- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Skype adatvesztés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
-=RelakS=- #72639 üzenetére
A kép csalóka, 2-3 mm van a mágnes és érzékelő között. Próbálgattam, és hacsak nem törik ki a kerék, nem érnek egymáshoz.
De sajnos muszáj így, mert a kereszt fölött már pont határértéken (5, de inkább 6mm) volt, és ha egy picit elmozdul (márpedig el fog), akkor úgy mér mint eddig: bizonytalanul. Eddig órával mentem 230km-t, és ebből kb. 80-at mért.. És az érzékelővel volt a gond, mert a kijelzőn megjelenik egy kis ikon, ha mozgás van. Na, sokszor volt olyan, hogy a kis ikon meg se jelent.. Meg mentem 30-40-el, és mutatott random értékeket..
Így most viszont jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest