Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz Atke #40922 üzenetére

Ha van műszaki érzéked, alaposan utána olvasol, videókat nézel, vannak megfelelő szerszámaid is, akkor azért elképzelhető, hogy meg fogod tudni csinálni, azért nem űrhajózás :), de tényleg precíz és alapos munka egy komolyabb villa vagy tag, szakszerű szervizelése.
    Ami a geometriát illeti, felhasználó függő is, ha nem mész annyira vadul, akkor persze érezheted úgy hogy jó, de semmiképp se optimális egy 160-ra húzott villa egy 120-as vázban. Valamennyire el lehet térni, mondjuk a 120-as vázba 130 vagy nagyon max 140-es villával, de feljebb menni fölösleges. Ideges lesz a bringa nagyobb sebességnél és bizonytalan a kanyarokban. Ráadásul a váz se optimális szögekben kapja a terhelést, ami hamarabb fáradáshoz vezethet. Na meg az a Domain is elég nehéz, valami könnyű levegős villa jobban passzolna oda. :)
    Cobalt kerékszett nekem is nagy kedvencem! :) Egyik leggyönyörűbb, az tuti.

Ma kipróbáltam szinte kizárólag komolyabb emelkedőkön hajtva az elektromos montit, teljesítményre nagyon jól vizsgázott, lazán felmentem vele normafára, nem volt olyan emelkedő ahol zavarba jött volna. Jó pár bringás mellett úgy mentem el, hogy csak pislogtak.
    Viszont 30km alatt majdnem le is merült. Hozzáteszem, ez szinte csak emelkedő, direkt úgy mentem, hogy a lehető legtöbbet kelljen mászni és főként maximum rásegítésben. Spórolósabban, nem mindig maxon és nem csak emelkedőn azért egy 40-50-et ki lehet belőle hozni terepen, ami szerintem nem rossz.
    Ami még meglepett az a remek irányíthatósága, jó, hogy merev vázas létére 120-as villához van tervezve, nagyon jól, sportosan manőverezhető terepen. Persze a merev váz korlátokat szab a száguldásnak, de elég jól viselkedik lefelé is. A súlyelosztása is jónak tűnt. Ha nem jönne április végén az új, akkor meg is tartanám, de így el kell adnom. :)
    Az új infini lámpák is baromi jók, előtte egy bumburnyák velotech 1000 lumenest használtam, semmi szükség rá, untig elég a mostani és ezek kicsik is, szépek is.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák