- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Andralin
üzenetére
Neked viszont ezt a topicot ajánlom:
[vezetek_nelkuli_fulhallgatok] -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Jabra Elite 87T fülesem, ami elromlott és tanácsot kérnék tőletek, mit vegyek helyette.
Telefonálásra és edzés közbeni zenehallgatásra használtam. Mégegyszer ugyanilyet biztos nem veszek, mert nagyon nem voltam megelégedve vele. Zenehallgatásra tökéletes volt, de volt két nagy hibája:
- Evés közben nem tudtam használni, mert rágáskor mindig kiestek a készülékek a fülemből. Egyébként nagyon stabilan benne voltak (edzás közben is), csak a rágás, amit nem tudtak elviselni és folyton kiestek.
- Telefonálás közben, nem mindenkinél, de többen panaszkodtak, hogy annyira behallatszik a háttérzaj, hogy alig értik, amit beszélek. Volt olyan ismerős, aki megkért, hogy autóból ne is hívjam ezzel a készülékkel, mert az autó alapzaja miatt nem érti amit beszélek. Más viszont dícsérte, hogy milyen tökéletesen kiszűri a háttérzajokat, még autóban is. Szóval ez a háttérzaj egy elég random dolog volt, de maha zavaró és hatalmas csalódás volt ennyi pénzért.
Ti milyen készüléket javasolnátok helyette, mondjuk max. 70-80 ezres kategóriában, amivel nincsenek hasonló gondok? -
GEPESZ66
veterán
A korábbi Jabra bluetooth headsetem-nél a következő képpen csináltam.
Amikor elmentem ebédelni, a telefonon a headsetet leválasztottam, s az irodában hagytam. Mikor visszajöttem ebédről,kb. 25 perc elteltével, a headset multi gombját megnyomtam, s a headset csatlakozott a telefonhoz. A New Bee B41 viszont így teljesen kikapcsol. A ki-be kapcsoló gombbal ki kell kapcsolni, majd ismét be. Jobban tetszene, ha tudná azt, mint a korábbi Jabra. -
Midway
senior tag
Én New Bee B45 öt használok, erős zajszűrés , cserébe hangossabban kell bele beszélni , hogy jól halljanak.
Vettem egy M53-t is , azzal az volt a bajom, hogy kevés volt a hangszóróban a magas hang, kicsit doboz hangja volt a B45 után. Így odaadtam a páromnak, akinek tetszik így is.
Elötte vettem egy YYK530 tipust , ami meglepően jó , de kis idő után a mozgó részeknél meglazul , könnyen elmozdul a fülben. Barátomé fél év után elnémult. (ezt nem ajánlom)Kiváncsi lennék az m54 hangszínére (hangszóró) , mert amúgy könnyű és kényelmes viselet az m53.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
AndrewBlase
üzenetére
A hangszín nekem a B41-nél is érdekes.Mélyebb,mint a korábbi headsetemnél,ami Jabra volt.
Amúgy a B41 tetszik.
Fülpántnak én a vékonyat használom,amit kaptam hozza.
A vastag,forgatható fekete nem olyan kényelmes nekem. -
blueye
veterán
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Köszi, jó hogy leírtad, sok embert irányítok át ide ha Plantronics utódot keres.
Az enyém is hamarosan érkezik
-
AndrewBlase
senior tag
Egy kis újabb infó a NewBee M54-ről.
Tegnap reggel 7 körül beraktam a fülembe, és valamikor este 9-kor vettem ki, kapcsoltam ki. Nem nyomta vészesen a fülem, bár néha, ha elmozdult, éreztem fájdalmat a fülemben. Estére a telefonom szerint még mindig 100 %-on volt a töltöttsége, pedig kb 2 órát beszélgettem rajta. A Plantronics estére már 30% körülire szokott merülni.
Ahogy berakom a tokjába (kikapcsolás nélkül) bontja a Bt kapcsolatot, onnan kivéve egyből kapcsolódik is a telefonhoz. Nekem olyan érzésem van, hogy jobban kizárja a külső hangokat, a hívás minőségére még nem panaszkodtak, bár én néha érdekes hangszínben hallottam a másik felet. A hangerő (számomra) bőven sok, pedig maga a hangszóró alig 3-4 mm átmérőjű.
És amin meglepődtem!
A hangszóró része is forgatható egy saccra 30 foknyit, így be tudtam állítani kényelmesre, ma már abszolút nem volt zavaró a fülemben.
Szóval egyelőre marad, felváltva használom a Plantronics-al. -
GEPESZ66
veterán
Meg hívás esetén a csengőhang sem igazán hangos a headseten.
Ezen nem lehet állítani. -
GEPESZ66
veterán
Elkezdtem használni a New Bee B41-et.
Azt tapasztalom, hogy a beszédhang kicsit mélyebb, mint ami a korábbi Jabra esetében volt.
Gondolom ezen nem lehet állítani? -
blueye
veterán
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Lassan az egész topic a Plantronics kimúlása tartja fent
Pont előtted írtam az M50et, igaz sosem viselem egész nap de egy 4 órás meetingen kényelmes. -
AndrewBlase
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Plantronic Explorer 50-et használok nagy megelégedéssel, viszont fel akarok készülni az esetleges elhalálozására, lévén nem mai darab.
Próbáltam korábban BlitzWolf fülest, ami nagyon kényelmetlen volt, a zajszűrése se volt nyerő, így tovább is passzoltam.
Aztán az ősszel vettem egy NewBee LC-B45-öst, ami bár jól szól, sokáig bírja az akksija, de nagyon nyomja a fülem, már rövid távon is kényelmetlen. Hébe-hóba használom, ha lemerül a Plantronic.
Ma érkezett meg egy újabb szerzemény, a NewBee M54. Erről még nagyon nem tudok véleményt nyilvánítani. Kényelmesebb, mint a B45, de ezt is érzem, még keresem azt a pozíciót, ami kényelmes, és nem fordul el állandóan.Eddig úgy tűnik, nem lesz már olyan füles, amit úgy tudok egész nap viselni, hogy észre se veszem, hogy viselem.
-
Qtya123
őstag
Szemeztem vele én is, de végül maradt az M53, elég lesz arra, amire nekem kell.Viszont arra valamit ki kell találnom, hogy miként jó a pozíció. Néhány óra után elkezd fájni a fülem. Először azt hittem, hogy a hallójárat és a kis gumi dugóból kell rá másik méret, de nem.
A bekarikázott részen, ahogy a műanyag ház “ráül”/hozzáér a fülkagyló alsó részéhez, na ott kezd el fájni. [kép]
-
blueye
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Örülök hogy neked is tetszik

Szerintem és az AI szerint sem:"A New Bee M53 headset esetében a "kedvenc számok" vagy gyorshívási funkció nem egy külön szoftverrel vagy belső memóriával működik, hanem az okostelefon hangsegédjén (Siri vagy Google Assistant) keresztül érhető el.
Maga az eszköz nem tárol telefonszámokat, de gombnyomással aktiválhatod a telefonod tárcsázó funkcióit.Gyorshívás és funkciók használata
A headset gombjaival az alábbi módon kezelheted a hívásokat:
Utolsó szám újrahívása: Nyomd meg kétszer gyorsan a többfunkciós gombot (Multifunctional button) a legutóbb tárcsázott szám hívásához [1.5.5].
Kedvenc név hívása (Hangsegéd): Nyomd meg kétszer gyorsan a némító gombot (Mute button) a Siri vagy Google Assistant előhívásához [1.3.9, 1.4.7]. Ezután mondd ki a névjegy nevét (pl. "Hívd Anyát").
Hívás fogadása/befejezése: Egyszeri kattintás a többfunkciós gombra [1.5.5].
Hívás elutasítása: Tartsd nyomva a többfunkciós gombot kb. 2 másodpercig [1.5.5]." -
Qtya123
őstag
Megérkezett az M53 az aliról. Tegnap meg is volt a teszt. Jó 4-5 órát volt a fülemben. Az utolsó fél órában kezdett kicsit fájni a hallójáratom, majd megpróbálom a többi gumival is, amit adtak hozzá.
Ezalatt az idő alatt összesen úgy 1.5 órát beszéltem rajta megszakításokkal. Jól hallottam és a másik fél is jól hallott zajosabb környezetben is, forgalmas út mellett is, stb. Nagyon tetszik, hogy nem kell külön a készüléket töltőre dugnom, hanem tudok tölteni a tokjába helyezve. Ami meg még nagyszerűbb, hogy 2 eszközzel tudom párosítani, ez nagyon jól jön! Szóval köszönöm az ajánlást.
Egy kérdésem van: Dupla gombnyomással ugye fel tudom hívni az utolsó számot, amit hívtam. Azt nem lehet megtenni, hogy beprogramozni, hogy teszem azt van 3 szám amit sűrűn hívok és azokat a headsetről vezérelve el tudjam dönteni, hogy melyiket hívjam?
-
height
aktív tag
Rendben, köszi szépen a segítséget!
-
blueye
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Nekem már több mint 5 éve működik a Jabra bluetooth headset-em, naponta 8 órát használatban.
Ilyen kényelmes, s ennyi ideig jól működő headsetem még nem volt előtte.
De már mono headset-et nem gyártanak.
Most gondoltam veszek egy New Bee B41-et az Aliról, mivel a Jabra azért már eléggé megviselt, kopott. -
height
aktív tag
Sziasztok.
Plantronics Explorer 50 headsettem volt 10 éven át.Ehhez képest melyik modell tudja azt amit a fent említett modell tudta, jó hangzás telefon hívás esetén mindkét félnél, hangos is volt(ezt hangerő gombokkal lehetett állítani) és maximum hangerőn sem volt torz a hang, 2-3 órát lehetett telefonálni vele, nem esett ki könnyen a fülemből, és a Bluetooth kapcsolat is jó volt, nem szakadt meg, csak ha eltávolodott a telefon.
Nos van olyan eszköz ami tudja ezt hozni ? Egyenlőre nem írok árat mi a határ.
Előre is köszönöm ha válaszolok.
-
blueye
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
M50 is jól múködik még, így valószínűleg ez is super.
-
draco31
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Szerintem ez nyerő lesz. B45 amiről írok.
Öcsémnek második ilyene van, elsőt elhagyta valahol. Fél évig munkagépben használta, nem mondta, hogy panasz lett volna.
A weboldalt nem ismerem.
Viszont az M54 lehet nyerőbb lenne a számodra. Esetleg olvass vissza, lehet írt mát róla itt valaki. -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Olyan eszközt keresek (itthoni webshopból szeretném megvásárolni), amely kizárólag az alábbi felhasználásra lenne:
Vezetés közben (viszonylag hangosabb jármű) a bal fülemben egy vezeték nélküli fülhallgató, amelyen tudok hívást fogadni és kezdeni. Semmi zene, semmi sallang. Fontos lenne, hogy jól érthető legyen amit mondok a zajosabb környezet ellenére is. Illetve nagyon “agybedugósat” sem szeretnék, mert nem akarom, hogy pusztán attól, hogy a fülemben van és nem beszélek rajta, akkor is jelentősen csökkentve legyen abban a fülben a hallásom.
iPhone és egy Redmi és lehet hogy néha egy Motorola telefonnal is használatban lenne. Árban úgy 15-20.000 Ft- ig mit tudnátok javasolni?
Köszi előre is!
-
Louies
aktív tag
Sziasztok! Mi az ajánlott jó minőségű BT headset 15k -ig
-
nagyati12
újonc
Sziasztok!
Szeretnék a testvéremnek vásárolni egy Motorola headsetet.
Az alábbi eszközre gondoltam: https://www.dnd.hu/motorola-hk126-bluetooth-fulhallgatoTi használtatok már ilyen típusú bluetooth fülhallgatót? Mennyire bírja sokáig?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Munkához, telefonáláshoz keresek BT fülhallgatót, az alábbi paramétereket lőttem be:
- mivel eddig TWS oldalon nem jött be semmi telefonálásra igazán (voltak panaszok a hívó féltől) ezért elsősorban neckbandes kialakításban gondolkodom, ahol a mikrofon a kábelen van, a számhoz közelebb (és közelebb is hozható)
- kialakítás earbud jellegű, nem in-ear, telefonálásnál zavar, ha nem hallom vissza a saját hangomat
- egyéb paraméter, hangminőség, extrák másodlagosak
- árban az alsó réteget céloznám, de fontos, hogy az eszköz használható legyenMinden megoldás, alternatív javaslat érdekel, de elsősorban az a cél, hogy ne a telefonkészülék legyen egész nap a fejemhez szorítva. Jack nincs a céges telefonon, alapvetően játszhatnék egy usb-c-s fülessel is (eddig jackes headset volt) de ha van ésszerű (alacsony) áron valamilyen BT alternatíva, akkor azt szívesebben használnám.
Zajos környezet nem jellemző, de ha lehet, néha használnám utcán is, de nem elsődleges szempont. Fontos, hogy a hívó féllel jól halljuk egymást, nekem semmilyen módon ne kelljen megemelni a hangomat (sokszor bizalmas a téma és vékonyak a falak), vezérlések nem fontosak, egy hangerőszabályzás nem gond, ha van, de nem válóok ha nincs.
Tudnátok segíteni, hol érdemes keresgélnem?
-
I02S3F
addikt
Szeretném nagyon megfontolni a vásárlást. Adok magamnak 1-1,5 hetet. (Az más tészta, hogy pénzben nem kerül sokba). Most a fülrecsiptethetős felé mozdul a mérleg nyelve, mert munka közben nem kéne madzaggal vacakolni. Zenét is hallgathatnék rajta. A jó fülemre csíptetném (csak az egyik műtött). Hallanám, ha hangosan beszélek (hajlamos vagyok rá). Tovább bírja akksival, mint picik.
Munka közben - helpdesk-es vagyok - nem kéne vacakolni vezetékkel, szabad lenne a kezem. Zene hallgatásra, meg ott a Bluetooth-os fejhallgatóm. Metrón, tömegközin lehet használni. Ott úgysem telefonálok!
Szerk.: szvsz szerint szükségtelen off-ba tenni a hsz.-ainkat, mert ez részint offtopic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont előtted írtam az

napi szinten 1-2 órát. Meg vagyok vele elégedve.