- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz12071
aktív tag
-
Egzee
őstag
A hátlap levétele az egyetlen,ami kicsit visszatart engem is.
Hát még a TMX is új hátlappal együtt cseréli az alaplapom, szal jogos a félelmed...
-
krisz12071
aktív tag
A hátlap levétele az egyetlen,ami kicsit visszatart engem is.
-
Songoman
aktív tag
Köszönöm!
Esetleg valakinek konkrét akkumulátorhoz van linkje,ami biztos nem valami gagyi?
Én nem mertem magam kicserélni. Ahol cserélték ott eredeti gyári volt. Összesen 25000-be került.
-
krisz12071
aktív tag
Köszönöm!
Esetleg valakinek konkrét akkumulátorhoz van linkje,ami biztos nem valami gagyi?
-
kpityu2
addikt
Sziasztok!
Ha már feljött ez a téma,akkor az akumulátor cseréje után kell bármilyen szoftveres beavatkozás?
Egy külföldi fórumon írogatták,hogy csere után valamit be kell állítgatni rajta,hogy elfogadja.Általában az aksi töltés resetelését/kalibrálását szokták javasolni, mert az android figyeli az aksi állapotát és naplózza. Ha új, még nagyobb kapacitású aksit teszel bele, akkor előrordulhat, hogy nem tölti százszázalékra, mert még a régi adatokből dolgozik.
Samsungon a *#9900# bebillentyűzésére előjön egy menü, ahol el lehet indítani a Battery Stats Reset-et. A *#0228# kóddal meg a kalibrálást.
Azt nem tudom, hogy új telókon van-e értelme, vagy már automatikusan kezeli az aksicserét.
-
Songoman
aktív tag
Sziasztok!
Ha már feljött ez a téma,akkor az akumulátor cseréje után kell bármilyen szoftveres beavatkozás?
Egy külföldi fórumon írogatták,hogy csere után valamit be kell állítgatni rajta,hogy elfogadja.Nekem semmit nem kellett csinálni.
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Egy külföldi fórumon írogatták,hogy csere után valamit be kell állítgatni rajta,hogy elfogadja. -
Egzee
őstag
-
KoryHu
senior tag
-
kpityu2
addikt
Megkerestem a Samsungot a problémámmal és nyertem.
Tisztelt XY!
Őszintén sajnáljuk az Önt ért kellemetlenséget.
Ügyével kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk Önt érdemben tájékoztatni.
Tájékoztatjuk, hogy TMX Mobile Solution Szerviz Kft. szervizpartnerünk bevizsgálta a
leadott SM-S901B típusú, XY IMEI számú készüléket.
A szervizpartnerünk által kiállított jegyzőkönyv alapján tájékoztatjuk, hogy a készülék
bevizsgálása során az Ön által tapasztalt hiba és a biztonsági frissítés között ok-okozati
összefüggést nem találtak.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy szervizpartnerünk visszajelzése alapján a készülék főpanel és
hátlap cserével javítható.
Jelen levelünk csatolmányaként mellékelve küldjük az Ön részére a szervizpartnerünk által
kiállított szakvéleményt.
A fentiek ellenére Társaságunk a készülék javítását szeretné felajánlani az Ön részére.
Amennyiben elfogadja ügyének ilyen módon történő végleges lezárását kérjük, hogy
válaszában 5 napon belül jelezzen vissza Társaságunk részére.Akkor lehet, hogy ez ilyen megfáradás/túlmelegedés hiba. Anno az LG-nek volt ilyen szériája, ami egy idő után bootloopos lett.
-
Egzee
őstag
Megkerestem a Samsungot a problémámmal és nyertem.
Tisztelt XY!
Őszintén sajnáljuk az Önt ért kellemetlenséget.
Ügyével kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk Önt érdemben tájékoztatni.
Tájékoztatjuk, hogy TMX Mobile Solution Szerviz Kft. szervizpartnerünk bevizsgálta a
leadott SM-S901B típusú, XY IMEI számú készüléket.
A szervizpartnerünk által kiállított jegyzőkönyv alapján tájékoztatjuk, hogy a készülék
bevizsgálása során az Ön által tapasztalt hiba és a biztonsági frissítés között ok-okozati
összefüggést nem találtak.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy szervizpartnerünk visszajelzése alapján a készülék főpanel és
hátlap cserével javítható.
Jelen levelünk csatolmányaként mellékelve küldjük az Ön részére a szervizpartnerünk által
kiállított szakvéleményt.
A fentiek ellenére Társaságunk a készülék javítását szeretné felajánlani az Ön részére.
Amennyiben elfogadja ügyének ilyen módon történő végleges lezárását kérjük, hogy
válaszában 5 napon belül jelezzen vissza Társaságunk részére. -
Egzee
őstag
sziasztok, csak érdekességnek gondoltam beírom, hogy ma előjött nálam is az infinite boot loop probléma S22 ULTRA-n, a 2026 februári frissítés után, eddig bírta.
Először csak néhány percig tartott az állandó újraindulás, de aztán még feléledt a mobil és tudtam mentéseket csinálni, de napközben többször is visszatért, és délutánra már órákon keresztül tartott a végtelen ciklus, minden trükköt kipróbáltam semmi, és nem éledt fel csak a mélyhűtőbe rakás trükk után, az az egy működött. Úgy tudtam csak kikapcsolni, hogy ne folytassa a végtelen ciklust, most északa pihen, holnap veszek valami telefont, mert ez kuka.
Még nem tudom hogy S26 Ultra vagy S25 Ultra lesz-e, hajlok az S25U felé.
De még az is lehet hogy teljesen más lesz, Xiaomi 17 Ultra, még nem tudom.
Talán még adok egy esélyt a Samsungnak.UI: akinél már előjött a probléma, ahogy a fenti angol cikkben (#11632) írta egy hozzászóló, a WIFI-t ne kapcsoljátok be, mert fagyást okoz
UI2: talán megelőzhető/késleltethető az egész hiba megjelenése ha éjszakánként kikapcsoljátok a telót, addig is pihen/hűl, illetve nem használtok tokot/fóliát (vicces, de ide jut az ember, hogy trükközik hogy túléljen)Nálunk is előjött a bootloop, tönkretette apu telefonját. Mi nem veszünk több Samsungot.
-
jimmy399
senior tag
Nos, el kell, hogy búcsúzzak a telótól de nem lesz nagy távolságban tőlem, a gyerek kapja majd meg, ahogy belaktam az S26 ultrát.
Jó kis teló volt, de az akksi, az lehetett volna nagyobb is, és szerencsére eddig bootloop-ba se kerültem vele. -
KoryHu
senior tag
sziasztok, csak érdekességnek gondoltam beírom, hogy ma előjött nálam is az infinite boot loop probléma S22 ULTRA-n, a 2026 februári frissítés után, eddig bírta.
Először csak néhány percig tartott az állandó újraindulás, de aztán még feléledt a mobil és tudtam mentéseket csinálni, de napközben többször is visszatért, és délutánra már órákon keresztül tartott a végtelen ciklus, minden trükköt kipróbáltam semmi, és nem éledt fel csak a mélyhűtőbe rakás trükk után, az az egy működött. Úgy tudtam csak kikapcsolni, hogy ne folytassa a végtelen ciklust, most északa pihen, holnap veszek valami telefont, mert ez kuka.
Talán még adok egy esélyt a Samsungnak.UI: akinél már előjött a probléma, ahogy a fenti angol cikkben (#11632) írta egy hozzászóló, a WIFI-t ne kapcsoljátok be, mert fagyást okoz
UI2: talán megelőzhető/késleltethető az egész hiba megjelenése ha éjszakánként kikapcsoljátok a telót, addig is pihen/hűl, illetve nem használtok tokot/fóliát (vicces, de ide jut az ember, hogy trükközik hogy túléljen)Xiaomi - t biztos nem vennék...
-
tabasco
csendes tag
UI2: talán megelőzhető/késleltethető az egész hiba megjelenése ha éjszakánként kikapcsoljátok a telót, addig is pihen/hűl, illetve nem használtok tokot/fóliát (vicces, de ide jut az ember, hogy trükközik hogy túléljen) -
kpityu2
addikt
-
Csocsesz75
őstag
-
kenwood3
addikt
Szakszerviz?
En megeendeltem webshopbol 12-ert es 5-ert tette bele 1 gsm boltos regi ismerosom
Bar kihangositot is cserelnem kellett volna, mert recseg
-
Csocsesz75
őstag
-
kenwood3
addikt
Felpuposodott az akku!
Jart mar igy mas is?
Igazabol mar nem volt tul acelelos , lassan cserelni akartam s25+ volt a cel, de vettem most bele 1 uj akkut, igy valszeg megint elodazom a cseret !
-
kpityu2
addikt
-
kásás
tag
-
hevepapa
őstag
-
lasga
csendes tag
Jött frissítés.
-
hevepapa
őstag
-
jimmy399
senior tag
Nekem kézi frissítés van, így biztos nem fogom telepíteni...
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
Tegnap 16 óra után megunta a telefonom a szarakodást, és mindenféle próbálkozástól függetlenül sikeresen újraindult... Hogy ne legyen teljes az öröm, sikertelen belépési próbálkozások miatt 24 órára letiltott, most nem tudok belépni a telefonba.
Vajon a soft resetet gondolta belépési kísérletnek? Mert egyszer sem rontottam el a bejelentkezést, már letiltva indult újra.
Ami furcsa még, hogy ma reggel nem a korábban beállított csengőhanggal szólt a vekker.#bootloop #rohadjmeg
-
zoo8800
veterán
-
kpityu2
addikt
-
zoo8800
veterán
Megállás nélkül újraindul a telefonom. Nem volt frissítés, nem ejtettem le, nem ázott be, egyszercsak azt látom, hogy újraindul, aztán megint, majd megint.
Ilyenkor mi a teendő?
(azon kívül, hogy megtaposom) -
RolEnD_
tag
Érkezett biztonsági frissítés...
-
xcsaba1975
tag
-
Dot
őstag
Itt a lakásban elég rossz a térerő, a képen ez épp nem látszik.
Jelenleg volte be van kapcsolva. Esetleg a vowifi segítene?
Bár azt nem nem szeretem mert ha kimegyek a WiFi hatotávjából akkor megszakad a hívás
-
KoryHu
senior tag
Nekem nyáron nem töltött a készülék vagy nagyon lassan, vagy vizet jelzett állandóan. Lett egy USB port csere, vizet nem jelzett ezután, de gyorstöltés akkor se volt. Rögtön utána megint szétszedni egy szalagkábel csere és utána jó lett. 19 ezer Ft volt. Az akku már érezhetően gyengébb lett, igazából lehet célszerű lett volna azt is akkor cserélni.
-
hevepapa
őstag
Nekem kiesett a ki/bekapcsoló gomb

Én évek óta nem használom a ki/bekapcsoló gombot. Max 1-2x. Szoftveresen van megoldva
-
Maelephant
senior tag
Többet költöttem az s22-re mint az összes telefonomra eddig.
Ez egy ritka szar telefon. Hasonló cipőben járok én is.Nekem kiesett a ki/bekapcsoló gomb

-
Essejó
veterán
Ez egy ritka szar telefon. Hasonló cipőben járok én is.Újonan vett S22+, fillért nem költöttem rá csak használom. Bő 3 éve
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok! Sajnos cserélnem kellett az s22 telefonom s25-öt rendeltem utódnak. 3 és fél éves volt, pont egy éve cseréltetnem kellett akkumulátort, a gyári felpúposodott benne. Az új akksi 1 évet bírt, így vasárnap visszavittem ugyanoda, viszont azóta átvette a szervízt egy másik cég. Itt kicserélték és mondták, hogy utángyártott került bele előzőleg, azért nem bírta, de most 3-4 évig jó lesz. A leadást követően 40 perc múlva már át is vehettem, működőtt egészen déltől este 6-ig,ekkor egyre nehezebben érzékelte az érintéseket, majd 2 újraindítás után zöld képernyő, majd fekete. Másnap visszavittem, másikkolléga volt ott, 3 órát kért, megvizsgálta majd azt mondta nem tudja megállapítani, mi a baja és így garanciát sem tudnak vállalni, hogy a szervízelés okozta. Előtte egyébként jól működött. Azt ajánlotta fel, hogy tovább tudja küldeni belső szervízbe, de önköltségen nem láttam értelmét. Azt mondták mikor kiadták működött rendesen ellenőrizték. Kissé szomorú vagyok, mert az akksit is fizettem plusz telefon sem működik. Gondolom ilyen esetben nem tudok mit tenni, legközelebb jobban meggondolom milyen szervízbe viszem, bár nekik több is van gondoltam nem lesz baj.
Ez egy ritka szar telefon. Hasonló cipőben járok én is. -
sali24
tag
-
janeszgol
félisten
-
Dot
őstag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni miért merül le néha a teló drasztikusan.
Például egyik éjjel kevesebb mint 7 óra alatt merült 22%-ot, ami szerintem sok.

-
KoryHu
senior tag
Sziasztok !
Az alkalmazások képernyőn alul a keresősávot el lehet tüntetni valahogy?
Szia, szerintem nem lehet.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Az alkalmazások képernyőn alul a keresősávot el lehet tüntetni valahogy?
-
hevepapa
őstag
A Kisegítő lehetőségek // Segítő menü opcióval egy kis lebegő levél/virág formájú érintőmenü kapcsolódik he, a fizikai billentyűket helyettesítő funkciókkal. Most ezt használom, van képernyő lekapcsolás is, de azért szeretném fizikailag megjavíttatni a telefont.
Én a Button Master appot preferálom. Mindent tud amire szükség lehet. Persze kicsit elfogult vagyok vele mert kezdettől fogva én csinálom a hivatalos magyar fordítását. Egy tajvani srác fejleszti.
-
Maelephant
senior tag
A Kisegítő lehetőségek // Segítő menü opcióval egy kis lebegő levél/virág formájú érintőmenü kapcsolódik he, a fizikai billentyűket helyettesítő funkciókkal. Most ezt használom, van képernyő lekapcsolás is, de azért szeretném fizikailag megjavíttatni a telefont.
-
hevepapa
őstag
Az S22 (alap) telóm power gombján pár napja észrevettem, hogy kissé lötyög, hintázik a foglalatában, ma már ki is esett, de hihetetlen módon megtaláltam a (sötét színű) konyhakövön, visszatettem, funkcionál, de ettől még újra és újra kiesik. Néztem, hogy szervizekben kb. 10-12E Ft a csere, 1-3 óra várakozással.
Tudtok ajánlani Bp.-n, lehetőleg belsőbb kerületben tisztességes, alapos (mármint nem kókány/lehúzós) mobilszervizt, ahová vihetném?Én a képernyő kikapcsolást a Button Master nevű appal, a bekapcsolást meg ujjlenyomattal szoktam. A fizikai power gombot csak nagyon nagyon ritkán kell használnom.
-
Maelephant
senior tag
Az S22 (alap) telóm power gombján pár napja észrevettem, hogy kissé lötyög, hintázik a foglalatában, ma már ki is esett, de hihetetlen módon megtaláltam a (sötét színű) konyhakövön, visszatettem, funkcionál, de ettől még újra és újra kiesik. Néztem, hogy szervizekben kb. 10-12E Ft a csere, 1-3 óra várakozással.
Tudtok ajánlani Bp.-n, lehetőleg belsőbb kerületben tisztességes, alapos (mármint nem kókány/lehúzós) mobilszervizt, ahová vihetném? -
lasga
csendes tag
Érkezett frissítés!
-
Harcipocok84
tag
Srácok!
Már hónapok óta szenvedek az NFC hiányától. Teljesen meg voltam elégedve a telefonnal, mígnem egyszer csak nem lehet bekapcsolni az NFC-t. Nekem nagyon gyanús, hogy pont akkor jött be valami új verzió az Android-ból (ha jól emlékszem 15).
Kipróbáltam mindent, de egyszerűen nem lehet bekapcsolni. Nem segítette sem a cache törlés, sem a biztonsági módban indítás. Semmi. Találkozott valaki ilyennel? -
Roland2722
csendes tag
Sziasztok! Sajnos cserélnem kellett az s22 telefonom s25-öt rendeltem utódnak. 3 és fél éves volt, pont egy éve cseréltetnem kellett akkumulátort, a gyári felpúposodott benne. Az új akksi 1 évet bírt, így vasárnap visszavittem ugyanoda, viszont azóta átvette a szervízt egy másik cég. Itt kicserélték és mondták, hogy utángyártott került bele előzőleg, azért nem bírta, de most 3-4 évig jó lesz. A leadást követően 40 perc múlva már át is vehettem, működőtt egészen déltől este 6-ig,ekkor egyre nehezebben érzékelte az érintéseket, majd 2 újraindítás után zöld képernyő, majd fekete. Másnap visszavittem, másikkolléga volt ott, 3 órát kért, megvizsgálta majd azt mondta nem tudja megállapítani, mi a baja és így garanciát sem tudnak vállalni, hogy a szervízelés okozta. Előtte egyébként jól működött. Azt ajánlotta fel, hogy tovább tudja küldeni belső szervízbe, de önköltségen nem láttam értelmét. Azt mondták mikor kiadták működött rendesen ellenőrizték. Kissé szomorú vagyok, mert az akksit is fizettem plusz telefon sem működik. Gondolom ilyen esetben nem tudok mit tenni, legközelebb jobban meggondolom milyen szervízbe viszem, bár nekik több is van gondoltam nem lesz baj.
-
jimmy399
senior tag
Helósztok!
Most néztem meg a telón a szoftverfrissítést. Van, One Ui 8-ra. Ahogy visszaolvastam minden rendben vele. Szerintem hamarosan frissítek is rá, de olvastam hogy pár telefonnál S22-től felfele a samu visszavonta a frissítést rá... -
bromi84
tag
S22 alaplap csere tudja valaki mennyibe kerül a Samsung szervizbe?
-
Maelephant
senior tag
Ezzel egyetértek, én is ezért fogok váltani, az S10-et is ezért cseréltem anno.
-
Maelephant
senior tag
Igaz, a puding próbája majd a megevés...akarom mondani, korai review lesz. Az sok helyen, itt a fórumban is olvastam, hogy szegény S22-be pont egy elég ergya Exynos-változat jutott, de hogy az újabbak már nem rosszak.
Na mindegy, meglátom, mit hoz az S26, engem a mágneses, megnövelt sebességű QI-töltés izgat leginkább. -
csaba1203
addikt
Hát én pont nem "sokkal gyengébb teljesítményről" olvastam az S26-ba érkező Exynos kapcsán, hanem épp arról, hogy ez már faja lesz.
Majd meglátjuk...
A másik lényeges dolog számomra a főverzió frissítések véget érése volt.
Amúgy tényleg csak hajszálnyival gyorsabb az Ultra vagyis nagyon jó az S 22 a mai napig szerintem. -
janeszgol
félisten
Hát én pont nem "sokkal gyengébb teljesítményről" olvastam az S26-ba érkező Exynos kapcsán, hanem épp arról, hogy ez már faja lesz.
Minden évben az hangzik el, hogy faja lesz. Mondjuk a 2100-as és a 2400-as a maguk idejében jól megtervezett SoC-k voltak, és csak picit maradtak el az aktuális SD-től.
-
Maelephant
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Villanyszerelés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Blue Karcmentes 100% akkumulátorral
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest