Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Elég durva ez a shadow rend rogue build...
Régebben is volt olyan rogue build amivel el lehett érni 10k corruptiont, de az csak bossra volt jó, mappingra használhatatlan volt. Ezzel most mapozni is lehet 10k-n: [link]
-
freddirty
senior tag
Azt hiszem alapvetően csak menni kell egy irányba, nem szabad az első corruption mapnál megállni. Fog növelődni ahogy távolabb mész. De tény hogy macerás. Ahelyett hogy bármelyik mapon tudnál szabadon nehézséget állítani az eddigi maxra+egy kicsire amit sikerült futni, bajlódni kell. Pl d4 pit mennyire egyszerű a megoldás és ugyanazt a célt szolgálja.
-
savior
őstag
Nekem is a corruptionnal van gondom. Nagyon lassan megy felfele. Kell vagy 10-15 mapot menni mire elerek a corruption novelo echoig, aztan az adott ra 6-t. Raadasul mindegyik monolithot csinalni kellene hogy a jobb bonuszokat osszeszedjem a vegen.
-
-FreaK-
veterán
válasz
freddirty
üzenetére
Startkor kezdtem. Oké, akkor tud adni LP-t a nemezis, ez volt a kérdés
Ismerem ezt a stratégiát, csak nem használom, mert MG-n vagyok. Ez Cof-nél működik, mert ott sok az item
Nem kell mindenhol kifarmolni a corruptiont, ott a catch-up mechanic. Amikor csinálsz egy echo-t egy alacsonyabb Corruption monoban, akkor megjelenik egy orrobys, amivel az eddig elért legmagasabb corruption-re húzza fel az adott mono-t.
-
freddirty
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
nemrég kezdted a szezont? Én egy hete kezdtem, és így farmolom a magasabb lp-s itemeket. LP nélkül esik akkor irány a nemesis, ha 1lp-vel esik, akkor mehet egyből gyűjtőtabra a turtle-höz. Ha nemesis sikeresen rárak 1lp-t akkor irány a turtle tab. Ha már van egy jó adag akkor irány a turtle, mindet bedob és reménykedik az lp2-3ban. Kb 1 max 2 item egy full turtle tab után. A turtle maradék megy nemesishez megint, érdemes akkor 1-2 nemesis echo chain-re rámenni.
De mostanra ráuntam egy kicsit lvl96-ra, nem jó ez a "monolit" rendszer hogy szét van darabolva 11 részre. Nem fejben tartható, teljesen felesleges és időrabló feltolni mindenhol a corruptiont. Gyakorlatilag egy monolitikus teljes atlasz kellene, woven boss mapokkal. El kellene felejteni ezt az egész stability gyűjtést meg akár a corruptiont is.
A woven liga mechanikát is teljesen be kellene végre integrálni és a map tree-t atlasz map tree-vé alakítani.
A POE1 endgame mechanikája sokkal jobb. A POE2 próbálta megújítani ott is az atlaszt de ott sem sikerült annyira.
De sokat fejlődött az LE az évek alatt csak nagyon lassan. Most hogy ráléptek a poe like útra és cosmetic sh*tből próbálnak gaas modellben túlélni, kíváncsi vagyok merre és hogyan tovább. -
-FreaK-
veterán
Nektek volt mostanában, hogy a nemezis egg +LP-t adott egy itemre? Én ebben a szezonban nem láttam még ilyet, de mintha az előzőben sem. Pedig emlékszem, hogy régen volt egyszer talán 3LP is belőle.
-
sto1911
veterán
https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/fireball-sorcerer-guide
Itt betolt valakinek a passziv es skill tree kepek? Elovettem a regi karakteremet, de egy passziv pont sincs kiosztva valamiert

-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Na végül összeállt a kari, mint az a bizonyos bugyi.
Ilyen c550-eket farmolgattam lazában a végén. Jóval magasabb is menne, de nincs kedvem kiütni.Elég szenvedősen indult, de összeraktam és kiszedtem, amit lehetett. Kicsit sajánlom, hogy a set amu-ra nem lett meg a +1 all skill corruption, de már nincs kedvem többet beleverni a cycle-be. Ha nem lennék teljesen szar ezekben a boss mechanikákban, über Abby is lemenne simán. Bal oldalt az a omen quest sem lett meg, gondolom kell hozzá az über boss, van nem tudom, de annyira nem is érdekelt...

Összeségében elég pozitív a véleményem a játék állapotáról, sok mindent fejlesztettek benne, de az endgame az továbbra is kicsit monotonnak érződik a Poe-hez képest, de jó úton halad.
-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Eléggé szopok ezzel a Lightning Blast Runemaster-rel, marha nehezen jönnek hozzá a dolgok, közben meg viszonylag papír és lassú, mint a csiga a mana csökkentős cipő miatt.
Még nem találtam olyat, amire rá tudtam volna tenni a movespeed-et. Talán a sebzésem már alakulgat c100-ra, de az se nagy kaland egyelőre. -
la_cc
addikt

Ahhoz, hogy ezt a set részt ráberheljem egy item-re szükségem van forging potentinal-ra és egy üres affix-ra is, nem?
Vagy Glyph of Despair-rel seal-elni egy helyet neki. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igen es a jelenlegi karim 4.7 seces smoke bombja ehez nem optimalis , valamint az se hogy fele a resiknek nincs capelve. Ettol fuggetlenul lvl 70 ota empowered monokat tolom vele most lettem lvl 87 szoval ki fog ez alakulni csak talaljak mar egy nyuves forge-ot ahol tudnam shatterezni a set-eket, mert 2 sloton olyan cucc van aminek sok ertelme nincs csak az a franya setbonus az kell...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Meg ha jól láttam, akkor ehhez folyamatosan a smoke-ban kell maradjál, hogy legyen sebzés. Amúgy tetszik ez a build, elég op-nak tűnik. Kipróbálnám, de még csak a második normál echo-ig jutottam el így is, szóval még odébb van mire ezt ki fogom próbálni

-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Meh, az Omen's veil/ 3x omen egyszerre rugoval sem megy, legalabbis lvl 87en kezdo gearben nem, igazabol az a baj hogy nem eleg hogy egyszerre kell aktivalni a 3 oment hanem ugy kell mozogni folyamatosan hogy nehogy kifussal a 10 sec-es timerbol amit az adott omen koron kivul beinditasz, tehat folyamat aktivan kell tartani mind a 3 kort es kozben valahogy( nem tudom hogy) kimozogjad az osszes trutyit amit a 6 champion meg a tobbi apro folyamat alad pakol, a debuffok mennyisege szinte kovethetetlen, ugye mindegyik champion pont olyan shred resiatncet pakol amilyen sebzest o maga csinal, ehh ez kicsit tul van tolva, szerintem, es ez meg csak 3x tier 1....
-
Sunrider987
aktív tag
Ebben a szezonban nem akartam nagy erofeszitest tenni szoval maradtam a meg mindig S tier Judgement paladin starternel azzal a hatso szandekkal hogy ha nagyon uncsi akkor majd atrakom judgement aura verziora vagy akar teljes respecc es majd vk vonalon valami.
Akarhogy is lvl 91re teljesen meguntam, meg ki is abrandultam a paladinbol, a 3x omen egyidejuleg quest az nem ment es nezelodni kezdtem, Lizard_IRL eppen online volt, belehalgattam, ontotta a poenokat, kivetelesen jo formaban tolta es akkor valahonnan/valakinek megmuttata streamen ezt a buildet es felrobbant a chat
. Az a jopofa hogy a vidiben mindent magyaraz es azt is elmondja hogy amennyiben kinyirjak a kozeljovoben (mert az hetszentseg hogy igy nem fog maradni) vagy kovi szezonban akkor is ott van a ranged verzioja. Tokre meghozta a kedvem, gyurom ezerrel, ajanlom mindenkinek aki szereti a rugot. -
-FreaK-
veterán
Ez a build is tetszik, ha valaki palát indított, érdemes ránézni: Abyssal Echoes Void Knight by Volca
-
Gothmog
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Akinek van kedve együtt játszani:
- STEAM: 102472748 -
la_cc
addikt

Miért nem spawn-olnak szerintetek ezek, ha ki van rakva a skill pont?
-
savior
őstag
Valaki járatosabbtól kérdezném, hogy hogyan lehet itt cuccot vagy goldot átadni másnak. Van valami módja, valami feltétele?
-
dante3
addikt
válasz
Gothmog
üzenetére
Én is azzal próbálkozom, egyelőre még csak lvl44-nél tartok, nagyon könnyű játszani, és rendkívül jól sebez. Egy dolog amire nagyon kell figyelni, nekem még nem sikerült rendesen belőni: Iszonyatosan manaigényes, nagyon sokszor megállok még a pörgéssel, mert kifogyok. Elég tankos is, eddig nem sikerült meghalnom vele.
-
la_cc
addikt
Ugye most kétszer +1 all stat van, ha kipörög a campaign. Első a kigyónál, a második meg a hegyen fent. Mikor adja meg a 2. stat-ot? Kipörögött, de csak +1.
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
Még 2022 közepén játszottam a Last Epoch-kal, mondjuk nem sokat, mert a kampány elérhető részét vittem ki, meg valami minimális endgame-et toltam. Azóta rá sem bagóztam. Most eszembe jutott, hogy indítanék egy karaktert, megnézni, hogy mennyit fejlődött azóta a játék - vszg annyi lenne most is, hogy végigvinném a kampányt, és ránéznék az endgame tartalmakra. Ha az utóbbi behúz, akkor persze tolnám, míg bele nem unok. (Azután megint félretenném egy időre a játékot.)
A fenti bevezető után a lényeg:
Magatalálósan játszó embernek (tehát ne valami ez és ez a tárgy kötelezően kell hozzá, hogy működjön a build), nulláról indulva, tud-e valaki ajánlani olyan buildet, ami szintezéshez is jó, de ha ráharapna az ember az endgame-re, akkor ott sem feltétlenül béna kacsaként fog totyogni, hanem van benne még fejlődési potenciál?
Anno Primalisttel vittem végig - azt a classt most hagynám. A varázslósabb osztályokat (mage, acolyte) szintén hanyagolnám, mert inkább valami melee karakterhez lenne kedvem. (Tehát marad a Rogue - Bladedancer vagy a Sentinel, s onnan mondjuk Void Knight vagy Paladin vonal.)
A fentieket összegezve:
Van-e olyan Bladedancer, Void Knight vagy Paladin build, amely nulláról indulva csak a maga találta cuccokkal (hosszabban holmikat farmolni jellegű megállás nélkül) jól muzsikál a kampányban, s onnan különösebb átvariálgatás nélkül az endgame-be is átléphet vele az ember? Nem baj, ha a jobb/bal egérgomb nyomva tartásánál kicsit bonyolultabb, de azért ne kelljen hozzá polipnak sem lenni, illetve mivel baromi régen játszottam a Last Epoch-kal, és akkor sem merültem bele nyakig a játékmechanikákba, lehetőleg ne a legbonyolultabb, a játék apróságait oda-vissza ismerni kell jellegű build legyen.Tudom, nézegethetném a Maxrollt és társait, de gondoltam, hogy akik játszanak, azok talán élből tudnak jó/hasznos tanácsot adni, amit előre is köszönök szépen!
-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Na kicsit bele tudtam kezdeni, 20-on valamennyi szintig jutottam. Hát azt kijelenthetem, hogy a mage levelling geciszar egyelőre ezzel a maxroll-os spellblade build-del. Ez gyakorlatilag egy melee build.

Adok még neki időt, mert kell a Gemini passive a spellblade ágról, hogy skillt váltsak, lehet onnan pörgősebb lesz, de a glacier-rel menni elég lassú gameplay, mert sosincs mana és tölteni kell vissza a másik skill-lel, így elég akadozós 1-1 fight üteme számomra.
-
-FreaK-
veterán
Fejből így most nem tudom, itt a videó, illetve a planner .
Én mindenképpen az övét fogom csinálni, elég komoly számításokat szokott csinálni a háttérben, nagyon ért hozzá.
Tegnap lvl14ig jutottam azthiszem, elég jól lehet haladni. Szerintem változtattak kicsit a skilleken, mert nem rémlik, hogy az első pár szinten ennyi skill volt már.
Illetve ami nagyon OP az elején azok az Omenek és belőlük a corrupted itemek, azt érdemes csinálni mindig ha meglátjátok.
-
la_cc
addikt
Vannak twitch drop-ok, összesen 8 órát kell képernyőn lenni a következő 2 napon belül.
#1863 -FreaK-
Fogalmam sincs egyelőre, szét kéne néznem a gameplay-ek között, hogy melyik milyen, nem is biztos, hogy indítok karit még, pedig az előző cycle-t teljesen kihagytam. Jó lenne valami olyasmi, amivel egyáltalán nem voltam pl. Spellblade vagy Runemaster, esetleg Sorcerer.Ez a Lightning Blast Runemaster pl. tetszetős, így elsőre és kari is teljesen új lenne.
-
ƵøŁĭ
veterán
Nekem marad megint a Judgement Paladin.
-
la_cc
addikt
Ez kell nekünk: Maxroll tierlist

-
-FreaK-
veterán
Na, pont ezt kerested! kevés gombos "lazy dad" buildek:
Last Epoch Top 5 Lazy Dad Gamer Builds I Recommend For Shattered Omens -
dante3
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nem rossz, néztem is pár videót róla, 1600+ C-t is bírja, ha jól van gearezve. Wudi videójában láttam meg a Profane Veil Warlock buildet, nem néz ki rosszul az sem, bár ott már többet kell zongorázni. Meg sajnos ezekkel a lassú CD-s skillekkel mindíg meggyűlik a bajom, de ugye a legjobb változtatás volt a múltban, hogy könnyen válthatunk masterit, pl. egy necro nem szokott csalódást okozni. Még van öt óra kiagyalni...
-
savior
őstag
Warpath void knight elég jó helyen van, de eddig mindig azt (is) játszottam. Lehet most kikellene próbálni valami mást.
Abomation necro az a gólemes nekró? Érdekelne, de nem tudom mennyire kezes bárány a csatában. -
-FreaK-
veterán
Rengeteg build ajánló van amúgy, pl. épp feldobta wudijo tier listjét: [link]
-
savior
őstag
Ki mit indít?
-
dante3
addikt
Patch notes: [link]
-
-FreaK-
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Jó lenne ha a kampányon változtatnának. Annyira unalmas kivinni mindig. Azt se tudom megérteni, hogy bizonyos dolgok miért nem kerülnek automatikusan a leltárba. (Affix Shards) Miért nincsenek események szezon közben? Ha ez így fog folytatódni akkor nem lesz itt siker.
-
dante3
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Sajnos igen, kisebb eventekkel kitölthetnék a két szezon közti
űrt, visszahúzhatnának pár playert ezzel. Mint poeban a gauntlet , vagy valami hasonlót, amit mtx-el jutalmaznának! Most meg különösen elcseszték ezzel az üres 6 hónappal. Augusztus óta nincs új tartalom, nem csoda, hogy szinte senki nem játszik vele.
-
-FreaK-
veterán
Én akkor is inkább MG-t választom, sokkal hamarabb ki tudsz próbálni egy build-et.
A szezon elején ha játszol folyamatosan, akkor azért össze tudod szedni a goldot, nekem S2-ben sikerült elérnem a cap-et, de tény hogy amikor már a csúcs itemeket kéne beszerezni, akkor bajban vagy. MG inkább a karakter elején kedvező és kevés játékkal, a CoF meg a végén, és/vagy sok játékkal.Most szar a gold helyzet igazából, eddig nem annyira éreztem. Most eleve szezon vége van, illetve ez az S3 sem volt túl népszerű, kevés a játékos. Néztem a steam chart-ot, hát elég gyalázatos.

-
dante3
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
"Ha az egyik monolitodban (pl. 100-as szint) már magas a korrupció, de egy másikban (pl. 90-es) alacsony, a játék automatikusan segít a behozásban:
A folyamat: Menj át az alacsony korrupciójú monolitba, és csinálj meg egy darab Echo-t.
Az eredmény: Ezt követően garantáltan megjelenik egy Shade of Orobyss echo a közelben. Ha ezt legyőzöd, a korrupció egy nagy ugrással (akár 100+ ponttal) felemelkedik a karaktered által elért legmagasabb szintre.
Feltétel: Ez csak az Empowered (Feljavított) monolitokban működik, és a karakternek már el kellett érnie az adott korrupciós szintet a fiókján belül."Valószínűleg már próbáltad, de csak ezt találtam ebben a témában.
-
-FreaK-
veterán
Corruptiont nem viszi át másik echo-ba, nem tudjátok hogy mi lehet a gond? Egyikben felvittem 138ra, utána hiába csinálok másik empowered-ben meg monokat, nem dobja be a shade-et. Van valami kritérium esetleg, hogy pl. az összes meg kell legyen empowered legalább? Vagy kikerült ez a megoldás s3-ra?
-
dante3
addikt
Már december elején bejelentették a dátumot, állítólag egyeztettek a ggg-el, hogy mikor férnének be, és ne egyszerre induljanak a ligák. Nagy a verseny, kevés a holtidő: Poe1-2, Diablo 4., Tochlight stb..., nehéz helyet találniuk a nagyok között. Mondjuk 3 hét alatt azért a poéban kis szerencsével ki lehet maxolni egy hero-t. Streamereknek biztos lesz idejük
-
dante3
addikt
Soká lesz az a március 26.... [link]
-
dante3
addikt
Nem ismerem a költségvetésüket.
Én csak egy játékos vagyok, sokszor a családi kiadásainkat sem látom át
"A fejlesztőstúdió története és létszámaKezdetek: Az Eleventh Hour Games egy teljesen távoli munkavégzésű, független (indie) stúdióként indult 2017-ben, a Last Epoch játék iránt szenvedélyes ARPG rajongók egy kis csoportjából, akik a Redditen keresztül találtak egymásra.
Növekedés: A stúdió mérete a kezdetektől fogva folyamatosan nőtt a játék sikereivel párhuzamosan.
2020 elején még csak körülbelül három tucat ember vett részt a fejlesztésben.
2021 júliusára a létszám elérte az 50 főt.
2025 júliusára a csapat mérete meghaladta a 100 főt.
Jelenlegi állapot: A KRAFTON általi felvásárlás után Judd Cobler, a stúdió alapítója és játékigazgatója jelezte, hogy a további növekedés és a jövőbeli tervek megvalósítása érdekében aktívan keresnek új munkatársakat. A LinkedIn adatai alapján a cégnél körülbelül 99 alkalmazott dolgozik, a PitchBook pedig 92 főt említ, de a hivatalos közlemények a 100 fős létszámot is meghaladó, folyamatosan bővülő csapatról szólnak."Gondolom mostanság az ingyenmunka már nem helytálló. Rhykker szerint kellett a pénz a fejlesztéshez, hogy fenn tudjanak maradni a AAA-s játékok mellett.
-
dante3
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Sok negatív kritikát kapnak a bejelentés miatt, de egy kicsit belegondolva a D4 Spiritborn kb. uez volt. Kaptál egy területet egy kis sztorival fűszerezve, és egy elég erős kasztot. Ugyanúgy fizetned kellett érte, ha meg akartad szerezni magadnak! Szezon/liga a többi AAA arpg-nél sem tart 3-4 hétnél tovább, legalábbis én megunom, elfogy a tartalom és a lelkesedésem is... Poe, D4 vagy LE, mindháromnál benézek, van amikor behúz pár hétre, de skipelni is szoktam néha pár nap után. Például a D4-ben minden szezon szinte uarról szól, csak éppen lof@szkákat kell gyüjtögetni, ami erősiti a karaktered, másik szezonban meg fittyfüttyöt. Uaz a mókuskerék újra meg újra. Kíváncsian várom, az állítólagos változtatásokat ott is köviben. Rhykker is elmondta a LE kapcsolatban egy új videójában, hogy lépniük kellett, szükség van pénzre, különben vége lett volna a játéknak. Én szeretem a játékot, és szívesen támogatom őket, nem hiszem, hogy évente egyszer nem bírja ki a pénztárcája az embereknek, amikor milliós konfigokkal játszanak sokan.
Amúgy meg semmi nem kötelező, a többi kaszt továbbra is életképes lesz szerintem. -
ƵøŁĭ
veterán

Kemény.
-
sto1911
veterán
Nem azt mondom, hogy ne kerjenek penzt soha, semmiert, de szerintem tul korai, ez egy felkesz jatek, de a nagyobb gond, hogy nem ezt igertek (javits ki, ha tevedek).
Jo reszet az en problemaimnak leirtad egyebkent, viszont abszolut nem hasonlitom a jelenkori blizzhez oket, mert az meg annal is rosszabb
Az, hogy OP vagy sem, pont a jatekelmenyt veszi el szerintem, mert ki akar gyenge karakterekkel (= kevesebb loot, lassabb fejlodes) jatszani, ha van egy OP is? En is single nyomom (most epp moddolt D2R), sose erdekelt a piac resze, csak ha nem mukodik, akkor szantsak be az egeszet es fokuszaljanak masra. Ott vannak a dungeonok, azok is inkabb minek... Persze figyelmen kivul lehet ezeket hagyni, de akkor is ott lesz tudat alatt...
A sztori pedig fontos lenne, a D2-nek szerintem kifejezetten jo volt, a D3-on sokan kiakadtak akkoriban, igaz mas ARPG sztoriokra nem is emlekszem en sem
de ebbol az idoutazos tortenetbol sokkal tobb is kijohetett volna.Annyira szerettem volna, hogy ez egy jo jatek legyen, de az alap mechanikan (crafting) nem lett az szvsz. Majd kovetkezo szezonban ranezek, hatha lesz valami, ez a dinos nem adta annyira, mint az elozo.
-
la_cc
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Nana...
Nem kell károgni, hogy pénzt kérnek valamiért, amiről még nem is lehet tudni, hogy milyen class konkrétan, illetve mennyi is volt a game? 35 EUR? Hány játék órát / season-t akarsz ennyiért? Én konkrétan szerettem volna támogatni a fejlesztőket még valamivel, de annyira randa MTX-eket terveznek, hogy nem tudtam semmire pénzt kiadni azóta sem...
A stash növelésért is eszméletlen nagy fail, hogy nem kérnek pénzt bundle-ökként, mint a PoE-ben. Hát most lesz értelme, remélhetőleg, hiszen PÉNZBŐL él ez a cég is, mint mindegyik.Ha nem adja a design, ne játsz vele, van elég más hack 'n' slash a piacon, amivel el lehet ütni az időt.
A technikai háttér miért is lenne "kaka"? Egyetlen egy DC-re vagy server issue-ra sem emlékszem a versenytársakkal szemben, illetve nekem az elejétől kezdve hihetetlenül simán fut a játék.
Story? Van story a game-ben?
Poe-vel 5-6 éve játszogatom a ligákat és az égadta világon fogalmam sincs a story-ról és nem is érdekel, mindkettőben olvasgatás nélkül skip-elek minden dialógust, mert nem az a hack 'n' slash genre lényege, hogy olvasgasd. Ha ilyen játékot akarsz tolni, nem jó helyen keresgélsz.Az, hogy mi OP meg mi nem, kit érdekel? A trade market szét van baszva minden egyes ligábanál, ezért kell CoF-ben tolni és magas ívről szarni az egész drámára. A Judgement pala nem OP ligák óta pl.? Tök mind1, mi OP és mi nem, a lényeg, hogy szórakoztasson, ez nem egy verseny.
A teljesen inkompetens Blizzard brigádot ehhez a csöpp 100 fő alatti céghez hasonlítani is teljesen értelmetlen. A D4-ben az agyhalott faszok az XP-zést nem tudták belőlni, season-okon keresztül állítgatták jobbra balra, annyira fogalmuk nem volt, hogy mit is akarnak.
A Reddit-en meg mindig picsognak minden miatt, TELJESEN felesleges azzal a negativitással azonosulni vagy ide hozni, elég lesz akkor temetni a game-t, ha tényleg kuka lesz és még most bőven nem az.
Igaz viszont, hogy az utolsó cycle gyenge lett és kevés lett új content, ami amúgy is gyenge pontja egyelőre a game-nek.
-
sto1911
veterán
RIP LE.
Egyreszt ellent mondanak sajat maguknak (minden tartalom ingyenes lesz), masreszt eladtak magukat egy alja cegnek, harmadreszt a jatek nincs olyan formaban, hogy tobb penzt lehessen kerni erte. Az alapok jok, de valahogy a dizajn nekem egyaltalan nem adja (ez mondjuk nem fog valtozni), a hangok semmilyenek, a technikai hatter kalap kaka. Sztori felbehagyva.
Redditen volt egy olyan komment, hogy meg a Diablo Immor(t)al se adta penzert a kasztokat, a LE meg igen (valamit majd ad, hogy ez teljesen uj kaszt lesz vagy valami varialasa a meglevokenek, igazabol mindegy, egyik se szimpatikus, meg a penzes ugy is OP lesz, mint allat.)
-
dante3
addikt
[link]
Háát, vegyesek az érzéseim... -
boogie84
veterán
18:00-tól indult a 3. szezon.
-
dante3
addikt
Semmi extra, 21.-én jön a 3. szezon. [link]
Krafton felvásárolta az Eleventh Hour Games-t, hogy ebből mi fog kisűlni, nem tudni. Elvileg a szerverkörnyezet jobb lesz, talán az anyagi erőforrások is. Sokan támadják őket ezért, mert PUBG sem fejlődik a kezük alatt, és pereskedések folynak a Subnautica 2.-vel kapcsolatban, mert nem fizet a cég. Szóval a Kraftonnal közösködni nem biztos, hogy a legjobb döntés volt...
-
ZsYr
tag
Volt valami komolyabb update mostanság?
-
tibee77
őstag
Ahogy irtam azt probaltam mar de most jövök ra, hogy lehet nem 1000es corruption-ön kellett volna probalni, mert ott idegesitett, hogy sokat halt.Most mar mindegy, felhuztam egy rogue-ot , mehet a falconer.Idaig tetszik, jo gyors playstyle fekszik minden gyorsan, igaz csak a sztori vege fele tartok.
Amugy ott ahogy neztem ez az aerial assault az meg a dive bomb ami mindent visz, brutal hullanak töle a mobok, umbral blades-t nem is kell olyan sokat hasznalni?!ƵøŁĭ: en is jo sokaig farmoltam, konkretan 900 körüli corruption-ig mentem el, mire dobott egyet.Aztan imprinteltem a cof tree-be es mar 4. esett par napon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen c550-eket farmolgattam lazában a végén. Jóval magasabb is menne, de nincs kedvem kiütni.

Még nem találtam olyat, amire rá tudtam volna tenni a movespeed-et. Talán a sebzésem már alakulgat c100-ra, de az se nagy kaland egyelőre.
. Az a jopofa hogy a vidiben mindent magyaraz es azt is elmondja hogy amennyiben kinyirjak a kozeljovoben (mert az hetszentseg hogy igy nem fog maradni) vagy kovi szezonban akkor is ott van a ranged verzioja. Tokre meghozta a kedvem, gyurom ezerrel, ajanlom mindenkinek aki szereti a rugot.

meg asszem a link is a maxroll-os oldalhoz.