Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
zichie
üzenetére
Igen, nekem viszont az elvel van a bajom hogy kinyerhető. Ergó ha ők ki tudják szedni a hw walletből a privát kulcsot ha akarom ezt az opciót, akkor bárki képes erre. Nálam ez elvi dolog. Igen tudom a régi S-esekből nem lehet. De nekem ez innentől nogo. Az értelmét veszit el a hw tárca...
-
oldcrypto
kezdő
Én a külön laptop (nem muszáj, de plusz biztonsági szint), Tails operációs rendszer USB-ről, és crypto függő szoftveres tárcában offline állapotban generált seed mellett vagyok.
Hardveres tárca esetén is mindenképpen el kell mentened a seed-et, szóval nem vagy előrébb, a Tailsen keresztül meg legalább ingyenes, nem kell bíznod a gyártóban, mert minden szoftver, amit használsz, az nyilvános kóddal rendelkezik, és még az adataidat sem kell megadnod a hardver tárca gyártójának. -
-
zichie
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Erről én is tudok, de itt nálam a hangsúly az opció szón van. Magyarul nem kötelező használni a seed felhőben történő tárolását, ráadásul csak újabb Ledger eszközökkel megy, nekem a legrégebbi van, amit még 2017-ben vettem. Továbbá ez a szolgáltatásuk fizetős, majd bolond leszek fizetni is ezért.
Nekem inkább az volt velük a gondom, hogy amilyen személyes adatokat megadtam nekik 2017-ben, azok kiszivárogtak. Lakcímet és email címet meg kellett adni a vásárláshoz, hogy házhoz tudják szállítani Franciaországból. A tömeges adatszivárgás pár évvel később történt meg, ezután az email címemre áradtak a kriptó phising email-ek. Később ezt az email címem meg is szüntettem. Abban korrektek voltak, hogy erről értesítettek.
Az én öreg Ledgerem teszi a dolgát, stabilan működik, évekig nem használtam, de az utóbbi időben elég gyakran, mivel néha közvetlen tárcából fizetek. Szóval nem minden Ledger purcan ki.
-
Ferdzsoo
addikt
Van olyan opciójuk hogy a seed-edet felmentik a felhőbe.
Ami több ponton is vérzik. Pl. a hardwertárcának az a lényege hogy a privátkulcsod soha nem hagyja el az eszközt. Ha a seed kinyerhető belőle és felmenthető a felhőbe (oké több felé van osztva stb. de ez nem mentség) akkor ez már nem igaz. Innentől mindek maga a tárca? Abszolúte error. Arról nem beszélve hogy ugye több 100k user adata kikerült a netre. Potenciális célpont lehetsz onnantól bárkinek. Ultragáz. Hab a tortán hogy egy ledgerem már meghalt. Nyilván seed megvolt, de alig volt használva és a kijelző tönkrement. Ebből a 3 dologból nekem már egy is elég volt ahhoz, hogy megváljak a cégtől örökre. -
zichie
senior tag
-
Gabe123
aktív tag
válasz
zichie
üzenetére
Ha a Tangem cég és az app eltűnik, nincs valódi 3rd-party fallback — nincs seed, nincs kulcs-export. A kártya önmagában nem elég.
Ledger ilyen helyzetben is működik, Tangem viszont gyártófüggő. Ez a lényegi különbség.Ha nem Ledger vagy Tangem, akkor ott a Trezor, mert teljesen nyílt forráskódú, szabványos seedet használ, és bármikor vissza tudod állítani más walletben is. Nincs app-lock, nincs gyártóhoz láncolva a kulcsod – ez a valódi self-custody.
-
zichie
senior tag
válasz
Gabe123
üzenetére
OK, de ha megmaradnak a Tangem kártyák, csak a cég szűnik meg, vele együtt az online szolgáltatások, applikáció... stb. eltűnik a föld színéről, akkor lehet 3rd party szoftverrel is használni? Ha nem, akkor gond van, mert onnantól centralizált a wallet, a gyártó céghez köthető, anélkül használhatatlan.
-
Ferdzsoo
addikt
Én lebeszélnélek a ledger-ről, több okból is, de talán a legfőbb a cég politikája amit folytat.
Én (ismétlem ÉN) személy szerint nem vennék hardware tárcát 20-30$ befektetésért.
Szvsz ha az arányokat nézzük kb 200k HUF az ami felett érdemes lehet egyáltalán elgondolkodni rajta. Egy normális hardware tárca 25-50k. Most 10k HUF befektetésnél hogyan van értelme egy 50k-s tárcának?
Inkább a hardware tárca árát is befektetném.
Software cold wallet tökéletesen megfelel mondjuk egy Sparrow. Nem a legegyszerűbb de nem is rakétatudomány.
Ha mindenképpen HW wallet akkor Jade vagy Bitbox.
Továbbá ugyanitt kérdezném hogy milyen potenciált látsz mondjuk egy USDC, vagy EURC-ben ahelyett hogy megvennéd magát a $ vagy eurót fiatként mondjuk Revolúton?
-
zichie
senior tag
Hardware tárcánál fontos szempont (legalább is nekem), hogy ha a wallet gyártó cég, a gyártó szoftverei, hozzá kapcsolódó online szerverek... stb. eltűnnek a föld színéről, mert pl. csődbe jut a cég, akkor sem vész el a kriptó, mert a seed szavak birtokában generálhatók ilyen körülmények között is tranzakciók, akár még a hw wallet teljes megsemmisülésével is (offline gépen). Ez a Ledger esetében igaz (teszteltem), kérdés, hogy a Tangem esetében is igaz-e?
-
Gabe123
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A Tangem jó kompromisszum: egyszerű, offline, hibabiztos — pont a hosszú távú, fegyelmezett építéshez.
A lényeg, hogy stabil alapokon, kontrollált kockázattal és hosszú távú fókuszban építesz.
Ez már most jobb stratégia, mint amit a többség csinál. Csak tartsd a havi rutint, a 20 év múlva te fogsz mosolyogni. (persze nem pénzügyi tanácsadás)
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
zichie
üzenetére
Köszi !!
Veszek én most "mindent" kb., de fiatot se Revoluton, hanem inkább kripto-ban tartok stable-ben, valami komolyabb intézményi háttérrel (usdc, eurc). Nem szeretem az ilyen "lerántják a pénzem bármikor ha úgy van" című meglepiket, nyilván paranoid vagyok, de lassan egy blockchain-t megbízhatóbbnak gondolok, mint egy bármilyen random bankot, utóbbi "teljhatalma" miatt.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Gabe123
üzenetére
Köszi a tippeket, hasznosak
Megnézem a Tangemet én is akkor. Stable-be merem tenni, de elkezdenék egy komolyabb portfoliót csinálni, ezért is a hw wallet. Mivel hosszú távra tervezek, a trade sem érdekel nagyon, egyszerűen csak veszem "butába" mindig ugyanazért a fiat mennyiségért, aztán meglátjuk, 20 év múlva hol lesz.

A befektetni kívánt (havi) összeg negyedét-ötödét rá merem áldozni erre, a diverzifikálás jegyében, szóval gyűjtögető mód ON.
Van egy régi papír walletem, offline klasszik cloudmentes Keepass-on tárolom, ami meg mentve több darabban is titkosított tárolókon (linux+LUKS) + az image fájl online (protondrive), de majd kidobom.
Kicsit most a jövőmre kezdek gondolni, semmi durva játék. Nyilván lehet ezt némileg optimalizálni, pl. megpróbálok jókor beszállni, bár hosszú távra "kevésbé fontos", ilyen 10+ év távlatban.
-
zichie
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
20-30 dollár most még "bohóckodás", de később már nem biztos. Én is ennyivel (de inkább 30-40 dollár) bohóckodtam 10 éve a Krakenen (ami akkor kb. 0,1 BTC körül volt). Amikor megjelent a Ledger, akkor egyből vettem is, azóta is használom. Agyaltam rajta, hogy ilyen kis összegnél megéri-e. Utólag rájöttem, hogy megérte, mert ugyan évekig ott állt a fiókban, de az utóbbi két évben elkezdtem költeni róla a kriptót, ami offline géppel vagy "papír" alapú tárcán nehézkes lett volna. Papír csak arra kell, hogy a seed-et leírja valahová az ember.

Én sem vagyok nagy kriptós, soha nem is voltam, de "az idő pénz", ahogy a mondás tartja. Hosszú távban érdemes gondolkozni, min. 10-20 évben.
Van egy nagy rakás hw tárca, de nem igazán ismerem őket, a múltja miatt a Ledgerben bízom. Ezzel van tapasztalatom. Egy negatívum, hogy a firmware frissítés izgalmas szokott lenni, bár egy jó ideje már nincs, mert újat (pl. Ledger Nano S Plus) akar vetetni velem a Ledger. -
Gabe123
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Hello
Nagyon leegyszerűsítve:
Ha csak 20–30 dollárral játszol szerintem teljesen oké, ha Krakenen/Binance-en hagyod — főleg erős jelszó + 2FA mellett.
Hardver wallet akkor éri meg, amikor már olyan összeg lesz benn, aminél tényleg fájna, ha egy CEX-hack vagy egy saját hibád elvinné.Ha eljutsz oda, hogy “oké, ezt már inkább széfben tartanám”, akkor én inkább hardver walletet ajánlok (Ledger, Trezor, BitBox — ezek a klasszikusok).
A papír wallet ma már inkább egy “hardcore hobbista” megoldás. Könnyű elrontani, elveszíteni vagy rosszul generálni.Nekem amúgy van Ledger, de a gyakorlatban Tangem-et használok,mert a Ledger körül volt pár érdekes, megosztó sztori az elmúlt években, és a Tangem egy fokkal egyszerűbb a mindennapi használathoz.
BTC-re + USDC/EURC-re egy normális hardver wallet bőven elég lesz —de amíg csak tanulsz és kísérletezel, a fontosabb dolog:érteni a rendszert, a ciklusokat és a biztonságot. A nagy pénzt ráérsz utána rátenni. 😄 -
Dißnäëß
nagyúr
Köszi Urak, élmény volt ezt olvasni.
Nem, nem vagyok nagy kriptós. Régóta van Binance, mostanság mica-s Kraken acc-om, de sosem másztam mélyen bele, ilyen 20-30 dollárral bohóckodok óvatos duhajként. Ciklusról hallottam, de nem követem.. ideje egy kicsit upgrade-elni magam.
Egy alap tech dolog érdekelne: ha megcsináltam tőzsdén egy ügyletet és nem kívánok hónapokig ügyeskedni, érdemes vennem vmi megbízható hw-es walletet ? (Ajánlatokat megköszönök). Vagy generálok offline gépen egy "papír" alapút aztán szevasz ? BTC, de USDC és EURC is lenne.
-
GuMipOkE
senior tag
-
Gabe123
aktív tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
A 40k valóban inkább vágyálom számomra is, mint reális cél — ehhez olyan kapituláció kéne, amit jelenleg sem a likviditás (ETF-inflows, nagy spot-volumen), sem az intézményi jelenlét (BlackRock, Fidelity, pension funds) nem támaszt alá.
A 70%-os esések a régi, vadabb ciklusok sajátjai voltak; most sokkal kisebb a volatilitás, sokkal nagyobb a tőke és sokkal több a nagy szereplő — ETF-ek, market makerek, intézményi treasuries, long-term on-chain gigabálnák — akik nem engedik ilyen mélyre szakítani a piacot.
Ezért mondom én is: a 56–52k a realista ciklus-alj, a 40k pedig inkább a ‘ha minden felrobban’ forgatókönyv.
De persze benne van a pakliban, hogy egyesek megpróbálják kiliquidálni Michael Saylort is — ehhez nagyjából 21–22k környékére kéne beesnie a BTC-nek ami kb lehetetlen. -
oldcrypto
kezdő
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A várakozásokat azoktól hallhatod, akik újak a piacon, ők szoktak a hangosak lenni. Áltatják magukat, hogy mindjárt felfelé fordul az árfolyam, mindenkit vételre bíztatnak, hogy ne essen a portfóliójuk értéke.
Nagyon sokan ismerik a 4 évs ciklust, és gondolom, te is új vagy a piacon, ha ez neked újdonság. Én 2012. óta benne vagyok, idén októberig még soha nem csináltam crypto --> fiat/stablecoin váltást, bár már 2021. végén is teljes tudatában voltam a ciklusnak, csak akkor még áltattam magam, hogy felmegyünk 100k-ig a lefordulás előtt. Utána meg már nem mertem eladni.
Most sem mertem eladni a teljes portfólióm, és nagy csalódás volt ez a mostani ciklus számomra. Legalábbis nem erre számítottam. Mindenestre ha mégis lenne egy kis rali felfelé, akkor eladom a maradékot is, muszáj, hogy jöjjön a bear market ennyi idő után.
Tök mindegy, hogy 50-60k-ról indul a következő felfelé menet, vagy 200k-ról, úgy vagyok vele, hogy akkor is annyi USDC-vel fogok beszállni, mint amennyim most van. (Igen, szégyen gyalázat, teljesen értem a bitcoint, és nagyszerű dolognak tartom, de az 1 BTC = 1 BTC dolgot nem tudtam magamévá tenni,) -
BaLee
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Előző ciklusokat nézve tisztán látható volt, hogy ha azokat a mintákat követi akkor legkésőbb október vége felé át fog fordulni bearishbe a trend. Hogy ezzel senki nem számolt azt nem hiszem nekem is be volt ez állítva emlékeztetőnek, tavaly mikor igazán elindultunk felfelé sok helyen jósolták ezt a dátumot.
Én is ehhez igazítottam a kiszállót.
Illetve valamikor jövő év vége felé lehet aktuális az újra beszálló.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Közép–hosszú távon a valódi támasz nem 90k felett van.
A 88–92k zóna inkább csak zaj.
A komolyabb, ciklus-szintű támasz 82–86k körül ül — ha belenyúlunk, ott lesz a döntő reakció.
Egyébként őszintén? Én előtte még számítanék egy dead-cat bounce-ra innen, mielőtt a piac tényleg megmutatja a valódi irányt.oldcrypto
Reálisan nézve a teljes bear market alja nem 40k — az túl mély lenne egy ilyen likvid struktúrán.
Én inkább 56–52k közé tenném a ciklus alját.
Ott törik meg a narratíva, ott kapnak kapitulációs jelet a nagyok is.
40k már pánik, 56–52k viszont egy tankönyvi, tiszta bear-market baseline lenne.
De persze bármi lehet — az viszont biztos, hogy ha lesz egyáltalán BTC-reserve sztori, nem 100k-n fognak elkezdeni vásárolni.Egyébként valaki tudja, mi van David Sacks-ékkel?
Bemutatkoztak, elmondták, hogy nekiállnak a stablecoin-projektnek, aztán teljes csend. Tudom, volt kormány-leállás, de ez már kb. 6 hónapja volt. -
Zbacsi
csendes tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
csak nagyot akart mondani, pontosan ennyi az ertelme mint ennek:
nem az idot kell nezni hanem a teret! Tavaly Debrecenben laktam es mar ott elhataroztam hogy ha Budapestre koltozok akkor eladok mindent. Eddig jol ment es tokmindegy mi lesz ha majd Egerbe koltozok akkor visszavasarlok mindent.
-
oldcrypto
kezdő
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nem árat kell nézni, hanem időt. Tavaly elhatároztam, hogy árfolyamtól függetlenül 2025. október-novemberben kiszállok. Eddig jó, bár kicsit csalódás, hogy a 4 évvel ezelőtti csúcshoz képest duplázni sem tudtunk.
Tök mindegy, hogy mi lesz az árfolyam, egy év múlva fogok visszaszállni. És remélem, hogy lemegyünk 40k környékére.
*szerkesztve: függően --> függetlenül -
Dißnäëß
nagyúr
Nagyságrendileg hova vártok egy erősebb támaszt közép-hosszútáv nézetben ? (tehát nem daytrade). Belenyalunk a 80-akárhányba, vagy 90k felett marad ?
-
gojko.m
senior tag
Használja valaki itt a Blink nevű app-ot? Ha igen, akkor mi a tapasztalata vele?
Van benne egy kvíz játék, amivel sat-okat lehet gyűjteni a helyes válaszokkal. Az egyik helyes válasz után hibát kaptam és onnét nem tudok továbblépni. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a gond?
-
Ferdzsoo
addikt
Könnyen tudok az elmondottakkal azonosulni. Jó kis AI-s vidi lett.
-
xzeebyt
tag
Milyen kiskapu lehet arra, hogy a kripto-fiat határt átlépve biztonságosan lehessen használni a játék gyümölcsét ?
-
proof88
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Igen, mind2 kérdésedre igaz a válasz.
Azaz, amíg a "bármi egyebet bármi egyébre és vissza" kriptókat jelent, nem EUR-t és társait, azaz nem fiat. USDC természetesen jó, mert nem fiat, hiába $-hoz van rögzítve az értéke.
Annyi kieggel hogy a MICA nem elég, fenn kell lennie az MNB listáján is a tőzsdének, de Kraken pl fent van, úgyhogy az pont jó.
De szerintem így értetted te is.
-
Dißnäëß
nagyúr
Urak !
Ha MICA-s tőzsdén, pl. Kraken váltogatok BTC-t USDC-re és vissza, vagy bármi egyebet bármi egyébre és vissza, az OK, ugye ?
Nyereséget akkor képzek - és adózok - amikor átlépem a kripto-fiat határt, amikor kiutaltatom magamnak a játék gyümölcsét, igaz ?
-
proof88
addikt
válasz
yoogie
üzenetére
Regisztrálj egy MNB által is elfogadott kripto tőzsdére, pl Krakenre.
Ha ez megvan, akkor át tudod majd küldeni Revóról a BTC-det Krakenre, ott el tudod adni valódi pénzbe, és azt a pénzt ki fogod tudni utalni magadnak saját bankszámlára.Ez biztosan 100%-ig legális.
Azért nem mondom hogy csinálj most erre egy soft walletet, mert ha soft walletet használnál eladásra, ott nem biztos hogy tudsz olyan szolgáltatót választani amin keresztül jelenleg legális a fiatba váltás.
És mivel nem tartogatni akarod a kriptót hanem eladni, ezért nem soft walletet ajánlok.
Hosszú távú tárolásra egyébként soft wallet az ajánlott, nem centraziált tőzsde.
De eladni jó a centralizált tőzsde.
De ha még hónapokig tartogatni akarod a BTC-t, akkor inkább soft walleten tartsd, mert ha véletlenül feltörik a Krakent akkor nem fogsz tudni hozzáférni a BTC-dhez. -
Árpi001
senior tag
A coinbase nem a mai naptól lesz tagja az MNB listanak?
-
yoogie
aktív tag
Mi a legegyszerűbb módja, hogy kivegyem Revolutról a bennmaradt BTC-t?
Keresem a megoldást, valahol olvastam a Ledger-t, esetleg más alternatíva?
-
Ferdzsoo
addikt
-
-
B4l!nt
aktív tag
Ledger nano s-em kijelzője kezdi megadni magát. Már alig látni rajta a számokat. Ha meghal kell egy újat vennem és a seedel visszaállítani vagy ezt is meg lehet oldani másik tárcával?
-
deadwing
addikt
Végül megoldottam... egyszerűbb volt mint hittem

-
deadwing
addikt
Nos hát, nagyon úgy tűnik, hogy sikerült véletlenül kidobnom a trezorom... ne is kérdezzétek hogyan, az ideg szétb@sz....
Recovery seed megvan.
Annyi lenne a kérdésem, pc-re letölthető tárcával vissza lehet nyerni a tartalmát?
Melyik az a tárca ami altokat is kezel? Mondjuk igazán a btc a lényeg, ami még volt rajta valami jelentéktelen mennyiségű ZEC. -
Dißnäëß
nagyúr
Annyira elegem van ebből a szénné szabályzott fakin orwellből...

Bocs, rant volt, ..
-
proof88
addikt
válasz
seolwon
üzenetére
Bybit, Coinbase, Crypto.com, Kraken, stb.
Amit találsz az MNB intézménykereső oldalán.Összetett keresés > Határon átnyúló szolg. nyújtó külföldi intézmények > Egyéb intézmények > Határon átnyúló kriptoeszköz szolgáltató kiválaszt és katt a Keresés gombra, most 22-t listáz ki.
A találatoknál ha rákattintasz a Részletekre akkor látod a weblap címét.
Pl a crypto.com-ot a Foris Dax Malta Ltd alatt találod, a Kraken pedig a Payward Europe Solutions Limited név alatt van. -
seolwon
tag
Sziaszok! Hol lehet jelenleg USDT/USDC-t dollárra váltani és kiutalni számlára, ami nem számít problémásnak/illegálisnak? Lehet jelenleg egyáltalán?
-
válasz
Dronte
üzenetére
Minden assetedre érvényes, legyen az crypto vagy fiat. Nem értem teljesen a dolgot, mert olyan dolgon izgulsz, amit egyrészt leírtak 1-2 mondatban teljesen egyértelműen, másrészt 2db klikkeléssel meg tudod nézni bármikor. Annyi a lényeg, hogy nem zárolták a pénzed, szabadon tudsz ki/be mozgatni a cryptot vagy akár a fiatot, kereskedni viszont nem tudsz.
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok! Van aki Bitstampet használ itt? Nekem a cryptom egy része náluk van, viszont ugyebár ott is letiltották a kereskedést és transzfereket is. Mit lehet tenni, ha ki akarnám venni? Support teljesen haszontalan (we are monitoring the legal framework). Úgy tudom pedig nekik van engedélyük is...
-
KMT
addikt
válasz
username11
üzenetére
Azért számoljuk ki annak a nyomi duplázásnak a piaci kapitalizáció-igényét...
-
treklam
tag
MiCA engedély es MNB engedély van a binancenak? Valamikor azt olvastam hogy nincs még, számíthat az ember valami büntetésre ha használja a binancet vagy mi az aktuális állás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest