- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
bunddog #105842 üzenetére
Nem tudom milyen akáctüskékkel találkoztál eddig, de egy két centisnek, egy fél-egy centis defektvédelem kb. mint halottnak a csók. A lepényfatüske meg ha rossz szögben találod el még a felnidet is átüti. Csinál rá még egy szelepfuratot. Egy autógumi tízszer erősebb mint egy kerékpáré, mégis képes defektet kapni. Nekem is van Conti defektvédős abroncsom, vágás ellen jók, de komolyabb szúró hatásnak egyik sem áll ellen. Talán királydinnye meg rózsatüske ellen még véd. A gumiréteg meg a defektvédő réteg max. 1centi vastag. Ami annál hosszabb és kemény az átviszi.
Komolyabb szúrás ellen acélbetét vagy karbon lemez lehetne hatásos.
(#105834) emiki6 Ennek minden irányban állnak a tüskéi, látszik a képen is. Apámnak átment a cipőtalpán is úgy, hogy felül jött ki. Benne volt a lába is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest