Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz xy.zsolt #159992 üzenetére
Ehhez tudsz linket adni?
Egyébként én is elgondolkodtam most, hogy a Cube belépő (gyári kerekek, Sora sett) outimon, ami 10,2 kg, hol és hogyan lehetne faragni. A Tektro tárcsafékek eszeveszett nehezek, nem tudom, hogy minden mechanikus tárcsafék ennyire nehéz-e de majd lemérem, az egy biztos pont, a másik a nyereg-nyeregcső, ezeken nyernék mondjuk 0,5-6 kg-t szerintem.
És le lehetne cserélni a kerékszettet mondjuk 100k-ert, de használtan rohadt nehéz átütőtengelyes, tárcsafékes kerékszettet találni, vagy a gyárikat adja el, aki könnyebbre vált, vagy a full extrásak vannak marha drágán. Így igazából zsákutca a dolog, 10 kg helyett lenne 8 vége, 9 kg a bringa, nem érné meg.
Másrészt ennek a bringanak a legnagyobb előnye sztem a megbízhatóság, mentem bele egykét brutál kátyúba, patkának szemből (véletlenül), kapott hideget-meleget, de se defekt, se felütés, se semmi, és ez nekem megéri... Jobban megéri, mint egy marha drága outival úgy menni, hogy minden kátyúnál szivbajt kapok, hogy most tettem-e tönkre a kerékszettet. Aztán lehet, hogy eljön majd az az idő is, de mindig azt szoktam mondani magamnak, hogy a jobb eredmények, jobb idők elérésében nem a bringa a szűk keresztmetszet, hanem én.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest