Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- KISDUCK: WhatSUP?
- PSti: Elit Liga - Titkos prím szám
- Lalikiraly: Derail Valley - Hírek! #2
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
14077 - 14001
14077 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-02 11:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
-
skroy
senior tag
-
blue eyes
tag
-
skroy
senior tag
Ismét elérhető a 7 napos próba 0 Ft-ért új tagoknak.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az I Will Find You zavaróan sötétnek tűnik nekem. Másnál is ez van? A tévé ugyanazokkal beállításokkal megy, mint minden Dolby Vision tartalom. Köszönöm!
-
boborján2
őstag
-
user112
senior tag
Köszi. Most már csak azt nem értem hogy miért kell állandoan felvennem az eszközt a háztartásba és frissiteni ha váltok a tcl és a box között?
-
boborján2
őstag
Sziasztok!
Váltottam Standardra, de továbbra is minden HD, és a képminőség sem változott, sehol nem lehet megnézni hogy 1080p-e.
Normális ez?
One tv box (500-as net), de 4k-s android tv appal is próbáltam.
Marhára idegesítő hogy egy ilyen információt, ami a díjcsomag velejárója nem képesek megjeleníteni. Ahogy arra se képesek hogy kiírják hogy angol, török, spanyol vagy kóreaia a film. Marhára alap dolog lenne.Nalam TCL google tv esetén ,film közben virtuális billentyűzet (rendszer része ,nem kell telepíteni) ,azon belül info gomb és a sarokban kiír minden alap infót.
Felbontás , tömörítés, bitráta , stb... -
modflow
veterán
Azért az durva, hogy a kedves netflix ügyfélszolgálat nem tudja megcsinálni, hogy a rendszerük ne csinálja ezt a hibát:
Netflix proxy error when you aren't using a VPN
Konkrétan mobilnetről is rossz a profil. És 2 napja nem tudják megcsinálni. Várjak, mondják. De nem is csinálnak semmit.

-
modflow
veterán
A fentiek miatt addig szórakoztam a vpn-el, hogy most a normál neten el van tűnve néhány műsor.
Ez hogy lehetséges?
Pl Enola 3 nincs a saját listában, meg sehol.
Míg mobil neten meg itt van.Kikapcsoltam modemet, routert 45 percre, de semmi változás.
Hogy lehet ezt helyre hozni? -
modflow
veterán
VPN-el bejön, de nem indul el hálózati hiba miatt.
As previously mentioned, Unhinged is part of the Netflix Games Beta program, which isn't available globally. You can only play Unhinged if you're located in one of the following countries. ....
-
azbest
félisten
-
modflow
veterán
a szöveg azt írja, hogy 30adikán lesz, holnap

Úgy hangzik, mintha olyan film lenne, aminél választani lehet bizonyos pontokon, hogy mi történjen. Csak lehet itt játékosabb a választás, feladatmegoldásos talán. Azt mondja a telefonon lehet csinálni a feladatot majd. Ja ott írja is később, hogy tévén/böngészőben a netflix games alól lesz majd és ott qr-kódot leolvasva tölti be telefonon a kezelőfelületet.
Amúgy annyiból fura, hogy mintha pont múltkor vettek volna le valami interaktív választásos filmet.
Nekem most se látszódik.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Váltottam Standardra, de továbbra is minden HD, és a képminőség sem változott, sehol nem lehet megnézni hogy 1080p-e.
Normális ez?
One tv box (500-as net), de 4k-s android tv appal is próbáltam.
Marhára idegesítő hogy egy ilyen információt, ami a díjcsomag velejárója nem képesek megjeleníteni. Ahogy arra se képesek hogy kiírják hogy angol, török, spanyol vagy kóreaia a film. Marhára alap dolog lenne. -
Matrox1995
tag
Szerintem esélyes, hogy csak holnaptól lesz elérhető.
Más sorozat esetében is van most érdekesség: a Chainsmoker Cat (
) adatlapja még mindig teljesen üres, pedig július 2-án premierezik. -
modflow
veterán

Úgy hangzik, mintha olyan film lenne, aminél választani lehet bizonyos pontokon, hogy mi történjen. Csak lehet itt játékosabb a választás, feladatmegoldásos talán. Azt mondja a telefonon lehet csinálni a feladatot majd. Ja ott írja is később, hogy tévén/böngészőben a netflix games alól lesz majd és ott qr-kódot leolvasva tölti be telefonon a kezelőfelületet.
Amúgy annyiból fura, hogy mintha pont múltkor vettek volna le valami interaktív választásos filmet.
Csak fura, hogy nem listázza ki, hónapokkal később jövő film is látható, ez meg nem.
-
azbest
félisten

-
modflow
veterán
-
azbest
félisten
-
modflow
veterán
Ez nektek bejön a netflix oldalon?
[Unhinged] -
azbest
félisten
widevine, drm minden jó, bekapcsolva, tegnap böngésztem a filmeket haragos természet, ismeretlen támadók ez megy 720p-ben, szádra ne vedd az már alacsony felbontáson megy.
az windowson is úgy megy, valsz a jogtulajdonos szigorúbb feltételeket szabott hozzá és ezért gagyibb a minőség pécén. Devil may cry például simán megy winen 1080-nal, miközben a speak no evil csak 540.
-
nincsnév007
addikt
korábban is olyan volt ugyanezen vagy most lett ilyen? Melyik film, mert azok közt is lehet eltérés. Chrome-ot próbáltad?
Ez az oldal mit mond, van widevine l3? [link]
Firefox beállításoknál a drm-re keresve ki van pipálva a drm tartalom lejátszása? Van widevine drm bővítmény rajta? [link]
Van fenn valami más blokkoló vagy hasonló addon, ami bekavarhat?widevine, drm minden jó, bekapcsolva, tegnap böngésztem a filmeket haragos természet, ismeretlen támadók ez megy 720p-ben, szádra ne vedd az már alacsony felbontáson megy.
-
azbest
félisten
böngészőben eddig is eléggé szar minőségű voltak a filmek 720p-ben
de ez mi ? ilyen felbontáson fut a film, nagyon rossz lett most a minőség.
korábban is olyan volt ugyanezen vagy most lett ilyen? Melyik film, mert azok közt is lehet eltérés. Chrome-ot próbáltad?
Ez az oldal mit mond, van widevine l3? [link]
Firefox beállításoknál a drm-re keresve ki van pipálva a drm tartalom lejátszása? Van widevine drm bővítmény rajta? [link]
Van fenn valami más blokkoló vagy hasonló addon, ami bekavarhat? -
boborján2
őstag
legfrisebb firefox, steam os
redditen láttam hogy nem csak én küzdök ezzel bár windowson ajánlottak megoldást rá ott láttam valakinek működik valakinek nem, dolby atmossal akad össze
de azért elég gáz, hogy csak a szolgáltatás drágul a felbontás meg csökken
csoda hogy még tévén jóPassz. W11 alatt középsőcsomagban edge alatt 1080p. Android box és tv szintén.
-
nincsnév007
addikt
legfrisebb firefox, steam os
redditen láttam hogy nem csak én küzdök ezzel bár windowson ajánlottak megoldást rá ott láttam valakinek működik valakinek nem, dolby atmossal akad össze
de azért elég gáz, hogy csak a szolgáltatás drágul a felbontás meg csökken
csoda hogy még tévén jó -
boborján2
őstag
Melyik böngésző?
-
nincsnév007
addikt
-
boborján2
őstag
Ha már előjött a piros csík, ejtsünk szót a Netflix felület legidegesítőbb szokásáról (chromecast). Egy sorozatepizód végén járunk (kb. az utolsó öt percben), amikor meg kell állítani a lejátszást, mert pl. jön egy hívás, és negyed óráig telefonálunk. Ekkor ha továbbindítjuk a lejátszást, akkor simán elkezdi játszani a következő részt. Ha visszalépünk az előző részre (mert kíváncsiak lennénk az utolsó öt perc történéseire is), akkor azt elölről kezdi lejátszani, hiszen (a Netflix szerint) nincs honnan folytatni, hiszen végignéztük (ezért kezdte játszani a következő epizódot előzőleg).
Én évek alatt azt vettem észre hogy a chromecast minden platformon bugos valamilyen szinten.
-
Mr K
őstag
Ha már előjött a piros csík, ejtsünk szót a Netflix felület legidegesítőbb szokásáról (chromecast). Egy sorozatepizód végén járunk (kb. az utolsó öt percben), amikor meg kell állítani a lejátszást, mert pl. jön egy hívás, és negyed óráig telefonálunk. Ekkor ha továbbindítjuk a lejátszást, akkor simán elkezdi játszani a következő részt. Ha visszalépünk az előző részre (mert kíváncsiak lennénk az utolsó öt perc történéseire is), akkor azt elölről kezdi lejátszani, hiszen (a Netflix szerint) nincs honnan folytatni, hiszen végignéztük (ezért kezdte játszani a következő epizódot előzőleg).
-
TrollBalint
addikt
A webes activity menü szetintem full kényelmetlen.
És bár lehet hogy keverem valamivel, de a piros csík azt mutatja hogy hol jársz az adott tartalomban. Ha pedig hagyod teljesen végigmenni a stáblistát is ,akkor nem lesz piros csík.
Sokkal jobb lenne akár egy manuális láttam gomb vagy valami , vagy esetleg a rendszer jelölhetné ,hogy amit 90% -ban lejátszottál azt megjelöli nézettként.
Én erre használtam - régebben - a like / dislike gombokat. Kb. onnantól, hogy bejött, az a dupla like (imádom! vagy mi) és akkor a like-kal jelöltem, ha valami nem volt túl rossz.
-
kmarci25
Topikgazda
És bár lehet hogy keverem valamivel, de a piros csík azt mutatja hogy hol jársz az adott tartalomban. Ha pedig hagyod teljesen végigmenni a stáblistát is ,akkor nem lesz piros csík.
Sokkal jobb lenne akár egy manuális láttam gomb vagy valami , vagy esetleg a rendszer jelölhetné ,hogy amit 90% -ban lejátszottál azt megjelöli nézettként.
Akkor ott a trakt. Integrálható böngésző addon, illetve kodi alá is. Ha meg nem ezek, akkor telefon applikáció és manuális jelölés.
skroy: te teljesen beteg vagy!

-
skroy
senior tag
Nálam van egy olyan fura dolog, hogy tudom magamtól, hogy mit láttam.
-
boborján2
őstag
-
nincsnév007
addikt
nem mindig mutatja többször jártam már úgy hogy egyszer csak észbe kaptam hogy ezt már láttam, plusz a tévé meg pc-s saját listám se szinkronizál mindig
viewing activity: ez se rémlik se tévén se pc-n -
kmarci25
Topikgazda
hogy jegyzi meg?
Egyrészt, ha rákeresel a filmre egy piros csík jelzi, hogy láttad már, plusz elvileg van egy viewing activity menüpont weben.
-
boborján2
őstag
Belépsz amikor ott van az asszony és nem lépsz ki,csak bezárod a böngészőt.
Gondolom pár nap offline után nem dobja el a sessiont ,hogy újra kóddal tudj belépni.
-
nincsnév007
addikt
-
Aweriot
aktív tag
A Netflix új hobbija az, hogy böngésző (safari) belépés után emailben kódot küld nekem a belépéshez. Csak az asszony címén van a netflix aki nincs mellettem 24/7. Van erre valami megoldás?
-
kmarci25
Topikgazda
a netflixre nincs valami böngészős addon hogy megjelölhessem hogy melyik filmet láttam és melyiket nem ?
A trakt ilyesmit csinál, van hozzá böngésző addon is, bár nem értem, miért kell, mert a Netflix megjegyzi, hogy mit néztél meg.
-
nincsnév007
addikt
a netflixre nincs valami böngészős addon hogy megjelölhessem hogy melyik filmet láttam és melyiket nem ?
-
chungee
addikt
Szia!
A film fent van, de még abból az érából származik, amikor még nem igazán készíttettek magyar specifikációkat.
Ha a felület nyelvét angolra állítod, akkor megtudod nézni a filmet.Köszönöm, angol felülettel megvan a film. De sajna legalább magyar felirat lenne benne

-
Matrox1995
tag
-
chungee
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
dokee78
félisten
-
Tiédetis
senior tag
üdv
Két tv között tudnék választani 48"-ban (csak ez fér el) LG c5 vagy Samu s90F, ami panelben ugyanaz.
20-30k-val olcsóbb a samu.
Melyik lenne jobb netflixhez? (premium csomag) -
chungee
addikt
Megoldódott, Chatgpt mondta, hogy megerősítő email-t szükéséges amit a host-nak küldik
-
Matrox1995
tag
Szomorúan olvasom. Remélem hamar megoldják, mert ha ezt az elrontott dolgot élesítik nem Tesztfunkcióra is, akkor több sorozat esetén örökre eltűnhet a magyar hangsáv.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Mi az a családi csomag? Ha a prémiumra gondolsz, abban egy háztartásba kell lennetek. Ha külön háztartásban is szeretnétek, hogy tudjátok használni, ahhoz vendégfelhasználónak kelle lennetek. -
chungee
addikt
Reggelt!
Családi csomagunk van, 3-an vagyunk. Nem én vagyok a "host". De a host sem tudja mi tévő legyen. Van valami ötletetek
Bejelentkezésnél ezt kapom és a másik családtag is.A Host-nál jó minden
"Az eszközöd nem része a fiók Netflix háztartásának"Win10-64bit, naprakész FF
-
fery02
addikt
Na ezt tényleg nagyon hasznos kikapcsolni, pont az imént futottunk bele a Láthatatlan veszély sorozatba, aminél hiányzott a magyar hangsáv (tudtuk pedig, hogy van), de még mindeddig nem kapcsoltam ki a funkciót.
Most kapcsoltam ki az imént és egyből megjelent hozzá a magyar nyelv.
-
fery02
addikt
Ja, "többet kapsz". Most pl. ahogy látom a PC-s webes felületet is kezdik átalakítani Funkcióteszt módban, egy kicsit másabb a felső sáv.
Én ezt kb. 1,5 éve kapcsoltam ki, amikor valami hang loudness szerű cuccot teszteltek és teljesen elrontották vele a hang dinamikáját. (AAC esetén, Dolbyhoz talán nem nyúltak)Valószínűnek tartom, hogy valami Tag került ezekre a hangsávokra, és ezért rejtheti el a felület, vagy inkább pont a fordítottja, nincs rajtuk.
Köszi szépen!
Mi kizárólag GoogleTV-n használjuk a Netflix-et.Kikapcsolom ezt akkor én is és hátha valami minimálisan kevesebbszer fogom hallani általánosan a szomszéd szobából, hogy “nem igaz, hogy ehhez is csak felirat van” szövegelést.

-
Matrox1995
tag
Ez magyarul gondolom ez a “Funkciótesztelés” lenne.
Nálam is be van kapcsolva alapból.Lényegében, ha kikapcsoljuk, “teljesebb” lesz az élmény (ugye az említett esetben megjelent a magyar hangsáv)?
Naívan gondolkodva nekem egyébként pont úgy lenne értelmezendő, hogy bekapcsolt állapotában kapunk általánosan többet.
Ja, "többet kapsz". Most pl. ahogy látom a PC-s webes felületet is kezdik átalakítani Funkcióteszt módban, egy kicsit másabb a felső sáv.
Én ezt kb. 1,5 éve kapcsoltam ki, amikor valami hang loudness szerű cuccot teszteltek és teljesen elrontották vele a hang dinamikáját. (AAC esetén, Dolbyhoz talán nem nyúltak)Valószínűnek tartom, hogy valami Tag került ezekre a hangsávokra, és ezért rejtheti el a felület, vagy inkább pont a fordítottja, nincs rajtuk.
-
fery02
addikt
Szia!
Az appokban (tv, android stb.) ez nem állítható.
Lépj be böngészőben mobilon, vagy PC-n a netflix.com oldalra.
Keresd meg a biztonsági beállításokat, és ott lehet kikapcsolni a feature testinget.Ez magyarul gondolom ez a “Funkciótesztelés” lenne.
Nálam is be van kapcsolva alapból.Lényegében, ha kikapcsoljuk, “teljesebb” lesz az élmény (ugye az említett esetben megjelent a magyar hangsáv)?
Naívan gondolkodva nekem egyébként pont úgy lenne értelmezendő, hogy bekapcsolt állapotában kapunk általánosan többet.
-
Matrox1995
tag
Igen, sajnos megint valami hülyeséget tesztelhetnek, meg ahogy nézem, nem csak a magyar hangsáv tűnik el.
Ügyfélszolgálat meg teljesen dili. Anno bejelentettem, hogy az egyik sorozat 2. évadja monóban van fent. Nem igazán értették meg, nem is kezdtek vele semmit akkor. Viszont 1-2 hónapja ránéztem, és most már az 1. évad is monó.
Ezek után inkább nem jelentek be semmilyen problémát. -
peestike
senior tag
Szia!
Keresd meg a biztonsági beállításokat, és ott lehet kikapcsolni a feature testinget.
meglett a menüpont, kikapcsoltam.
ki/belépve megjelent a magyar nyelv is. -
skroy
senior tag
sziasztok!
nem tudom, hogy erre van e megoldás, de hátha valaki képben van itt.
van a jégbástya anime, amihez van magyar szinkron, de én nem tudom kiválasztani, mert nem jelenik meg a választható hangsávok között.
chat-eltem emberkével, kb elbeszéltünk egymás mellett, de látta, hogy valóban van ilyen sáv.
sorozatjunkie-n ezt írák:
Netflix bug:
The Ramparts of Ice esetén nincs magyar szinkron, ha a “testing functions” be van kapcsolva, ami azért gáz, mivel alapból be van.na, nekem ilyen menüpontom már nincs, régen lehet volt, de már kivette a netflix.
szóval esetleg valaki tud valami bűvésztrükköt, hogy előkerüljön a magyar hang?
köszönöm szépen!
Nálam is be van kapcsolva a teszt funkció, és van magyar szinkron is.
-
Matrox1995
tag
sziasztok!
van a jégbástya anime, amihez van magyar szinkron, de én nem tudom kiválasztani, mert nem jelenik meg a választható hangsávok között.
chat-eltem emberkével, kb elbeszéltünk egymás mellett, de látta, hogy valóban van ilyen sáv.
Netflix bug:
The Ramparts of Ice esetén nincs magyar szinkron, ha a “testing functions” be van kapcsolva, ami azért gáz, mivel alapból be van.na, nekem ilyen menüpontom már nincs, régen lehet volt, de már kivette a netflix.
köszönöm szépen!
Szia!
Keresd meg a biztonsági beállításokat, és ott lehet kikapcsolni a feature testinget. -
peestike
senior tag
sziasztok!
Netflix bug:
köszönöm szépen!
-
aprokaroka87
nagyúr
-
skroy
senior tag
Üdv!
megtudná valaki nézni hogy a kijelölt túlélő című sorozat elérhető-e itt magyar nyelvű szinkronnal?
De mivel visszamondtam az előfizetést így nem igazán tudom megnézni.
köszönöm.Nincs magyar szinkron hozzá netflixen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
megtudná valaki nézni hogy a kijelölt túlélő című sorozat elérhető-e itt magyar nyelvű szinkronnal?
De mivel visszamondtam az előfizetést így nem igazán tudom megnézni.
köszönöm. -
kmarci25
Topikgazda
Fájdalmas jogi vereséget szenvedett el a Netflix Olaszországban: egy római bíróság friss ítéletében kimondta, hogy a streamingóriás az elmúlt években többször is jogtalanul emelte meg csomagjainak árait. A döntés értelmében a vállalatnak nemcsak kártérítést kell fizetnie – amely egy hűséges felhasználó esetében átszámítva a kétszázezer forintot is elérheti –, hanem drasztikusan csökkentenie kell jelenlegi előfizetési díjait is.
A törvény értelmében ugyanis egy szolgáltató nem módosíthatja egyoldalúan a szerződési feltételeket vagy az árakat anélkül, hogy annak nyomós, objektív okát magában a szerződésben előre tisztázta volna.
Kár hogy ilyen törvény nincs mindenhol, bár engem szerencsére annyira nem érint.Azért várjuk meg, amíg jogerős ítélet születik, és ténylegesen fizetett a Netflix kártérítést
-
roseA580
aktív tag
Fájdalmas jogi vereséget szenvedett el a Netflix Olaszországban: egy római bíróság friss ítéletében kimondta, hogy a streamingóriás az elmúlt években többször is jogtalanul emelte meg csomagjainak árait. A döntés értelmében a vállalatnak nemcsak kártérítést kell fizetnie – amely egy hűséges felhasználó esetében átszámítva a kétszázezer forintot is elérheti –, hanem drasztikusan csökkentenie kell jelenlegi előfizetési díjait is.
A törvény értelmében ugyanis egy szolgáltató nem módosíthatja egyoldalúan a szerződési feltételeket vagy az árakat anélkül, hogy annak nyomós, objektív okát magában a szerződésben előre tisztázta volna.
Kár hogy ilyen törvény nincs mindenhol, bár engem szerencsére annyira nem érint. -
nincsnév007
addikt
sziasztok, pc-n a netflixnél nektek se müködik már a pip mód ? a kép a képben mód.
-
roseA580
aktív tag
Az én Netflix áraim:
Árazás (euróban)
Alap : 5,99 € / hó
Standard : 10,99 €/hó ( extra tagsági helyek * hozzáadhatók 3,99 €/hó áron)
Prémium : 13,99 €/hó ( extra tagsági helyek * hozzáadhatók 3,99 €/hó áron)
Attól függően, hogy hol élsz, az előfizetési díjon felül adókat is felszámíthatnak .
De mivel ORANGE Premiere előfizetésem van, csak a Standard és a Prémium különbözeti díjat fizetem!
Egyébként nekem még nem szolt a Netflix hogy árat emel, de visszafogom nézni a számlákat hogy volt e változás.
Erdélyben élek! -
Pierre75
senior tag
Ami a "megbízható" ksh számait veszi alapul...
-
Mr K
őstag
-
kisuttoro
csendes tag
-
szaki04
senior tag
-
skroy
senior tag
-
szaki04
senior tag
-
skroy
senior tag
-
szaki04
senior tag
Mindenki kapott ilyet?

Eddig 3990.- Ft volt... -
Mr K
őstag
Bejelentkezel a web-es felületen, az "Account" (fiók?) oldalra lépsz, ott pedig a "Change plan" (díjcsomag módosítása) menüpontot választod. Eléggé magától értetődő szerintem... (Ha magasabb díjcsomagra váltasz, az azonnal életbe lép (átváltják a korábbi időarányos befizetésedet), ha alacsonyabbra, akkor az a következő számlázási ciklustól lesz érvényes.)
-
GoodSpeed
veterán
No ez a Netflix jó, Prémiumom van 30 napig, utána szerintem Standart lesz. Hogyan lehet majd visszaváltani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
14077 - 14001
14077 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- GIGABYTE Z690 GAMING X garanciával, számlával (a Te nevedre)! Akár 32GB 6400-7600MHz RAM-mal is!
- Lenovo ThinkPad L530 i5 3210M 8GB DDR3L RAM 256GB SSD 100/100
- Patriot 3200Mhz 16Gb DDr4 LAPTOP Ram
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI eladó! GAR/SZÁMLA! Friss BIOS! Akár 6000MHz/CL30 RAM-mal is!
- Dell Latitude 7440 / Core i7 1365U/ 32GB DDR5 /512GB SSD/ 14" QHD 2560x1600 touchscreen / érintős!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,32GB DDR4,256GB SSD,T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI GS63VR 6RF Stealth Pro 15,6" notebook - i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 1060 6GB VGA, 256GB SSD + 1TB
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 256GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
Random dobálja be, tegnap csak 14 nap volt Brave böngészővel, ma Chrome-al már 30 nap.

l.skywalker