditek
#20771 Aprósólyom
Az a baj, hogy nem tudom, hogy Te mit keresel, azt viszont tudom, hogy én mit várok el egy ilyesfajta hangszórótól.
Két "tesztet" találtam a neten: 1, 2.1: részben nem fair az összehasonlítás, de közben mégis. Az Xtreme 3 nagy hangerőn (valahol 70% környékén) visszavesz a mélyekből. Addig viszont szerintem szebben (és kevésbé fárasztóan) szól.
2: Engem ezekkel a hangokkal ki lehetne kergetni a világból: bekapcs, kikapcs.
"Úgyhogy én nyitott vagyok mindenre."
Ha neked főleg kintre kell egy nagy hangerejű cucc – amit halkan úgysem fogsz használni, és egy buli alkalmával még cool-ak is az előbb említett hangok – akkor ez akár jó választás is lehet, mert még a W-King-nél is olcsóbb." ... egy Go & Play 3 tuti ajánlat." – az egy beltéri hangszóró, és
tutijó eséllyel nincs olyan hangos, mint ez a Sencor vagy pláne a W-King. -
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem deklarálom előre, hogy jó. Az OEM ilyen-olyan. A Sencor azért itt van velünk egy ideje, úgyhogy igazából attól függ, hogy mennyire veszik komolyan az adott terméket és tesznek bele elégséges mérnöki órát, illetve éppen mennyire kompetens mérnök/technikus dolgozik a termékfejlesztésen.
Ha kellően szigorúak vagyunk, akkor azért a Tribit és EarFun is ilyen és lehetne sorolni. Van belőlük azonnal felejtős bukott termék és van jó ár/érték arányú erősen versenyképes cucc.
Úgyhogy én nyitott vagyok mindenre. Én csak annyit mondok, hogy tök jó lenne, egy minőségi összevetés, mert az eredeti ára alapján azt mondanám, hogy lehet komolyabban foglalkoztak a termék designnal. Nem biztos, csak lehet.
Eredeti 90-100K áron nyilván érdektelen, mert nem sokkal többért egy Go & Play 3 tuti ajánlat. Csak és kizárólag a 80K alá esett ár miatt válhat érdekessé. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Próbáltál mást (is)?
A képernyőkép alapján van itt minden: Equal loudness, Limiter. Ezek nem segítenek? Muszáj fix értéket megadni? Az eq.-nál tudsz megadni egyéni frekiket, van Q-faktor? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Erre gondoltál: Wavelet: headphone equalizer ?
Ezt te használod, és "system wide" működik? Mióta nincs root a telefonomon (és így nincs ViPER4Android) azóta – ha nem is napi szinten (és az app támogatott bluetooth-os cuccok okán egyre ritkában), de – időről-időre felvetődik bennem, hogy vajon van-e már valami hasonló.#20762 francz'70
Csínján az ilyen hangerő növeléssel! Ha csak ilyen "pre-amp" szerű dologra lenne szükség, akkor lehet jobban jársz (persze munkásabb), ha a fájlok hangerejét (szerencsés, ha flac-ből tudsz dolgozni) normalizálod. -
francz'70
senior tag
Ilyen Volume Booster app-ot használt már valaki?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Norby86
üzenetére
" ... Aprosólyom, hogy az XSound Plus 2-t meg ne vegye."
Az XSound Plus 2-től – a link-elt videó alapján – én sem aléltam el. Akárcsak a Xiaomi-tól (lehet több a mély, de az nem minden ... szerintem).
A méret, és az ár/teljesítmény okán én az UBoom L-re mennék rá (kupon: OLUVUBOOML).#20760 Aprósólyom
"Az arukereson igaz egyetlen egy értékelés van ... "
Ja, olvastam → " ... magasai talán ami lehetnének egy leheletnyit tisztábbak ... "
Nincs app, úgyhogy 3rd eq.-val lehet csak kísérletezni. Persze app nélkül is szólhat(na) jól, de valahogy a Sencor-tól (tuti ez valamilyen OEM cucc, amit megvettek és rákerült a márka) nem erre számítok. -
bwoay
nagyúr
válasz
Norby86
üzenetére
én csak a Uboom L-t ismerem, az a méreteiből adódóan sem lehet túl intenzív, meg mindenhol a mélyek hiányát rótták fel neki. mindettől függetlenül szerintem az egy nagy jó kis speaker. én szeretem a hangját és nem hiányolom a mélyeket, pedig mellette használok Uboom X-et is napi szinten.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
XSound Plus 2:
Már az első számnál 65% hangerőn torzít a mély. (Persze lehet az XBass az oka, de ők programozták a DSP-t, nem a vásárló.) Plusz, rettenetes csúcsok vannak a középben, szinte kaparja a fülem a csávó vokálja (Különösen a hissz/"s" hangoknál"), a rumba töknek a hangja is nagyon ótvar... Az is szinte már fáj. (Lehet a támogatott kodek hibája, de az is lehet, hogy szar az elektronikája. De nem is érdekes az oka. szar és kész.
