Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #216430 üzenetére
Meg lehet szokni, én nem szoktam meg a betétest és nem is hiányzik...ami a gumit illeti ingyé is odaadnám neked ha...meglenne, mert már elajándékoztam. Zasszony is nyaggatott már tegyem vissza (próbáljam meg tejjel) de odaadtam sógoromnak ajándékba.
#216432zsocy...felrakni nem annyira nehéz mint leszedni a régit, utóbbi nem biztos sima ügy lesz ennyi idő után.
#216433sepyi...gumi leszedése messze nem bringaszerelés, azt akár az úton is meg kell tudni ejteni...ugyanakkor lehet tényleg xar az a gumi, vagy felni.
#216435AXisBOLD...el kell látogatni a gyártó oldalára (itt KTM) és megnézni mit ajánlanak ahhoz a magassághoz. Első blikkre mind2 kicsi lehet a 178-hoz.🤔
#216439sebgutkopf...nem tudom még mindig gyengére van állítva a pedálom, vagy kínomban már kifele is fordítom lábfejem ha kell és azért old, de eddig mindig sikerült kitépni ha hirtelen baj volt.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Napelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest