- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bardi #181913 üzenetére
Ezek a becsúszó kenőanyagok egy időben engem is majdnem elcsábítottak, sőt, ha ingyen kapnék egyet próbára, tuti letesztelném. Mondjuk a teló alsó láb szerviznél használsz olajat és Sram Butter-t, nem tudom egy harmadik újabb kenőanyagot mennyire szerencsés rákenni, akkor már nem jobb bringamosás után a becsúszót egy kis Sram Butterrel áttörölgetni? Mert ugy-e a szimeringen belül is az van. Meg hát ha már nincs kenése a becsúszóknak és a bringa fejreállítása után is szárazon mozog a teló, akkor szvsz már úgyis rég ideje egy olajcserés szerviznek.
#181914 atti29: én ilyent xc-re nem tennék, de persze te tudod milyen terepen jársz. Nekem eddig bőven elég volt az agresszívebb xc gumi is, a tapasztaltabb kollégák meg gyors gumival saraznak, sőt, hóban is tekernek. Ha mégis megveszed, akkor figyelj arra, hogy az első váltó amikor a legkisebb lánckeréken van, ne érjen bele, nálam pl a 2.35" már lehet beleérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest