Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tassika
csendes tag
Én nagyon rég óta a JDownloader-t használom. Komplex letöltő program, Youtube-ról is képes letölteni. Azt nem tudom, hogy lejátszási listát képes-e letölteni, mert soha nem próbáltam, de a Youtube-ról vele töltök le mindent is. Videót választható formátum felbontásban, hanganyagot választható formátumban, képet, feliratot. Java-ban íródott, ezért multiplatform, Win, Linux, Android. Nekem egy Ubuntu szerveren fut, és távolról is eltudom érni telefonról, gépről, és a szerverre tölti le a kívánt tartalmat. Nagyon patent!
-
törölt tag
Sziasztok
Keresek olyan YT letöltöt ami GUI-s és tud Playlistet is letölteni+Video és MP3-ba is. (Kitudjam választani hogy milyen minőségü videóban vagy MP3-ban töltse le). Amiket eddig kiprobáltam mind elhasalt sajnos. A Mediahuman programja jó de kicsit deága.
Köszönöm a segítséget
-
-
Én a JDownloader nevű programot használom, abszolút teljes megelégedéssel
Elindítom a JDownloader programot, rögtön megkeresi a frissítéseket, letölti.
Aztán kiválasztom a youtube-on a letöltendő videót, a címsorban kijelölön a linket, megnyomom a CTRL-C gombot.
És ennyi
A JDownloader program a vágólapot figyeli, ha van ott valami, amit tud értelmezni, akkor rögtön beilleszti a letöltendők listájába, amit a végén egy gombnyomással egyben le lehet tölteni. De nemcsak a videót tölti le maximális minőségben, hanem rögtön demuxolja is, vagyis külön eltárolja a hangot a videóhoz rendelt formátumban, nem kell nekem barkácsolni, ha ki akarom emelni a hangot a videóból
-
-
-
Azt hiszem, félreértettél. Amit próbáltam kifejezni, az az, hogy a két eszköz különböző célt szolgál, így nem igazán helyes őket közvetlenül összehasonlítani!
A screennek itt semmi köze az MPC Video Renderhez. Ez a menüpont a lejátszóprogramban van nem a renderelőben. A „Másolat mentése” nem azt jelenti, hogy a renderelő letölt — ez maximum egy lokálisan pufferelt adatfolyam mentése, amit a lejátszó kezel, ha tud. 1. Az MPC nem jelenít meg menüket. 2. nem tölt le. 3. nem ment fájlokat.
Ez egy egyszerű képmegjelenítő modul — nem önálló program, csak egy megjelenítési eszköz. Ha még van 2-0 ,1-0 100-0 írjad bátran megmagyarázom
-
PuMbA
titán
Én is yt-dlp-t használok, de sosem működött rendesen a neten megtalált és itt is a script-ben található "bestvideo+bestaudio" kapcsolók. A listázás alapján simán láttam több videónál, hogy nem a legjobb minőségű videó és audió formátumot és felbontást választotta
Kézzel listázom mindig az elérhető formátumokat és válaszom ki a legjobbat. -
Ez kb. olyan mintha összehasonlítnánk a szépet a sóssal mert ez két teljesen különböző eszköz, és ezeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani egy kategórián belül
MPC Video Renderer - Videorenderelő / Videóletöltő
A képet megjeleníti a lejátszóban / Letölt vagy streamel videókat!!!!
MPC Video Renderer nem támogatja a veboldalakat / támogatja
Arra van, hogy kezelje a videó minőségét és a képernyőre való megjelenítést, nem pedig arra, hogy letöltse a videót az internetről. -
válasz
Krugszvele
üzenetére
Nem csak youtubról tud tölteni. Van egy pár vidó ami eltünt gyakorlatilag mindenhonnan. Sajnálom hogy nem mentettem akkoriban el.
-
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Krugszvele
üzenetére
Nekem pl. van előfizetésem, így bármit letölthetnék a telefonomra. De ha szeretnék egy albumot az ősi MP3 lejátszómon hallgatni, vagy a telefonon másik programmal, akkor le kell szedni.
-
beef
őstag
Egyébként itt össze van gyűjtve a yt-dlp-hez használható GUI-k:
https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/
Én a Media Downloader-t használtam, mert van belőle portable. Automatikusan lehúzza az ffmpeget és más általad kért plugin-t is induláskor.
De ez a batch file-os megoldás is egyszerű. -
NvidiaRTX
őstag
4K Video Downloader-t használok évek óta, tökéletes minden videóhoz és extra quality is van ha be vagy jelentkezve benne YT-bba.
#3 Krugszvele:
Legtöbbször én innen töltök le zenét mert a progi át is konvertálja MP3-á ha úgy van beállítva.
Ó jött is ápdét.
-
F e Z o
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Mert pl van olyan videó, amit szeret az ember megőrizni, s a jövőben már lehet nem lesz elérhető. (Nekem pl ilyen az egyik Alfa Rome reklám, ami már csak török nyelven elérhető "Szív nélkül csak gépek lennék...")
-
Krugszvele
senior tag
Mit és miért kell letölteni youtuberól?
-
razorka777
veterán
Hónapok óta használom megelégedéssel, végre nem kell böngészőből szórakozni.
-
aazimi
tag
Abszolút szuper köszönet!!!
Ez így tényleg pofon egyszerű, nem kell vacakolni, zseni vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kézzel listázom mindig az elérhető formátumokat és válaszom ki a legjobbat.