).
Ebben a mezőnyben a legkiegyenlítettebben a UBoom L szól. (UBoom L-nek pl nincs problémája az XSound Plus 2-nek felrótt hibákkal.)
Viszont eredetileg a mélyebb tartomány volt a kérdés. Én azért írtam, hogy a Xiaomi megy a legmélyebbre és az tudja legteltebben visszaadni a mélyet. -
Norby86
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Oké, továbbítom neki az infót. Viszont azt mondta Aprosólyom, hogy az XSound Plus 2-t meg ne vegye. Xiaomit tegnap volt szerencsém hallani, annyira nem győzött meg, bár nem nekem kell hanem a barátomnak. Nekem itt van a jó kis Soundcore Boom 2.
Ajánlottam neki csak neki ez túl nagy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
Sencor Resonex Max 77K. Vajon ez mit tudhat?
Bele tettek apait-anyait és jó ár/érték arányú termék lett vagy csak egy újabb olcsó hús?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a “DJ” mögötte állva zenéljen ... " – ez igaz. A szó szoros értelmében ezek tényleg nem alkalmasak a zenék kevergetésére, de mégis ... egy csomón ott van mindenféle hang- és fényeffekt, egyiken-másikon még CD-lejátszó is.
Nekem változatlanul fura, hogy valaki odaáll elé (a pö**ét veri a basszus), és közben nyomatja az ilyen olyan effekteket, háttal a "közönségnek".
Mindeközben azért egyiken-másikon hátul is vannak vezérlők.
Mind1, tuti én vagyok fordítva drótozva (nem ez lenne az első eset).
update: jé, ezen a PartyBox On-The-Go-n az én logikám szerint vannak a gombok

... és ezen még akár DJ-skedni is lehet, mert az ember odaszúr a tetejére egy tablet-et, oszt' hajrá. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Kicsit félreérted ezeket a bulitornyokat.
Ezek nem arra vannak kitalálva, hogy a “DJ” mögötte állva zenéljen, így a főbb kezelőszervek a tetején vannak és nem véletlenül előre néznek.
Házibuli cuccok ezek, bevágod a sarokba, vagy fel mellé, BT-n rálövöd a zenét, aztán ha már elég bátorra ittad magad, akkor szemből odabotorkálsz, nyomkodod az effekteket, tekered feljebb a basszust és a hangerőt, esetleg a karaokenál nyomkodod az effekteket.Márpedig egy sarokba/fal mellé beállított hangfalat szemből közelítesz meg.Aztán mindig van egy önjelölt “dj” aki jobban tudja mi kell a népnek…
Pont hogy hátrafelé nézve lenne logikátlan. -
-
Z.É.T.
őstag
Jön a Samsung st40 és st50 frissítése is:
https://www.samsung.com/hu/business/audio-devices/sound-tower/st50f-black-mx-st50f-en/
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Ha szinkronban lesz a szubbal
320
mellé bekötöttem uboom X-et ugye 320
hátsó AUX kimenetét kötöttem össze uboom X AUX bemenettel aztán késett uboom X vízhangzott késett... videó móddal is próbáltam uboom X et mindent megpróbáltam több kábelen keresztül rövidebb , hosszabb kábel igaz mással nem próbáltam csak az uboom X el de azzal nem működött.valoszinuleg elektronika volt túl lassú Earfunba vagy nem tudom... -
francz'70
senior tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Feljebb rossz a link így bemásoltam a kolléga tapasztalatát:
" kerti zenegépet kerestem, Jbl 310 szerűséget, volt nálam egy kipróbálásra, hát első hallásra nem a hűha érzés volt, hanem, hogy ez hiányos kicsit, mély az tolakodott, de a magas és a közép az nem szolt szépen, szét equzás után elfogadható lett, de nem tetszett így se, aztán valahogy elkezdtem nézegetni a Samsung MX-ST50-et nyílván a kedvezőbb ára miatt, sajnos nem tudtam kipróbálni, így megkockáztattam, na és itt jött a kellemes meglepetés, az eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint, az meg, hogy 2 fele szórja a hangot fenomenális, 1000nm úgy bezenéli, hogy bármerre mászkálhatok ugyanúgy szól, azóta ki se akarom kapcsolni"
Jogos amit írsz a 320-ról, néztem arról is videót, de ha a 310 hangerejét kb.hozza ez a samu az nekem bőven elég, meg ahogy írtam a dizájn is számít, valahogy nagyon rávagyok görcsölve most erre a samsungra
...amúgy meg van már itthon egy szörnyeteg (wild punk3) nem feltétlenül kell még egy, inkább amolyan mindenes, kisebb összejövetelekhez, de akár házon belül is "kezes" legyen ha esetleg annyira bejön a hangja.hcol7:#20742
Köszi, de most kimondottan partyboxban gondolkodom
-
Z.É.T.
őstag
válasz
francz'70
üzenetére
Remélem, hogy tetszeni fog, én nemrég hallottam, amikor kiderült, hogy a második szomszédnak ilyen van. Ő jött át, hogy mi szól nálam a kertben (PB320), aztán összehasonlítottuk és most karácsonyra lecserélte ő is 320-ra.
Tény, hogy van a kettő között ~70k különbség, az nem mindenkinek éri meg, de a korábbi ~90k körüli ára volt szerintem reális a Samsung ST50-nek.
Jó szórakozást!
(nálam szilveszterkor a PB320 lesz megtoldva egy Magnat Omega szubbal 40m2-en)
Az előzőhöz pici javítás:
*legjobb hangú BT hangszóró = legjobb hangú hordozható BT hangszóró -
Z.É.T.
őstag
Abban továbbra is egyetértünk, hogy a Boombox 3 az egyik legjobb hangú BT hangszóró és talán a legfinomabb a JBL-ek között (habár a BB4 állítólag még jobb lett, majd meglátjuk), de nekem a 100dB alatti max hangnyomás bulira kevés

https://www.rtings.com/speaker/reviews/jbl/boombox-3
A közel 10dB plusz a PB320-nál az hangerőérzetre közel kétszer olyan hangos. És 20Hz-cel mélyebbre is megy, ami szintén nem elhanyagolható.
De ez szubjektív, természetesen.
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
....tizenpárkiló azért nem a világ
...amúgy a Wild Punk 3 -on van kerék de a mérete és a súlya miatt nem egyszerű a szállítása, könnyen össze lehet karcolni vagy a hangszóró burkolatot benyomni, stb. Házon belül lehet tologatni az nem gond, (mondjuk bele kell kapaszkodni) de a szállítás az nem egyszerű, nem is viszem el sehová...ja de, egyszer már vittük, három évvel ezelőtt egy költözködést szerencsésen túlélt.Más: visszaolvastam/keresgéltem és ezt találtam [link] a samsung mx-st50 ről, egy fórumtárs írta le tapasztalatát. Ez alapján + árúkeresős és amazonos véleményekre/külföldi tesztekre támaszkodva valszeg bevállalom a samut, csak megbírkozik kb. 30 m2 -rel
-
hcol7
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
150ert van bb3 is, az , ha 220ra van dugva ugyanugy 240w, cserebe zeneibb ugymond, es sztem nemsokkal kevesbe hangos. aksirol ha jolremlik 180w.
nekem az van, van mellette egy soundboks3 ami 128dB, de alig veszem elo meg kulterre is, mert eleg a bb3. cserebe hordozhatobb is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Norby86
üzenetére
Nekem volt Go és utána MaxSound Plus. Utóbbi teljesen logikus upgrade, előbbiről. Azóta viszont megjelent az XSound Plus 2, ami ha jól látom a MaxSound Plus frissített változata app támogatással, újabb bluetooth-al.
Szóval észszerűnek tűnhet egy MaxSound Plus vagy XSound Plus 2. Viszont ott van az UBoom L is ...
Szerintem hallgasd meg (ill. hallgassa meg a haverod) – de ne hangszórón, hanem egy jobb fej- vagy fülhallgatóval – azt a videót, amit Aprósólyom link-elt.#20735 francz'70
Javasolnék egy ilyen beszerzését. Olcsóbb, mint egy újabb dög nagy "porfogó", és így a "vad punkod" is mobillá tehető.
-
francz'70
senior tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Az az igazság, hogy ez egyszeri történet lenne, csak gondoltam, hogy mivel amúgy is akartam kinti alkalmakra egy partyboxot így jött képbe a samu. Ezt hangzás és dizájn szempontból is eltudnám viselni házon belül is ...valahol
Meg hát azért annyit nem feltétlenül adnék érte, sokszor nem lesz használva, kb. 150 körül jó lett volna ha kijön.Mondjuk videók alapján (igaz nem túl jó minőségű) az mx-st50b nem igazán hallkabb mint egy 310 -es, és az meg hangerőben bőven elég lenne. 310- es van a szomszédban úgyhogy azt már tudom, szól
Papíron a Samu is hasonló paraméter és 240w, olyan nagy lenne a különbség egymás mellett?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Kicsit (újra) felment az ára a partyszezonban...
Első találat normálisabb áron:https://m.alza.hu/jbl-partybox-stage-320-d12285446.htm
Olcsóbban:
https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/jbl/partybox-encore-essential-2-p1220581639/Szerintem ár/érték arányban jelenleg ez a kettő éri meg leginkább.
De várd meg a többieket is
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok! Szomszéd srác party boxot szeretne. Tudnám, hogy mik ezek... Tudod ha programozó vagy mindennel megtalálnak, nem megy a telefon, a tablet, a laptop...
Vagy a tv csatornák a szomszéd bácsinál...Kisegítenétek? Euronicsban meg Mediamarktban venne, mi az ami már ajánlható? 100-200 ezer között.
Leköteleztek!
Hálásan köszönöm szépen a segítséget!
Szerk.: JBL 320-ra rálestem, 2 kommenttel fentebbi ajánlás alapján, de Debrecenben csak auchanban leletem 232 ezerért. -
francz'70
senior tag
Help.
Samsung mx-st50b hangerőben képes bezenélni egy kb. 30 m2-t?...ekkora a dühöngő részJanuár közepén tartunk egy 15 /max. 20 fős születésnapi bulit és úgy alakult, hogy kell valami zenedobozt. Van egy több mint 30 kilós NGS Wild Punk 3-am de azt valahogy nincs kedvem elcipelni (méret/súly)
...gondoltam veszek valami partyboxot. Ez a samu amúgy is tetszett, (ajánlva is volt mikor jbl partybox 310 en gondolkodtam kerti - party, sütögetés, stb) és a letisztult dizájn miatt házon belül is valahol eltudnám helyezni. Nagyon ragaszkodnék az mx-st50b -hez, de ha esetleg kevés oda akkor ráugrok egy partybox 310-re, most az alzánál 149 000 körül van, az tuti elég lesz, csak sajnos annak a hangzása annyira nem tetszik, valszeg menne is a háztól
(...vagy egy Tronsmart Halo 300 ? ...nyilván ez is menne, viszont ár/értékben igencsak ott van a szeren, ..de ez tényleg csak vészmegoldás lenne
-
Norby86
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Akkor ha jól értem a Xiaomi inkább a nyerő ezek közül ha az erőteljesebb basszus a fő szempont. Videót még ugyan nem tudtam megnézni, de este megnézem ha haza értem.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
175x59x56mm.
Meg ne vegyétek a go plus 2-t!
Ha már Tribit, akkor a Flow. Az jól sikerült a kis Tribitek közül, csak még drágább. Majdnem annyi mint a JBL flip 6.Kis méretű hangszórókból nekem ez a kedvenc tesztem, ehez lehet viszonyítani: Best portable $50 budget speaker 2025: Bogasing, Earfun, SoundCore, Tribit, Xiaomi?
Earfun Uboom L, Xiaomi Sound outdoor
Ami pedig nincs a felvételen: Soundcore Motion Plus, JBL Flip 6Ízlés és $$$ szerint választhatóak.
Ui.: Sok számban úgy tűnhet, hogy Uboom L és Motion Plus hasonló vagy több mély van, mint a Xiaomi-ban, de az csak azért mert megnyomják a mid-bass-t. Valójában mélyebb frekikre tud lemenni a Xiaomi ugyan azon hangerő mellett.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom szeretné lecserélni a Tribit Xsound Go bluetooth hangszóróját egy hasonló méretű bluetooth hangszóróra, amiben legalább ennyi vagy ennél még több basszust képes kiadni. Tudom fizika és méreteiből adódóan korlátozott a lehetőség, de mégis, hátha tudtok ajánlani valami jót. Én néztem neki Tribit oldalán is esetleg van ez az újabb Xsound Go Plus 2. Arról mi a véleményetek?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
" ... blast 2 re gondoltam."
A már sokat emlegetett két "összehasonlítós" oldalon azért van fenn róla tartalom.
Nemrég egyébként én is ajánlottam a kajakozós kollégának. Szerintem a Blast 2 annak lehet jó alternatíva, akinek kell a karaoke funkció, az előd Blast halk lenne, és rohadtul mindegy a súly és a méret. Szerintem ugyanis nem szól szebben / jobban, mint a Blast (amit a végére elég jóra csiszolt a Tribit).#20730 Nordik
"Nemrég azthiszem a fele volt."
Így van. Legutóbb a #20644 (végén) írtam. -
Nordik
őstag
Soundcore Motion+ szokott gyakrabban akcióba lenni? Ahogy nézem a hivatalos oldalon most durván 90 euró. Nemrég azthiszem a fele volt.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Vannak tesztek. Nyilván fele fizetett, mint ezeknél szokás.
Épp azért ugrott be, mert 2 éves. És elődje a csapból is folyt, sőt folyik is. Emmeg nem. Gagyi lett? Vagy csak nem tolta eléggé gyártó a PRt? Ez ugrott be csak -
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
De a Blast 2 az vagy 2 éves...
Egy csomó teszt van a youtube-on. Valamivel kevered, vagy kialvatlan vagy? 
-
Peaceliker
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Na nagyon nem tudom ma átadni ami a fejemben van
Szóval blast akcióról beugrott hogy kijött a blast 2. Aztán arról meg az, hogy arról alig hallani valamit. Nem látom ajánlások között sem (kinti csoportokban sem). Hol a hype, az infó áradat, akármi?
Olyan silent startnak tűnik kb.. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én nem vettem.

Legutóbb Soundcore select 4 Go-t vettem, hogy kipróbáljam milyenek az apróka hangfalak. De amire használtam volna (du.-i relax vagy elalváshoz a párna mellé), arra nekem nem felelt meg. -
Peaceliker
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Jajj bocs, igazad van, blast 2 re gondoltam
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
30K egy 2x48mm széles sávú hangszóróval szerelt 8 deciliteres toronyért?! Szerintem érdeketelen=DOA. Főleg az ára miatt.
15-18K körül kapni Tronsmart T8-t (Vagy T7 ha még kapni), akinek az álló torony praktikus. Nem fantasztikus hangzás, de ár/érték arányban jól hangzik, szerintem. És a T7/T8 legalább "2.1". Egy vuff, kettő csip-csirip kiépítés.
63mm hangsugárzó van a fenekén. Sokkal teltebb mélyet produkálhat. Az bitang a 48mm-hez képest. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

forrás: [link]Én kitartok az álláspontom mellett, (Motion Plus és UBoom L ellenére is), hogy ilyen méretben legyen két utas hangrendszer elsősorban, a sztereo sugárzást csak sokadik preferenciába érdemes tenni fél literes palack méretnél.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Rendeltem már ilyen állapotú E- bookot hármat is,, Tribit hangfalat, dartsot. Így hirtelen.
Mindegyik bontatlan, új volt. -
Peaceliker
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Erről jut eszembe. Stormbox 2 végül milyen lett? Nincs nagy hírverés körülötte
-
Aprósólyom
addikt
"Used - Like New" állapotú Tribit StormBox Blast 46 000 forintnak megfelelő EUR-t kapható jelenleg a német harcos nők boltjában.
Jó ajánlatnak tűnik. -
-
carl18
addikt
18650 a gyári akkuja 3.7v 2600 Mah.
Ez a gyári akku.
De ezért írtam egy 21700 Cella 5500 Mah meg duplázza a akku időt már ha arról használod.
Jelenleg 5500 Mah a legnagyobb 21700 cella kapacitás.
Aztán ha ebből sorba raksz kettőt tovább nő. Csak figyelni kell a volt meg maradjon a hangszóró nem bírja ha 7.4v a bemenő ág.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szeretek erdőkben, hegyekben biciklizni, eszembe nem jutna zenèt hallgatni.
Mondjuk utcán sem. Sem gyalog, sem biciklivel. -
carl18
addikt
Onyx 3 és Onyx 4 is 30 wattot tud akkuról, Hálozatról tudja csak a teljes erőt! Akkuról megfeleződik a hangerő és a teljesítmény is.
1db 18650 Cella van benne, ha van kis "Mód lehetőség" Rakhatsz bele 21700-es Cellát is még nagyobb kapacítás jöhet ki belőle.Olyan 18650 cellát keres ami jobban bírja a terhelést és akkor baj nem lehet.

De ha van a hangszóróba hely akkor lehetne 21700-es is.
Abból van 5000-5500 Mah is.
-
-
hcol7
senior tag
jobban porog a topik, mint a nyari szezonjaban : )
meg a most csucs-szezonjat tolto bestbuy topiknal is jobban.
sorry az offert : ) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pozsoka
üzenetére
Én ilyesmit (de lehet pont ilyen Gobo-t) szoktam bérelni. Azok a gumikötelek nem egy akkora dögre vannak méretezve (se méretben, sem súlyban) mint a BB3, vagy pláne a BB4.
"Más is csinált már ilyet" – tudom (ez konkrétan Oluv képe), és egy "pici" Charge 6-ot látsz rajta, egy széles, felfújható kajakon. Szerintem menj el egy boltba, és nézd meg élőben a különbséget (Charge 6 vs. Boombox 3 vagy 4)
Talán még azzal is jobban jársz, ha veszel mondjuk két Charge 6-ot, és party (vagy TWS) módba összekötöd őket.#20707 Zoona
" ... utána romlott a hangzásnak a minősége." – ha összeszerelés után nem zár rendesen a ház, akkor ki fog szökni a levegő. Nem, nem ereszt majd le, mint egy bicikli
, csak onnantól kezdve a passzív membránok nem, vagy nem olyan hatékonysággal fognak működni, mint előtte. -
Aprósólyom
addikt
Mert lehet szar minőségű a cella vagy sokat állt a polcon lemerülve és sokat degradálódott!?
Egyetlen 1db Li-ion cella van benne emlékeim szerint. És az ad le akár 60W (?) körüli teljesítményt. Hasra ütve az durván 15 Amper, és közben nem szabad komoly mértékben leessen a feszültség. Ezt csak olyan cellák tudják amik kifejezetten folyamatos nagy áram leadására vannak tervezve. Egy átlagos Li-ion cella erre nem alkalmas. -
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Van egy HK Onyx studio 4-em amibe már régen megadta magát az akksi, ki szeretném cserélni, találtam is a neten hozzá cellát, de rémtörténetet is olvastam, hogy volt már arra eset, hogy amibe cseréltek akksit, utána romlott a hangzásnak a minősége. Ez igaz lehet?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pozsoka
üzenetére
Saját kajak? Majd egy képet betehetnél ...
... nekem (még) nincs saját, de én tengeri kajakokban érzem jól magam. Kajakoknál is úgy vannak ezek a kategóriák, mint a kerékpároknál. Pl. ez is kajak, és ez is. Én utóbbit favorizálom, és ezen kicsit nehezen tudnék elképzelni egy BB4-et
" ... napelemes rádióval is elvagyok, ami cseppet sem vízálló ... " – OK, csak ha kábelezni akarsz, akkor kb. mindegy, hogy a hangszóró mennyire vízálló, mert az aux csati lesz a szűk keresztmetszet ... de ezt már írtam. Na, mind1, te tudod, a te döntésed.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ez ilyen kényszer, hogy mindenki hallja, mit hallgatok.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Balatonon evezek a legtöbbet, ott meg van nyüzsgés, meg ricsaj rajtam kívül is.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
pozsoka
üzenetére
Én azt értem, nem is lehet kifogásom a szokásaid miatt. Csak hogy azt az élő környezetet nem zavarhatja szerinted? Gondolom, nem egy zárt, épített rafting pályán hasítasz és dübörögsz.
Léteznek vízálló fülhallgatók, ahol a zene csak téged dönget, mást nem. Na de csak ennyike. Ennél jobban nem foglak frusztrálni, mert nyilván nem ismerem a körülményt. Csak ha az egy közterület, erdő, vadon, természetvédelmi terület, akkor annyira nem ok döngetni. Vadőrök is léteznek, itthon is, de külföldön is, egyszer elkapnak, nem lesznek kedvesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

320

Hálásan köszönöm szépen a segítséget!
Ha már Tribit, akkor a Flow. Az jól sikerült a kis Tribitek közül, csak még drágább. Majdnem annyi mint a JBL flip 6.
Egy csomó teszt van a youtube-on. Valamivel kevered, vagy kialvatlan vagy?

Ez a gyári akku.
Más is csinált már ilyet