Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42713 üzenetére
Mondjuk figyelj ... én is mindig elkerültem a Rammstein koncerteket Magyaroroszágon, aztán végül én mentem el Berlinbe
Igla cimborám ha iszik, akkor hajlamos meghibásodni a GPS rendszere. Ezért volt már, hogy az erkélyen akart lefeküdni, a szekrénybe akart pisilni, de pl tegnap is felhívott és sorolta az utcaneveket, hogy merre jár, és mondjam meg merre felé kéne hazamennie XD Szóval értem azt, hogy józanul nem esik útba, ittasam meg ki tudja ...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42711 üzenetére
Azt hittem azért, mert Koshmar nem megy
"nameg hétközben nem party az ilyesmi" - már hogyne lenne? Biztos nagy buli lesz, aztán meg simán csinálhattál volna egy hosszú hétvégét ha nem csak a csütörtököt hanem a pénteket is kiveszed. Még a sátradért is eljöhettél volna errefelé -
somogyib
őstag
Ember: Maiden-re mész? Ha jól tudom ma este lesz.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42702 üzenetére
Ahová én járok, ott egy gép van. Az úgy működik, ahogy az Istenek akarják ...
-
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42702 üzenetére
Mert az máshogy szar.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42698 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam már, ugyanannál a gépnél többször is, de nem mindig. Elején lecsippant, mindvégig írja a nevemet, aztán a végén fizetésnél megint kéri, hogy azonosítsam magam. Néha eljátssza, néha már az első azonosítás is elég, a végén utal. Teljesen random, mint a neved.
Szóval ez gyakorlatilag bármilyen hiba lehet, egész egyszerűen az egész rendszer egy rakás szar. -
somogyib
őstag
válasz
RandomName #42698 üzenetére
Megnézted a számládat?
Nem lehet, hogy ahányszor csippantassz anyiszor utal? -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42696 üzenetére
Ilyen nekem is volt, Debrecen, Kishegyesi út Tesco, 4 automata, a bejárattól számított második az mindig azt csinálja, hogy csippantasz, köszönt a neveden, majd kiírja 0.5 másodpercre, hogy azonosítás sikertelen, és újra kell csippantani, amit vagy elfogad, vagy ugyanezt csinálja.
És ha 15 mp alatt nem fogadja el a QR kódot, akkor utalványt dob....
Amikor jelentettem, akkor azt írták én vagyok a hülye. Tervezem, hogy csinálok róla videót, hogy lássák hogyan is sz*r az a sz*r, de mindig sietős amikor arra járok....
Tök olyan, mintha a QR kódból olvasná ki a nevem, de nem látja a központi szervert, ahol a jóváírás történik. -
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe / Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 20 :
Mikor odamentem épp egy öreg bácsi végzett, örömmel láttam, hogy az új kori digitális harcosok hamar megszerették és megértették ezt a vívmányt is.
Besétltam lescanneltem a QR kódok, üdvözölt is, hogy Szia, KROK. Ezután a nagy és a kis palackokat is vegyesen raktam be, volt amit aljával befelé, volt amit nyakkal befelé. Mindet bevette elsőre(!) pedig volt egy enyhén gyűrött nagy palackom, és egy 2,5L-es amire úgy lett vissza taknyolva a címke, mert öcsém poénból letépte. (mondtam neki előre, hogy vigyázzon rá, de "elfelejtette" )
Már épp azt akartam mondani félhangosan, hogy "felháborítóan jól működik a rendszer" amikor a kifizetés gombnál megkérdezte, hogy akkor jótékonyság, bón, vagy számla? WTF, néztem egyet, az elején számlában állapodtunk meg. Rámentem a számlára, ismét scanneltem a QR kódot, és megköszönte, hogy papírmentes vagyok
majdnem hibátlanul működött... a jövő itt van -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42690 üzenetére
ÚÚÚ, ilyen már velem is volt párszor. Először még anno 2006-ban amikor annak bizonyos madárnak a látogatásának a rovására kezdett menni a sok munka...
A kerékpárbelsőm most nekem is olyan, hogy ha felfújtatom, akkor elvisz a boltig meg vissza, amennyiben nagyon gyorsan megjárom.
Fűkasza ... ma délután volt tervben a (kézi) kaszálás, de amikor megnéztem a kaszát eszembe jutott h öcsém eltörte, és azóta igencsak necces vele dolgozniígy elment a kedvem az egésztől, pedig legalább az utca frontot le kéne kaszálni.
Este 11 még elmegy. Régen volt az a felfogásom, hogy "ha este 10-ig nem kerülök ágyba akkor hazamegyek".
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42682 üzenetére
Annyit dolgoztam, hogy az alhoholizmusom rovására ment.
Szombat délután 4-től nem fogyasztottam alkoholt, kb mostanáig. De most is csak egy sör+centes kombó volt....
Olvad a csirke, még meg kell sütni, holnap azt akarom vinni kajának, emellett keresnem kell egy kerékpárbelsőt ami nem ereszt úgy, mintha kötelező lenne, össze kell szednem szerszámot ennek a holnapi cseréjéhez, meg fékállításhoz, és meg kell keresnem a mini pumpámat, hogy ne a nagyot vigyem, ami nem fér be a táskámba....
Emellett még elő kell vennem a fűkaszát, meg minden rumlit hozzá, feltölteni hozzá az akkukat, és összekészíteni, hogy ne holnap délután menjen vele az idő.
Ráadásul szétfoszlott a munkaruhám a sok mosástól, (4 hónap alatt) és amiben holnap megyek, azt meg még kell még varrni....
Szerintem lesz vagy este 11 mire ágyba kerülök. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42685 üzenetére
Szóval üdítőztetek...
Ezekbe a magyar sörökben épp csak annyi alkohol van, hogy pár után már ne merj volán mögé ülni a zéró tolerancia miatt. Nekem van egy csomó 5-8%-os német söröm itthon még, de leginkább nagyon meleg nyári napokra van félretéve pl kaszálás utánra. Akkor egy jólesik az embernek. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42656 üzenetére
Tavaly előtt Ausztriában ebből nálam is fogyott. Mikor zúzódott lábbal lázasan jártam dolgozni...
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42651 üzenetére
Mi történt a fejeddel?
Tán t*sztál, hogy így meg változtál? -
KROK640
nagyúr
2025. 05. 22. csütörtök
Na, ez nem egy jó nap eddig.
Pokoli szarul aludtam, majd 8:12-kor felébredtem. Konstatáltam, hogy valamiért nincs Wifi, azaz van csak azon net nincs. Rövidesen rájöttem, hogy amúgy nincs net.
Net továbbra sem volt. Modem ki és bekapcs, reset. Majd kikapcsoltam... Akkor menjünk a boltba kenyérért, és dobjunk vissza pár üveget. Bicikli, hátsó kerék lapos, persze megint a kib*szott hátsó, amit sokkal nehezebb szerelni, mint az elsőt és tíz esetből nyolcszor tuti, hogy az lyukad ki... Felfújtattam, mivel eléggé lassan eresztett elgurultam vele ... azt meg kell hagyni az idő csodálatos, enyhén borús, kellemes 20 fok, isteni virág illatok.Itt jött a Pfandrückgabe / Mohus italautomata kalandok 19 :
Automatához belépve, egész finom illat, a kocsma szag helyett, gyönyörű tisztaság, és a falon egy új felirat, hogy "NEM SZEMÉTLERAKÓ". QR kód elő, azonnal olvasta az automata, üdvözölt, hogy Szia, KROK. A két két palackot azonnal elfogadta meg az első nagyot, már majdnem megörültem amikor a második nagyot az istennek se vette be... majd a harmadik nagyot sem. A másodikat végül rengeteg fújkálás és újra próba után bevette, de a 2 literes barackosat sehogy sem. Pont akkor jött egy öreg néni, kifizettem magam, azt az egyet amit nem vett be meg eltettem, hogy hazaviszem aztán majd máskor újra próbálom.
öregnéninek segítettem kicsit, hogy hogy rakja be, alig bírtam tőle egy palackot elvenni, hogy megmutassam, gyanítom, nagy digitális harcos lehet.Viszont merőben új technikát láttam tőle, és eddig mindig az aljával befelé küldöm az üvegeket, ő meg pont "fejjel" befelé küldte őket. Majd legközelebb kipróbálom így is.
A bolt után hazagurultam a bicikli hátsó eddigre engedett le teljesen megint. Modem vissza. Net persze nincs, akkor mostmár jött a szolgáltató hívása, vonalak túl terheltek akár 1 óra várakozási időre is számítsak. Na, akkor összeraktam a mosást, és úgy félidőben ismét hívtam őket. Vonalak túl terheltek akár 1 óra várakozási időre is számítsak. Eztán láttam a falusi facebook csoportban, hogy sokaknak nincs netjük, és jelentették. Olyan 1,5 órával és némi UTval és Forza 5-el később gondoltam csak felhívom már a ONE-t hogy mégis mi ONE? Akkor már a hibabejelentőnél is bejelentette az automata, hogy tudnak az egész falut érintő hibáról és dolgoznak rajta ...Szombat késő estére sikerült is netet varázsolni...
Szombaton legalább sokat Tempest Risingoltam, és akkor már működött a screenshoot is, ami amúgy valamilyen okból kifolyólag net nélkül nem volt hajlandó (NVidia app)Teljesen tele van azzal a hócipőm, hogy amióta a UPC Voda lett, meg most ONE, azóta minden évben eljátszuk legalább egyszer azt, hogy 2-3-4-5 napig nincs internet. ÉS akkor csodálkozik mindenki, hogy csak abban hiszek amit letöltök, a streaming nálam mai napig felejtős, és egy játéknál szinte kizáró negatívum, ha csak online játszható.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42665 üzenetére
Lehet, hogy a Temu-ról van, de puskáztam és tényleg Leonard akar lenni: [link]
A végén még tényleg elkezdem én is fikázni. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42663 üzenetére
Szerintem ez inkább Leonard az Agymenőkből. Bár nem túl élethű, az igaz.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42658 üzenetére
Köszönöm!
Holnap be is rúgok, ma már nem. -
koshmar
addikt
Egy dolgot mondjatok, ami jobb mint ez!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42649 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy az alkohol (sör és pálinka) korábban fogyott
A sört nem nagyon szeretem (csak pár külföldi fajtát iszok meg), de a pálinkára se mernék akármit ráenni
Egyébként ettől eltekintve jól hangzik, rendes körülmények között. Sőt, kicsit emlékeztet Igla cimborám "pokol leves"ére -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42647 üzenetére
Alkatrészek alapján jól hangzik, de amikor hozzátetted, hogy "rettenetet" kicsit átgondoltam ... valamiféle alkoholra a paradicsom, a hagyma és a bab ... nem biztos, hogy bevállalanám, pláne ha az előzményben sok volt a szénsav is ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42645 üzenetére
Az jó, főleg mikor ilyen szép aranyló napsütéses délután történik ez az emberrel.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42638 üzenetére
Azóta jött meló utáni melóból egy tízezres, meg utána még a két órába belefért egy indokolatlan házipálinkázás, sörrel.
A megrendelő elégedett volt.
Megyek a buszomhoz, számomra sokadlagos sörözöből kiszól ember, hogy gyere inni...
De megy a buszom.
Nem érdekli.
Ittunk.
Most elég mosolygósan várom a buszt.
Ha hazaesek, majd rákeresek, és üzenek. Remélem még nem ment tönkre a blokk. -
koshmar
addikt
Egyik veszteség a másik után: fogorvosnál kicsöngettem 15 ezret, és még mindig úgy el vagyok zsibbadva, hogy a Hell kiömlött a számból
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #42634 üzenetére
1500 Ft hó végéig? Az nap végéig se elég NERisztánban...
"kajapénzem beletoltam anyagba"
Meg még a sátrat meg se említetted, abban is áll már a kajapénz pár éve.
De viccen kívül, ha gondolod, tényleg átveszem mostmár, ha fizikailag nem is, de az árát már csak a tisztesség kedvéért is illene odaadnom (egy ideje).
Írd meg, hogy hova küldjem és mennyit. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #42635 üzenetére
Ilyen közvéleménykutatóknál én is regelve vagyok, de még soha egyik csoportba se választottak be
Ahogy azt nézem, most nem állsz valami fényesen. Én aggódok, hogy lassan de biztosan kezd szorítani a "cipő" anyagi oldalról, de szerencsére ennél azért lényegesen jobb a helyzetem
(bár jövő hétre bejövőt semmit sem várok, csak vagy 20 ezer kimenést).
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42634 üzenetére
Ja, meg jut eszembe. 10000Ft Lidl kártyát dobtak, a többit majd utánkövetésnél, az meg olyan, mint a bankszámla, amit költesz róla levonják, nem kell egyben. Van még azon is majdnem 6e forintom.
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42522 üzenetére
Hát, jó a cucc, de drágább bele a stick, mint amit töltök magamnak.
Megint beszívtam egy melóval, kajapénzem beletoltam anyagba, és jött a "jaj, most ballagás van, majd pár hét múlva" de a bolondok védőszentje velem van. Du hívtak, hogy holnap pár lámpacsere egyik helyen, amit halogatunk hónapok óta, meg egy kölcsönadott telefonom inkább megveszi az ember. Ez elvben 17-25k bejövő lesz jövő hétre. Rámfér, mert van kb 1500Ft nálam most hó végéig. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42624 üzenetére
Fel sem tűnt, hogy kiszürkültem?
A fél fórum erről kérdezgetett ma ... Hát, ez nem a te megfigyelési képességeidet erősíti ám
Koshmarnak még elnéztük volnaJah, nálunk is a Tecoban egyre durvábban szélesednek a folyosók, lassan már kamionnal is el lehet férni a sorok között, miközben az üzlet egy része le is van zárva
De legalább ami bejárható, az már USA feeling ...
Ha jó csaj, akkor az összebújás sem rossz
Embereld meg magad, sosem rossz egy szép lány mellett ébredni
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42618 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, csak említetted, azért kérdeztem. Túl nagy kitiltás nem lehetett.
Az árufeltöltés ott nem gond, ahol van hely, pl a Tescoban kamionnal is el lehetne férni, de a SPAR-ban már nehezebben, főleg, ha kifogsz egy bámészkodó öreglányt is, akit nem lehet tempósan kikerülni, hanem gondosan meg kell várni, míg észrevesz és arrébbmegy.
A Coop-ban nálunk nem ilyen előzékenyek, van, hogy háttal áll a csaj, csak akkor vesz észre, ha már mellébújok.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42617 üzenetére
Igen, eseménydús egy nap ez ...
... és ma itthon akartam sunnyogni, erre hárman is rámírtak, hogy menjek már le a szokásos hangulatkarbantartómba ... az első kettőnél még mismásoltam, mondván holnap amúgyis mennem kéne, de aztán belementem, szóval nemsokára indulok.A fokhagyma tényleg érdekes, nekem már hazaértem mikor eszembe jutott, az egyik leggyakrabban használt török mondatommal (káromkodás) nyugtáztam, hogy akkor majd legfeljebb most nem lesz a spagettihez vasárnap. Merthogy keddig már tényleg nem kéne boltba mennem. (ma is kinyitottam a hűtőt egyből estek ki cuccok, rendesen feladat már bezárni
)
Itt a Coopban ha látják feltötlés közben. hogy közeledsz már lépenk is le, de amúgy sem nagyon látni ezt a folyamatot, holtidőkben végzik.
Viszont Tesco és társainál én is tapasztalom ezt amit írsz, nyilván a nagyobb forgalom miatt is. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42616 üzenetére
Tyű, ezt ma egy csomóan kérdezték
(de jó, mert feltűnt sokaknak
)
Súlyosat. Volt egy hosszá szólásom, amiért járt a BANán! Mondhatni kifolyt a banánlé...
Az NVidia VGA-k áremelkedése híre alatt egy kedves fórumtársunk nekiállt gyalázkodni, hogy ez is Zelenszkij hibája! Gondoltam felvilágosítom pár dologról, és sajnos az első mondatom túl erősre sikeredett melyben a szellemi állapotát vontam kérdőre, így a többi hiába volt informatív arra nézve, hogy talán tévedésben él, a post törlése mellett kaptam egy kis pihenőt is.
Pont mikor egy szép alulöltözött nénit ( szegényt elkapta az eső) akartam az óvódások homokozójába beszerkeszteni, hogy a topic felső oldalán legyen, mint az előző oldalon is hasonló látványosságok, így amikor belépek ode egy pillanatra mindig azt lássam, mikor megérkezett a csapás. Már nem szerkeszthettem, a kommentemet, először azt hittem a szerkesztési idő járt le extrém hamar, de csak a BAN jött meg.
De legalább az egyik modi megköszönte a témáról az írásom -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42613 üzenetére
Micsoda kalandok, de fura egybeesés, hogy én is elfelejtettem fokhagymát venni, de még a boltban eszembe jutott, így visszamehettem érte.
Engem ma az eladók akadályoztak, ez is egy külön fejezet lehetne... Amikor árufeltöltés címén minden raklap, raklapemelő, ládák, szétbontott kartonok halmokban állnak, gyakorlatilag már csak egy kamion hiányzik, hogy beparkoljon a polcok elé, de persze a vásárló nyugodtan válogasson, vásároljon. -
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42604 üzenetére
Ma a Coopban pénztárnál volt előttem egy nyugdíjas hölgy, nekiállt tizenezer ft-ot 500-asokban kitokolni, aztán jött az apró, tizesek, huszasok ... Aztán kiderült, hogy nem elég a pénze. Rendes körülmények között már majdnem ott tartottam volna, hogy kifizetem neki, csak haladjunk, amikor előkerült egy rejtett zsebből neki egy 10 ezres, és helyreállt a világbéke miután feláldozta a 10 ezrest ... egészen addig amíg eszébe nem jutott, hogy akkor kell neki egy telefon feltöltés is ... jajj hová is tettem a számot? várjál itt van felírva ... (keresi 1 percig). Megvan. Jajj... hová is tettem a szemüvegemet? hát nem látom... Várjál ez 6-os vagy 8-as? Várjál, az előbb itt volt alahol az a szemüveg ... Jah, megvan. Nicsak, kilences...
Mivel mögöttem kettővel a sorban állt egy szép magas csaj akivel végig szemeztünk és mosolyogtunk egymásra, már nem csak a sorban de előtte az eladótérben is (elfelejtettem miatta fokhagymát venni- már csak ezért megérdemelte volna, hogy leporoljam a formás popsiját ) ezért annyira nem volt nekem sem sürgős a haladás. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy megvárom kint és mint a régi szépidőkben távozok a számával, meg valami későbbi tali ígéretével, de az a helyzet, hogy bármennyire is szeretek csajozni, a barátnőm nem engedi
én meg őt nem engedném el, szal ez már csak így maradt ...
jah, ezelőtt volt egy pfandrückgabe / Mohus repont automata kaland is, immár a 18-as :
Lekértem a QR kódot, amit rögtön megkaptam, a gép azonnal le is olvasta. Ezután bedobtam a 3db kispalackot, mindet bevette, megköszönte, hogy papírmentes vagyok. És kocsmaszag sem volt. Villámgyorsan és hibátlanul működött. Már-már felháborító -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42603 üzenetére
Én ha kinyitom a kilós virslit akkor 3 napon belül elfogyik. Szoktam
parasztföldműveléssel foglalkozó, nép egyszerűbb lelkületű gyermeke hotdogot csinálni : jó nagy szelet kenyeret köré fogok a virslinek, mehet bele a mustár és a ketchup, rá egy marék csípős vegyes vágott, és készNálam a legutóbbi macska is, ami hivatalosan nem az enyém volt, elmancsolódott sajnos ismeretlen okokból, és bezzeg nekem kellett elásni, már az is régen volt
-
KROK640
nagyúr
Visszatértem a kis váratlan, adminok által biztosított szabadságomból... Mondhatni, volt egy hosszászólásom, amiért járt a BANán!
Na, tegnap leteszteltem ezt a soproni felvágottat. Hát igazad volt EmberXY belülről mócsingos, ráadásul van egy tömény szaga ilyen mennyiségben. Az a baj, hogy ennél kevesebbet nem lehet venni. Most megnéztem a Coopba, én a másik helyen 2300ft-ért vettem kilóját, a Coopban meg 3000ft. Tehát végülis itt is spóroltam. Csak hát míg ezt mindet megeszem ... majd kipróbálom sütve is
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #42608 üzenetére
A boltban a pénztárnál is lehet ilyennel találkozni. Amikor már minden cuccát behúzta a pénztáros és már fél perce meg is mondta a végösszeget, még akkor kezd el kotorászni a táskában, hogy hol a pénztárca, utána még 5 percig pakol, nehogy a mögötte jövő haladni tudjon. Enyhítő körülmény, ha idősebb illetőről van szó, de sajnos nagyon gyakori a középkorú versenyző is.
Ennek egyik változata még a boltban amikor megáll a sorok között gondolkodni akkor is, ha szűk a hely és alig lehet elférni mellette. Simán leparkolja a bevásárlókocsit, aztán elkezd tökörészni. Ha rászólsz, akkor még neki áll felljebb (igaz, én egy kicsit erélyesen szoktam szólni
)
Na még egy dolog eszembe jutott: a bicikliúton gyök kettővel tökörésző biciklis, akit semmilyen irányból nem lehet kikerülni, ha rácsengetsz, neki áll felljebb. Látszik az ilyeneken, hogy leszarja, hogy rajta kívül mások is használnák a közlekedést, mintha csak ő létezne a világon és tök mindegy, hogy milyen szinuszgörbe vonalon halad.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #42600 üzenetére
4-5 nap múlva már mászik, kb 2 nap után már kezd nyálkásodni, akkor már meg szoktam semmisíteni. Párszor jártam így, azóta én is azonnal a fagyasztóba teszem.
Csak kiengedve már nem olyan az állaga, bár főzve nem annyira tűnik fel, de én mikrózni szoktam, főzni csak akkor, ha valami kajába teszem bele. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #42599 üzenetére
"még ott nekiállt variálni meg kóstolgatni"
Na az ilyen az, amit már szóvá is tennék... Egyszerűen rühellem ezt a fajta önzést, hogy tudjuk, hogy feltartunk egy csomó embert, de akkor is az én ügyem a fontosabb....Vagy tudja, hogy mit akar venni, vagy olyankor próbálgasson, amikor nem áll mögötte senki sorban. Minden területen utálom az ilyen embert, nálam ez az élősködő utáni második szint, az önző, az ilyen nem csak a vásárlásban ilyen, sok más egyéb területen is.
Sajnos családon belül is van ilyen mentalitású ember, néha vissza szokott neki nyalni a fagyi (direkt teremtek olyan szituációt), akkor egy kicsit észreveszi magát."A nagyon nagy krumplikkal az a baj, hogy szinte biztosan faraghatom szét őket."
Ez már fingreszelés.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42600 üzenetére
Hyza virslit nagyon sok éve nem ettem, ma vehettem volna, de valahogy nem éreztem szükségét, pláne azután, hogy egy 2,6kg-os felvágott rúd is bekerült a kosaramba, és mindennel együtt csaknem 8 kg-t nyomott a táskám.
Nálatok 4-5 napig megmarad a virsli?
Nálunk a kilós is lemegy 2-3 nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest