Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A sofőröket nem szokták szidni, sokkal inkább az ügyintézőket, de ők se tehetnek róla... Nekem az a bajom a postával, hogy személyesen ügyet intézni egy tortúra, ha be akarsz fizetni egy csekket vagy fel akarsz adni egy levelet, rád akarnak tukmálni minden mást a sorsjegytől a biztosításig, a jósláson át gyakorlatilag a helyben végzett agyműtétig. A vezetést egy tollvonással küldeném Guantanamóra, de más bajom nincs a postával.
A kézbesítők előtt le a kalappal, néha már-már nagyobb kockázatot vállalnak egy csáládi osztáskor, mint a fegyveres testületek...
-
kenwood3
addikt
Krumplikás papri
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Tegnap csak egy péksütit és egy instant levest etrtem, meg egy marék chipset.
Inni is viszonylag későn és szerényen kezdtem, három fél jager, 3db 2/3-as szamuráj (fehér bor spriteal, 2dl bor, 3dl sprite) meg éjfélkor egy fél üveg édes fehér pezsgő, meg egy korty császárkörte.
Most chillis bab volt rizzsel, meg előtte Tomyum leves. Most meg paprikás bundás mogyit csipegetek#44339 oriic : Na, ezt nem gondoltam volna

-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
KUBÉ!
Új személyes rekord, 1 liter sör + 3cl tömény hányás nélkül!
-
RandomName
senior tag
BUKÉ mindenkibe.

-
RandomName
senior tag
Lencse kész, virslit majd frissen sütök rá, maradék tegnapi paradicsomos sertéses cuccból csináltam air fryer-ben ilyen random leveles tésztás csavart cuccot, Nálunk elsején eszik a malacot, ezért most olvad, pár óra múlva pác, holnap ébredésnél összerakom, és sül, most kerek a világ.
Hatalmas kupit csináltam az utóbbi pár hétben, egy jó részét eltakarítottam, még annyi van hátra, hogy egyik majdnem szomszéd kutyáját még meg kell etetni a kirakott kutyanyugtatóval, hogy le legyen szedálva mire jön a tüzijáték/petárda.
Szóval, most azon gondolkoztam, hogy mit kapcsoljak be. A Series X-et, vagy a PS5-öt, de annyira elfáradtam mentálisan az előző pár nap miatt, hogy amíg szívtam a cigit, hozzáért a kezem a telefonhoz, és elindult rajta egy félbehagyott podcast..... Na, akkor döntöttem úgy, hogy passzív szórakozás lesz ez az este... -
RandomName
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Én is, én is.
Délben bekajáltam, és nyitottam a délutáni pakolgatásokhoz, főzéshez, ilyesmihez egy üveg vörös pezsgőt. És el is fogyott. Van még egy fehér, száraz, de azt meg akarom hagyni éjfélre.
Attól tartok, hogy a két pezsgő között sört kell igyak, vagy vodkával, vagy kávélikőrrel....
-
koshmar
veterán
Elszabadul a pokol, ma este szénsavasat iszok!
-
KROK640
nagyúr
Gondolom jól megfizetnek, vagy ilyesmi ... mert amúgy nagyon nem lennék a helyedben. Dec 21-én letettem a csákányt, és 22-én hajnalban hazaértem MO-ra. Azóta a jól megérdemelt szabadidő van, és lesz ebből még januárban is bőven

#44331 RandomName : Nem csodálom, az általad említett ételt én is enni szoktam, csak coopos milánói mártással és gombával, az indokolatlanul horribilis mennyiségű sajt meg nálam is alap.
-
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Hát így, fura volt a mai nap, Reggel odaraktam az éjjel olvadni kivett darálthúst, egy kis paprikán-hagymán, és le kellett húzni mielőtt kész lett, éppen csak a paradicsomokat dobáltam bele, és ahogy megszöttyedt, már zártam el, indultam címre. Ott ittam kv-t, nem éreztem egy darabig éhséget.
Kb, 13 óra körül befejeztem, megyek haza, lerakom a szerszámokat, megyek gyorsan boltba, hogy legyen olajam holnapra, csörög a telefon, házinyúl elrágta a laptop töltő kábelét, és nemsokára indulnak Szilveszterezni, és mikor érek rá megcsinálni. Ok, most. Átvittem amikor kész volt, Persze ott is KV azonnal. Megint volt ami elnyomja az éhséget.
Sztorizunk, dumálunk kb 1 órát, megyek haza, nézem a félbehagyott kaját, majd leültem egy hozott laptopot piszkálni, hogy essünk túl rajta. Ránézek az órára, basszus, idő van, menni kell Debrecenbe vásárolni, mert holnap nem akarok, és kövi buszra meg már bezár a célbolt. 19:00 busszal haza, kb 20:00 mire hazaesek, kihámozom magam a ruhából, leülök, és még válaszoltam egy mail-re, és folytattam a kaját. Szóval, most fogok reggelizni. Spagettit, bazsalikomba, és oregánóba folytott (szerk.: paradicsomos) sertés darálthússal, aminek rengeteg trappista sajt lesz a szemfedője..... -
koshmar
veterán
Ma vettem egy kaparóst, a nyereményem szétosztom köztetek!

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
A vénasszonyra nem emlékszem, de eleinte az üzletvezetőt sem tudtam (mellesleg ő a tulaj) hogy ő vagy ki a tulaj, kb 3-4 éve jártam oda mire megtudtam.
Láttam egyébként '99-es képeket a helyről még a 2000-es években, már akkor nagyot változott. De most a Covid utána pláne nagyon. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Mondjuk már az sem most volt ... Ma már lehet, hogy rá se ismernéál, eléggé sokat változott, pláne mióta új üzletvezető van.
Tudod mi az érdekes? Ma filóztam, hogy le kéne ugrani, de a hideg és a lustaság győzött, így kihagytam.
Erre hívott 23:00-kor egy évek óta nem látott haver, hogy lent van, és csalódott, hogy nem vagyok lent, plusz vele van egy másik régi haver. És a videóhhívás hátterében láttam, hogy más olyan ismerős is van lent, aki miatt nem lett volna rossz lemenni.
Na ez már így alakult ... -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Francot. Én érzem öregebbnek néha magam mint amilyen vagyok, nem volt annyi, véletlen összeadtam, de pár kép, és doksi alapján, kb covid előtt 2019 nyarán jártam a fáciban utoljára.... Én voltam f*sz. bocsi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, az úgy esetleg kínos lehet, de valljuk be, hacsak nem emljti, hogy mivel foglalkozik, és rászáll a delikvens, akkor erre mekkora esély van egy Debrecen méretű városban? kb semennyi. Ilyen alpon sehová se merne menni.
Kinpni? Mostanában kifejezetten sok öregebb arcot látok, akik állításuk szerint a '90-es években odajártak. Plusz van egy Lilla nevű csaj, őt 2006 óta ismerem, és Cumin kívül az egyetlen máig folyamatos arc ott.

Ami téged illet, meg úgy, hogy mostmár tudom, hogy hogy nézel ki, úgysem emlékszem rád, pedig 2011-ben összesen egyetlen péntek estét hagytam ki, elleben akkor még minden egyes szerdán, illetve ünnep miatt másnap nem munkanap előtt is ott voltam, az összes péntek-szombattal egyetemben. 2011-2012 a két legsűrűbb ottani évem volt, kb csak 2007 hasonlítható hozzá, de akkoriban meg kevesebbet hajnaloztam mint az említett két másik évben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én sem tudom, hogy mi lesz még Szilveszterkor...
Úgy volt, hogy Szerbiába megyünk. Az első koccanás ott kezdődött, hogy én ha már megyünk akkor Belgrád-NIS körutat képzeltem el délelőtti érkezéssel. Erre bedobta az egyik haver aki szervezte az egészet, hogy jajj az nagyon messze van, hát izé... csak Szabadkára gondoltak. Mondom ok, bár így már kevésbé.
Aztán aki vitt volna kocsival elkezdte húzni a száját, hogy hát ő nem is tudja ... Menjünk már inkább vonattal/busszal. (ez volt az egyik kikötésem az elején, hogy nem tömeg közlekedek, a másik, hogy rendes szállást akarok, öreg vagyok már ahhoz, hogy telefonfülkében / busz/vonat váróban / stadion tetején / elhagyott vasúti vagonban / sátorban stb. aludjak. Ezek mind megvoltak már).
Közben a másik haver aki szervezte volna a szállást szintén eltolta, nem annyiért, meg nem olyan, meg nem úgy meg stb. Erre barátnőm bedobta, hogy neki akkor elment a kedve az egésztől, és pillanatok alatt oda jutottunk, hogy ebből nem lesz semmi. (tegnap előtt este).Úgyhogy most jelenleg 29-én este ott tartunk, hogy nincs program. Illetve a jolly joker Fácán lehetne, de 2007-2007 Szilvesztere óta minden olyan évben mikor az országban voltam ott voltam (kivéve 2020). Nem túl sok kedvem van hozzá, több okból sem, ráadásul -8 fokot mondanak arra az estére, és semmi kedvem nincs olyan hidegben a városban jaszkarizni, megcsináltam már párszor, többször is megfogadtam, hogy többet nem. Ráadásul egy olyan este mikor kb lehetetlen taxit szerezni.
A legjobb a 2020-as forgatókönyv lenne, barátnőm kijött hozzám délután 4-kor, bezárkóztunk és másnap este 9-ig ki sem mozdultunk
A legjobb és legolcsóbb Szilveszterem volt az elmúlt 20 évben. Csakhát ... ő meg menni akar valahová, de konkrét terve nincs...A jó szakember kincs. Ismerős amit írsz, nekem ugyanez volt több mint egy évtizedig, csak gépszereléssel. Karácsonyra mindenki új gépet kapott, és vérmérséklettől függően 25, 26 de legkésőbb 27-én hívva voltam, és általában 31-edike délutánig be voltam táblázva, persze mindenkinek a legsürgősebb volt.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Most éppen munkaerőközvetítésben dolgozik, és olyan helyen elég rossz, ha holnap azt nem veszed fel valahova skillek miatt, akivel tegnap éjjel együtt bulikáztál.
De szerintem inkább már kinőtt ő a Fácizásból. Ahogy én sem voltam már kb 8 éve..... Akkor is csak egy kolléga miatt, (Dávid) aki akkoriban volt Fácis korszakában, előtte meg még 6 év? Incognitót jó párszor ránk zárták akkoriban, és Lórival átültünk sörözni a reggeli buszig. Az kb 14 év igazából. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem kell feltétlenül lealjasodni egy ilyen helyen. Voltam már párszor úgy a fácánban, hogy nem ittam, na meg 1-1 feles még szvsz belefér. Volt egy rövid időszakunk, mikor asszony jobban tolta a piát mint én

Sőt, volt egy barátnőm aki végig többet ivott és többször mint én.Viszont sokadik elolvasásra se értem már : "nem akar a madárban a mindenféle munkákra kiszervezettekkel találkozni". Mármint akiket ő szervezett ki munkákra a fácánba? vagy mi?
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Szilveszterkor én még nem tudom mit csinálok, de skippeltem az összes házibulit, a szervezettek meg nem tetszenek. Szerintem veszek 4L gyömbért, 2 üveg pezsgőt, (minden más van itthon) és csinálok valami délutántól-estig terápiás-ivós főzést magamnak, és mindenki más meg kapja be.
Szerk.: Amúgyis szivatás ami a két ünnep között van. Most vannak emberek szabin, most akarnak villanyt szereltetni. Most vannak otthon az emberek, ezen a településen nincs gáz, ezért két ünnep között rohadt sok házban ég le a konnektor a villanyradiátor miatt (majd este begyújtunk, addig elég az is. És el is égett).... Már most tele a tököm, de még van két nap..... Meg utána 5-ig rengeteg....
És ha nemet mondasz, akkor mindenki úgy besértődik, mintha trilliárdos lenne, és úgy nem ugrasz a szavára. Kurva hamar le akarom magamról választani ezeket, de adják egymásnak a számomat. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Ezt elírtam, de " és szerintem nem akar a madárban a mindenféle munkákra kiszervezettekkel találkozni.." Amúgy meg szerintem a pasija olyan ritkán iszik, hogy Dóri is leállt, mert annak meg elég rossz a sportértéke, ha csak az egyik fél tolja az alkoholt. Amúgy a sráccal is találkoztam már bulikázóhelyen, de ő tényleg az a nem tolja túl tipusnak tűnik.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
"elkezdett amúgy felnőttként viselkedni" --

Pest... buliztam vele ott is, az egyik alkalommal laza 2+ órát késett, és nagyon nem volt szomjas. Végül szerencsére semmi gond nem volt.
Lehet, hogy most megleplek, de az első nagy Covid lezárás óta egyetlen egyszer maradtam a hajnali vonatig, és azt is megbántam. (előtte sokat hajnaloztam ott, még Dórival is)
"eljutottunk oda, hogy gyakran a régi rockerek/punkok is hamarabb hívnak übert, mint sétáljanak" --- mostanában már én is szoktam indokolt esetben taxit hívni, egy időben már nagyon divatba vettem, csak utána számolva jöttem, rá, hogy egész komoly havi extra költség.
De az előre nyomaszt, hogy Szilveszter este nehéz lesz taxit fogni. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Dóri elkezdett amúgy felnőttként viselkedni. Andragógusként végzett, sokáig mindenfélét csinált, most munkaerőközvetítésben dolgozik, és szerintem nem akar a madárban mindenféle kiszervezettekkel találkozni..... Tippre, ha be is ígérte, max valami buli előtt-után-helyett láthatod ott.... Pesten szerintem túlságosan is komfortos lett, régen meg az olcsó piálás mellett a hajnali 04:05 busz várás egyik ikonja volt a fácán, és ezt ő is kinőtte.
Meg amúgy eljutottunk oda, hogy gyakran a régi rockerek/punkok is hamarabb hívnak übert, mint sétáljanak, vagy várjanak reggelig, vagy aTrófeában(Szerk.: az megszűnt, ma már max a Pikolóban) talpalják ki az éjjelt... Akár városon kívűlre is. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
+1
Amúgy aki ezen megsértődik az lehet kissé túl érzékeny. Ha napok és oldalak óta ezt nyomtuk volna, megérteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, közben meg én átlag userhez nagyon ritkán járok csak.