- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bringasisti #180884 üzenetére
Ja, ez egy másik bicikli. Keresztbe beszélgetünk, én vallasnak válaszoltam a tiagrás felvetésére.
vallas: Nem, korán kelés van, aztán meg beájulás, mire magamhoz térek, meg már sötét van. Na meg a 10 fokban nincs is sok kedvem, borús is az ég egész nap, tiszta félhomály van, nem merek kimenni az útra. Max mtb-vel a kevésbé forgalmas helyekre.
Viszont ma felszereltem, nyeregtáska, minipumpa, navi tartó, hátsó lámpa, csengő (sajnos muszáj), meg egy kulacstartó. Utóbbiból nem fér fel mind a két elite, sajnos összeakadnak, így a függőleges csőre tettem, a ferdén előre tartó meg laposabb, vastagabb, oda kevésbé hülyén néz ki a minipumpa tartója. Nyáron viszont egy kulacs kevés lesz, szóval ki kell találnom valamit.
Amúgy ha nektek csak egy kulacstartótok van, de két hely, akkor azt hova szokás tenni? Az alsó vázcsőre, vagy a nyereg alatti függőlegesre?
Ja, előtte is lemértem, meg utána is, 9,5 kg pedálokkal (deore xt), de minden más nélkül, 10,5 kg az összes sallanggal (ebből 462 csak a nyeregtáska). Én sem értem, szerintem szar a lógatós mérlegem.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest