Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
HollyBoni #126604 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy szeretem. Korábban is írtam már itt, hogy én minden trekkingbe merev villát tennék, ahogy azt is, hogy a gravel koskormánnyal és karbon villával nagyon jól csillapít, gyakorlatilag úgy, mint egy trekking teleszkóp.
Azzal nem értek egyet, aki idejön és szarozza. Az illető esetében már csak azért sem releváns a véleménye, mert saját bevallása szerint is hullik szét alatta egy csomó alkatrész, miközben más vígan használja.
Létjogosultsága ott van, ahol egyenetlen az út. Erre tökéletesen cross-trekking felhasználáson belül. Párom pl. gerincsérves volt. Ő szereti a KTM-jén a SR telóját, mert kényelmesebb számára.
Nem 3 centit mozog ki, persze ez súlyfüggő, mint minden teleszkópnál. Nekem nem kotyog. Ez meg olyan, hogy a RS is kotyog, ha szétcsapják.Amúgy használtam már "párszor" a 48x11-et, a Mecsekben nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest