- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
túl vagyok életem első hidraulikus tárcsafék szerelésén, kérdés a hidrós tárcsás outisokhoz: mennyire lehet behúzni a fékkart? (elvileg) nem levegős egyik fék sem, viszont a fékkart majdnem kormányig be tudom húzni. bovdenesnél ugye úgy állítom be, ahogy nekem tetszik, itt van erre egyáltalán lehetőség? vagy ez a normális, és mivel eddig bovdenessel azt szoktam meg, hogy túl 'fent' már fog a fék, azért furcsa ez nekem?
bandázsolás még hátravan, de alighanem délután próbakör, akkor úgyis kiderül, mennyire sikerült jól az upgrade....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Certina DS Royal
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest