- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Amiket eddig leirtam róla azt továbra is tartom , minden rendben vele. 3 Bluetooth os eszközt használok (ford mondeo fejegysége, egy no name kinai fülhalgató hanghivásokra és egy ugyancsak no name hangszóró zenére, hiba nélkül müködnek pont mint android 15 el) mint irta más is , nagyon kevés a látható változás, pár apró változás a Beállítások menüinek sorrendjében, más animáció mikor frissitel egy appot a play áruházban , Hírfolyam menü a főmenübe (vagy alkalmazásváltó ki hogy hívja) pár új ikon, moto ai és motos appokban (ezeket én sose használtam) mintha lenne még pár újdonság. De amit kinézeten kivül látok vagy érzek az az hogy mintha a szoftver sebességén és stabilitásán csiszoltak volna, folyamatosabb/gyorsabb nak tünik az egész. Aksi is talán még jobban birja
-
ViragL
tag
Mivel először "BT"-re panaszkodtál, utána hangminőségre, ezért jól gondolom, hogy egy bluetoothon keresztül kapcsolódott eszközön van probléma hang lejátszásáva? Ha így van én első lépésben törölném a párosítást aztán újrapárosítanám a két eszközt. Főverzió váltás történt, simán előfordulhat, hogy nem sikerült migrálni valami előző verziós adatot.
-
HawerKing
őstag
Érdekes nálam semmi gond nincs! Igaz lehet azért mert én vártam legjobban a frissitést
. Az aksi mintha jobban birná és az animációk is folyamatosabbnak tünnek. -
Konkrét hibajelenség: Whatsapp üzenet küldése után a lejátszott hang dobozszerűvé válik több másodpercre. Messenger szintén ezt produkálja.
Ráment egy órám mire összeraktam mi a baja, mekkora mázli hogy a tinilány nem lóg folyamatosan a chat cuccokon és nem követeli hogy azonnal oldjam meg...
-
NE frissítsetek. Teljesen szétbassza a BT-t.
-
HawerKing
őstag
Aweriot és tényleg. Köszi , a hszed után vettem észre csak, ez fogadott ma reggel.
-
-
nagyati12
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Motorola Edge 60 Fusion telefont. Szeretnék hozzá venni egy töltőt. Az alábbiak közül melyiket ajánlanátok: https://www.dnd.hu/telefon-tolto
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
HawerKing
őstag
kicsit vígasztal. Hát az is biztos hogy Edge 60Fusion után megint csak akkor lesz Motom mikor jó olcsón nem lesz jobb választás. (Ezt is csak azért vettem mert 199€ ért nemnagyon van jobb ami szép is, nemis lassu, kamerában is jó es zenében is , szoftverben is, aksi, töltés
stb) Na nem rosz teló. -
HawerKing
őstag
Azért ez kicsit elszomorít.... Főleg hogy még igérve van rá 3év főverzió frissités..... Még az elsőt sem kapta meg s már passan 1éves model
-
HawerKing
őstag
És micsoda képeket csinál
B.U.É.K.
-
HawerKing
őstag
Elfogadható árban (200€ alatt) nemigazán van jobb
, talán a Xiaomi de az brutál idegölő a sok előre telepített vacak és reklám miatt. Digi nél nagyon sok Moto van előfizura ingyen elvitellel. Nálunk is az egész banda azt vett most xiaomi helyett
Amugy kösz, ja megnyugtattál
Még annyit jegyeznék meg azoknak akik gondolkodnak edge 60 fusion vásárláson hogy brutál jó
nagyon minőségi a kialakitás, szép a kijelző és brutál jól birja az aksi -
HawerKing
őstag
Á srácok azért ez a Motorola Software Fix program eléggé leragadt a win xp appok kinézeténél....
annyira gagyi hogy bizonyisten félek használni.... Nagyon gagyi, pixeles ablakok és szöveg. Mivan ha kifagy a szoftver telepitése közben? Nem is ismeri fel alapból a telefon pontos tipusát te kell válogass... Na én inkább várok a telefon saját maga által felk8nált frissitésre.
am tök ió kis teló, teljesen rendben van az Android 15, semmi bugot nem találtam még. 199€ ért brutál jó, talán ennyiért nincs is jobb -
HawerKing
őstag
Mindjárt 2026 és még az Android 16 sehol
-
HawerKing
őstag
(szerintem is szoftveres akadája van néhány gyártónál) tul messze van a laptopom a rutertől s eddig egy köztes eszközzel (zelefon) kitudtam tolni a wifim hatáskörét.
Az update szerintem jó dolog, jó ha naprakész a rendszer már ha nem rontják el
-
vence
aktív tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Ez szerintem, nem Droid alapfunkció,
hanem az adott gyártó extrája ...
Én pl. még nem találkoztam ilyennel.Egyébként nem igazán látom az értelmét sem ...
ha ehhez tud, akkor elméletileg a router stb-hoz is tud az az akármi csatlakozni, aminek a hotspot-ot adnád.Egyébként pedig "drága" telefont extenderként használni.
Az And 16tal kapcsolatban pedig biztosan van valami a neten.
Én egyébként annak örülök, amíg nem zaklatnak ilyen frissítésekkel.
-
HawerKing
őstag
Hahó
senki ? Mikor kapunk Droid 16 ot? Illetve engem nagyon idegesit hogy ha bekapcsolom a hotspotot kikapcsolja a wifimet
én az aktiv wifimet akarnám megosztani nem pedig a mobilhálózatom adatkapcsolatát. Xiaomi 11T men müködött -
HawerKing
őstag
Ami idegesit hogy még nem jött meg az Android 16 pedig elvileg lassan 2 hónapja elérhető a 60Fusion ra.
Igen 256/8 GBAz aksi eddig brutál. 120hz +5G + minden ami létezik bekapcsolva.
-
HawerKing
őstag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nincs gyárilag fólia. Nemszoktam makró képeket csinálni, de hogy kérdezted kipróbáltam egy pénz érmén és szerintem elég jól sikerült. Ha makróra rakom a kamerát hamar fókuszál s nem mosódik el, pl az ujjlenyomatom is szépen látszik
-
vence
aktív tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Gondolom 8 -256 GB-os változat ....
Az egyik gond, hogy erre a 12 -512 GB-os van, ami eleve drágább ...
+ a szokásos dolgok.
És voltak mostanában jó akciók az edge 60 Pro -ra is.
Szóval házon belül sem igazán versenyképes.Aki pedig véletlenül vett, nem írogat ide, mert valószínűleg nem sok problémája van vele.
A leírt okok miatt pedig inkább Fusion-okat vettek a 60-as sorozatból is, de annak sem túl aktív a topikja.Ami viszonylag pörög az az 50 Neo-s
[link] -
HawerKing
őstag
Hát elég szomorú vagyok hogy ilyen kevesen vagyunk ebben a forumban
ezekszerint nem túl népszerű ez a teló .
Minden esetre én nem bántam meg hogy megvettem. Szerintem nagyon is remek teló, főleg a 200€ árához képest. Az anyag használat és minőség kiváló, a szoftver is nagyon letisztult -
HawerKing
őstag
Vettem is ma egyet magamnak 199€ ért ajándék
-
HawerKing
őstag
Hali, elég kevés ebben a topicban a hsz
azért lehet mert nem tul jó ez a teló s kevesen vették meg?
Akinek van azoktól kérdezném milyen? Vannak idegesítő hibái? Kijött e már rá az android 16? -
mr.tamasbiro
őstag
Lehet rá tenni fóliát az ívelt kijező miatt,nem fog lejönni? Cégesnek gondoltam egyet beszerezni.
-
vence
aktív tag
A B-tel leginkább nem régiós (de Eu-) modelleket kínál,
szinte mindig .... olcsón!
Mint írták, régebbi, stabil cég.Ez utóbbi a Mo-Ma-ról már nem mondható el !!!
Akkor jelent meg, amikor egy másik rövidéletű szereplő eltűnt.Egyébként 100 eFt körüli ár megbízható EU-s forrásokból is elérhető,
akár 31 napos elállási lehetőséggel is! (Pl. >> gomibo )Már új + szín is forgalomba került: > "Pantone év színe 2025."
- Mocha Mousse ( ~ kávé)- - - - -
Érdemes lehet a sima Edge 60 -ast is nézegetni, mert hasonló, vagy jobb !! árakon, majdnem egy az egyben ua. modell ...
csak egy kicsit még jobb is!
- +1 kamera / tele-lencsével;
- ( más színekben) -
szotadi
tag
Sziasztok!
Vásárlásban szeretném segítségeteket kérni(8/256):
MediaMarkt / Euronics 130e Ft
B-tel 96e Ft
MobileMarket (SpotGSM) 93e FtValakinek van tapasztalata a B-tel vagy a MobileMarket webáruházzal?
-
vence
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Itt van a műszaki összehasonlítás:
[link]... lényeges különbség csak a kameráknál van!
Illetve régiónként különböző memória/belsőtár verziókban árulják.
Melyik érdekelne különben?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Ez a normál Edge 60.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Telekom linket mutass hozzá. Edge 60 Fusion szerintem most nincs náluk.
-
cintula187
addikt
Elnézést de a Telekom jelenlegi kínálatában lévő Motorola Edge 60 Dual SIM 5G 12 + 512 GB az ez?
[link] -
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
A készülék csak Android 17-ig támogatott?
-
-
espi38
őstag
sziasztok!
Mi a különbség a Fusion és az edge 60 között mert árán kivül nem látok rajta semmit? -
ghiottone
nagyúr
Téves rendelésből van egy felesleges tokom. Ha kell valakinek hardverapron keressen nyugodtan
-
vence
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Legtöbb helyen hasonló áron vannak
a 8 - 256 GB-os verziók, (esetleg a 12 -256 -os Fusi!)
Illetve az akciók állandóan változnak !!Az Edge 60 -asból pedig van 12 -512 GB-os változat is, azok drágábbak.
De - szerintem - jobban megéri a sima Edge 50 - ott a 12-512 GB van az olcsóbb 60-as áráért és még Snapi-s is! ( SD 7 Gen1 AE )
(Feltéve, hogy valakinek nem a Droid frissítés a legfontosabb.)Remélem lehet követni!
-
kzs
tag
Most egy árban latok edge 60 fusion-t (8gb/256GB) ill. sima edge 60-at (8gb/256GB)
Jobban megéri ilyen esetben a fusion, mint a sima (nem pro)?JAVITVA: mindkettö 8gb/256GB)
-
vence
aktív tag
Legalább linkelted volna, hogy ne kelljen keresnie, akit érdekel!
A kamerás képességek első látásra hasonlóak voltak, annyira nem merültem bele, hogy a rekeszérték vagy a zoom eltérő.
Nem tudom, hogy mit néztél és hogyan,
de nem a rekeszértékben van jelentéktelen eltérés,
hanem teljesen más a kamera-spec-s, ( +1 telephoto/zoom cam.)
kivéve a főkamerát !! -
-
Drughi
addikt
Valaki meg tudja mondani miben tér el az Edge 60 és az Edge 60 fusion?
-
graffin
csendes tag
ha még valaki idetéved:
alza-nál éppen akciós a 12/256-os fusion, 130k.
a kérdésem: fusionban gondolkodtam, de a g86 power változat is megtetszett.
mi a pro/kontra? fusionban 12 Gb memória, g86-ban nagy akku.
Ennyi a különbség? telán még a fuison kamerája kicsit jobb, bár az nálam nem akkora szempont....köszi
-
vence
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
A sima Edge 60 -ast is érdemes figyelni ... láttam már jó árakat.
Esetleg az Edge 50 Pro ...
vagy az Edge 50 - 12-512 GB-os € 300 körül/alatt azért nem rossz ajánlat ...
De jó árak/akciók nem igazán itthon jellemzőek.
Ezeket a telókat a németek - egyébként jóárú előfizetésekkel
(kötnék vmi hasonlót tel nélkül is! ) - akár 1 Euróért is megkapják.Érdekes a Dim 7300-ast a Nothingban nagyon dícsérték.
És az Edge 50 Neo -nak is mindenhol 1A (5 * közeli) értékelései vannak.Ár/értékben azért a 400-as Honor-ok meg sem közelítik a motos alternatívákat, a topikjaikban említgetett egyéb problémákról most nem beszélve.
-
Csak ne lenne ez az Edge kijelző... Van alternatívája flat kijelzővel ennek a telefonnak?
-
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még az 50-es fusion van.Szeretném lecserélni egy 60-as 12 gb-ra,Nem tudtok most valami jó webes vételt valahol?
Sajnos az árukereső csak az alzát meg az emagot adja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Az aksi mintha jobban birná és az animációk is folyamatosabbnak tünnek.
Motonál megkésnek az updatek ugylátom, mint nálunk a fizu. Se fő verzió se biztonsági se play áruház,

annyira gagyi hogy bizonyisten félek használni.... Nagyon gagyi, pixeles ablakok és szöveg. Mivan ha kifagy a szoftver telepitése közben? Nem is ismeri fel alapból a telefon pontos tipusát te kell válogass... Na én inkább várok a telefon saját maga által felk8nált frissitésre.
én az aktiv wifimet akarnám megosztani nem pedig a mobilhálózatom adatkapcsolatát. Xiaomi 11T men müködött
ezekszerint nem túl népszerű ez a teló .