- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
trialboj #101112 üzenetére
Nekem úgy fájt a lábam, hogy nem tudtam kinyújtani, csak ha feszült/fájt. Oldalt fekve, a felső lábat kicsit felhúzva kellett úgy az egyenes helyzet felé mozgatni, hogy ne érjem el az izomfeszülést. Így állítólag az ideg mozog, de az izom nem feszül, "nem kap sokkot", ezért nem rándul össze, nem húzza meg jobban a gerincet. Nekem kritérium volt, hogy nem csinálunk olyat, ami fáj. Ha igen, szólok, abbahagyom.
A derekammal soha nem volt gond, mindig csak a lábamba sugárzott ki. Hosszú (15-20+ perc) mászásoknál volt olyan nyáron, hogy éreztem, hogy merevedik a derekam, akkor elkezdtem forgolódni jobbra, balra, fel-le, úgy jobb volt. Nyáron soha nincs baja, pedig izzadok rendesen, ilyenkor meg inkább mindig túlöltözök, de az aláöltöző mindig be van tűrve a gatyába, hideget soha nem érzek a hátamon.Dokikra nem kell hallgatni, nekem régen mondta, hogy lovagoljak (biztos jót tesz a sérvnek...), meg ússzak (a gyógytornász mondta, hogy sok embert így rontanak el, mert mindenki mellbe úszik, ami a legrosszabb neki. 70 % hát+30% gyors kell). A bicikli az ördögtől való, az outin görnyedsz, az a belső szerveknek se jó, a mtb meg összeüti a csigolyákat.
Függőleges háttal kell tekerni, jó aszfalton! Mondtam, hogy jó, ezentúl a padkánál is leszállok.
A gyógytornászra hallgass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Tesla topik
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest