- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf74
tag
Sziasztok.
Hátha...
A Kréta alkalmazás eddig értesített rendesen.
A héten nem jönnek meg, csak ha megnyitom.
Többi alkalmazás rendben megjön. Engedélyek megadva, lehet a progi szarozik?. Szokott
Nektek? -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon kedves barátom gondolkozik S22-ben. Azt szeretnénk kérdezni, jelenleg hányas android van a telefonon és meddig lesz még támogatott, meddig fog kapni friss android verziót?
Köszönjük szépen a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
ClioRS
őstag
válasz
George2077 #11195 üzenetére
Egy percig se gondolkozz. Életem egyik legjobb pillanata volt mikor lecseréltem ezt a telefont, még úgy is, hogy a OneUI 6.0-val már egész jó lett az üzemidő. Válaszd az S23-mat
-
mdraco
őstag
válasz
George2077 #11190 üzenetére
Ha bevállalod a rizikót. Ha kifogod, kénytelen leszel wifit kikapcsolni. Felvettem a kapcsolatot samsung call centerrel, csináljak hard resetet, vigyem szervízbe. Na menjenek a ...
-
ClioRS
őstag
válasz
Semmiképp se. 23-mal sokkal jobban jársz. Én ezt az utat jártam be, ég és föld a két telefon, sokkal jobb a 23.
-
luciferc
őstag
Az S22 kamerája 3x zoomnál elkezd berregni, a kép hullámzik, láthatóan nem érzi a kamera hol kellene megállni és folyamatosan próbál zoomolni. Volt már valakinek ilyen? Még garis, mire számítsak szerintetek? Szétkapják és kamera csere? Össze tudják rendesen tenni utána? TMX a játékos...
-
plaszy
őstag
válasz
De
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
z.z
csendes tag
A legutóbbi frissítés óta nem működik nálam a naptárból az emlékeztető. Tapasztalt más is ilyet?
Ha létrehozok egy próba bejegyzést, nem jelez az adott időpontban. Kitörlöm, majd visszaállítom a kukából, akkor meg jelez.
Rediten látom, hogy tavaly tavasszal volt már ilyen bug a One UI 6.1-ben.
Szerk.: Ezt a februári patch-et még nem raktam fel. Mindjárt kipróbálom azzal is.
Szerk 2.: Azzal se működik.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Februári frissítés érkezett
-
mdraco
őstag
Ma kétszer lefagyott s indult újra. Újraindulás után meg érezhetően felforrósodik. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mit tudnék tenni ilyen helyzetben, hard reseten kívül?
-
csacsi67
addikt
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy azt nem lehet beállitani valahol ,hogy a WoWFii részetsitse elönyben nálam csak akkor van WoWFii ha repülő modba rakom köszönöm.
-
csacsi67
addikt
sziasztok elnézést a kérdésért wofi megy a telekom hálozatán?
-
Essejó
veterán
válasz
asdf74 #11175 üzenetére
Nekem a legfelső sorban megjelenik, hogy ha valaki írt msn-en aztán pár másodperc múlva el is tűnik. S22+
Be is baxna, ha vezetés közben kitakarnák a waze-t.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Ernesst
aktív tag
válasz
asdf74 #11170 üzenetére
Nincs mit. Egyébként az "Üzemmódok és rutinok" lehetőségen belül érdemes nézelődni, kísérletezni, egész jó dolgokat be lehet állítani. De az AOD értesítés utáni időzítésére nem találtam lehetőséget. Csak a bekapcsolására értesítés esetén, de ez meg ugye a "sima" AOD beállításoknál is ott van.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
asdf74 #11168 üzenetére
Korábban Taskerrel csináltam ehhez hasonlókat. Ott meg lehetett oldani, hogy x idő után y feltétel esetén mi történjen. Aztán később a Tasker tudását egyre erősebben kezdték korlátozni az új droid verziók, így már sok mindenhez root kell, így már nem érdekel.
Szerintem alapértelmezett lehetőségként viszont nincs ilyen. Csak amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
asdf74
tag
Sziasztok! Bocs nem olvasok vissza így lehet egyszerübb lesz (nekem).
Új S22 tulaj vagyok, nem volt még Samum. Meg lehet azt csinálni hogy az aod amikor felvillan hogy értesítés jön (pl messenger) akkor utána ne mutassa addig amíg meg nem nézem. Tehát a következő értrsítésig tűnjön el. Akksi miatt ugye mert elég karcsú. Nekem most ha jön értesítés addig megy az aod amíg meg nem nézem, akkor eltűnik. Köszi 🙏 -
kpityu2
őstag
-
Essejó
veterán
-
kpityu2
őstag
Nem tudom mi van, de nagyon nem akar működni az ujjlenyomat érzékelés. Eddig semmi gond nem volt vele, most meg köhécsel állandóan. Már újra is regisztráltam, megtanulta szépen, tesztnél jó, amikor még fel akarok nyitni valamit, csak 3. próbálkozásra fogadja el. Más is tapasztalt ilyesmit?
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
trialboj
őstag
válasz
Essejó #11141 üzenetére
Mert ha hypersebességgel töltöd mindig, akkor is mikor nem kell, akkor teljesen feleslegesen leharcolod az aksit. Nézd meg mennyire melegszik ilyenkor és mennyire mikor lassan töltöd. Ha erre ráteszed hogy nyáron még eleve melegebb van, jóval hamarabb leamortizálod.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kpityu2
őstag
válasz
Essejó #11154 üzenetére
Erre ne fogadjál.
Egyszer egy másfél órás videót kellett volna elforgatnom/átkonvertálnom és az összes asztali gépem meghalt bele. Kínomban ráküldtem a Gooogle Fotók videoeditorát ami 10 perc alatt megcsinálta, csak le kellett töltenem.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Essejó
veterán
válasz
hevepapa #11151 üzenetére
Ingyenes? Már a próba időszak alatt teli reklámmal.
Erről már nem is ejtve szót linkSzerintem mindenre is elég a gyárilag beépített galéria, ami ingyenes és nem tol reklámot az arcomba. Ha meg komolyabb szerkesztés kell azt úgysem a telefonon akarom majd csinálni.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
lasga
csendes tag
Érkezett frissítés!
-
kpityu2
őstag
Tudod valamit arról, hogy miért olyan hülye a Samsung billentyűzet szófelajánlása? Idegbajt kapok tőle. Régen (S7) nem kellett ennyit szenvedni vele. Nincs valami titkos beállitás?
-
kpityu2
őstag
válasz
taschner #11144 üzenetére
Hát, a forrósodás inkább arra utal, hogy valami nagy áramot vesz fel. Annyira nem vagyok képben, de a messenger ugya már tud végpont-végpont titkosítást és ha ilyen kapcsolaton hang/kép beszélgetést folytattok, az megterhelheti a procit.
-
taschner
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne a párom telója 2022-es és olyan gond van, hogy fél órás messenger beszélgetésnél felforrósodik és 20-30% töltöttség vesztés van. Én arra gondolok az akkumulátor kezd meg halni benne de a véleményeket és tapasztalatokat meg hallgatom.
A motorozás egy élmény!!!
-
Garsza
veterán
Helló! Most olvasom a forumon hogy gond van az utolsó frissítéssel.
Nálam december 1. az utolsó és 25. telepítettem.
SM 901B/DS a telóm. Kell tartani a bootlop -tól? Hogyan jelentkezik? Egyszercsak újraindul a telo? -
-
kpityu2
őstag
-
trialboj
őstag
Hogy lehet vajon kirakni vagy a fenti gyors menübe tenni egy opciót amivel azt tudom állítani hogy szeretnék gyors v szuper gyors töltést vagy sem?
Annyira zavaró hogy egy csomót kell nyomkodjam hogy aktiváljam v épp vissza lassítsam a szuper gyors töltést. Tolják hogy milyen hasznos az ai, de ezt a rettentő egyszerű feladatott sem a geminis sem a guglis asszisztens nem tudja meglépni nekem. Komolyan nincs rá semmilyen shortcut, muszáj állandóan bemászni a menübe?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
jkarika85
csendes tag
válasz
Maelephant #11133 üzenetére
Helló!
Samsung app-ban SHOPAPP +AYCM10 +ha előregisztráltál, akkor küldenek egy 20ezer ft-os kupont, így lesz a 256os s25 304 ezer Huf. -
Arvist
tag
válasz
Maelephant #11135 üzenetére
Minden Samsung Sxx telefonom innen van/volt a Hardverapróról. Tiszta, legális, számlával, garanciával.
-
Maelephant
aktív tag
válasz
Arvist #11134 üzenetére
A még csak előrendelhető, friss S25-ös??? 100E-vel olcsóbban, mint a bolti kezdőár? WTF? Nem létezik, hogy ez teljesen legális. Ha az eladó maga jogosult is ultra nyomott áron mennyiséget vásárolni, tuti, hogy a továbbértékesítés tilos volna neki minimum szerződés alapján.
-
Arvist
tag
válasz
Maelephant #11133 üzenetére
Hardveraprón találsz is ennyiért, 5 hirdetést is láttam.
-
Maelephant
aktív tag
Igen, 290-300E Ft-ért én is vinném, mint a cukrot! Hol vannak ezek a varázskuponok, amivel ekkora kedvezmény érhető el? Samsung saját honlapos előrendelésnél max készülékbeszámítás kérhető, a sima S22-esek kb. 50E Ft értéket képviselnek, az még az alapmodell S25 árát sem tudja az állított szintre levinni...
-
plaszy
őstag
válasz
trialboj #11125 üzenetére
Kamerában jobb, meg még másban is, gondolom azért még a magas ára. Engem is vonzott a csere-vágy, de mint írtam, nekem nem volt egy megváltás, amire nekem kell 1 teló, arra jó az S22. Igen, naponta legalább kétszer töltöm már, dehát ráér az. Otthon, melóhelyen sem zavar a kábel addig.
8 éve nem néztem máson a képeket csak telón meg tévén. Előhívni is csak 10x15-ösben, néha. Nekem elég az S22 kamerája is. Odapöttyintek, ahol éles kell, hogy legyen és kész. Persze csak hobbyfotózok, nem szórakozok beállításokkal, utómunkával sem.
Ujjlenyomatot sem használok, erről nincs infóm.
Amúgy, ha az S24 lenne az első telóm, megtartanám, örülnék. Szó sincs róla, hogy lehúzzam valamiért is. Nehogy félreértés essék.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz
plaszy #11122 üzenetére
De a kamera nem sokkal jobb az s24-en? Én lassan szégyenlem milyen silány minőséget készít a 22+. És az hogy nem lehet vele egy dokumentumot lefotózni vagy egy asztalra kirakott akármit, hogy teljes mértékben éles legyen. S10e ma is jobb fotót készít mint ez a telefon. Ujjlenyomat olvasó sem olyan gyors, igaz nem lassú de összehasonlíthatatlan a fizikai olvasóval, az sem jobb sokkal a 24-nek?
Sajnos az is exynos, szóval a merülés idle állapotban gondolom ugyan olyan gond ott is. Én nagyon leváltanám a 22+t de mivel csak samuban gondolkodom szerintem nincs jobb opció hiába újabb nagyjából ugyan azokból a sebekből vérzik. De hátha tévedek, és most kihozzák a világverő csoda telót, amit nem kell naponta tölteni ha nem nyomkodod folyton.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz
cinikis #11121 üzenetére
Szia! Nekem volt S24, de visszatértem az S22-höz. Saját, hétköznapi dolgokra meg fényképezésre, ami nekem megfelelő, bőven elég ez. Használtan, 85-ért, Vodás garival sikerült nem rég vennem. (S24-est 200-ért adtam el.) Hozzáteszem, ismétlem, nekem nem érte meg a több, mint kétszeres árat. (Netezni, facezni, e-mailezni, telefonálni, fényképezni. Én ezeket használom. Az apróbb, milisekes gyorsaságot betöltéskor vagy váltáskor én eszre sem veszem.)
Biztos vannak, akiknek fontos az újabb modell, gyorsabb, több tudás, akik minden funkcióját kihasználják.
-
cinikis
tag
Gondolkodok sima 24-re váltáson,valakinek esetleg tapasztalat?
-
hevepapa
senior tag
válasz
jupp008 #11118 üzenetére
Pár fok eltérés szinte mindig lesz az általad mért és a központilag kapott értékek közt. Ugyanis: "A hőmérséklet mérését a meteorológiai gyakorlatban, 2m-es magasságban, nyílt füves területen tökéletes árnyékolást biztosító hagyományos Stevenson hőmérőházikóban mérik, helyi középidőben 1, 7, 13, 19 órakor."
Főleg az ilyen hidegpárnás időjárásban bőven lehet a lakott területen mért értékek közt.[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
Az utóbbi időben látványosan eltér a gyári időjárás a lokális valós hőmérséklettől. Még az időkép is egy-két fok eltéréssel mást mutat.
Más észrevette ezt ? -
Essejó
veterán
Ha valakinek mostanában szintén gondja akadt a linkek vágólapra másolásával mint nekem az amazon.de oldalról. Akkor a megoldás, hogy nem a pirossal jelzettet kell megnyomni mint eddig. A link másolása átkerült a zölddel jelzett 3 pöttybe. link
Legalább is az S22+ban.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
cinikis
tag
Sziasztok.
Esetleg van aki Galaxy S22U-ról váltott?
Akku idő érdekelne konkrétan. -
skunkkiller
csendes tag
szerintem senki ne szedjen le új update-et, a 7.0 amúgy is a sarkon, persze azt is majd csak türelmesen érdemes majd valószínűleg
-
csaba1203
addikt
válasz
skunkkiller #11096 üzenetére
Nekem még júliusig garanciális, de nem jelentkezett eddig ez a probléma....
-
kcsa
veterán
-
jimmy399
senior tag
Eddig én se olvastam a téglásodásról, nekem Cortex-es a cpu, szóval lehet hogy engem nem érint, december 1-i biztonsági javítási szinttel. Sima S22.
--- N/A ---
-
mdraco
őstag
Megnéztem több panaszt, s ahogy nézem főleg az utolsóval vagyis a decemberi security patch level-el jött updatek okozzák.
Nekem még az azelőtti van, vagyis novemberi szinttel. Így gyorsan kikapcsoltam az automatikus letöltést és nem is fogom engedni a telepítést. -
Arvist
tag
válasz
skunkkiller #11106 üzenetére
Ha S23 szériát is érinti, akkor nem Exynos probléma, az mind Snapis volt.
-
Arvist
tag
Az mindenesetre biztató, hogy nincs tele ez a fórum ilyen hibára panaszkodókkal. Remélem, így is marad.
Ettől függetlenül lehet, hogy lassan be kellene szereznem egy tartalék telefont, mert nekem is lejárt már a garanciám.
-
retesz147
addikt
válasz
skunkkiller #11106 üzenetére
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
skunkkiller
csendes tag
válasz
retesz147 #11105 üzenetére
több helyen olvastam, hogy Snapdragon-ösöknek is jött és S23-nál is, de náluk előbb ment ki az érintett update és régebb óta vannak lekakálva a Samu által. Illetve olvastam egy olyan hozzászólást is pont S23-as user-től, hogy neki is jött a jelenség, de a One UI 7.0 beta-t megkapta valahogy és ott eltünt ez a jelenség... szóval leginkább annyi a biztos, hogy tömöges a jelenség, de nem mindenki és nincs hivatalos állásfoglalás
-
retesz147
addikt
válasz
skunkkiller #11104 üzenetére
Csak S22-nél lép fel, vagy minden Exynos 2200-át használó Samunál?
Nekem speciel az S23FE van, hál isten cégesként.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
kcsa
veterán
A családban van két S22, rettentő boldog lennék, ha random elkezdenének téglásodni...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kpityu2
őstag
válasz
retesz147 #11101 üzenetére
Az első linkhez van egy magyar felhasználótól eredő friss hozzászólás, próbálta Odinnal reflashelni, alighanem eredmény nélkül... és ahogy olvasom a Samsung se túl segítőkész...
-
retesz147
addikt
válasz
skunkkiller #11100 üzenetére
Téglásodás után kuka a készülék, vagy feléleszthető?
Nekem S23FE van, de ugyan úgy Exynos 2200.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest