Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Falovas
aktív tag
Nagy köszi , működik. Bár fogalmam sem volt mi az a .bat file, de egy kis googlizással megfejtettem. Már mindenféle letöltőt kipróbáltam, és valóban egymás után mondták fel a szolgálatot, ma már én sem tudtam youtube videót letölteni, de ezzel sikerült..
Mondjuk azoknak akik teljesen nulláról kezdik azoknak megsúgnám, hogy nekem már alapból fenn volt az ffmpeg. Akik teljesen kezdők azok először nézzenek utána az ffmpeg aktiválásának, youtubon van hozzá tutorial...Az ffmpeg mappájába másoltam be azt a bizonyos" letöltő exe" fájlt. -
Volt időm, megnéztem. Videodownloadhelper böngészős kiegészítő szépen működik Linuxon (ha fent van a companion app, az meg két katt), és a yt-dlp is megy parancssorból. Ehhez van GUI is.
-
Én a JDownloader nevű programot használom, abszolút teljes megelégedéssel
Elindítom a JDownloader programot, rögtön megkeresi a frissítéseket, letölti.
Aztán kiválasztom a youtube-on a letöltendő videót, a címsorban kijelölön a linket, megnyomom a CTRL-C gombot.
És ennyi
A JDownloader program a vágólapot figyeli, ha van ott valami, amit tud értelmezni, akkor rögtön beilleszti a letöltendők listájába, amit a végén egy gombnyomással egyben le lehet tölteni. De nemcsak a videót tölti le maximális minőségben, hanem rögtön demuxolja is, vagyis külön eltárolja a hangot a videóhoz rendelt formátumban, nem kell nekem barkácsolni, ha ki akarom emelni a hangot a videóból
-
-
-
vadkörte
addikt
Ha nem szimpatikus a yt-dlp ->Shutter Encoder. Konvertál de letölteni is tud
-
Ez így tele van technikai tévedésekkel és fogalmi keveredéssel.
Igen, Windows alatt a megjelenítő és a lejátszó „együtt dolgozik”, de az MPC akkor is csak egy renderelő modul — nem ő vezérli a letöltést, nem ő „hívja meg” a yt-dlp-t, és főleg nem ő „tölti le”.
Az, hogy egy lejátszó (pl. MPC-HC) valamilyen parancsfájllal, script-tel vagy plugin-nel tudja használni a yt-dlp-t, az a lejátszó extrája, nem a renderelőé.
Az MPC Video Renderer semmit nem tölt le és nem hív meg. Ő csak azt jeleníti meg, amit más már „odavitt elé”.
És igen, YouTube-videóban nincs klasszikus menü, de ez teljesen irreleváns: a „Másolat mentése” menüpont a lejátszó saját funkciója, ami külső programokat (yt-dlp + ffmpeg) hív meg, ha megfelelően be van konfigurálva. Tehát nem a renderelő tölt le, hanem egy háttérben futó letöltőprogram, amit a lejátszó meghív.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a „képernyő töltötte le a filmet, mert látom a filmet a képernyőn.”.
Szóval, ha valamit bizonyítani akarsz, akkor tessék bemutatni, hogyan hívja meg a yt-dlp-t maga az MPC Video Renderer — nem a lejátszó, nem egy script, nem egy külső plugin.p.s. remélem, ez még nem számít flexelésnek csak zavart a fogalmi kavar.
-
JohnyX
tag
Windows felett egy program a megjelenítő és a lejátszó :-)
A link megnyitásakor "meghívja a Yt-dlp-t" úgy tudja lejátszani a filmet.
Te látsz pl. a Youtube filmben menüt?
A fájlt nem az MPC-HC tölti le, hanem "a másolat mentése" menü pont átadja a Yt-dlp + FFmpeg párosnak azok töltik le a gépedre az aktuálisan lejátszott filmet az internetről.
-
Azt hiszem, félreértettél. Amit próbáltam kifejezni, az az, hogy a két eszköz különböző célt szolgál, így nem igazán helyes őket közvetlenül összehasonlítani!
A screennek itt semmi köze az MPC Video Renderhez. Ez a menüpont a lejátszóprogramban van nem a renderelőben. A „Másolat mentése” nem azt jelenti, hogy a renderelő letölt — ez maximum egy lokálisan pufferelt adatfolyam mentése, amit a lejátszó kezel, ha tud. 1. Az MPC nem jelenít meg menüket. 2. nem tölt le. 3. nem ment fájlokat.
Ez egy egyszerű képmegjelenítő modul — nem önálló program, csak egy megjelenítési eszköz. Ha még van 2-0 ,1-0 100-0 írjad bátran megmagyarázom -
zichie
senior tag
Én évek óta használom a yt-dlp-t androidos (root nélküli) telóról és tabletről Termux alatt parancssorból, ahol gond nélkül működik, így nem kell hozzá pc és windows. A telepítés kicsit húzósabb, mert python környezet is kell hozzá, mivel a Termux-os package-ek között nem lelhető fel. A frissítés a pip install --upgrade --pre "yt-dlp[default]" paranccsal gond nélkül megy, ha szükség van Nigthly verzióra.
-
F34R
nagyúr
Aki hianyolta az mp3-at.
-
PuMbA
titán
Én is yt-dlp-t használok, de sosem működött rendesen a neten megtalált és itt is a script-ben található "bestvideo+bestaudio" kapcsolók. A listázás alapján simán láttam több videónál, hogy nem a legjobb minőségű videó és audió formátumot és felbontást választotta
Kézzel listázom mindig az elérhető formátumokat és válaszom ki a legjobbat.
-
Ez kb. olyan mintha összehasonlítnánk a szépet a sóssal mert ez két teljesen különböző eszköz, és ezeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani egy kategórián belül
MPC Video Renderer - Videorenderelő / Videóletöltő
A képet megjeleníti a lejátszóban / Letölt vagy streamel videókat!!!!
MPC Video Renderer nem támogatja a veboldalakat / támogatja
Arra van, hogy kezelje a videó minőségét és a képernyőre való megjelenítést, nem pedig arra, hogy letöltse a videót az internetről. -
VideoDownloadHelper kiegészítő böngészőhöz? Szintén elég hatékony.
-
Jogod van YouTube-videókat és zenéket letölteni személyes használatra. De nincs jogod:-
-megosztani másokkal,
-kereskedelmi célra felhasználni,
-feltölteni az internetre.
-Ha zenét szeretnél használni videóban, jobb, ha innen választasz:
a YouTube Audio Library-ből,
Creative Commons licencű weboldalakról. -
-
totron
addikt
válasz
lomposfarkas #17 üzenetére
+1
Ez a mindent is előfizetés, havi függés alá vonás intézménye egyébként is egy erősen természetellenes állapot, de ez lett mára a sztenderd. [link] Cserébe érezze kalóznak magát mindenki, ki előrelátó vagy igénye túlmutat az algoritmusi, aktuális fos szem elé tételén.
#16 Pikari, ami tök életszerű. hogy neked a 4K-s verzió kell, türelmed, időd és tárhelyed is van rá. -
lomposfarkas
tag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Bármit érdemes lehet letölteni, szakmai jellegű anyagok, zenék, stb. Én is futottam bele többször, hogy eltűnt egy adott videó, ahogy a neten is úgy általánosságban sokszor eltűnnek a dolgok, szóval ami valamiért hasznos, azt rögtön leszedem pl. weboldalakat lementek és nem kell később pislognom. A telefonon is tartok sok letöltött zenei összzeállítást. Ami az interneten van, az felett nem én rendelkezem, nem rajtam múlik az elérhetősége. Persze, a húszezredik macskás videót nem szükséges letölteni, abból mindig van elég
-
Pikari
addikt
Linux alatt nem kell a sok varázslás mögé, egyszerűen beírod a linket ( yt-dlp videólinkje ), és letölti a legjobb hang/videóminőséget automatice.
amúgy meg, aki nem akarja az a+b szintű dolgot szarrábonyolítani
yt-dlp --list-formats videólinkje
yt-dlp --format kiválasztottvideóformátum+kiválasztotthangformátum videólinkje -
yt-dlp
- teljes hosszúságú podkasztokat is le tölteni, feltéve hogy:
A megadott URL valóban elérhető és nem DRM-védett (pl. YouTube, SoundCloud, stb.).
A formátumot jól választod ki (pl. teljes hosszban elérhető formátum).
A podkaszt nincs valamilyen geo-blokkolással vagy korlátozással védve.
Kitettem még egy bat-ot. Itt most kiválaszthatod a video mellett külön a hangot is annak a minőségét és méretét -
-
Gábor90!
csendes tag
Ezt használom évek óta: [https://github.com/Unrud/video-downloader]
Gyakorlatilag egy GUI yt-dlp-hez. -
ncc1701
veterán
Hitomi downloader gui-t használok, működik szépen.
-
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nem csak youtubról tud tölteni. Van egy pár vidó ami eltünt gyakorlatilag mindenhonnan. Sajnálom hogy nem mentettem akkoriban el.
-
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nekem pl. van előfizetésem, így bármit letölthetnék a telefonomra. De ha szeretnék egy albumot az ősi MP3 lejátszómon hallgatni, vagy a telefonon másik programmal, akkor le kell szedni.
-
beef
őstag
Egyébként itt össze van gyűjtve a yt-dlp-hez használható GUI-k:
https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/
Én a Media Downloader-t használtam, mert van belőle portable. Automatikusan lehúzza az ffmpeget és más általad kért plugin-t is induláskor.
De ez a batch file-os megoldás is egyszerű. -
NvidiaRTX
őstag
4K Video Downloader-t használok évek óta, tökéletes minden videóhoz és extra quality is van ha be vagy jelentkezve benne YT-bba.
#3 Krugszvele:
Legtöbbször én innen töltök le zenét mert a progi át is konvertálja MP3-á ha úgy van beállítva.
Ó jött is ápdét. -
F e Z o
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Mert pl van olyan videó, amit szeret az ember megőrizni, s a jövőben már lehet nem lesz elérhető. (Nekem pl ilyen az egyik Alfa Rome reklám, ami már csak török nyelven elérhető "Szív nélkül csak gépek lennék...")
-
Krugszvele
senior tag
Mit és miért kell letölteni youtuberól?
-
razorka777
veterán
Hónapok óta használom megelégedéssel, végre nem kell böngészőből szórakozni.
-
aazimi
tag
Abszolút szuper köszönet!!!
Ez így tényleg pofon egyszerű, nem kell vacakolni, zseni vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest