Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Persze, azzal járok majd a boltba.
pfandrückname 2025.12.12, 17:20 :
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 4 db pfanddal.
Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló...
Elkezdtem bedobálni és mindet elsőre bevette. 1 eur bónnal távoztam amit a vásárláskor felhasználtam. (ez is mind melóban tálat pfand volt) -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Eddig is luxus termék volt, eddig is rajta volt a lopásgátló, de újabban ez csak a biztonsági kapunál derül ki akkor is, ha egyébként kifizetted, mint minden normális ember.
Így jobb előre szólni, mint hogy megint feketelistára kerüljek a csipogás miatt, vagy tudjafene. -
KROK640
nagyúr
pfandrückname 2025.12.10, 17:16 :
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 6 db pfanddal. Ebből 4db 2L volt.
Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló...
Elkezdtem bedobálni a nagy üvegeket, és a harmadiknál érdekes dolog történt : 2-3 alkalommal is vissza dobta, hogy bele ér a kezem... Jobban megküldtem, erre a szalag közepén megpördült, keresztbe állt majd legurult egy üres térbe a szalag mellett. Ezt nem is számolta fel. Így 1,25 eur bónnal távoztam (majdnem jótékonysági célokra ajánlottam fel mert rossz gombot nyomtam meg) amit a vásárláskor felhasználtam. -
KROK640
nagyúr
pfandrückname 2025.12.09, 17:16 :
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 8 db pfanddal. Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló... Mindent bevett elsőre de csak talppal előre.
2 eur bónnal távoztam amit a vásárláskor felhasználtam -
koshmar
veterán
Napi szalámi vég
-
KROK640
nagyúr
Az alkesznevelde topic hova lett? Még a kereső sem hozza
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Hát akkor tulajdonképpen némiként jogos lehet(ett) a szomszéd felháborodása...
-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Kérem azt a pár mázsát.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Ja, letépte a szomszéd méretlen vezetékét. Egy éjszakát villany nélkül volt a kedves(?) hölgy. Opus reggel 8-ra javította neki.
Fun fact: Levágtam a vastag részét amit elértem az én kertemből, (kb 2,5m) de mivel a kerítésre, és az ő tujáira volt dőlve, a súlyfeleslegtől megszabadulva a maradék kb 3mázsa fenyőfa 8m hosszan, úgy döntött, hogy az egyensúlyi helyzetet kb 2.2m magasan a tuják tetjén kívánja felvenni.
Először káromkodtam, hogy mi a fasz*rt meg hogy nem esik le onnan, utánna meg röhögtem, hogy, ok, nem is én lennék, ha nem ez történne....
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Az átdőlt fa csinált valami kárt?
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Én aműgy akarok ilyet csinálni, csak nem láncfűrésszel, hanem egy Makita 90Nm-es csavarozóval.....
Jut eszembe...
Pfff... Vettem Makita 2*18V láncfűrészt, mert sok itthon az akku, (NEM) és nem forognak eleget töltés-merítésben.... Fasza cucc...
Ja, nem azért. Két fasz is megszivatott, amikor novemberben volt az a vihar. Átborult a szomszédba az egyik fám. Mindig oda lyukadok ki, hogy akármennyit segítek embereken,mindig magamnak kell a problémáimat megoldanom. Felbasztam magam, rendeltem egy láncfűrészt. Valami kavar miatt, most szerdán jött meg a fűrész, a kedves szomszéd meg amikor fel akartam hívni, hogy mennék át, akkor annyit mondott a telefonba, hogy "Viszonthallásra". (Megértem, hogy elfogyott a türelme) Pedig én csak jelezni akartam volna neki, hogy átmegyek, és megkérdezni, hogy mivel nem fával fűtök, ő kéri-e azt a pár mázsa fát?
Szóval, egy másik szomszédnak lett fája.... -
KROK640
nagyúr
pfandrückname 2025.12.06, 17:16 :
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 4 db pfanddal. Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló... 1 eur bónnal távoztam amit a vásárláskor felhasználtam. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Amikor a szkennerrel lecsippantod a kasszán a vonalkódot a fizetéshez, megkérdezi, hogy sikerült-e mindent beolvasni? Kiválasztod, hogy igen, aztán továbblép, és bedobja, hogy véletlenszerű ellenőrzést kaptál... Meg még egyéb eset miatt is kell a személyzet, mert pl vettem egy Monster-t is, az meg 18+ -os, jóvá kell hagyniuk, addig értelemszerűen a fizetési folyamat szünetelődik.
De az ellenőrzés úgy zajlik, hogy jön a dolgozó, ugyancsak egy szkennerrel, lecsippantja a te szkennereden megjelenő kódot, és a kosaradból random elkezd beolvasni cuccokat, és jelzi neki a szkennere, hogy az adott cucc rajta volt-e a listán vagy nem. Ha olyat találna, ami nincs rajta, akkor gondolom karóba húznának vagy ilyesmi (ilyen nálam még nem volt, eszembe sincs trükközni, így a folyamat ilyen kifutásáról nincs tapasztalatom
), de normál esetben minden stimmel, egy meghatározott számú termék beolvasása után kap egy jóváhagyást, megint lecsippant valamit, utána megy tovább a folyamat, fizetsz, ahogy akartál aztán mehetsz. És azt tapasztalom, hogy néha 3-4 db-ot kell beolvasnia, tegnap legalább 6-7 db terméket beolvasott, szerintem ez is random, vagy ezt is a rendszer adja meg, hogy hány terméket kell neki beolvasnia a kosaradból, de hogy ez a vásárlás összértéke, vagy valami feketelista, esetleg egyéb kockázati értékelésből jön, azt nem tudom. Az egész nem tart tovább kb fél percnél. A beolvasás random, ami éppen szembejön, azt olvasgatja be, 1-2 nagyobb értékűt, meg pár kisebbet is, full random az egész, a rendszer csak azt nézi, hogy az adott cuccot te korábban beolvastad-e vagy nem.
Nem vitatom, hogy hasznos dolog és valahol logikus is, hiszen tulajdonképpen vígan kisétálhatnál bármivel, ami nem volt beolvasva menet közben, csak egy kicsit kellemetlen, hogy nem azokat vegzálják, akik tényleg lopni járnak oda.
-
KROK640
nagyúr
pfandrückname 2025.12.05, 17:10 :
Délelőtt 9 pfandot sajnálatos módon elvesztettem, de azután is nagyon jó napom volt a gyárban, ugyanis 10 dbot találtam, majd kifelé az ablak párkányon még egyet.
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 11 db pfanddal. Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló... Kettőt sem vett be egyből, és ismét láttam, hogy csak talppal előre fogadja el. De 2.75 eur bónnal gazdagabb lettem

-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ne csüggedj, veszett már több is Mohácsnál.
Én meg Tesco bevásárláson voltam, szokás szerint a szkennerrel vásároltam és hogy-hogy nem, zsinórban 4. alkalommal kaptam "véletlenszerű ellenőrzést" a kasszánál, természetesen minden stimmelt.
Szerintem tuti, hogy feketelistán vagyok, mégpedig azért, mert egyszer egy sajton felejtett, többszörösen leragasztott biztonsági címke miatt becsipogott a kapu, gondolom valami úton-módon a clubcardomhoz életem végéig hozzá lesz rendelve, hogy biztos egy aljas tolvaj vagyok, erre persze van eszük és erőforrásuk.
-
KROK640
nagyúr
Gyűjtöttem a pfandot. Betettem a szemetesbe, hogy mert egyessévvel nem tudtam volna kivinni. Tettem rá papírt, el volt ott a kilenc darab. Erre jön a z egyik nagyobb főnök, keresett valami papírt a szemetesben, és megtalálta a pfandot. Rögtön kérdezte a közvetlen főnökömet, hogy elviheti ezeket? Az meg mondta, hogy igen persze. És végignézhettem ahogy mind a kilencet elviszi az orrom elől, amit összegyűjtöttem, egy olyan valaki aki négyszer akkora órabérem van mint én.
Koshmar illusztrálja majd milyen arcot vágna.
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Alma, camember sajt, sajtos apró pogácsával.
-
KROK640
nagyúr
pfandrückname 2025.12.03, 17:10 :
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 9 db pfanddal. Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló... De egyre több virág.
2,25 eur bónnal távoztam amit a vásárláskor felhasználtam
-
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe azaz pfandrückname : 2025.12.01 17:15
Ismét a Lauterachi Hoferbe mentem vissza váltani. 7 db pfanddal. Előttem senki, pedig csúcs idő volt, se kocsma szag se ragadós padló... Viszont észre vettem még egy hátrányt : az üveget és a dobozt is csakis talppal előre fogadja el. És ha várok kicsit megszakítja a folyamatot és kidobja a bónt. 1,75 eur bónnal távoztam amit a vásárláskor elfelejtettem felhasználni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest