- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Bármit érdemes lehet letölteni, szakmai jellegű anyagok, zenék, stb. Én is futottam bele többször, hogy eltűnt egy adott videó, ahogy a neten is úgy általánosságban sokszor eltűnnek a dolgok, szóval ami valamiért hasznos, azt rögtön leszedem pl. weboldalakat lementek és nem kell később pislognom. A telefonon is tartok sok letöltött zenei összzeállítást. Ami az interneten van, az felett nem én rendelkezem, nem rajtam múlik az elérhetősége. Persze, a húszezredik macskás videót nem szükséges letölteni, abból mindig van elég
-
Pikari
addikt
Linux alatt nem kell a sok varázslás mögé, egyszerűen beírod a linket ( yt-dlp videólinkje ), és letölti a legjobb hang/videóminőséget automatice.
amúgy meg, aki nem akarja az a+b szintű dolgot szarrábonyolítani
yt-dlp --list-formats videólinkje
yt-dlp --format kiválasztottvideóformátum+kiválasztotthangformátum videólinkje -
yt-dlp
- teljes hosszúságú podkasztokat is le tölteni, feltéve hogy:
A megadott URL valóban elérhető és nem DRM-védett (pl. YouTube, SoundCloud, stb.).
A formátumot jól választod ki (pl. teljes hosszban elérhető formátum).
A podkaszt nincs valamilyen geo-blokkolással vagy korlátozással védve.
Kitettem még egy bat-ot. Itt most kiválaszthatod a video mellett külön a hangot is annak a minőségét és méretét -
-
Gábor90!
csendes tag
Ezt használom évek óta: [https://github.com/Unrud/video-downloader]
Gyakorlatilag egy GUI yt-dlp-hez. -
ncc1701
veterán
Hitomi downloader gui-t használok, működik szépen.
-
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nem csak youtubról tud tölteni. Van egy pár vidó ami eltünt gyakorlatilag mindenhonnan. Sajnálom hogy nem mentettem akkoriban el.
-
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nekem pl. van előfizetésem, így bármit letölthetnék a telefonomra. De ha szeretnék egy albumot az ősi MP3 lejátszómon hallgatni, vagy a telefonon másik programmal, akkor le kell szedni.
-
beef
őstag
Egyébként itt össze van gyűjtve a yt-dlp-hez használható GUI-k:
https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/
Én a Media Downloader-t használtam, mert van belőle portable. Automatikusan lehúzza az ffmpeget és más általad kért plugin-t is induláskor.
De ez a batch file-os megoldás is egyszerű. -
NvidiaRTX
őstag
4K Video Downloader-t használok évek óta, tökéletes minden videóhoz és extra quality is van ha be vagy jelentkezve benne YT-bba.
#3 Krugszvele:
Legtöbbször én innen töltök le zenét mert a progi át is konvertálja MP3-á ha úgy van beállítva.
Ó jött is ápdét. -
F e Z o
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Mert pl van olyan videó, amit szeret az ember megőrizni, s a jövőben már lehet nem lesz elérhető. (Nekem pl ilyen az egyik Alfa Rome reklám, ami már csak török nyelven elérhető "Szív nélkül csak gépek lennék...")
-
Krugszvele
senior tag
Mit és miért kell letölteni youtuberól?
-
razorka777
veterán
Hónapok óta használom megelégedéssel, végre nem kell böngészőből szórakozni.
-
aazimi
tag
Abszolút szuper köszönet!!!
Ez így tényleg pofon egyszerű, nem kell vacakolni, zseni vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég szerettem volna letölteni egy YouTube-videót, de kiderült, hogy a korábban jól működő „ss” trükk (pl....
- Projektor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest