Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Csokicsibesz #244079 üzenetére
Tudni akartam amit most számomra vegre jónak erzek arányaiban hol lesz egy outin elfoglalt pozimhoz. Ezt bonyolult lenne leírni. Ezt a váz progit használtam az adatok összevetéséhez (ez épp a csepelem geója) míg nem tudtam élöben lemérni ezzel kalkuláltam az outikat. (Beírva az adott bike geojat itt aztán minden részlet megadható, bekapcsolhatóak különböző funkciók plussz méret adatok..minden is). Azonos nyeregmagasság mellett. Es szépen kiadja a dolgokat... arra teljesen jo h pl megtudjam a mostani koramány tavom es esésenek nagysága, milyen outi geonál lenne hasonló. Vagy ha babralunk a stucnin mennyit emel távolít..stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest