Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ott van nálad Emillió, és azt mondod neki, hogy bye, bye?
Ha én úgy élnék mint te, akkor kétszer átgondolnám, hogy biztos ez-e a legbölcsebb felhasználása a pénznek. Pláne, hogy a cig... rejtett erőforrá... szóval az elemek, majd úgyis kiverik a fogad
De persze kinek mi ... -
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Na ezen felrohogtem

Amúgy ropogtatni kell kemenyen, azért fogok most 100 db Szent Istvános bankjegyet elkölteni, hogy legyen mivel!!

-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Látom te már tartod is az 1 perc néma csendet annak tiszteletére ahogy ma jártam

Bementem a Tescoba, hogy huh, most nagyon bevásárolok, de három fő dolog van :
1. Thai Chef Tomyum leves, ebből 20db-ot akartam
2. 99ft-os vanilliás joghurt ebből 8-at
3. paprikás Coated mogyoró ebből 4 csomaggal.... és egyik sem volt vazze!!!
EGYIK SEM!!

Úgyhogy csak 6000ft-ot hagytam náluk. Coated mogyi még hagyján van 1 BBQ meg 1 paprikás, a joghurt nélkül is kibírom, de ami igazi katasztrófa az a leves : Abból 1db van itthon
Plusz a német és az osztrák készlet, nyilván most ahhoz fogk nyúlni
de azok meg még limitáltabbak, mert azt csak kint tudok venni (viszont van amelyikből 10+ db van még
) -
koshmar
veterán
.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jaj ne ... A jelentést szóról szóra a tudományos csop ... IIIIJJAJJ
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen. mint az közismert

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
van olyan is, akkor előre van tartva a karja, mint a képen.
Erről jut eszembe, Debrecenben van egy Superman szobor is, csak nagyon el van dugva kevesen tudnak róla.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ja, én ezt Superman póznak ismertem eddig...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Így van, pontosan

Akik ezt csinálják általában a R.A.A.K. tagjai (Részegen Asztalon Alvók Klubja). Én már tizenéve kiiratkoztam ebből a klubból, és előtte is csak nagyon alkalmi tag voltam, de mint mondtam vannak akik mai napig művelik.
Igla cimborámmal pl megesett, hogy úgy aludt az asztalon, hogy a komplett asztalt magával rántva borult el, ami tele volt piával, kajával mindennel. A legnagyobb poén, hogy pont akkor érkezett a tulaj, látnotok kellett volna, ahogy négyen 10mp alatt visszarendeztünk mindent is
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Értem én : Vodkát magadnak, hogy ne remegjen a jobb kezed, meg persze reuma kenőcsöt is a jobb kezdnek, ami hasznos ha nincs nő...

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Válaszolni akartam, de elveszett a post amire kellett volna, úgyhogy végül csak simán beírtam, mert nem volt kedvemn tovább keresgélni

Köszönöm szépen.Egyébként boldog nőnapot srácok!

Ki mit vett az asszonynak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
Spagetti, enyhén csípős milánói mártással, sok-sok gombával, indokolatlanul horribilis mennyiségű reszelt sajttal, és Tokaji fehérborral.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Szerencsére nem nekem. Tudja nagyon jól, hogy amit főz neki kell megennie, talán csak a spájz ajtóm visszarakása volt amit megoldottunk barátnőmmel helyette. De a BMW szélvédőtől kezdve, az odalévő buszmegálló és minden más az ő ügye volt ...

De ahogy nagyon jól látod : nem csak a közösségre, de saját magukra is veszélyes ilyenkor.Hogy lehet valaki kitiltva egy kocsmából? Számos esetet tudok ebben az A jelű műintézményből, mesélhetném pl "Rejsz felügyelő" esetét, a kisfoxy-t (az nagyon durva), Hajzikát, vagy azt az esetet mikor egy srác odament egy random társasághoz, és szó szerint lehugyozta a pizzájukat meg az asztalukat (ezt is sikerült premier plánban látni, a gyereket majdnem agyonverte a vendégsereg társaságtól függetlenül), vagy Hóemberéket akik miután több random társaságba is belekötöttek, távozáskor minden ott álló autó tükrét is lerúgták.
Viszont mivel Bogi a B jelű intézményből van kitiltva - és őt ismerve - nem kell meredek dologra gondolni : óraszerelés. Ugyanis a B jelű intézményben ez nagyon szigorúan tilos. Egyszer barátnőm szülinapját ünnepeltük egy kisebb vagyont hagytunk ott, és még volt idő a buszig, baráétnőm elpilledt. Erre jött a tulaj és közölte velünk, hogy azonnal távozás van, a következő ilyennél meg nem kell többet jönni. Na most Bogi meg a teleport előtt időnként hajlamos megpihenni, szinte tuti, hogy ilyesmiről van szó. Bár nem tudom biztosan, megakartam kérdezni, de nem sikerült mert baréátnőm pont akkor rángatott el, hogy mennünk kel a buszhoz. -
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 73 : (09:28 2026. 03. 07.)
Még itthon lekértem a QR kódot, majd összeraktam a szállítmányt
Ezúttal volt minden mint a búcsúban 3db 2L-es üveg, 3db 0,5L műanyag kólás üveg, 2 cappys üveg, és egy paradicsom leves üveg. (Amúgy szerintem a befőttes, szószos üvegek is nyugodtan jöhetnének a programba).
Mikor odaértem az automatához, majdnem kiszédültem a helységből, olyan masszív kocsmaszag fogadott, gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket. Az üveg üvegek, egyébként jókorát csattantak az üresnek hangzó tartály alján. Szerintem üvegek sokkal kevesebben visznek vissza mint műanyagot. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok
és 450ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Bizony. Szerencsére velem nagyon-nagyon ritkán esik meg ilyesmi, de volt egy barátnőm Bogi, ő rendszeresen hazateleportált a kocsmából, mindig teljesen épségben. Nemrég tudtam meg, hogy azért nem látom a kedvenc kocsmámban jó ideje, mert amúgy ki van tiltva.
Más kategória volt Betti, aki 2-3 hetente cserélt telefonszámot és telefont, na meg ajtó zárat, az ideiglenes okiratain pedig meg sem száradt a tinta máris kérhetett újat. A csajnak volt egy időszaka, 2-3 hete elhagyott telefont, iratot, lakáskulcsot, néha együtt, néha csak valamelyiket. Meg asszem kétszer kart meg egyszer lábat is tört. Kb egy év és a sokadik alkalom után egyszer azt mondta beállva elgondolkodva, épp ott voltam: "Azt hiszem, én és a Regia, nem is vagyunk barátok". (A Regia a kedvenc bora volt). Ezután felhagyott a bulis életmóddal. Egy ideig még tartottuk a kapcsolatot, de pár éve már nem tudom mi van vele.
Vagy ott van Igla cimborám, aki bárhol képes órát szerelni, legyen az kocsmaasztal, buszmegálló, köztéri pad, fű vagy épp egy autó motorháztetje, ha elnyomja az álom, akkor neki mindegy. De jobban is jár így, ugyanis ha önjáró módban marad, akkor a GPS-e rendszeresen meghülyül, volt már, hogy a szekrényembe akart pisilni, rendszeresen eltéved hazafelé, és a város másik végén köt ki, de volt már, hogy amikor hazatalált is a szobája helyett az erkélyen vagy a konyhában aludt. Ő jelenleg is aktív szolgálatban állva feszegeti saját határait. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
A térgörbület és a parajelenségek időnként előfordulnak, ha megvan a kellő véralkoholszint. Engem is hoztak már haza osztálytalálkozóról úgy, hogy a kocsiból is úgy kellett kiszedni, másnap reggel a földön ébredtem, minden cuccom a zsebemben, kulcsom is, stb, de az ajtó be volt zárva.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Igazából az elsődleges szempont, hogy az ember józanul tervezzen és esetleg részegen alkalmazza a tervezett dolgokat, de semmiképpen sem fordítva, mert akkor már mindegy.

Debrecen nem lesz közelebb később sem, hacsak nem görbül meg a tér... De majd egyszer összehozzuk, de valahol középen. Vagy majd Koshmaréknál, ott a forradalmi költőnkről elnevezett utcában...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na most azt képzeld el, hogy már az a tény, hogy volt nálam sátor is egy túlbiztosítás volt, mert úgy volt, hogy faházban alszok majd, csak a helyszínen derült ki, hogy NEM.
Egyébként sok mindenre is felszoktam készülni, arra sajnos nem sikerült, hogy nappal 20 fok éjszaka 1 fok, erdőben, tó mellett ami így sokkal hidegebbnek hat. Nyilván ma már még több mindenre gondolnék mint akkor (volt kintről hozott piám, kajám, korábbi kalandokból kiindulva cipőfűző, meg ki tudja mi minden, ugyanakkor megtapasztalatm, hogy súlycsökkentés is nagyon fontos szempont, kb semmire sem költöttem) de mára én is kiöregedtem az efféle kalandokból.A Debreceni kalandra mondjuk azt, hogy elhalasztottuk nem meghatározott időre

-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"töltöttem úgyis sátorban éjszakát, hogy 1 fok volt, fújt a szél és tóparton voltunk a hőérzet -2-3 fok lehetett nekem meg volt egyetlen pulcsim, még kabátom sem meg semmi. "
Ehhez csak gratulálni tudok, ezt inkább természetes kiválasztódásnak hívom, mint kalandnak.

Velem ilyen nem fordulhatna elő, mert ha ilyen "terepre" indulok, a legapróbb részletekig felkészülök, a körülményekhez és várható problémákhoz megfelelő felszereléssel, stb. Pl a Brutal Assaulton is volt nálam kb minden, az egyik havernak leszakadt a cipője talpa, egyedül nálam volt pillanatragasztó, stb... Én vittem magammal konzerveket, nem kellett méregdrágán a fesztivál területén kajálnom, csak a piát kellett megvenni, stb... Sőt, azt is én szorgalmaztam, hogy őrzött kempingben legyünk, az a pár euró már nem oszt, nem szoroz... Következő alkalommal haveromék nélkülem mentek, sima erdei szabad kempingbe, ingyen volt, első este ki is rabolták őket...
Szóval én az ilyen túlélő dolgokban ha nem is profi, de expert vagyok, ezzel együtt nem kívánja a szervezetem, de ha kellene, kijönnék a Szaharából is, de nem kell.
A debreceni kalandot engedjük el, bőven elég lesz városon belül is hazakeverednem majd szombaton. Majd ha lesz saját űrhajóm, akkor majd ellátogatok Hajdú-Biharba is.

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nekem is van fesztiválózós múltam, bár nekem inkább olyan dolgok maradtak meg mint életem két legbrutálisabb fázása, vagy az a végső konklúzió, hogy többé semmi esetre sem szabad sátorban töltenem az éjszakát, mert nem éri meg. Már nem olyan mint 2004-ben a balcsin, a kőház udvarán nyáron, az tök más volt. Jó, mondjuk én töltöttem úgyis sátorban éjszakát, hogy 1 fok volt, fújt a szél és tóparton voltunk a hőérzet -2-3 fok lehetett nekem meg volt egyetlen pulcsim, még kabátom sem meg semmi. Hiába piáltam egész éjjel az sem segített.
Egyébként vagy 2 éve aug 20 előtt Pestről j9öttem vonattal. Előző este haverral adtunk az életérzésnek nem gyengén volt másnap. Ezért is örültem, mikor a légkondis IC-re felültem kényelemsen elhelyezkedtem és vártam az indulást. Ám 40 perc múlvba sem indultunk, hanem leszállítottak mindnekit és áttereltek egy elővárosi villamos szerű vonatra, ami telis tele volt. Légkondi nem volt, sebaj odakint csak 35 fok volt. Brutál késésbe futottunk bele 2,5 óra alatt kellett volna Debrecenbe érjek, ehelyett 5 órahossza alatt sikerült, ebből az 5 órából 2,5-öt álltam (lógtam a korláton) és izzadtam mint prosti a templomban. Majdnem elkéstem az barátnőmmel nmegbeszélt közös programról, persze szóba se jöhetet idő híjján, hogy hazamenjek, lecuccoljak, zuhany stb, ahogy volt úgy mentem cuccokkal együtt. Csodás volt (hazajutni végre éjszaka).
Amúgy arra jutottam, hogy Debrecenből alig lenne messzebb Pest mint ha hozzád mennénk vagy te ide. Viszont pesten rögtön többszörösre ugranak az árak, és felugrik a szállás kérdés is, ráadásul rögtön nem egy, hanem 3-4 embernek. Szóval betöltve kéne leutazz Debrecenbe, hamar elmegy az idő

-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Végülis nem biztos, hogy borász, de boros kartonokat vett..
200 km az pont az a távolság, hogy mire odaérsz, megbánod azt, hogy elindultál, mert ugye haza is kell még jönni. Add hozzá, hogy közben berúgsz, stb. Egy élet is kevés ehhez.
A "fesztiválozós" kondim már kb 10 éve nincs meg, elkényelmesedett fürdőskurva jelleggel én már ilyen trip-eknek nem vágok neki (józanul, na de induláskor még józan az ember
).
Annak idején még végigcsináltam a Brutal Assault-ot is, egy hétig 40 fokban, fürdés nélkül és végig vedeltünk. Charter járat oda-vissza, aztán Bp-n amikor átszálltunk a BKV-ra, még a cigók is menekültek, egyik felbukott az utazótáskámban, haverral ránéztünk kb úgy, mintha a Don-kanyarból jöttünk volna haza... Nem lett balhé...
De ma már a civilizált kényelem híve vagyok, "terepre" csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, de a szervezetem nem kívánja már.Szerk.: Vagy a VOLT '18-ban, sárban, szarban, húgyban egész nap, de az Iron Maiden-ért megérte..
Még dobverőm is lett tőlük. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Mondjuk meglepődtam, hogy tényleg tovább tart onnan ide eljutni tömegközlekedéssel mint innen Pestre
De kocsival is 202km ... (nekem vonattal Pest 220km)
Egy borász a kis falumból? Hát van egy tippem ki lehetett az ...Ez persze laza semmiség ahhoz képest, mikor Bregenzbe megyek, a kis falumtól laza 1208km a legrövidebb úton, ámde, csakhogy azonban : Sosem a legrövidebb úton megyünk, mert Telekocsi. Most is pl hazafelé, egy jó 1800km-t jöttünk. Hajnal 4-től késő estig tartott az út, az mindig megvisel, de sajnos nincs értelemes közelségben reptér. Ciprus meg London ennyiből jobb.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Tudom, ismerem az összes nevedet.
De nincs olyan nagy baj, járhattál volna sokkal rosszabbul is.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nem kételkedem Debrecen szépségében, egyetlen bajom vele, hogy nem egy naprendszerben van az én lakóhelyemmel.
Olyannyira nem, hogy nemrég volt egy vevőnk konkrétan a te lakóhelyedről (valami borász elvileg, még lehet, hogy ismered is), és a szállítást úgy oldottuk meg, hogy Pesten vette át az árut egy másik partnerünk boltjában.
Debrecenbe eljutni, oda a Space-X kell. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jujj, volt egy fiatal kezdő földrajztanárnőnk középiskolába, ez volt a vezeték neve. Alig volt idősebb tőlünk. Igaz, hogy nagyon rövid hajú volt (tüsi frizura) és az nekem nem adja, de elég jó teste volt hozzá, és nem mondom, hogy biztosan sosem jutott eszembe mikor dédelgettem vágyaimat

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Akkor neked áll a zászló?

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Koshmar amennyire nem bírja a piát, egy alkoholmentestől is órát szerelne

Pedig egyszer meg kell nézned Debrecent. Ha már voltál, régen voltál
Azóta úgyis megváltozott. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ez nem szempont, ha 20 évvel korábban születtem volna ugyanezen a napon, akkor is ugyanez lenne a probléma.
Vagyis az, hogy neked rossz nevet adtak.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Ti nem látjátok meg ebben a lehetőséget???

Végre egy remek alkalom, hogy együtt igyatok, és az a bizonyos sátor is megérkezzen a jogos tulajhoz. Bónuszként ha mindez Debrecenben történne, akkor egy rövid időre akár rám is számíthattok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha a buszvégtől a kisDéig Hell-ekkel kirakjuk az utat, akkor szerintem még koshmarra is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem, a te névnapod van az én születésnapomon!
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Jujj, micsoda szerencse, hogy nem mentél el hozzá. Most sokkal izgalmasabb lenne, ha 2-3 napja jártál volna nála.
Én meg egyre inkább érzem, hogy valahol elkaptam a csirkét, tüsszögök és a torkom is rosszabb lett
meg mintha az orromba ment volna valami, és a hideg is random rázott már délután.
Na akkor boldog szülinapot előre is, gondolom az a péntek hörPINTEK lesz neked
(Amúgy a 25-ik szülinapomon ismertem meg egy olyan csajt aki utána egy ideig a barátnőm volt).Az AI generált mammernek meg igaza van. Ha jól sejtem ezen a téren a topicban én állok a legjobban
(kivéve persze ha Koshmar mostanában azért nem ír, mert a Rüffkét reszeli... ) -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nekem is szép kilátásaim vannak... Holnap mentem volna fodrászhoz, de a fodrász sírva hívott fel, hogy olyan hányás-hasmenéses kombót szedett össze, hogy gyakorlatilag alig él, tegyük át egy héttel későbbre a birkanyírást...
Hát rendben, jövő hét péntek, péntek 13, ráadásul a 40. szülinapom, remélhetőleg én is meg fogom kapni a mocsári lázat, de hátha nem. Van egy kis izgalom.
Amúgy meg a hosszú élet titkát illetően pont ma futottam bele: [link]
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
A hosszú élet titka, hogy kerüld el az egészségügyet

Mondjuk épp tegnap voltam dokinál, úgy 3 év után, és erre mire ébredek ma? Hogy kapar a torkom mint állat, meg fájdogál is. Mondjuk az is lehet, hogy tegnap a buszon kaptam el, attól a szőke szépségtől aki mellett ültem befelé a városba, és szegény olyan náthás volt mint állat. De piszkosul bejövős volt, muszáj volt beszélgetésbe elegyednem vele
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Mondjuk így meg főleg érthető a dolog. Mint írtam én meg társaság miatt járok ilyen helyekre, itt a faluban az ilyen szinten potens hely meg 2017-ben bezárt, azzal együtt a minimális itteni ilyen jellegű jelenlétemet is felszámoltam.
Sajnos lassan a kiváló helyi kajáldák is elmondhatják ezt magukról, 2017-2022-ben komoly törzsvásárló voltam az egyiknél, és alklamanként rendeltem a másiktól is. Azóta viszont kiárazódtam ebből. A Debreceni törzshelyről még néha viszek haza kaját, de sajnos mostanában ez is egyre ritkább.
Még 2024-ben találtam egy 2014-es árlistát az ottani kajákról, és megállapítottam, hogy minden 3,5-4,5× lett drágább de pl a sültkrumpli 6× . Mindeközben a minimálbér pont duplázódott. És azóta újjabb emelések voltak. Rosszabbul élünk mint 10 éve, de enélkül is ezt éreztem. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Bezárt Bodaszőlőn pár éve az utolsó normális kocsma, maradt egy, ami napi 3 órát van nyitva, mert kb eladja az árút valakinek, akinél háznál lehet inni, és ukrán cigit venni.... Amikor az nyitva van, akkor én dolgozom, amikor én nem dolgozok, akkor ő sem. Ráadásul, van az a szint ami felett nem megyünk egy szint alá. Tehát így a d oké, de ez meg nem.... Ha olyanom van, akkor persze bemegyek inni mégegyet, ha valahonnan megyek haza, és éppen nyitva van, de ez kb 3 havonta esik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
- Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SU (075) OLVASD EL
- MSI RTX 2080 Ti Lightning Z 11GB Dobozos/Gyűjtői
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze kinek mi ...

de azok meg még limitáltabbak, mert azt csak kint tudok venni (viszont van amelyikből 10+ db van még