- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Poco X3 pro, Android 13, miui14, egyik percről a másikra előjött a megnynyitás utáni azonnali bezárás.
Poco f5, Android 14, hyper 1.0 egyelőre működik. -
én meg napok óta nem merem elkiabálni, de az utolsó patch-ek valamelyike mintha megoldotta volna a napi többszöri újratöltést is, azóta egyszer sem fogadott az alkalmazásra váltva a bezárás / újraindulás, szépen elvan akár egy egész napig is a háttérben
-
Wesder
félisten
Érdekesség, hogy mobilnettel indítva működik, wifin indítva valamiért azonnal bezárul.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Net nélkül megnyílik az app, egyébként meg azonnal bezárul.
Tegnap még notifból működött, de gondoltam egy újratelepítés megoldja. Sajnos nem nyert, így egyelőre használhatatlan. Két telefonon és egy tableten is ugyanezeket a hibákat produkálja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
4.7.7-es verzió lassan két napja force close-ozik több Xiaomi eszközön is. Gondolom majd javítva lesz.
Csak nekem van ilyen szerencsém, vagy másnál is előjött ez a hiba?
-
Curtain
senior tag
Így már világos! Köszönöm mindenkinek!
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
-
-
qltsar
veterán
válasz
Curtain #7800 üzenetére
Nem, mindkettő prohardver, most már megfejtettem.
A csillag (pl. MadMancs-nál) a Prohardver Premium, a szívecske pedig a Prohardver Támogatói.
Én is app támogató vagyok, ezért nem értettem, hogy miért nincs legalább egy cowboy kalap a nevem mellett
...de mint kiderült, ez az itt található támogatói rendszerre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
Koszonjuk a frissitest!
Lattam egy uj funkciot: "tamogato felhasznalo kijelzese" - ezt hol kellene latni?
-
snooze
veterán
jött ma is frissités,az apró rész is jó..
GO Gunners!!!
-
De a hardverapró másnál sem jó továbbra sem?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
aprokaroka87
nagyúr
Mindig kell egy kis idő míg felkerül a frissítés a Play áruházba, illetve olyan is van hogy a frissítések között nem fogja mutatni, de már fent van a frissítés igazából.
-
Z.É.T.
őstag
Megérkezett a frissítés, működik, köszi!
-
Van frissítés a play áruházban, ezzel már elindul, de a hardverapró továbbra sem jó. Már van tartalma a keresés utáni képernyőnek, de rákattintva egy hirdetésre elszáll az app, vagy újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Nálam sem nyílik meg az app. Kb fél órája még jó volt.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Z.É.T.
őstag
Nálam megnyitás közben kilép az app, auto update-ek tiltva, készülék oldalról nem volt változás, 20 perce még ment. Böngészőből megy az oldal.
(Honor 200, Android 14, Decemberi biztonsági és novemberi play-rendszerfrissítés) -
snooze
veterán
nálatok is lassan tölt be az app fórum része?
GO Gunners!!!
-
dbius
veterán
A Hardveraprón tegnap változtatás történt, ami miatt nem megy az apróhirdetések böngészése. A listázás megtörténik, de már az is hibásan, viszont hirdetésre lépve leáll az app, vagy visszalép "főmenübe".
-
Essejó
veterán
Problem solved, a Samsung vltoztatott a menün
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
jobarat01
tag
válasz
aprokaroka87 #7763 üzenetére
Nem lehet, hogy lejárt a let's encrypt root certificate ami a telefonra telepítve van?
Bővebben itt és ittHa tényleg ez a baj, akkor rendszerfrissítés a megoldás, ha elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87 #7763 üzenetére
Az áruházban 5-ös androidot ír a minimumra.
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87 #7761 üzenetére
Kínlódtam vele mert idegesített egy darabig, de elengedtem. Ha rájössz valamire jelezd légyszi!
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87 #7759 üzenetére
Egy redmi note 3 se teló produkál ugyan ilyent. Ami még feltűnt, hogy a helyes belépési adatokkal és tök baromság adatokkal is -csak @ legyen az email címben- ezt írja. Mintha nem is menne a netre...
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
ritkán van ilyen helyzet nálam, de akkor azt vettem észre, hogy a második alkalommal nem az elsőbe lép be ujjra, hanem annak a tartalmát illeszti be az új válaszba
-
qltsar
veterán
válasz
orso0355 #7750 üzenetére
Természetesen nálam is.
De úgy kezelem, hogy ez a feature-pack része a többi hibával
!
Ettől függetlenül így is használom, támogatom, és hálás vagyok a fejlesztő(k)nek az appért - félreértés ne essék
! A kis fícsörökkel együtt is sokkal élhetőbb, mint böngészőből fórumozni
.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy miután beléptem egy topicba s válaszoltam valakinek, majd kilépés nélkül válaszolok másnak, ne az előző szerkesztésëbe dobjon?Remélem jol el tudtam magyarázni.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
qltsar
veterán
Mai Google Play System update (November), meg jobban hazavagta az alkalmazast egy darabig, elinditas utan teljesen kidobta magat az alkalmazas minden alkalommal, nem lehetett elinditani.
Cache torles -> Ujrainditas : Semmi valtozas
Cache torles -> Telefon Reboot -> Ugyanugy kilep
Data & cache torles: Ugyanaz
Ujratelepites: Ugyanaz
Eltavolitas -> Telefon restart -> Ujratelepites: 2FA Nelkul beengedett ?!?!, majd kidobott. Ezt kb. 5x eljatszotta, majd most irom a hsz-t, es remenykedem, hogy nem lep ki.
S24 Ultra, One UI 6.1/Android 14, Nov secupatch es GP Sysupdate.
Oktoberi GP Sysupdate-tel nem volt ennyiszer gond.
-
Essejó
veterán
Nekem sem jött vissza S22+
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz
lasse001 #7745 üzenetére
Sorry, kilépés nekem is meg megvan. Amint betöltő topiklistát kilép. Bár nálam nem gyakori, mert oh app szinte mindig fut a háttérben, akkor lép ki ha nulláról indítom.
Bocsi, qlstar dorimtãrsnak ment volna.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Z.É.T.
őstag
Nem lett valami mentés visszatéve?
Itt 2db Honor 200 + Honor tablet (nem ugrik be a típus, amit ajándékba adtak a telefon mellé, talán Tab 8) + Realme 6S asszonynak, amin a javítás óta tutira nem jelentkezik, de van itthon még Honor 20 Pro, Samu A33 (vagy 34), Redmi Note 7, meg talán A13 is. Szerdán megnézem ezeken is.
-
dbius
veterán
Hardverapró böngészésnél bizonyos (al)kategóriákat nem tud betölteni.
Pl. Pc szerver - asztali gép kategória még OK, de pl. a mini és kártyaméretű PC már nem tölt be.
Korábbi verziókban még jó volt, de az is lehet, hogy PH változtatott valamit strukturálisan.
-
lasse001
senior tag
válasz
WhiteWalker #7732 üzenetére
Próbáltam nekem nem segített.
-
Nálam sincs már újraindulás, pedig előtte mindennapos volt. Samsung S22+
-
mizoli
addikt
válasz
WhiteWalker #7721 üzenetére
Nálam ugyanez van.
Xiaomi Mi Note 10 Lite, gyári MIUI 12.5.6 -
qltsar
veterán
Nalam tovabbra is jelen van az osszes eddigi hiba:
- Ertesitesbol benyitott topic, megnyitas utan random visszadob a fokepernyore
- Ha az elso nincs eppen, es kaptam 2 db ertesitest, mondjuk ebbol a topicbol, es pl. S24 Ultra Topicbol, akkor az S24 ultra topicot benyitja, majd a notification barrol lehuzva a Prohardver app (nem hivatalos) topicra bokve ugyanugy az S24 Ultra topicba nyilik az alkalmazas.[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Új telefon, HyperOS és nem jó.
A régebbi telefonon a "becsukodik" jelenség pontosabban úgy nézett ki hogy inkább eggyel visszalép. Ha sikerült egy oldallal beljebb kerülni pl beállítások vagy fórum akkor a visszalép jelenség az előző oldalra visz és majd kilép a következő "visszalépéssel". Ez azóta van amióta először lett alkalmazáskomponens frissítés.[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
válasz
Nálam sem jó android 14 s23 ultra
-
yanna
addikt
válasz
Szintén F5, nálam eddig jó. Igaz, nincs naponta 10x elindítva.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
st3v3np3t3r #7634 üzenetére
Iplay50 mini pro, Android 14
Lenovo m9 TB310FU, And 13
Refmi Note 8 pron nincs jelen. Android 11[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
Nálam ma újrakezdte..
OnePlus 12 -
sopruk
senior tag
Nálam is a frissítés óta nem produkálta a kilépést
Xiaomi Mi 10T ProKöszönjük a fáradozást a fejlesztőnek!
[ Szerkesztve ]
-
Megvan a hiba. Egy februári mentést tettem vissza és ez nem tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
-
Sziasztok!
Újratelepítettem az appot és valahogy elveszett a "Hsz szerkesztése" menü. Vagy én nem állítottam be valamit?Üdv: Mcrazy
-
Corsa02
őstag
Nekem is úgy tűnt, hogy jó lesz, 1 napig nem záródott be, de ma reggel az első megnyitás után bezáródott sajnos...
The Truth Is Out There --->
-
qltsar
veterán
válasz
aprokaroka87 #7700 üzenetére
Szerintem rajtad kívül mindenkinek jelen van a probléma a kommentek alapján, rendszerverziótól, és telefongyártótól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- CNC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- E-book olvasók
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest