Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Epic Hogwarts Legacy ingyen ez nagyon jó gém zsákoljátok nyugodtan. Lassan jobban izgulok epicen mint steamon lol.
&Izgulok
-
Serpiko
addikt
Az epic meg gondolom szórja majd az ingyen játékokat minden nap. Vagyis remelem idén is ez lesz.
-
Serpiko
addikt
Lehet 18.-án indul a winter szél ja de jó lenne.
-
Serpiko
addikt
Izgulasra fel közéleti a szél már érzem kicsit a szelet. Amúgy nem csak steamon mindenhol lesz hatalmas akciózás amúgy. Ki melyik platform szelét várja?
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Ja, ja! Játék és vele kártya, az jöhet, meg "normál" játék olcsón...
Emlékszem, jó pár éve, ha végigcsináltad a játékot a Steam-en, kaptam 5EUR-t a pénztárcámba! Akkoriban vettem meg a AC Origin Gold Edition-t 35EUR-ért (így kezdtem el az AC-kat a Stean-en gyűjteni), de így 30EUR volt csak. Ez se volt, és tudtommal azóta sem volt ilyen, vagy hasonló akció....
-
Serpiko
addikt
Lassan közéleti a karácsonyi szél. Már alá ig várom szét izgulom az agyam. Amúgy ma aludtam most kellletem megyek a dolgomra lassan. Csomó jó akciós játékot akarunk idén és jó kis feladatokat meg sok kártyát ingyen. Ti mit akarok amúgy?
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
Black Friday van a Steam-en, most látom. Ránézek már, van-e értelmes ajánlat. Izgulok..

-
Serpiko
addikt
Most Felebredtem aszem kicsit izgulok utána alvás ha megy. Már vágjuk a centit nem sok van karácsonyig Je. Izgulok nagyon mit találnak ki nekünk idén. Remelem valami jót mint régen.
tibaimp: F1 azt csak játszottam régen jó gem nézni nem szeretem de remelem nyert a kocsi amelyiknek szurkolsz.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Nos nem megy az alvás inkább várom a karácsonyi szélt.
Ki van itt izguljunk együtt. Jó?
#izgulok -
Doki16
addikt
Inkább most mindenki együttesen azért izguljon, hogy a héten bejelentsék a HL3-at

-
Serpiko
addikt
Nappal kene izgulni de valahogy este jobban esik. Azért próbálkozom vele lehet lassan alszok ha tudok és nem izgulom túl. Amúgy jönnek valami új steamon cuccok. Érdekesek lesznek. Főleg a szemüveg valami vr cucc vagy mi a fene
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Ki izgul velem ma este lehet senki.
Lassan karácsonyi szél idén jobb lesz mint valaha érzem. Ha nem megyünk tüntetni a valve elé jó? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Nagy köszi
! Remélem beválik.Innen vettem, az egri boltba ugrottunk át érte: [Euronics]
-
tibaimp
nagyúr
-
Serpiko
addikt
Hellowin szél nem egy nagy durranás amúgy. Semmi jót nem találtam benne
-
Serpiko
addikt
Izgulok most jó a steamon imádom? Hellowin szél gyere.
ti mit csináltok ? Izgultok remelem amúgy ilyenkor későn nincs is jobb ennél.
-
Serpiko
addikt
Ki izgul velem eme késői órán csak a steamont bámulom imádom Je.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Hellovin szél jön lassan izgulok de jó lesz érzem
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulgatni olyan jó főleg ilyen álmosan.
aludni kellene már amúgy
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Jövő feszt nekem ez annyira nem adja egyik évben sem ez olyan semilyen szerintem. Nem szeretem, de biztos van akinek bejön.
Nekem 55c31LA van 55" LG. Jó TV nagyobb nem fér el sajnos.
-
Serpiko
addikt
Hellowin kor lesz valami akció vajon izgulok. Szokott lenni asszem.
-
Serpiko
addikt
Ditroit epicen -70% 4.134.- ft ennyit simán megér amúgy.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Nem egy nagy só ez a szél kicsit uncsi munden évben ez van. De izgulni lehet legalább.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Itt vagyok csak most bujtam ki a gépből szerelésben vagyok nagyon. Őszi szél Je erre vártunk. Lesz mit csemegéznem asszem Doki
a többiek szét izgulták magukat azért nem tudnak írni. Vagy a steamon lógnak és elfelejtenek írni. Na megyek is fel steamon. Utána folytatom a szerelést az esernyő csap szét van szedve összerakni nem egyszerű lesz.
remelem ez a szél olyan mint ami régen volt.
#izgulok -
Doki16
addikt
Őszi szél van és senki nincs itt?
Találtok hasonlóan jó akciókat? [link] 3€ vicc érte, meg is vettem.
-
Serpiko
addikt
Akciót most rögtön mert fáradt vagyok a hibernalo készülék alakul de mindig közbe jön valami. Megint alkatresz kell rendelni persze arra várni kell. A manóba csak elkészül egyszer csak.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Őszi szél gyere már nagyon varlak szét izgulom az agyam addig.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Mikor lesz az őszi szél vajon? Nem tudtam kideríteni lehet felhívom Gabe bácsikám hátha megmondja.
Ugysem fogja a Szenyó lol.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Nem steamon de megy az őszi szél az Ubistore-ban Je. Gyerünk vásárolni. Nekem mondjuk szerelni kene a visszacsapó szelepet a hiberbalo gépben. Mist kis szűnt azt mazsolázok és csemegézek.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Ditroitozok lazításként most kicsit. A szonkron nagyon baba
Több ilyet most rögtön
#izgulok
-
Serpiko
addikt
#Izgulok Ezt csak úgy itthagyom. Amúgy minden oké.
-
Serpiko
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Ne is mond szét izgulom az agyam lassan itt az őszi szél. Teszek rá félre kest hátha lesz valami jó gem és szerelés utána közben tudok játszani. Most elgurult a beömlő csap visszahúzó rugó olyan kicsi azt keresem. Egyenlőre nem találom remelem meglesz izgulok. Nehéz beszerezni külföldön van pár darab belőle amúgy.
De nézem a fűnyíró lehet abból kiszedem fűnyírás után
#izgulok -
Serpiko
addikt
Megy a szerelés alakul a gep. Egyenlőre mára pihi holnap steamon tervet csinálok azt is kell. Úgyhogy lesz dolgom jó kis terveim vannak amúgy.
#izgulok -
Serpiko
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Igyekszem gyorsan végezni szorít az idő ezt tudom. Csak úgy jönnek mennek a szelek de hibernálassal túléljük. De lehet kell valaki aki marad és ébreszt minket ha gond lenne a géppel vagy valami nagyon ütős akció lesz. Dobok is fel hirdetést apróra lehet pár játékáért cserébe vállalja valaki.
-
Serpiko
addikt
Visszatértem holnap kezdem is az esernyőcsap további javítását. Meg kell egy kis uránt is dusítani még azt lehet este most elindítom.
Jó kis izgulás következik jön az őszi szél lassan...#izgulok
-
Serpiko
addikt
Azért izgulgatok itt a teraszon a nyaralás alatt meg csiszolom az elmém hogy is kene az esernyő csapot helyrehozni. Mert szivárog az uránium belőle.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Most egy kis izgulas utána nyaralás aztán folytatom a hibernalo eszkàbàlásàt tovább hogy szeptemberben tudjuk már használni. Remélem sikerül addig is lesz miért izgulni lassan őszi 💨 jön amit nagyon szeretünk.
#IZGULOK
-
Serpiko
addikt
Alakul a gep de nagyon elfáradtam.
inkább most már csak izgulok egy nap pihi és a steamon bamulás. Az esernyő csap megcsinálva az uránium kell már csak és kész hacsak nem jön valami rendkívüli hiba. Célegyenes lassan. Je.
#izgulok -
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Upsz lebuktam volt kis gond bocsi.
Túl sok uránium került a beömlő csavar tetejére. Elfogyott nyugi nem könnyű szerezni pedig kell majd még.#izgulok
ui: BAN-t kapok asszem

-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja ne sajnálom. Most mii lesz? Itt vagyunk újra az a lényeg. A gep is keszulget hiberbalas lesz a vége. Akarsz jönni? Az esernyő beömlő csaptak van nem kis gondom még mindig.
#izgulok -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hű az én legutóbbi hsz-em is eltűnt, pedig micsoda megismételhetetlen, magvas gondolatok voltak benne!!
-
Serpiko
addikt
Áram szünet majdnem beszorultam a gépbe. Még sikerült kinyitni a levegő beengedő csapóajtó kis rácsát. A csavarok lazák voltak a levegő szivo esernyő útban volt szét kellett szednem. Holnap osszerakom így kezdem a naplót. Megyek is steamon nézegetem inkább az megnyugtat.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Ma pihi nap volt alakul a gep lehet mire kész lesz nem is kell.
Jön valami akció olyan jó mint régen. De aztán ha mégsem ott a hibernalo lol.
még pár órát bámulom az akciókat meg a steamon utána bújok bele a gépbe újra.#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ne is mond elvonásom volt kis füzetbe írkáltam az izgulos füzetbe tudod...
Most is lassú még az oldal de legalább megy. Olyan rossz volt izgulásos csoport nélkül. Együtt jobb tudjátok. Hiányzotttttttt a kis izgulos szakmai csoport.
#izgulok
-
SenorGrande
senior tag
Na most volt miért izgulni!

-
Serpiko
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Grat te vagy az első kinevezlek a helyetessemnek. Ha nem vagyok itt te vagy a főnök.

Amúgy sok dolgom volt a hibernálo cuccal de alakul rossz volt nem tudtam közben ide írkálni. Ha eltünt volna a hsz innen akkor időgép jött volna van hibája de megoldás mindig van. A lényeg újra itt lehet izgulni.
Na bújok is vissza a gépbe szerelésre fel.#izgulok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon adja megérte annó megvenni mondjuk akciósan vettem már nem tudom mennyi volt. Simán betudod húzni majd izgulok érte.
Megjött a gyümölcse ez kell nekük.
Annyira emlekszem a Malboro feliratos kocsinak drukkoltam.
De jo lesz ha jön végre ideje lenne már.