- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Teljesen mindegy, ha közúton lámpát kapcsolsz, annak van egy sztenderdje. Ez nem valami flancos, mindenre jó fényágyú szett (a hátsóját én nem is használom, mert nekem kevés, amit tud), hanem az alap, amivel biztonságosan, és másokat sem zavarva tudsz közlekedni. Nekem az a véleményem, hogy az aldi/lidlis szett erre gyakorlatilag alkalmatlan, kínaiban meg akkor sem bíznék meg, ha telepakolná plecsnivel, és ráírná, hogy mindennek megfelel, és mindenre jó, merthogy ezt minden filléres vacakra ráírja.
Szerk.: Ha nappali, vagy szükségvilágításnak kell, az egy teljesen más kérdés, bár én abból is eljutottam a minőségig, akkor a linkelt sigma hátsó elég, meg annak a párja előre. Ha rád sötétedik, akkor sem lesz teljesen sötét (csak majdnem), így hazajutsz, de a fényerővel vigyázni kell, azt le kell venni, mert a szórt fény miatt (ami viszont nappal kell) vakít.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest