- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Már magyar ckk is van.
[link] -
Plata
félisten
IGN szerint bejelentették hogy az év vége felé jön.
-
Plata
félisten
Hááát,ma nem az biztos.
De gondolom egy évvel a konzolos változat után.
A konzolos meg akkor jön ki amikor a rockstar úgy gondolja.
Még trailer sincs nem hogy megjelenés.
Bár valami dél amerikai teszkóban már kirakták hogy szeptember 27.
De utólag azt mondták hogy tévedés történt.
Szóval majd valamikor. -
Nagus
senior tag
Van arról valami infó mikor jöhet PC-re?
-
front3r
őstag
A DALL-E 3 már elavult, és nem tud rendesen feliratozni sem. Vannak már jobb képgenerálók, de azok sem tökéletesek még. Egyelőre a képeken látszódik, hogy AI-val készültek, túl lesimultak, mű érzést keltenek, de persze vannak jól sikerült képek, de ehhez rengeteg szemét is generálódik.
Szóval az 1 kattintásos tökéletes kép még odébb van.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
hegti
aktív tag
Nem is tudom, annyira nem tetszik nekem!
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
melega
őstag
Az intel meg drágább.
Viszont a ps 6 ba is AMd proci lesz zen5 generációs.
A másik nem tudsz nekem mentéseket küldeni privatba a Stalker 2 höz.
A vad szigethez kéne, mivel Scarl nem jön elő bug miatt ,és ha korábbról kezdem a játékot akkor sem.Az intelesbe is az ajánlott proci +alaplap 70 000 Ftnál kezdődik. akkor inkább pár év múlva gépcsere vagy ps 6.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A Stralker 2 höz is, de
Hiába írja hogy processzor AMD Ryzen 5 1600X olyanom van és fáziskéséssel megy a játék.
Egy főküldi nem működik amit írtam mert fáziskéséssel megy a játék.A játék ajánlott processzorigénye 66 00 FT AMD Ryzen 7 3700X
pluiz új alaplap kéne hozzá.Nem fogok 90 000 Ftot adni most ezekért, ha jön a ps 6 az vagy gépcsre.
-
Plata
félisten
Egy uruguay-i bolt honlapján megjelent a GTA 6 adatlapja,rajta a megjelenés dátuma is.
2025 szeptember 17. -
melega
őstag
Igen 2 és fél év múlva lemegy a processzorok, és videókártyák ára is.
Viszont gépösszerakóba monitorral pcxben megnéztem mennyi lenne egy olyan gép amibe nvidia Geforce rtx 5090 videókaŕtya megy 32 Gbos gddr7 es és ryzen 9 3ds processzor windows 11 el 1 500 000Ft.
Úgyhogy míg ps 6 ot kapnák mai áron 500 000 körül pct lehet 1 millió alatt nem is lesz.
Maradok a konzolnál.
Amúgy meg a pc tuning drága mulatság.
Most néztem a Stalker 2 höz megvan a m8nimum gépigény és faziskéséssel megy low grafikán.Sőt emiatt akatzam el a fősztoriban.
Viszont nem veszek egy jaték miatt ajánlott 60 000 Ftos AMD Ryzen 7 3700 X es 16 szálas procit, meg 25 000 Ftos alaplapot.PS 5 ön úgy is tudom nyomni a többit.
PCn meg a Ninja Haiden 2 black és The firsz Neruetker hibátlanul fut.
-
melega
őstag
2027 végŕn talán megjelenik.a ps 6, és új gen Xbox konzol.
Viszont mai árba egy olyan nagyt.pc ami a ps 6 jósolt teljesítmŕnyét tudja gddr 7 es videókártya és zen 5 generációs processzorral jelenleg 1 millió Ftba kerülne.
Maradok a konzolnál, nekem a GTA 5 2013 as 30 fpssel is élvezetes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ign-en valamelyiknap is volt cikk,szerintük örülhetnek a ps5 pro tulajok ha 30FPS-el fut majd.
Meg volt valami olyan hogy az xbox game pass meg a ps plus ára is változni fog,nem olvastam el mert nem izgat,de valami olyan volt hogy eltérő lehet az ára itt mint amerikában például,gondolom drágább.
Nálunk minden drágább.
A kedvenc MMO-m előfizetését is felnyomták ugyan ezzel a szöveggel. -
hegti
aktív tag
Nekem biztosan nem lesz olcsóbb, ha szeretnék a legújabb Rockstar játékkal játszani!
Jelenleg Xbox one konzolon van.
Amire 1000% hogy nem jelenik meg!
Kevés a hardver hozzá, gondolom!Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
A legújabb pletyka, PC Guru:
[A Rockstar már megjelenéskor külön adja majd a GTA 6-ot és a GTA Online-t?]Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
front3r
őstag
Lesz abból 2028 is, hiszen ez volt a Sony terveiben korábban, és illeszkedik az előző konzoljainak életciklusához is. A PS5-nél is voltak pletykák, amik korábbra mutattak, mégis "csúszott" a konzol megjelenése. Egy okot látok, ami miatt korábban jelenne meg, mégpedig az, ha az MS korábban kihozza a nextgen konzolját.
De valljuk be, nincs nagyon más ok, hogy siessenek a PS6 megjelenésével, a PS5 is erősebb konzol, mint amilyen a PS4 volt a PC-khez képest a maga idejében. Egyre kisebb a szakadék a konzol generációk között.
A GTA 6 miatt nem fognak előbb kihozni egy újabb generációt, ha ez is felmerülne okként. A Rockstar meg jól tud optimalizálni konzolra. Főleg ha azt nézzük, hogy Xbox Series S-re is meg fog jelenni, na arra tényleg nagy meló kihozni a GTA 6-ot, hogy élvezhetően fusson.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Plata
félisten
Jön a GTA 6 trailer.
[lgémszar link]
Valami zenész banda szivárogtatott a gamesztár szörint. -
Plata
félisten
Steamen megjelent egy GTA játék.
[link] -
rtrace
junior tag
"Na ne izéjjé má. Mit kerestek benne?"
Pontosan ugyanazt, mint az eredeti játékban.
Teljesen biztos, hogy a 6-ban is lesz egy csomó utalás a woke kultúrára, de azért vegyük majd észre a különbséget szatíra és propaganda között... -
Plata
félisten
Na ne izéjjé má.
Mit kerestek benne?
Majd GTA 6 online-ban sem női vagy pasi karakter lesz a karakterkészítőbe hanem 1-es tipusú test vagy 2-es tipusú test mint a World of warcraftba.
Már ott sem női vagy pasi karakter van,tavaly februárban azért menekültem el hónapokra a wow-tól mert totál transz ruhákat raktak be. Februára elsején a fővárosba belépve majdnem megütött a guta. Nem tudtam először meneküljek vagy rókázzak. Egyből töröltem az előfizetést.#1443homerhamm
Te,ha így lesz én rádküldöm a réznémiszervű bagolyot.
Vagy nem játszom sztorival.
De nem,akkor nem kell az biztos.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz
nincsnév007 #1440 üzenetére
Azok a SA Definitive Editionban is voltak.
-
Plata
félisten
válasz
nincsnév007 #1437 üzenetére
Majd Trevor tesz róla hogy ne legyen.
Tudom hogy trump egy emeletes szarkupac,de végre vége a sok lmbtq baromságnak legalább.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz
nincsnév007 #1437 üzenetére
Játszunk mással.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nincsnév007
őstag
Mi a helyzet azzal hogy addig nem lesz gta 6 amíg trump az elnök ?
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Feltételezem nem láttátok azokat a képeket amiket feltettek a netre.
Pár napja volt hír hogy valaki a rockstarnál csinált képeket egy gépről amin épp a GTA 6 futott.
Ha jólemlékszem pc-n futott,de volt kép amin látszott valami playstation dev kit vagy mi a frász.
Sok érdekesség nem látszott a képen,csak hogy Lucia valami fal mellett áll.
Gondolom a szivárogtató azóta már repült is. -
oriic
HÁZIGAZDA
Várj megtippelem neked. Másfél hónap múlva az épp aktuális GTA Online frissítésében az egyik update fegyveren a tár alján a csillanás pont úgy néz ki mint anno a GTA V esetében a harmadik trailer 17. másodpercében a kocsi visszapillantójában tükröződő kutya szeme. Plusz akkor keleti parton pont VI, azaz 6 fok lesz hajnali hatkor, szóval minden összefügg.
Live-Die-Respawn
-
Plata
félisten
Van egy újabb rajongói teória,valami autós képről azt szedték le hogy január 30 az új trailer érkezési napja.
Valami múltheti GTA+ képről gondolják.
Plusz a GTA V és RDR2 trailer is mindig csütörtökön jött,2013 január 31 és 2018 február 1,mind a két nap csütörtök volt. Pont mint harmincadika. -
melega
őstag
Remélem s GTA 6 ot megtudják bugmentesen csinálni.
Elég gáz hogy az under the bridge küldetésbe 2 szer átmegyek az összes híd alatt és 50 ből 49 et ad meg.
Az is hogy a knife flightba egy délután alatt 3 sorozatban 6 szor átmegyek az épületek között és 15 knife flightból 14 et ad meg.
Youtubról néztem.
Nem tudom amikor a bugokat javították ezekre a kaszkadőrmutatványokra nem figyeltek oda?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1425 üzenetére
Nem a core 2-re mondtam a 90-es évek végét,akkor még valami pentium vagy mi a szösz volt.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1421 üzenetére
Hát én nem emlékszem ilyesmire.
Annak idején a diablo 2 wacraft 3 majd a wow volt a lényeg,azzal meg nem volt bajom.
GTA 3 vice cityvel volt gondom,mert belefulladtam a vízbe.#1422Đusty
Az fura,nekem pont régen volt egy pc sokáig,a core 2 quad gépem vagy 8 évig jó volt,bár kártya volt benne cserélve.
Ui:szerintem még most menne ha előszedném a szekrényből.
Bár nem biztos,a az i5 gépem is azt hittem megy még mert hibátlanul elraktam,erre a tápja meghótt.Pedig de jó lenne hozzá férni a képeimhez.
#1425Wiz Khalifa
Biztos?
Én úgy emlékeztem 2004-ben lett meg.
De akkor rosszul emlékszem.
Az rémlik hogy rohadt drága volt.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem a picsát.
Mikor megjelent a Duke Nukem 3D is egy csomó procit fingatottó. Nem bírták. Ugyan ez a GTA III is. Mikor megjelent a 3D-s grafikával, csak úgy szaggatott P3-on ha nem volt combosabb géped.
A San Andreas-nál meg főleg voltak gondok ha nem volt jobb géped mert ott meg ugye a pálya az telibe volt, nem volt töltési rész mint a GTA Vice City-be. Így fingatta a gépeket rendesen. Emlékszem mikor Core 2 Quad volt nekem, úgy gondoltam milyen fasza ez elbírja rendesen, elkezdtem bepakolgatni az real autókat az SA-ba, persze a textúra vagy 3x nagyobb volt mint az eredeti és mikor már elértem úgy a felére itt-ott homályos volt az épület, vagy épp eltűnt az út mert nem tudta betölteni a textúrát időben.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1419 üzenetére
Lehet hogy csak én emlékszem rosszul,de régen nem is nagyon számított a géped annyira mint most,90-es évek végén meg a 2000-es évek elején szerintem kb bármin elmentek a játékok és nem is számított annyira a grafika.
Régebbről meg nincs emlékem,a 80-as évek elején még nagyon nem volt elterjedt a számítógép és nem is érdekelt,a 80-as évek végén valamikor egyszer vagy kétszer a könyvtárban játszottam játékkal,de csak annyira emlékszem hogy indiánok voltak benne.
Szerintem kb a GTA 4 megjelenése körül kezdett el egyre inkább számítani hogy mennyire erős pc-d van és a többi,de lehet rosszul emlékszem. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1417 üzenetére
Azért a négyhez képest az V hatalmas fejlődés.
Az öt elindult a 12 éves gépemen és futott is,a GTA 4 meg sosem futott jól egyik gépemen sem. -
Wiz Khalifa
veterán
Azt nem is mondtam, hogy a Mafia The city of Lost Heaven szintjét meg fogja ütni. Gondolj bele. 2000-2004 közötti játékokat átlagosan egyik készítő se ütötte meg igazán.GTA III-ban is amilyen fejlesztéseket alkalmaztak akkor a GTA 2-höz képest, azt azóta se tudták felülmúlni. Persze a GTA V, stb... sokkal jobb igen, de maga az alap fejlődése a játéknak nem olyan lenyűgöző mint amikor a GTA III megjelent. Need for Speed-nél is ez a helyzet. Underground és Underground 2 szintjét azóta se tudták megütni, a Driv3r is akkor nagyot ütött, a kövi 2 rész nem tudta azt sem felülmúlni. Ott a Serious Sam is. A The First Encounter és a The Second Encounter is nagyot aprított 2001 és 2002-ben. A kövi részek jók, de nem űberelték a két Encounter-t.
Na, de a lényeg, hogy ha idén meg is jelen a GTA 6 akkor is elég nagy verseny lesz a GTA 6 vs Mafia The Old Country között.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1411 üzenetére
A Mafia The Old Country sem fogja megütni az első rész szintjet szerintet ami nagyon nehéz volt.
A 2. élveztem, a 3. untam 3 sokkal.gyengébbek lettek mint a GTA Trilogy sorozat.
Remélem a 4. rész nem lesz bukás
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1414 üzenetére
Lol.
Nem hiszem,az ronda lenne. -
Wiz Khalifa
veterán
Mikor 8 évesen kaptam egy PS2-őt én is szenvedtem az irányítással kezdetben mivel életembe akkor használtam először konzolt. Kellett egy pár óra mire megszoktam nagyjából.
A testrészeket ne lehessen változtatni. Akkor Te olyan csajt csinálsz aki a földön húzza a melleit és a lenti rész meg bozontos saláta lenne. Tuti ezt csinálnád. És ez az emberek ellen elkövetett tett lenne.Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1412 üzenetére
Hát az én élményem ps4-es GTA V-el az volt hogy az első küldetésben meghaltam állandóan mert kuigrottam a kocsiból állandóan.
Hát én olyan pc-t nem építek ami egymisibe kerül.
Karakter testreszabásnál nem ártana ha a karaktert jobban lehetne módosítani,teszem azt egyes testrészeit.
De valóban a haj is elég vacak. -
Wiz Khalifa
veterán
Konzol is használható billentyűzet és egér kombóval már évek óta. Szóval az irányítás teljesen lényegtelen érv. Sőt, pl GTA V-ben is autókázni sokkal jobb kontrollerrel amúgy mert sokkal finomabban el lehet indulni, kanyarodni stb...
Illetve igen, a konzol is 2-3 év alatt avulhat manapság. Csak az a baj, hogy egy igazi fullos PC-t építeni 1 misinél is több aztán ha mást nem a VGA, de esetenként a proci is 3 év alatt avul annyit mint a konzol. Konzolt cserélsz kb fele annyiból mint VGA-t meg esetleg CPU-t. Így gazdaságosabb, olcsóbb a konzol.
A karakter testre szabáshoz annyit mondanék hogy nem bánnám ha a hajakra feküdnének nagyon rá. GTA V-be a női karaktereknél a hajak nem az igaziak. Egy jó hosszú haj nincs benne, pedig hosszú, vasalt haj igazán jó lett volna.Smoke some weed nigga!
-
melega
őstag
Tudom tisztába vagyok vele.
Viszont nekem egyszerűbb 6 évre megvenni egy konzolt, mint 3-4 évente olyan gépet összedobni használt alkatrészekből ami a legújabb játékok ajánlott gépigénynek felel meg.
Keresetem annyit enged.Az irányítást meg lehet szokni.
Ráadásul pcn is van játék amelyikhez érdeme kontrollert beszerezni a repülőszimulátorok, soulslike játékok, GTA repülős küldetései egérrel és billentyűvel lehetetlenek mint a soulslikok platinázása.Meg ott vannak a jó exkluzív címek.
Ennyit erről.
-
Plata
félisten
Maradok píszínél.
Kedvenc játékomnál úgyis pc-sek vannak előnyben.
Vagy nincs is konzolos változata,plusz konzolon gáz az irányítás bizonyos játékoknál.
Kirakni 50 skillt képességet 4 gombra vicces.
Plusz amivel a legtöbbet játszom abban a konzolosok mindig később kapnak meg mindent,mire ők megkapják az aktuális eventet vagy tartalmat addigra én már rég végzek vele. Plusz ami PC-n ingyenes az konzolon többszáz dolcsi is lehet.
Ne felejtsd el hogy a konzol sem hat évig erős.
Pár év után jön egy erősebb pro vagy akármi változat.
GTA 6 legtöbb szakértő szerint biztos nem fog futni 60fps-el még Ps5 pro-n sem.
Bár ha olyan lesz mint a GTA 4 akkor pc-n sem.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Píszí gurun is van szivárogtatós hír.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest