- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
trialboj #101112 üzenetére
Nekem úgy fájt a lábam, hogy nem tudtam kinyújtani, csak ha feszült/fájt. Oldalt fekve, a felső lábat kicsit felhúzva kellett úgy az egyenes helyzet felé mozgatni, hogy ne érjem el az izomfeszülést. Így állítólag az ideg mozog, de az izom nem feszül, "nem kap sokkot", ezért nem rándul össze, nem húzza meg jobban a gerincet. Nekem kritérium volt, hogy nem csinálunk olyat, ami fáj. Ha igen, szólok, abbahagyom.
A derekammal soha nem volt gond, mindig csak a lábamba sugárzott ki. Hosszú (15-20+ perc) mászásoknál volt olyan nyáron, hogy éreztem, hogy merevedik a derekam, akkor elkezdtem forgolódni jobbra, balra, fel-le, úgy jobb volt. Nyáron soha nincs baja, pedig izzadok rendesen, ilyenkor meg inkább mindig túlöltözök, de az aláöltöző mindig be van tűrve a gatyába, hideget soha nem érzek a hátamon.Dokikra nem kell hallgatni, nekem régen mondta, hogy lovagoljak (biztos jót tesz a sérvnek...), meg ússzak (a gyógytornász mondta, hogy sok embert így rontanak el, mert mindenki mellbe úszik, ami a legrosszabb neki. 70 % hát+30% gyors kell). A bicikli az ördögtől való, az outin görnyedsz, az a belső szerveknek se jó, a mtb meg összeüti a csigolyákat.
Függőleges háttal kell tekerni, jó aszfalton! Mondtam, hogy jó, ezentúl a padkánál is leszállok.
A gyógytornászra hallgass.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest