- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon #278051 üzenetére
Nekem csak RudyProject fotokromatikus lencsékkel van tapasztalat, Red és Black lencséim vannak Cutline modellel, leginkább Red el megyek, és tökéletesen látom vele(black-el nyáron talán....nem emlékszem
) , de egyébként sem lenne gond mert ha vezetek lenézek és lencse alatta pont látom a kijelzőt., én is automatikus fényerőn tolom.
Ám bizony így is földutakon akart vezetni. Ha gravel úttípust indítottam, akkor nem lehet ebből kizökkenteni anélkül, hogy elveszne a felvétel? Nem találtam meg. Mert miért ne akarhatnék egy adott pont után műúton visszatérni.
Fogod és a "navigációt leállítása". Ettől az óra megy, de a navigálás leáll, és tervezhetsz újat. A többiről így óra nélkül nincs infom.Ha letérnél az útról amit ő ajánl, akkor ha kitartóan mész mész tovább, egy darabig fogja csak mondogatni hogy "fordulj vissza" rossz gps szokás
aztán észhez tér, és kikeresi neked hogy tudnál újra az útvonalhoz csatlakozni leghamarabb arról amerre mész épp, és már arra navigál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Steam topic
- Gaming notebook topik
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged