Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ebben az időben már az trollkodás volt, hogy biciklivel mentél.
Nekem a mai Pfandból nem lett semmi, majd hétfőn vagy kedden váltom vissza szerintem, de lehet, hogy még onnan is húzódik."csekket"? Úgy érted a "bón"-t

Nekem szokás szerint számlára megy, ha már fen kell tartsak egy magyar számlát is, akkor igyekszem minden előnyét kihasználni. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Meg főleg, amikor előtte hónapokig még vasárnap is mentél.
De ne félj, ha jön a jó idő, lesz itt kirándulás is, sőt, van egy olyan érzésem, hogy idén is át lesz lépve pár országhatár.
Csak néha kell egy kis ilyen is. Amúgy szerintem holnap délelőtt már megyek pfandozni (de jó, hogy már szombaton is lehet), de ha azt nem is, ezste dartsra igencsak.
Jövőhét meg megint rohangálós lesz
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
De el ám!

Kedd este hazajöttem, azóta ki sem léptem, és szombat estig pont ez a tervem. Sötétítő is behúzva, gép, kaja, és jó. (Nyilván barátnőt beengedem ha jön
)
Amúgy én sem sűrűn csinálok ilyet, és nyáron szerintem én sem bírnám, de most ilyen hidegben jól esik ez a "kuckózás". -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem 5 napnyi kenyér... azaz 2,5kg. (Természetesen frissen fagyasztom és csak anyni kerül elő amennyi kell) Az neked mennyi lenne?

Délben én is főtt kaját szoktam nyomni, de este simán hideget eszek. Meg nassolásokhoz vannak joghurtok meg renegeteg gyümölcs (simán van itthon vagy 5kg narancs, ebből 1kg vérnarancs, 1kg meg limeal keresztezetett zöld narancs; meg zöld alma). Meg persze a hideg kajákhoz a szokásos, szalámi (még német is van, meg osztrák is), sonka, húsos szalonna, sertés parizer (rúddal jó
), valami sajtos felvágott, májkrém. na meg persze húskonzerv, sütni való krumpli 2,5kg, több csomag rizs stb, ami pedig a meleg kajához jó. Meg lehet holnap csinálok gomba paprikást, spagetti tésztával, majd meglátom, hogy lesz hangulatom.Fura nekem, hogy ilyen kevés kenyeret eszel, de most így írod, hogy pástétomot is kekszel eszed ... (mondjuk van annyi sós kekszem nekem is, hogy ezt megetehtném, de nekem az is tipikusan olyan amit megkenek kockasajttal, összeragassztva kettő, és nasinak eszem).
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
5 napnyi kenyér?
Az nálam 3 szelet.... A félkilós kenyér amit venni szoktam, kb 10 napig "jó" akkor gondolkozok el a pirítóson, bundáskenyéeren, melegszendvicsen.
Azt az álláspontot képviselem hogy lehetőleg minden étkezés meleg kaja, és amihez van köret, ahhoz nem kell kenyér. (Ez azért nem igazán sikerül az építőiparban).
Szerintem utoljára karácsony előtt vettem kenyeret.... Ok, vannak ilyen kattanásaim, hogy a Hamé citromos tonhal pástétomot apró vajas pogival, vagy TUC keksszel mártogatom ki, meg ilyesmi, de szerintem havi szinten max 3kg az összes pékárúfogyasztásom. Kenyér, kifli, zsömle, pogi, meg ebben benne van a burger, hot-dog, előcsomagolt szendvics pékárútartalma is. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Na, hát annak örülni kell

De nem tervezem. Mióta kedd este hazaértem, nem tettem ki a lábamat sem, sőt még a bejárati ajtót sem nyitottam ki

Van itthon horribilis mennyiségű kaja, (kenyérből van a legkevesebb, abból csak 5 napnyi már), rengeteg zacskós leves, gyümölcsök, pia, minden ami kellhet. És jó meleg
Szerencsére nem kell menni sehová szombat estig, az is kellemes program lesz, szóval addig meg filmezés, fórumozás, játék. Erre vártam már akkor, mikor Lauterach utcáin hajnalban dolgozni mentem.Majd szombat este, akkor egy kis dartsozás belefér.
-
KROK640
nagyúr
Ejha, neked aztán összejött az élet!
Amúgy már megint van nekem is 5db palackom, de most nem viszem vissza, hanem majd. Most ki se teszem a lábam ha lehet, mikor legutóbb kitettem akkor is ez lett :

-
KROK640
nagyúr
Tegnapról ezzel még adós vagyok (most volt időm megírni)
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 62 : (10:30 2026. 01. 20. )
Még itthon lekértem a QR kódot, majd útnak indultam. Mikor odaértem láttam, hogy épp zsákkal dobál bele valaki, szóval előbb a boltba mentem, amivel amúgy megszivattam magam, ilyet nem szabad.
A bolt után visszamentem, akkor üres volt, persze kocsma szag, és nedves padló, saras minden. BTW olyan jégbordák voltak a hely előtt, hogy művészet volt nem hátast dobva bemenni, nem győztem balettozni a jégbordákon.
QR kód lehúz, "Szia, KROK!". Ezután 5db palackot dobtam be, és elsőre mindet visszaadta, hol óvatosan rakjam be az ép palackokat, hol lassabban pakoljak hibaüzenettel. Mikor bement mind az öt, és rámentem a kifizetésre, akkor kérdezi, hogy bón, jótékonyság vagy bankszámla? PASZTMEK! Az elején azonosítottál, és üdvözöltél. Jöhetett az újra azonosítás, amit szó szerint 1 perc alatt sikerült végrehajtani, már majdnem feladtam. 1 percen belül írta a banki app, hogy 250ft-al gazdagabb lettem. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Elmennék a Tescoba, vennék anyni srt amennyit csak elbírok, majd a következő buszig meghúznám magamat a kisDben, persze szorgalmasan öntözve a májamat. Így ha mégse elég akkor otthon van mihez nyúlni.
Szívesen
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Bolognai spagetti, sonkával, gombával, kukoricáva
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ehhez képest az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxon egyszerű krumplinyomda.

Ha eléggé besörözöl, akkor otthon ki tudod nyitni a délben bezárt boltot, és tudsz még sört vételezni. A paradoxon többi része csak utána jön, arra nincs ötletem.
-
RandomName
senior tag
Dilemma: Nincs otthon csak 1 sör, és Debreceben vagyok. Egy sör nem sör.
Ha hazamegyek, akkor az kevés.
Ha elmegyek Debrecenben sört venni, akkor nem érem el a buszt, ezért sörözök a következőig annyit, hogy otthon már ne kelljen.
Tele van az élet problémákkal....
-
válasz
customer114
üzenetére
en is benezek ide evente ketszer

-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Aha
-
válasz
customer114
üzenetére
egy banan, egy gofri, meg egy bagett, sonkaval, sajttal
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Jééé, megidéztünk

-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Perec, almalé.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
4 db tükörtojás enyhén pirított fokhagymadarabokkal, házi füstölt szalámival, kenyérrel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Virslis péksüti, sok olvadt sajttal, mustárral, ketchuppal
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Mini röszti, bélszínroló, paradicsomos gomba, Pepsi.
Kezdek ráérezni erre az air-fryer dologra.... -
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
Mai Tesco heist:
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Thai Chef Tomyum levest extra csípősen.
Fűszeres tepertős kenyérrel, hagymával, kígyó uborkával, csípős paprikával -
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Hamé Citromos tonhalas pástétom, apró sajtos pogácsával.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
hónapokig írhattam volna, hogy én is, erre kedden csak vettem egy doboz cigit, igaz barátnőmnek. Meg pont ma ... érted pont ma ... Két üveg fehérbort. Az egyiket mindjárt ki is nyitom szerintem, a sajt már fel van kockázva mellé, még egy kis mentalevél kell ...
Rendben, vegyél magadnak, ne is egy, hanem rögtön két(!) csomaggal!

-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Igen, a chilliset én is ritkán, és keverni szoktam a simával, vegyesen 1/3-a és 2/3-ad sima arányba úgy jó. Na, van még itthon 3,5 csomag paprikás

Arra gondoltam, hogyha elviszed a balhét, SomogyiB elüldözésével kapcsolatban, akkor vehetsz magadnak a boltban paprikás coated mogyorót, megengedem, mert akkor megérdemled. Ugye milyen nagylelkű vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Kreatív/ potenciális Gamer PC - VGA NÉLKÜL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Szerencsére nem kell menni sehová szombat estig, az is kellemes program lesz, szóval addig meg filmezés, fórumozás, játék. Erre vártam már akkor, mikor Lauterach utcáin hajnalban dolgozni mentem.