Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    Összeszereltem és a próbakör is megvolt.

    Észveszejtően jó ez a pluszos külső. :D Úgy két évvel ezelőtt mikor először próbáltam a Super Gravity szériából származó Hans Dampf külsőket, akkor úgy voltam vele ennél nem lehet jobb már semmi, majd nem is oly rég váltottam a szintén SG szériás Magic Mary gumikra ahol ismételtem koppant az alám, totál szürreális volt az élmény. A mai nap, pedig csak hüledeztem, úgy éreztem magam a bringán mintha csak egyszerűen profivá váltam volna. :DDD Tapad, tapad és tapad, nem tudtam elbizonytalanítani egy másodpercre se, kiszámítható, csak akkor csúszik ha azt te is akarod. A fullos DH vasamra 2 másodpercet vertem a legkedveltebb pályámon, egy merevfarú géppel... :Y [link]

    Azért viszont nem fenékig tejfel az élet, az első pár kört 20psi nyomáson futottam elöl-hátul, ami elöl nagyon is jól működött, gondolom a villa miatt, hátul viszont förtelem módon pattogott ami oknál fogva eléggé inamban szált a bátorságom... Pár körrel később végül kiengedtem egy kis levegőt hátulról, ami meghozta a várt eredményt és elkezdtem élvezni a dolgot aminek az lett az eredménye, hogy szépen felütöttem az új felnit már az első nap. :((( CushCore-ra, vagy valami betétre szükség lesz... Szerencsére elég minimálisan deformálódott a perem, így még most is tökéletes zár. A másik említésre méltó probléma, hogy igazán technikás lassú szakaszokon érezhetően gyengébben muzsikál ez a gép, mint a 26-os NS, ami nem biztosan a pluszos gumik hibája, de úgy éreztem ott talán jobb lett volna egy keskenyebb. A gyors lejtőzések alkalmával, viszont megkérdőjelezhetetlenek az előnyei.

    A váz és úgy egészében az egész bringa nagyon jó, passzol minden mindenhez. :) Az NS-hez viszonyítva azért érezhetően inkább downhill orientált és sokkal kevésbé mindenes, mint amilyen az volt.

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés