- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bringasisti #180884 üzenetére
Ja, ez egy másik bicikli. Keresztbe beszélgetünk, én vallasnak válaszoltam a tiagrás felvetésére.
vallas: Nem, korán kelés van, aztán meg beájulás, mire magamhoz térek, meg már sötét van. Na meg a 10 fokban nincs is sok kedvem, borús is az ég egész nap, tiszta félhomály van, nem merek kimenni az útra. Max mtb-vel a kevésbé forgalmas helyekre.
Viszont ma felszereltem, nyeregtáska, minipumpa, navi tartó, hátsó lámpa, csengő (sajnos muszáj), meg egy kulacstartó. Utóbbiból nem fér fel mind a két elite, sajnos összeakadnak, így a függőleges csőre tettem, a ferdén előre tartó meg laposabb, vastagabb, oda kevésbé hülyén néz ki a minipumpa tartója. Nyáron viszont egy kulacs kevés lesz, szóval ki kell találnom valamit.
Amúgy ha nektek csak egy kulacstartótok van, de két hely, akkor azt hova szokás tenni? Az alsó vázcsőre, vagy a nyereg alatti függőlegesre?
Ja, előtte is lemértem, meg utána is, 9,5 kg pedálokkal (deore xt), de minden más nélkül, 10,5 kg az összes sallanggal (ebből 462 csak a nyeregtáska). Én sem értem, szerintem szar a lógatós mérlegem.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest