- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon #278051 üzenetére
Nekem csak RudyProject fotokromatikus lencsékkel van tapasztalat, Red és Black lencséim vannak Cutline modellel, leginkább Red el megyek, és tökéletesen látom vele(black-el nyáron talán....nem emlékszem
) , de egyébként sem lenne gond mert ha vezetek lenézek és lencse alatta pont látom a kijelzőt., én is automatikus fényerőn tolom.
Ám bizony így is földutakon akart vezetni. Ha gravel úttípust indítottam, akkor nem lehet ebből kizökkenteni anélkül, hogy elveszne a felvétel? Nem találtam meg. Mert miért ne akarhatnék egy adott pont után műúton visszatérni.
Fogod és a "navigációt leállítása". Ettől az óra megy, de a navigálás leáll, és tervezhetsz újat. A többiről így óra nélkül nincs infom.Ha letérnél az útról amit ő ajánl, akkor ha kitartóan mész mész tovább, egy darabig fogja csak mondogatni hogy "fordulj vissza" rossz gps szokás
aztán észhez tér, és kikeresi neked hogy tudnál újra az útvonalhoz csatlakozni leghamarabb arról amerre mész épp, és már arra navigál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest